Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg ZMAJ JOVINA

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Dordja Jovanovica Jednosoban Prodajem SALONSKU LUX garsonjeru Stan se nalazi u samom centru grada, nekoliko metara od Skadarske ulice, u mirnoj ulici. U blizini se nalazi i Bajlonijeva pijaca i mnogi supermarketi, Dom zdravlja, Gimnazija, Skadarlija, i do Trga Republike Vam treba oko 7 minuta peske. Takodje je povezan gradskim prevozom ka ostalim delovima grada. Stan se nalazi u visokom prizemlju, i gleda na vece unutrasnje dvoriste. Stan se sastoji od predsoblja, jedne sobe, kuhinje i kupatila. Kuhinja je pultom odvojena od dnevne sobe. Stan je kompletno moderno i luksuzno namesten. Nedavno celokupno renoviran, tako da je u stanu sve novo. Dnevna soba je veca i u njoj je ugaoni deo sa jedne strane, a sa druge je bracni krevet na rasklapanje, koji se vrlo lako i rasklapa i sklapa. Pored kreveta je deo za TV i pisaci sto. U dnevnoj sobi na jednom delu postoji i trepezarijski sto koji se takodje vrlo lako otvori i zatvori, sve je prikazano na fotografijama. Kuhinja je opremljena luxsuznim univerom u crno beloj boji kao i ostatak stana. Kupatilo je takodje kompletno sa tuš kabinom i protocnim bojlerom koji je funkcionalniji od obicnog, ne morate cekati na zagrevanje bojlera da bi se istusirali, nego imate odmah toplu vodu. Stan se greje pomocu TA peći, koju je dovoljno akumulirati nocu, jer stan ima odlicnu izolaciju. Ulazna vrata su izuzetno kvalitna, kupljena u firmi BOSAL. Stavljeno je dosta fotografija koje govore više od reči, tako da se svemoze videti. Takodje ima i klima uredjaj, koji je instaliran u hodniku, tako da nema bojaznosti od direktne izlozenosti, pa je jako prijatno i u letnjem periodu. Stan ima i podrum, koji je nedavno uradjen od zajednickih prostorija, takodje nov i nije mali, moze posluziti za bicikl i dosta drugih stvari. Unutrasnji deo zgrade je takodje renoviran i izgleda luksuzno, a Spoljna fasada zgrade treba uskoro da pocne da se radi, tako da ce biti jos mnogo lepse. STAN JE UKNJIZEN.
Vračar Hram Bulevar Oslobođenja Dvosoban prodaja Stan u dva nivoa (peti sprat i potkrovlje) 82 m2 + T (uknjiženo), donji nivo stan 41m2 + gornji nivo stana 41 m2 + pripadajuća terasa. Adaptibilan stan u 2,5 ili 3,0 po potrebi a trenutno je dvosoban po strukturi. Novija nadogradnja iz 2005. godine. Stan je deljiv na dve odvojene stambene jedinice, nezavisne jedna od druge tako da je adaptibilan u višesobni stan kao celina za život ili idealan za izdavanje kao dve odvojene stambene jedinioe (bez ulaganja) Zgrada se nalazi u blizini Trg-a Slavija na uglu Knjeginje Zorke i Bulevara Oslobođenja a preko puta Klinike Tiršova a u neposrednoj blizini: (oko 150 m) Hrama Svetog Save na Vračaru, Narodne biblioteke Srbije, Medicinskog fakulteta, Stomatološkog fakulteta, Kliničkog centra Srbije, DIF-a, Ambasada Rusije, Švajcarske....... Istočno orjentisan stan prema dvorišnom delu zgrade tako da je veoma svetao,prijatan i nema spoljne buke sa ulice. Dva mokra čvora - na svakom nivou stana po jedno kupatilo. Mali troškovi mesečnog održavanja stana. Račun za Infostan mesečno iznosi = 2400,00 Rsd. (uračunato Dunav osiguranje stana) Fenomenalna lokacija stana za stanovanje ili izdavanje pošto se može izdavati kao dve odvojene celine. Stan je adaptibilan, svetao, topao sa puno pozitivne energije za svaku preporuku.
Vračar Kalenić Alekse Nenadovica Dvosoban stan
prodaja Vračar Hram Gastona Gravijea Dvosoban Moderan kompletno dizajnerski, kvalitetno namesten stan u novijoj zgradi. Rad poznatog arhitekte. Stan je dvostrano orjentisan i smesten u mirnoj ulici. Nov, nekoriscen. Pvc stolarija sa komarnicima. aluminiumske roletne na daljinsko upravljanje, 2 klime inverter, One touch lock vrata, ugradni plakari i kuhinja sa vrhunskim profilima, hrastov parket i td. Stan je uknjizen na 54m2, a ima premerenih 59.5m2. Kupovina bez provizije direktno od vlasnika.
Dvoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Mike Alasa Odmah useljiv, dvoiposoban stan, održavan, ukupne uknjižene kvadrature od 68m2 grejne površine, sa lođom od 4m2 i francuskim balkonom od 1m2. Trostrano orijentisan. Novi PCV prozori, kupatilo i kuhinja su renovirana sa novom vodovodnom instalacijom.
Beograd prodaja Vračar Cvetni trg Jednoiposoban Retko u ponudi. Fantastičan stan i lokacija. Izvorno jednoiposoban. Pun svetla istočno orijentisan. Potpuno miran i bez buke. Orijentisan ka dvorištu. Pogled širok front ka drugoj ulici. Kvadratura 50m2. Ostava manja do stana. Parking sopstveni na broj stana u dvorištu. Lift. Cg. Uknjizen 1/1. Prodaje se namešten, kuhinja, ugradna bela tehnika, nameštaj. Mogućnost nastavka ugovora za rent, za 2021 sa strancem zakupcem. Zgrada solidna iz 1970-tih, ulaz korektan i prostran. Agencije STOP za neovlašćeno oglašavanje.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Kneginje Ljubice Trosoban prodaja Savršen salonski 3-soban stan (uknjižen na 62m2+ T, mereno 67m2) 4/5 na gornjem Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice-Braće Jugovića kod studentskog parka, nadomak Knez Mihajlove ulice i Kalemegdana. Kompletno renoviran najkvalitetnijim materijalima, ,dva ulaza, CG, pogled na Dunav i panoramu grada, zamenjen nov lift u zgradi, fantastična velika krovna terasa iznad stana, orjentisan ka dvorištu, izuzetno tih, trostrano orjentisan, veoma svetao, sam na spratu, parking-prva zona-mogućnost iznajmljivanja garaže, upotrebljiv podrum, mesto za kamin, američki plakar,mermerni ulaz, video nadzor, uredna zgrada sa malo stanova. 1/1 vlasnik, uknjižen i useljiv. Prodaje direktno Vlasnik. Nismo zainteresovani za saradnju sa agencijama! Cena: 198,000 EU
Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulićev venac Jednosoban stan Prodajem garsonjeru u Gundulićevom vencu, u zgradi na prvom spratu, ima lift i podrum, centralno grejanje, interfon. Prodaja bez posrednika
prodaja Vračar Južni bulevar Kapija Vracara Dvosoban
Četvoroiposoban prodaja Beograd Stari Grad Kalemegdan Gospodar Jevremova Salonski stan sa dva ulaza, dva kupatila, dva elektična brojila, moguća podela na dve odvojene stambene jedinice; Idealna lokacija za život ili posao, na 50 m od Kalemegdana, deo stana već se koristi kao poslovni prostor,fasada skoro obnovljena, kao i ulaz sa interfonom i šifrom
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Trosoban Zgrada savremenog dizajna u izgradnji na odličnoj lokaciji beogradske opštine Vračar. U neposrednoj blizini Južnog Bulevara, Doma zdravlja Vračar, O.Š. Siniša Nikolajević i O.Š. Kralj Petar drugi, i dr. U izgradnji se koriste najkvalitetniji materijali sa tržišta vodeći računa o: hidroizolaciji, termičkoj izolaciji, zvučnoj izolaciji. Spoljašnji I unutrašnji zidovi se zidaju Klima Blokom. Posebno posvećujemo pažnju prirodnoj osvetljenosti stanova korišćenjem kvalitetne aluminijumske stolarije sa termo prekidom i trostrukim izo staklenim površinama (selektivno propuštaju količinu svetlosti i vrstu zračenja). Medjuprostor izmedju stakala ispunjen je gasom (argon). Stepenište i hodnici su obloženi kvalitetnim prirodnim kamenom. Putnički lift renomiranog evropskog proizvodjača povezivaće garažu sa preostalih 5 spratova. Omogućen je normalan prilaz podzemnoj garaži preko rampe koja se zimi greje u slučaju niskih temperatura i snega. Garaža je prostrana i za parkiranje SUV vozila sa najsavremenijim sistemom parkiranja renomirane nemačke kompanije WOHR. Video nadzor : u garaži , ispred ulaza i u zadnjem delu zgrade. Prednju fasadu ćine: veliki prozori (na visini 60cm od poda i do plafona) i ventilirajuća fasada sa postavkom najsavremenijih i dugovečnih materijala renomirane Italijanske kuće za uredjenje fasada DECO. U enterijeru stanova primenjujemo najsavremnija i praktična rešenja npr. Prostor za veš mašinu i bojler se nalazi u posebnom plakaru u hodniku stana, van samog kupatila. Za veće stanove obezbedili smo klima sistem sa jednom spoljnom i više unutrašnjih jedinica. Cela vodovodna instalacija zgrade biće pripremljena za instalaciju najmodernijeg sistema omekšivanja gradske vode ( u prevodu : sva voda koja bude dolazila do stanova neće imati kamenca u sebi i time svi aparati u stanovima se neće kvariti ili prljati usled naslage kamenca ( bojleri, veš i sudo mašine, kuvala, staklene tuš kabine itd ) U enterijeru stanova koristiće se: višeslojni hrastov parket 1.klase, keramika i sanitarije 1. klase italijanskih proizvodjača, blindirana sigurnosna vrata sa H lock bravom, medijapan farbana unutrašnja vrata sa skrivenom šarkom, visine 220 cm, grejanje etažno uz korišćenje nemačkog VAILLANT eloblock kotla, koji se pokazao kao izuzetno ekonomičan i pouzdan itd.
Stari Grad Politika Majke Jevrosime Dvosoban prodaja Dvosobna garsonjera,ugao M.Jevrosime i Nusiceva,sredjen stan,uknjizen i odmah useljiv.Pogodan i za poslovni prostor.
Palilula Profesorska kolonija Četvorosoban Ljube Didića stan Stanovi u izgradnji, rok završetka april-maj 2021. god. Cena po m2 2.000eur bez PDV-a.
prodaja Vračar Hram Dvosoban Prodajemo stan u Dubljanskog ulici, sa pogledom na malo ostrvo sa dva ogromna hrasta (pogled na ulicu), a pored kojeg se nalazi Shop n Go i Teddy Bear Gift Shop. Stan poseduje odvojene prostorije (predsoblje, veliku sobu, manju sobu, kupatilo i kuhinju). Zgrada poseduje dvoriste za garaznim mestom, koje je opremljeno sa digitalnom kapijom koja se otvara na daljinski. Uz nepokretnost ide i garazno mesto. Zgrada ima tri sprata i kulturne stanare, tako da se stan ne prodaje po svaku cenu. Kupac stana dobija i renoviranu podrumsku prostoriju velicine 10m2, sa novim prozorom i vratima, betonskim zidovima je odvojena, tako da moze dole da odlaze npr. vina itd. Poreda toga ima i pravo upotrebe na renoviranom vesarnicom, koja se nalazi na trecem spratu, a gde moze da susi ves. Stan se prodaje opremljen sa kvalitetnim namestajem, alarmnim sistemom PARADOX, Midea klimom, Sony BRAVIA televizor, Apple iMac itd. Stan poseduje centralno grejanje i opremljen je novim radijatorima. Pogledajte fotorgafije stana koje govore za sebe. Nepokretnost je uknjizena, bez tereta, pravo svojine na njoj je cisto kao suza.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Magnolia Penhouse Magnolia 4.0, 5/5, 109.5m2. Cetverosoban stan sa maxsimalno iskoriscenom kvadraturom, juzno orijentisan , okupan suncem. Pored postojece terase od 14m2 dobija se na koriscenje terasa od 13m2 koja se prostire duzinom celog stana. Uz stan se prodaje garazno mesto po ceni od 20.000eur. Stan se kupuje direktno od vlasnika. Useljiv oktobar 2020.
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Dalmatinska Dvoiposoban LUX stan u najlepšem delu Dalmatinske ulice ispod malog Tašmajdana, na 1.spratu od 3 starinske zgrade,potpuno renoviran krajem 2017.god. Promenjena spoljašnja drvenarija,reparirana rustična unutrašnja,stavljeno podno grejanje,toplotna pumpa(značajna ušteda novca u grejnoj sezoni), granitni pod,nova lux kuhinja kao i elskluzivno kupatilo. Stan se sastoji od predsoblja iz koga se ide u sve prostorije:desno,dnevno-trpezarijski deo sa kuhinjom sa pogledom prema dvorišnoj strani,pravo kupatilo i levo 2 velike sobe prema ulici,svaka sa svojim ulazom iz predsoblja,međusobno povezane dvokrilnim vratima. Prava salonska visina plafona u stanu od 3.2m. Postoji mogućnost kupovine i nameštenog stana.
Savski venac Beograd na vodi BW Residences Četvorosoban prodaja Lux četvorosoban stan 140 m2,namešten,odmah useljiv,uknjižen.
Vračar Čubura Jednoiposoban SAZONOVA stan Nov namešten stan u mirnoj ulici u blizini Kalenić pijace. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Jednoiposoban TODORA DUKINA Stan na lekinom brdu 45m2. AG PROVIZIJA 50%TV, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Voždovac centar VOJVODE STEPE stan u vojvode stepe, idealan za studente,zbog blizine vise fakulteta. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane