Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Hadžipopovac Nikodima Milaša

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Senjak Prokop Oblakovska Dvosoban 2.0, 75m2 (terasa 18m2), VPR/3, EG, inverter klima, lift, interfon, internet, video nadzor, ktv. Ulica Oblakovska se proteže od Bulevara oslobođenja, odnosno Autokomande, do Bulevara Franše D Eperea (autoput). Kraj je miran, bez obzira na blizinu autoputa, Autokomande i železničke stanice Prokop. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost na visokom prizemlju od tri sprata u novoj zgradi. Stan je sređen sa prvoklasnim materijalima, italijanska keramika i sanitarije, PVC stolarija, inverter klima. Prostorije su funkcionalno raspoređene i prostor je maksimalno iskorišćen. Grejanje je na struju, pa su troškovi komunalija niski. Ova nepokretnost je prava prilika za one koji traže perfektno sređen stan bez dodatnih ulaganja u lepom kraju za život ali i izdavanje. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, kupatilo, spavaća soba, terasa. Uknjižen na 57m2 i useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3692 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Rakovica Vidikovac Vidikovački venac Četvorosoban prodaja 4.0, 100m2 (terasa 3m2 i lođa 5m2), 9/11, EG, lift, interfon, internet, telefon, ktv. Na Vidikovcu koji je deo gradske opštine Rakovica, smeštena je ulica Vidikovački venac, koja se prostire između ulica Patijarha Joanikija i Pilota Mihaila Petrovića. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, MUP Vidikovac, pošta, TC Vidikovac i nekoliko velikih supermarketa. Ovaj kraj je pun zelenila, terena za igranje, setnju. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetan, potpuno sređen četvorosoban stan u uredno održavanom soliteru sa liftom, na devetom od jedanaest spratova. Stan je trostrano orijentisan, osunčan, svetao i bez buke, odličnog rasporeda prostorija sa dva mokra čvora pri čemu je spavaći blok odvojen od dnevnog dela. Kvalitetu življenja dodatno doprinose lođa i terasa ukupne površine oko 8m2. U odličnom je stanju, pa nisu potrebna dodatna ulaganja. Ova nepokretnost je prava prilika za klijente koji traže lep i funkcionalan stan bez ulaganja na dobroj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa i lođa. Uknjižen na 92m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3693 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Savski venac Dedinje Trosoban MILOJA ĐAKA stan Idzaje se namesten stan,lepo opremljen.Stan ima i svoju garazu. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
izdavanje Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 61 Dvosoban JURIJA GAGARINA Izdaje se stan na Novom Beogradu, blok 61, 58m2. Stan ima dve sobe, kuhinju, trpezariju, hodnik i odvojene wc i kupatilo. Potpuno je namesten, u dnevnoj sobi namestaj je od mahagonija. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Jednosoban izdavanje Beograd Zvezdara Vukov spomenik Vukov Spomenik JOVANA ĆIRILOVA Jednosoban stan kod Vukovog spomenika. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Bajlonova pijaca JELISAVETE NAČIĆ Trosoban Moderno opremljen stan svetao sa terasom pogledom na dvoriste .Centralno grejanje sa klimom u dnevnoj i spavacoj sobi .Kompletna bela tehnika.Dnevna soba opremljena koznom ugaonom garniturom .U mirnom kraju sa dobrom infrastrukturom. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Geneks NARODNIH HEROJA Trosoban prodaja Geneks kula, 70m2, cena 100 000 eur, odličan, uknjižen stan u Geneks kuli (Zapadna kapija, ulaz b) na 20-om spratu od 30, noću prelep pogled na ceo grad!!! Od njega je moguće napraviti poslovni prostor, ordinaciju, galeriju, hostel ili lepo zaraditi kupovinom i izdavanjem "stan na dan". Stan gleda prema gradu, urađeno je novo veliko kupatilo, nova klima, okrečen je, zamenjeni su ventili na radijatorima koji su i ofarbani, a u kuhinji je nov laminat. Poseban wc je na ulasku u stan pa je idealan za poslovni prostor. U stanu mogu da se sruše svi zidovi i dobije jedna prostorija, ili da se pregrade i dobiju dve ili tri sobe, već prema želji i broju dece. (od izdavanja se bez problema dobija 350 eur. mesečno ili 1 800 eur za izdavanje 6 meseci unapred) Dva nova lifta, video nadzor, puno mesta za parkiranje sa obe strane zgrade. Postoji zajednički hodnik za četiri stana koliko se nalazi na spratu i imaju vrata koja se zaključavaju tako da je to i što se tiče bezbednosti prednost, a moguće je postaviti i sopstveni video nadzor za ceo sprat, komšije su zainteresovane. Interfon i video nadzor već postoje na samom ulazu u zgradu. Blizu su osnovne škole, obdanište, prodavnice, Carina, TC Merkator, Palata Srbija, mnoge poslovne zgrade, banke, osiguranja, gradski prevoz je sa četiri strane (18, 65, 68, 70, 73, 74, 85, 88, 601, 610, 612, Ada 5...) Zašto biste plaćali isti stan a na lošijoj lokaciji 2 500 eur./m2 - 3 500 eur./m2 kada ovde dobijate isto i bolje za 1 400 eur./m2 nema buke, liftovi novi, zgrada čista i održava se svakodnevno, prihod od reklama je 100 000 eur. za 5 godina, tako da stanari nemaju nikakva ulaganja. Arhitektonski, Geneks je jedna od najpoznatijih zgrada u Beogradu i Srbiji.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Stara gradnja.
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Trosoban MIKE ALASA stan AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Savski venac Dedinje Trosoban KOSTE VOJINOVICA -Izdaje se namesten(polunamesten) stan na Dedinju, pogodan za porodicu, bracni par, a moze i kao poslovni prostor -Cena mesecne rezije(info i sbb+net) je 90e -Nema parking zone, mesto za 2 auta -Stan ima 2 ostave, terasu i koriscenje dela dvorista, sve ukljuceno u cenu od 450e AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Odmah useljiv Ostava
Trosoban prodaja Beograd Čukarica Žarkovo Repiška IZUZETAN TROSOBAN RENOVIRAN STAN, uknjižen, I sprat, 75m2 + 14m2 radionica/ostava u suterenu, mirna i tiha ulica, Repiška, ŽARKOVO/Banovo brdo, stan je na pola puta između Super Vera i okretnice tramvaja na Banovom brdu. Stan je sam na 1. spratu, u prizemlju je takođe stan na celom prizemlju, na 2 spratu i u potkrovlju su takođe po jedan stan. Kompletno renoviran, urađena unutrašnja izolacija stirodur 3 cm. Odličan raspored!!! Sve tri sobe su odvojene, nisu prolazne, velika kuhinja je posebno, veliko kupatilo i wc su posebno sa velikim prozorom, postoji još jedan mokri čvor/wc, ima i RADIONICU/OSTAVU od 14 m2 u suterenu koja ima trofaznu struju i tablu sa osiguračima, i koja ima svoj veliki prozor. Postoji i terasa od 5m2. Grejanje može sa inverterom i panelima, ima mogućnost za TA grejanje, ima i gas u dvorištu, ali nije uveden u samu zgradu (kuću) Blizu je Super Vero, Shop and go, vrtić i škola Crnjanski, ima farbara preko puta, pijaca u Žarkovu, bazeni na Košutnjaku su na 300 metara, gradski prevoz 37, 50, 51, 52, 56, 89, 531, 532, 533, E5... Stan je upravo renoviran !!! NOVI BEOGRAD, 70m2 - 102 000 eur.
Beograd izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 44 NEHRUOVA Jednoiposoban Ima kuhinju komplet opremljenu, kupatilo, spavacu sobu, dnevnu i hodnik. Na gornjem nivou nalazi se hodnik, kuhinja i kupatilo, a dole ( stepenice su drvene) se nalazi dnevna soba i spavaca. Ima dva ormana u hodniku, ostavu u hodniku iza ogledala i veliki prostor ispod stepenista za ostavljanje stvari. Cipelarnik se nalazi u hodniku iznad vrata. Stan ima internet, kablovsku, centralno grejanje, placanje je na mesecnom nivou i depozit je obavezan. Zurke nisu dozvoljene. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Vračar Crveni krst Crveni Krst VIDOVDANSKA Jednosoban izdavanje Crveni Krst, Vidovdanska, AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 63 Jednosoban GANDIJEVA stan Stan je na odličnoj lokaciji, blizu Piramide, Immo Centra, Delta City-ja, Savskog šetališta. Potpuno je opremljen nameštajem i belom tehnikom. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Vračar Kalenić Jednosoban MILEŠEVSKA U samom centru Vračara, u blizini Kalenić pijace. Visoko prizemlje, 37m2. U potpunosti renoviran. Prozori novi, termoizolovani sa roletnama. Kuhinja (Sporet sa keramickom plocom, Masina za pranje sudova, Frizider sa zamrzivacem), Kupatilo (Mašina za Pranje Veša) i Garderober potpuno opremljeni. Izdaje se polunamešten. Idealan kao stan ili kancelerija u centru grada. AG PROVIZIJA 50%Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Dvosoban izdavanje Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst GOLUBAČKA Potpuno namešten, udoban stan sa garažnim mestom. Veoma miran, svetao, prijatan, dvorišno orijentisan. Režije oko 150 evra. Useljiv od 01.11. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Zemun Zemun centar Zemun-centar CETINJSKA Dvosoban Stan se nalazi u centru Zemuna,na prvom je spratu porodicne kuce,potpuno opremljen dvosoban stan,kuhinja je potpuno opremljena belom tehnikom ,kupatilo ima masinu za pranje i susenje vesa.prostran i svetao stan.Minimum za izdavanje godinu dana.Depozit obavezan,placanje mesecno.Meecni troskovi struja po potrosnji a infostan,kablovska i internet je 25e. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Vračar Crveni krst Crveni Krst CARA NIKOLAJA II Dvosoban prodaja Stan ima 58m2 +zastakljena terasa 4m2, svetao, dvostrano orjentisan, zimi toplo, leti prijatno, stara gradnja, debeli zidovi. Stan ima predsoblje, manju sobu sa leve strane, ugradne plakare u nastavku, zatim veliku sobu sa izlazom na zastakljenu terasu (lođu). Na desnoj strani je kupatilo a u nastavku velika trpezarija sa odvojenom kuhinjom (može i da se napravi sve iz jednog dela, pošto je pregrada drvena, sa prozorima.) Ostava je posebno, sa strane, u trpezariji. Stanu pripada i jedan podrum. Centralno grejanje je sprovedeno do stana, treba radijatori i priključak, ali je bolje ugraditi klime (invertere) i tako uštedeti, a dobiti i grejanje i hlađenje, jer su debeli zidovi i u stanu je prijatno i zimi i leti. Lokacija je baš sam Crveni krst, ul.Cara Nikolaja, tri stanice do Slavije, blizu Hram, Kalenić pijaca, Beogradsko dramsko i puno prodavnica... Treba uobičajeno renoviranje.Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video interfon, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
Savski venac Dedinje Šestosoban Miloja Djaka stan Dedinje, Miloja Djaka, 6.0, tripleks od 220 m2 sa 2 terase (16 m2 i 10 m2), pripadajuce dvoriste od 2 ara, PR + VPR + I sprat od II sprata, eg, bez lifta, kamin, uknjizen. Luksuzna novogradnja modernog dizajna iz 2007. godine u mirnom, rezidencijalnom delu Dedinja, idealnom za porodice sa decom i poslovni prostor. Struktura: PR: dnevna soba sa trpezarijom, spavaca soba i kupatilo. Prizemlje izlazi na uredjeno dvoriste od 2 ara koje pripada samo ovom stanu; VPR: iz predsoblja se ulazi u dnevnu sobu sa trpezarijom, odvojena kuhinja, kupatilo i terasa od 16 m2. I sprat: 3 spavace sobe (sve imaju izlaz na terasu od 10 m2), garderober i kupatilo. Prelep, funkcoinalan i svetao stan kome posebnu draz daje izlaz svih prostorija na terase i pogled na dvoriste u zelenilu. U dvoristu se nalazi i pomocna prostorija od 45 m2 koja sluzi kao ostava. Za svaku preporuku! Prava oaza mira. Cena 376 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
izdavanje Vračar Čubura Maksima Gorkog Poslovni prostor na Cuburi pored Cuburskog parka. Nije izlog prema ulici. Idealan za agencijske usluge., advokata i mnoge druge delatnosti za koje nije neophodan izlog ka ulici Sastoji se od kupatila, kuhinje, ostave i centralne sobe. Trenutno su dostupna dva lokala, cena za oba lokala 500 evr-a prostorije dokumentacija NENAD RASKOV , Br. licence 2459, 061/2409737 POSLOVNICA AUTOKOMANDA, 011/2450110, 063/623484 VP/2 Maksima Gorkog ID#12169 || dokumentacija : dokumentacija
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdarska šuma Volgina Manja zgrada sa 5 stanova i svojim zasebnim, ograđenim dvorištem. U dobrom stanju. Na sjajnoj lokaciji, 100-200 metara iznad SC Olimp, preko puta zgrade je šuma, par stotina metara od Observatorije i Zvezdarskog parka. Mir, tišina i zdravo okruženje. Stan je na prvom spratu, dvostrano orijentisan (jugoistok i severozapad) sa predivnim pogledom na obe strane. U dobrom stanju. Svetao i sunčan. Uknjižen na 119m2, terase ušle sa 50% kvm. Vrlo funkcionalan stan sa velikim sobama. Dva mokra čvora. Cena nije fixna. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc . licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 www.artnekretnine.com
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane