Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Baštovanska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Zorana Đinđića Trosoban Komplet renoviran sa odličnim pogledom. Uknjižen, CG, trosoban, dva lifta, pripojena terasa, parking, podrum, mogućnost dogovora. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent Vesko Čarapić br. licence 1645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Čukarica Banovo brdo Stevana Brakusa prodaja Uknjižen lokal, nalazi se u TC Stankom u prizemlju sa velikim izlogom u staklu okrenut ka ulici Stevana Brakusa. Odlično pozicioniran, vrlo uočljiv sa mogućnostima za lako I lepo brendiranje. Poseduje malu kuhinju i mokri čvor, CG. Pogodan za razne delatnosti. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Snježana Brasnjović br. licence 2704 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Barajevo Barajevo okolina Ibarski put kuca Ibarski put, pr+I, bašta, renovirana kuća 2007, u dobrom stanju, bez većih ulaganja, može da funkcioniše kao dve stambene jedinice, sama na placu 5,8ari, u blizini prevoza i marketa, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Požega Centar Zelena pijaca, pr+I, kompletno renovirana kuća, u samom centru Požege, dvorište 0,5ara, u prizemlju su 3 lokala za izdavanje, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Podaje se Duplex 90m2 ,neuseljvan .Stan poseduje veliku terasu sa prelepim pogledom od 26m2.
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Trosoban Savršen salonski 3-soban stan (uknjižen na 62m2+ T, mereno 67m2) 4/5 na gornjem Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice-Braće Jugovića kod studentskog parka, nadomak Knez Mihajlove ulice i Kalemegdana. Kompletno renoviran najkvalitetnijim materijalima, ,dva ulaza, CG, pogled na Dunav i panoramu grada, zamenjen nov lift u zgradi, fantastična velika krovna terasa iznad stana, orjentisan ka dvorištu, izuzetno tih, trostrano orjentisan, veoma svetao, sam na spratu, parking-prva zona-mogućnost iznajmljivanja garaže, upotrebljiv podrum, mesto za kamin, američki plakar,mermerni ulaz, video nadzor, uredna zgrada sa malo stanova. 1/1 vlasnik, uknjižen i useljiv. Prodaje direktno Vlasnik.
Palilula Botanička bašta Dvoiposoban prodaja Stan na odlicnoj lokaciji, 40m2. Preko puta rudarskog fakulteta, u neposrednoj blizini mnogi marketi, dom zdravlja, palilulska pijaca, Botanicka basta. Sve 2 min hodom. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, kupatila, dnevne sobe, jedne vece I jedne manje spavace sobe I ostave. Kupatilo, hodnik i kuhinja potpuno renovirani, ostalo bez vecih ulaganja. Cena 49000e, moguc dogovor. Super ponuda
Vračar Južni bulevar Dvosoban stan Potpuno opremljen stan. Prostrano garažno mesto, sa prostorom koji se moze pretvoriti u ostavu, je uračunato u cenu. Sa agencijama moguca saradnja iskljucivo na teret kupca.
prodaja Vračar Čubura Dvosoban Kupujem stan u okolici Vračara min 40 m2 pa na vise do 82000 € moze i stan koji zahtjeva renoviranje u obzir dolazi sve u krugu od 700m moze i Savski venac u blizini Klinickog centra , i Slavija u obzir ne dolazi ( prizemlje i potkrovlje) Više od treceg sprata obavezan lift
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Na prodaju stan 20m2 + 3m2 terasa. Stan je uknjižen, 1/1 vlasnik, renoviran i sređen. Odlična lokacija, odmah iza Narodne skupštine. Uz stan se dobija na korišćenje podrum. Cena nije fiksna.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Lux četvorosoban stan 140 m2,namešten,odmah useljiv,uknjižen.
Stari Grad Dunavski kej Jednoiposoban prodaja Dunavski kej na Starom gradu, pored početka šetališta i biciklističke staze koji vode do Ade Ciganlije (8km). Trg Republike i Kalemegdan na 15 minuta razdaljine peške. Lako dolaženje do ostalih delova grada, dobra povezanost gradskim prevozom (Autobusi 26, 79, 24, Tramvaji 2, 5, 10, 11). Porodičan kraj, puno zelenila i parkova na keju, SRC "Milan Gale Muškatirović" (olimpijski bazeni, saune) i Teniski centar "Novak". Parking nije u zoni, slobodno parking mesto po izboru, za jedan auto ili više. Bašta ispred zgrade na korišćenje svi stanarima od okolnih zgrada, iza zgrade ograđena bašta samo za stanare naše zgrade. Drugi sprat sa liftom i terasom, podrumski prostor od svakog stana zasebno, zajednička vešernica na spratu (4 stana po spratu). Stan izlazi na zapadnu stranu, popodnevno Sunce i dobra, prirodna osvetljenost tokom celog dana. Stan 52m2, velika soba (dnevna) oko 20m2, manja (spavaća) oko 10m2. Kuhinja sa trpezarijom, kupatilo (ima zaseban prozor), terasa i hodnik. Terasa je nadovezana na trpezariju. Zid u hodniku nije noseći, pogodna je mogućnost rada na drugačijoj organizaciji prostorija. Centralno grejanje koje uključuje toplu vodu 24/7, klima. Interfon i CCTV. Za više informacija kontaktirati putem sms-a na broj telefona u oglasu. Prikaz mape
Savski venac Savski venac lokacija Jednosoban stan Renoviran stan kod Sava male, u ulici koja ce uskoro biti pesacka zona, prodaje se stan odlican za sve namene. Izvorno je jednosoban, ali moze da se koristi kao jednoiposoban. Zaista je visoko prizemlje, a ispod su stanovi.. Veoma topao stan. Nova PVC stolarija, granitna keramika, medijapan vrata. Ugovor se sklapa preko advokata, ako zelite bez agencije. Stan je uknjizen na vlasnika (tj.mene) - 1/1
prodaja Stari Grad Zeleni venac Garsonjera Stan na extra lokaciji . Renoviran, prazan.Nalazi se u neposrednoj blizini knez Mihajlove ulice, Terazije, pijace Zeleni venac u okruzenju osnovnih i srednji skola, fakulteta... Blizina stajališta sa većim brojem autobuskih linija ka Novom Beogradu, Zemunu i ka starom delu grada. Stan pogodan i kao poslovni prostor i kao stan (moze i stan na dan).
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Trosoban, uknjižen na 78kvm. Novogradnja. Ugao Gospodara Vučića i Vojislava Ilića. Fenomenalan pogled. CG na kalorimetre. Idealna pozicija, blizina škola, prodavnica, prevoza.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Prodajem stan 38,5 m2 u ul Paje Jovanovica 58, stan je zasebna jedinica sa i izlazom na ulicu, mirna ulica koja se nalazi u blizini doma zdravlja Zvezdara kao i Cvetkove pijace, blizina tramvaja na Bulevaru i trolejbusa kod Vera. Stan je na legalizaciji ali u zavrsnoj fazi
Palilula Palilula lokacija Četvorosoban prodaja Četvorosoban stan(3 spavaće sobe, dnevna soba,kuhinja,kupatilo,hodnik) sa odličnim rasporedom.Stanu takođe pripada šupa i podrum. Odvojen ulaz s ulice, prvi sprat (ceo sprat) u kući,sa direktnim izlaskom na pripadajući tavan (100 m2 )iz predsoblja. Ima terasu od 30m2 (5x6m). Etažno grejanje, plus 3 klime, nov krov, izolacija i fasada. Suncan, preko puta Zvezdarske šume. Blizina škola, vrtića, šoping centara, gradskog prevoza (27,27a,E6) igrališta i šetališta. Može zamena za manji stan u Beogradu uz doplatu ili manju kuću u Pančevu uz doplatu.
Zvezdara Zeleno brdo Garsonjera stan Prodaje se NOVA lux namestena garsonjera u Losinjskoj (Ilindenska) na Zvezdari kod Kluza, kraj: Zeleno brdo. Funkcionalan, pogodan za firme, salone, agencije, uređen ulaz zgrade, u blizini svih infrastukturnih objekata, uknjižen. Rezije izuzetno male: Infostan oko 550 din, ciscenje zgrade 350din, struja po potrosnji. Nema troskova upravnika. Odlicna investicija za iznajmljivanje. Nalazi se u prizemlju, ali nije poslednji nivo. Nema vlage. Ispod stana je stan (suteren) i ispod je garaza. Zgrada je kompletno useljena i ima jos 2 useljena ulaza dok se 4. gradi. Skladan savet stanara koji se dogovara i zajednicki uredjuje sva pitanja u vezi zgrade. Zgrada ima svoj parking i park za decu. Iza zgrade je suma koja odvaja Zeleno brdo od Mirijeva. Vazduh je izuzetno cist, kraj je miran, idealan za studente. Nalazi se u blizini Bulevara Kralja Aleksandra. Lepa prostrana kuhinja. Veliko kupatilo sa tus kabinom i ogledalom. Ukupno 18 mkv. Zavrsetak izgradnje 9/2017. Useljen 2/2018. Zvati radnim danom i vikendom od 9-20h, razgledanje stana radnim danima od 9-13h ili vikendom od 14-21h.
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Jednosoban Prodajem jednosoban stan u mirnom kraju preko puta Botaničke bašte, uknjižen, stan je dvostrano orijentisan sa pogledom na dvorište i Boraničku baštu, nema buke. Poseduje odvojenu kuhinju, sobu, kupatilo i pripadajući podrum. Male kvadrature, održavan, idealan za izdavanje. Stan je u izvornom stanju, radjena je PVC stolarija, grejanje je na struju (danski radijatori, jako isplativo) u zgradi postoji i priključak na centralno grejanje. Odlična povezanost sa centrom grada, u blizini pijaca, Tempo, Maxi i drugi veći marketi. Moguć dogovor oko cene, velika prednost KEŠ kupcima.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Dvosoban stan površine 52m2 na 3 spratu od ukupno 3 sprata u zgradi koja nema lift. Stan se sastoji od jedne spavaće sobe,kupatila, kuhinje sa dnevno-trpezarijskim delom. Stan nema terasu. Uknjižen.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane