Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Čukarica Cerak Bitoljska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Hadžipopovac Albanske spomenice Dvoiposoban Albanske spomenice, 2/2, samo iz ovog stana izlazi se na terasu od 60m2, visoki plafoni, dvostrano orijentisan, sređen, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Višnjička banja Mirka Milojkovića Trosoban prodaja Mirka Milojkovića, 2/4, lift, lođa, nov 2018., (po želji kupca namešten ili polunamešten), u novom naselju "Sunnyville", sa pogledom na Dunav, u mirnom delu naselja iznad Višnjičke banje, čist vazduh, na 10 min. od centra, u blizini marketa, vrtića, škole, blizina gradskog prevoza (oko 100m), odmah useljiv, mogućnost kupovine dva garažna mesta od po 15m2 (cena jednog 4.500eur). Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Kalemegdan Trosoban Visokog Stevana stan Visokog Stevana, 3/5, lift, lođa, odlična lokacija, kvaliteno renoviran, dvostran, sunčan, funkcionalan, od prostorija: dve spavaće sobe, dnevna sa trpezarijom i kuhinjom, špajz, parket, unutrašnja stolarija i enterijer od trešnjinog drveta, u cenu uračunata kompletna oprema i nameštaj, u blizini prevoza, škole, obdaništa, marketa, odmah useljiv, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Pravni fakultet Troiposoban Prodaja direktno od vlasnika troiposobnog stana, uknjizen, prvi vlasnik, Garaze, unjizena prvi vlasnik, Garazno mesto ispred garaze, ul. Prominska, Palilula, 6 km od Pravnog fakulteta, mirna ulica, puna zelenila, uredni papiri, brza uknjizba, Stan je povrsine 118 m2 sastoji se od dnevne sobe, 3 spavace sobe, 2 hodnika, kupatila, wc-a, kuhinje, trpezarije, ostave, terase i lodje i podruma . Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju osim wc-a. U stanu su ugradni plakari u oba hodika, kuhinji, 2 klime, interfon, telefon, KTV, centralno grejanje, posebno brojilo za vodu i struju, Stan je brzo useljiv. Stanu pripada 50 % tavana za nadogradnju 50 m2 i podrum. Garaza je povrsine 15,13 m2 u sklopu zgrade, sa vodom i strujom, garazno mesto 15 m2 Stan se nalazi u zgradi sa dva sprata, 14 istih zgrada u ulici, punoj zelenila, sa pripadajucim dvoristem uz zgradu, ulica sa donje strane je samo za stanare zgrada, prevoz 27,27E,6E,16,23,25,25P Ukupna prodajna povrsina Stan 118 m2 Garaza 15 m2 Parking mesto 15 m2 Podrum 10 m2 Za nadogradnju 50 m2
Troiposoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino brdo, novogradnja, izuzetno komforan, dvostran, trosoban stan od 128m2, sa galerijom, četvrti, poslednji sprat, dve spavaće sobe 13m2 i 15m2, kupatilo, zaseban toalet, velika kuhinja, trpezarija, velika svetla, osunčana dnevna soba, dvostrano orijetisana, sa izlaskom na veliku terasu od 10 m2, dvorišne orijentacije. Na galeriji jedinsten radno-spavaći prostor u vecoj kosini od 28m2, sa dva prozora i klima uređajem. Blindirana vrata, pvc stolarija sa roletnama. Na spratu samo dva stana. Uradjena kompletna betonska ploča ispod krova. Uredan ulaz, sa prilazom za invalide, velika garaža ispod objekta sa samo 14 normalnih mesta. Veoma atraktivna lokacija u blizini gradskog prevoza, skola, prodavnica, vrtića, parkova, banaka, pošte i svih ostalih sadržaja, dve autobuske stanice od Hrama Sv. Save i izlaska na autoput. Zgrada je stara 10 godina, prvi vlasnik. Stan je uknjižen bez tereta 1/1. Prodaje vlasnik isključivo direktnim kupcima. Bez agencija! ! !
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvosoban VLASNIK prodaje stan u Durmitorskoj, 44m2, uknjižen, preko puta Beograda na vodi i nove Kule. Stan poseduje 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, terasu i podrum. Useljiv, bez ulaganja. Podesan za poslovni prostor zbog lokacije, prvog sprata i rasporeda prostorija.
Rakovica Vidikovac prodaja -Stan je duplex sa lepim pogledom ka Avali, nalazi se na Vidikovcu u blizini okretnice 23.53,89 itd. . Stan je 75 kvadrata , prodajemo ga 800 eur po kvadratu. U blizini je otvoren nov LIDL na 500 metara od nase zgrade, blizu je škola, dom zdravlja, lokacija je odlična. -Stan ima papire i jedini problem je taj što ne može iz kredita, već samo kes kupci (banke ne odobravaju stambene kredite na neuknjižene stanove), iz tog razloga je cena 800 eur m2 na Vidikovcu gde su cene po 1.500eur po m2. Cena je 800 eur po kvadratu. -Stan je predat za knjizenje jos 2009 godine kao i svi ostali stanovi u našoj zgradi, zgrada je zidana pre 16 godina. Na mestu gde je zgrada, nije planirano ništa, i naša zgrada ima dva ulaza po 60 stanova po ulazu a u ulici kod nas ima 30 zgrada i ni jedna nije uknjižena kao i pola BGD. .. Lepa je kvadratura i na gornjem nivou može da se napravi baš ogromna terasa! -Stan se nalazi na cetvrtom spratu (bez lifta) i na donjem nivou se nalazi: Kupatilo, kuhinja, dnevna soba, i jos jedna soba i terasa. Na gornjem nivou se nalaze tri spavace sobe i prostor za ogromnu terasu Cena je 800 eur po kvadratu. Grejanje ima etazno na struju. ima i TA pec, stan je sa svih strana okruzen drugim stanovima i veoma je topao na velikim minusima, mi smo se grejali do sada samo na TA pec jer je jeftinija varijanta. Nije u pitanju agencija vec stan prodajemo mi kao vlasnici 1/1 -Stan ima papire i jedini problem je taj što ne može iz kredita, već samo kes kupci (banke ne odobravaju stambene kredite na neuknjižene stanove), iz tog razloga je cena 800 eur m2 na Vidikovcu gde su cene po 1.500eur po m2. Postoji način za overu kod notara, radi se ugovor kao poklon i takav se overava kod notara, radi se još jedan ugovor sa iznosom koji overava Advokat. Za keš kupca možemo se dogovoriti oko cene. Kontakt telefon : 067 715 15 65 Ili piđite na e-mail: fantasticnapetorkabezstresa@gmail. com
Zvezdara Bulbuder stan Severni bulevar . Duplex na drugom spratu . Sve novo sređeno 2015 . Cela etaža . Uknjiženo 126m2+20m2 . Vlasnik 1/1 . Uknjižena garaža lako pretvoriva u lokal ili stan . Lep kraj na km od Vuka
prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvoiposoban Vlasnik prodaje uknjizen dvoiposoban stan na prestiznoj lokaciji u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija ulica Aleksinackih rudara. Stan je izvorno dvoiposoban , klasican raspored iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Stan se sastoji iz kuhinje, tri sobe, špajza, kupatila, terase i pripadajuceg podruma. Stan je na cetvrtom spratu od cetri. Zgrada ne poseduje lift. Miran kraj sa puno zelenila u blizini skole , vrtica, pijace , odlicna povezanost sa svim delovima grada.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Prodajemo stan na Bezanijskoj kosi. Izuzetan stan jako retko u ponudi. Nesto izmedju kuce i stana. Vredi pogledati u svakom smislu te reci. stan je uknjizen kao trosoban ima jos jednu sobu. stan ima 120 m2. uz stan dolazi i predbasta koja ima preko 50 kvadratnih metara. Terasa je prostarna i iz nje se izlazi u pred bastu kojoj pristup imate samo vi. Retko u ponudi ovakav stan nesto izmedju kuce i stana. Stan je delimicno renoviran. Zamenjena je kompletna stolarija. Sve je pvc stolarija. Uz to renoviran je hodnik i vc. Svakako stan koji zavredjuje paznju i vredi ga pogledati. Predbasta (dvoriste) pripada stanu jer se u papirima terasa vodi kao terasa sa predbastom. Blizina skole i vrtica, gradski prevoz je u neposrednoj blizini sa velikim spektrom linija. Stan je komforan u svakom smislu te reci.
Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Stan se nalazi u tipskim kućama na Petlovom brdu. Kompletno renoviran (pvc, dva kupatila). Stan je prazan, odmah useljiv, ima sopstveno prednje i zadnje dvorište, i podrum od 8m2. Odlična infrastruktura, u samom centru naselja. Uknjižen na celu kvadraturu. Vlasnik fizičko lice Kontakt tel. Dragana 0646502242
Savski venac Dedinje prodaja DEDINJE , BELI DVOR , MILOJA ĐAKA Kvalitetan četvorosoban, grejne površine 103m2, pravi stan na pravom mestu prodaje se Kupcu koji želi pun komfor u mirnom ekskluzivnom delu grada sa zelenilom. Stan se vodi kao visoko prizemlje ali je u prirodi na visini višoj od prvog sprata. Strukturno stan se sastoji od tri spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, dva mokra čvora, terase 45m2 ( koja nije uknjižena ) od kojih je 25m2 štampani beton natkriven tendom sa daljincem i oko 20m2 zelenila. Zasebna garaža u koju se ulazi iz stana površine 19,5m2 je obuhvaćena cenom. Sređen i profesionalno održavan plac. Stan je opremljen NOVIM ekskluzivnim mobilijarom sa predviđenim mestom za ugradnju kamina. Zgrada i sam stan građeni su i opremljeni najkvalitetnijim materijalima i najsavremenijom opremom. Stan je useljiv po dogovoru i ne zahteva niti su potrbna bilo kakva ulaganja . Stan je uknjižen i prodaje ga prvi vlasnik. Svaki dalji opis bilo bi samo superlativno nabrajanje vrednosti stana , stan treba videti . . . .
Voždovac Trošarina stan Najbolja kuca u Beogradu u ovom cenovnom okviru. Zona mirnog porodicnog stanovanja VLASNIK licno prodaje . KUCA TROSARINA ODRZAVANA 239 m2 plus pomocni objekat u dvoristu 32m2 . Plac 5.25 ari ravan izlazi na dve ulice komplet ogradjena zidom cc 200 cm visine . Kompletan video nadzor . Izolovana Demit fasada stiropor 10 cm . Grejanje etazno na pelet (oko 500 evra - dve tone - cela grejna sezona ) ima u sistemu i kotao na struju. Tri klime. (18, 12,12 ) Prizemlje : dnevna soba sa trpezarijom, kupatilo sa tuš kabinom, hodnik, kuhinja i garderober. Trem ispred kuce pokriven cc 30m2 Sprat : tri spavace sobe ( jedna sa balkonom povrsine cc6m2) i kupatilo sa kadom. Tavan . Parking za 6 automobila pokriven , kompletno uradjen u keramici i pokriven grejnim kablovima za topljenje snega . Kuca je 2009 godiste . Kuca i pomocni objekat su UKNJIZENI 1/1 . Kuca je odmah useljiva a moze prodaja i sa kompletnim namestajem. Dogovor. Molim da se javljaju samo ozbiljni kupci ( koji imaju pare ) da ne bi gubili vase a i moje vereme. Hvala
prodaja Čukarica Banovo brdo Stan je celina od 3 uknjižena stana, prostire se na dve etaže 2sprat i Ptk ima 175m2 +25m2garaža +8m2 ostava. Ima 3 strujomera 1 gasomer 4 klime i 3 mokra čvora. Ima etažno grejanje. Ima mogućnost proširenja 2 sobe. Ima francusku kuhinju i kupatilski nameštaj izuzetnog kvaliteta. U dnevnom boravku i lođi visina je 4,5m. Garaža je upisana u katastar kao poseban objekat br3 ima pokretna vrata 4m širine i kompletno je obezbeđena rešetkama od kovanog gvožđa. Vlasnik 065 8777678.
prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Dobropoljska AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižen lokal na 34 kvm predstavlja centralni prostor u prizemlju sa izlogom i izdvojenom kuhinjom, kupatilo a stepeništem je odvojen prostor od 50 kvm koje može da funkcioniše kao pomoćna prostorija, magacin. Lokalu pripadaju i 2 parking mesta. Lokal je pogodan za sve namene. Cena je sa PDV-om.
Beograd prodaja Palilula Poštanska štedionica Vladetina Dvosoban 2.0, 40m2 (terasa), 1/5, CG, klima, interfon, internet, telefon, ktv. Nepokretnost se nalazi na početku mirne, jednosmerne, Vladetine ulice, koja se spušta od Ulice Kraljice Marije do Cvijićeve. Ovo je lokacija sa maksimalno razvijenom infrastrukturom, pa je zbog toga, ali i mnogih drugih prednosti vrlo tražena na tržištu nekretnina, a time svakako i sigurna investicija. Veliki broj fakulteta u blizini garantuju lako izdavanje stana. U prilici smo da Vam ponudimo lep dvosoban stan koji je se nalazi na prvom spratu petospratnice sazidane 2008. godine. Zgrada je dobro odražavna i uredna. Stan je vrlo funkcionalan, pa je površina iskorišćena do maksimuma. U dobro odražavanom stanju je i nisu neophodna ulaganja. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak u skladu sa trendovima su spojene (open space), pri čemi je kuhnja blago izdvojena. Stan idealan za sve nemane. Grejanje je centralno. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba, kupatilo i tereasa. Uknjižena površina 38m2, mereno 40m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3684 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Savamala Kraljevića Marka Jednosoban prodaja 1.0, 35m2(terasa), vp/8, lift, CG, podrum, interfon, telefon, ktv. Deo opšine Savski venac u centru grada nazvan Savamala nalazi se južno od Kalemegdanske tvrđave i naselјa Kosančićev Venac, i proteže se duž desne obale reke Sava. U prilici smo da vam ponudimo kvalitetan jednosoban stan u dobroj i održavanoj zgradi sa početka sedamdesetih godina u neposrednoj blizini Manakove kuće, urbanističkim planom predviđeno za pešačku zonu. Stan se nalazi na visokom prizemlju (ispod sprata su stanovi), funkcionalnog rasporeda prostorija, jednostrano je orijentisan sa puno svetlosti, adaptibilan u jednoiposobni, renoviran - nova PVC stolarija, granitna keramika, medijapan vrat, bez ulaganja. Ovo je lokacija sa maksimalno razvijenom infrastrukturom, pa je zbog toga, ali i mnogih drugih prednosti vrlo tražena na tržištu nekretnina, a time svakako i sigurna investicija za lako izdavanje. Od prostorija: hodnik, soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Uknjižen i brzo useljiv Kontakt 065 233 52 60 R-ID: #3690 Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Palilula Borča Garsonjera Kosovopoljska stan 0.5, Borča 2, Kosovopoljska, 18m2+20m2, PR/3, EG, parking. Garsonjera (adaptirana garaža) 18m2+20m2, može kao lokal. Odmah useljivo. Sva ostala infrastruktura. Otkup. Provizija 500e. 064/17-31-427 065/33-24-166 R-ID: #1519 Izvorno stanje.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Četvorosoban Aleksandra Belića Zvezdara, Mirijevo - Aleksandra Belića 4.0, 94m2 + terasa 5m2 i lođa 2m2, 4/5, CG, lift, parking, podrum, interfon, klima, video nadzor, ostava. Izuzetno prostran, svetao, komforan stan, dvostrano orijentisan, adaptibilan u petosoban, po potrebi i u šestosoban. Kompletno renoviran pre nekoliko godina, ne iziskuje dodatna ulaganja. Zamenjene su vodovodne i elektro instalacije, plafoni su spušteni, sa dekorativnom rasvetom. Nalazi se u mirnom delu Mirijeva. Prostorije: hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevni boravak (izlaz na veliku terasu), potpuno odvojen spavaći blok sa tri spavaće sobe, odvojena kuhinja sa trpezarijom (izlaz na lođu), ostava, kupatilo. Uknjižen. ZA SVAKU PREPORUKU! Agent. Dragan Bekčić 060/755-99-33 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1554 Video nadzor, Interfon, Telefon, Ostava
Jednoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Voždovac centar VOJVODE STEPE Jednoiposoban stan za izdavanje, Voždovac - Centar, 36 m2, namešteno, na 10. spratu, ima lift. Centralno grejanje, ima terasu, ima kupatilo. Stan kod Super Vera, dobra povezanost sa centrom, direktne linije do veceg dela grada, blizina fakulteta. Moguca korekcija cene ako je na duzi vremenski period. Stan slobodan od 12.10.2020. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane