Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Čukarica Cerak Bitoljska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemun centar Gundulićeva Dvosoban Gundulićeva, 2/3, terasa 10m2 sa lepim otvorenim pogledom, atraktivan duplex u centru Zemuna, svetao, funkcionalan, izvorno dvosoban, lako adaptibilan u trosoban, dva mokra čvora sa prirodnom ventilacijom, minimalna ulaganja, poziciono izolovan od buke, održavana zgrada sa pet stanova, parking, odmah useljiv, u blizini svih infrastrukturnih objekata, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Majke Jevrosime Dvoiposoban prodaja Majke Jevrosime, 4/6, lift, lođa, salonski, dva ulaza, dva mokra čvora, dobro održavan, svetao, prazan, odmah useljiv, dvostran, odličan pogled, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 25 - Beogradska Arena Dvoiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića stan Stan se nalazi u blizini Kombank Arene. Trosoban po strukturi, dvostrano orjentisan (istok,zapad) ovaj stan nudi odličan komfor i kvalitetnu opremljenost. Nalazi se u relativno novoj zgradi u nepeosrednoj blizini dečijeg parka, sportskih terena, predškolske ustanove i osnovne škole. Gotovo idealan raspored prostorija i lokacija zgrade predstavljaju veoma poželjno životno okruženje i omogućavaju visok kvalitet stanovanja. Dnevni boravak karakterišu prirodni materijali, bilo da se radi o drvenariji ili samo naznakama prirodnog ambijenta, kao što je slučaj sa tapetnim prikazom kamenog zida. Soba je opremljena ugaonom garniturom koja može poslužiti i kao rezervni ležaj. Stan ima dnevnik boravak, opremljenu kuhinju sa trpezarijom, dve spavaće sobe koje sadrže po jedan francuski ležaj i garderober, dugačak funkcionalni hodnik, kupatilo i lođu. Internet - opticki kabl i kablovska televizija. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 23 Troiposoban MILUTINA MILANKOVIĆA AG PROVIZIJA 50%Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Jednoiposoban izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije Centar GOSPODAR JOVANOVA Lux renoviran i potpuno opremljen jednoiposoban stan. Odličan raspored. U gospodar Jovanovoj ulici u samom centru grada. Moguće je izdavanje i za poslovni prostor / kancelariju. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja.
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Centar TAKOVSKA Dvosoban Stan je u strogom centru, salonski, renoviran, visoki plafoni (3,3 metara) idealan i za kancelariju i veoma miran jer gleda na ul. Majke Jevrosime sa drvoredom. Sastoji se od 2 sobe između kojih je manji hodnik i kuhinja. Obe sobe su dobro prostorno iskorišćene jer je krevet podignut na sprat. Kupatilo sa duplim prozorom, kompletnom opremom i bideom. Plaćanje uglavnom kvartalno do 25 u mesecu za sledeći kvartal ili po dogovoru. Depozit mesečna kirija. Fixni tel, centralno grejanje, terasa. Stan je odmah useljiv. AG PROVIZIJA 50%TV, Frižider, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Palilula Bogoslovija BULEVAR DESPOTA STEFANA Jednoiposoban izdavanje Prelep stan u zavrsnoj fazi renoviranja u lepo odrzavanoj i cistoj zgradi i renoviranje ce biti završeno kroz nekoliko dana, pogodan kako za stanovanje tako i za poslovni prostor( salon, ordinacija i dr.)Odlicna lokacija( na 10 min. peske od trga).Mogucnost izdavanja praznog i u tom slučaju moguca mala korekcija cene kao i kompletnog opremanja.Stan se izdaje na duze( minimum 6 meseci).Obavezan depozit. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Kreveti, Plakari/Ormani, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 21 Dvosoban BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA stan Renoviran stan na odlicnoj lokaciji odmah kod restorana Vagon,odmah useljiv i potpuno namesten. Na suncanoj strani sa lepim pogledom a i ako se nalazi u centru desavanja nema buke koja bi uznemiravala. Izdaje se na duze vreme. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja. Ostava
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Terazije Dvosoban KRALJICE NATALIJE AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Dvosoban izdavanje Beograd Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blok 29 Bulevar Arsenija Čarnojevića Blok 29, odmah useljiv, potpuno renoviran i namesten stan. Stan se nalazi u dobro odrzavanoj zgradi. Poseduje predulaz sa prostorom za odlaganje, spavacu sobu, trpezariju i dnevnu sobu, kupatilo, kuhinju, ostavu u stanu i veliku terasu. Blizina skole, vrtica, prodavnica, autoputa. Mesecni trsokovi oko 80e. Moguca korekcija cene za izdavanje na duzi vremenski period AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Trosoban Svetao, renoviran, kompletno opremljen 3soban stan u potkrovlju kvalitetne zgrade na odličnoj lokaciji. Stan se sastoji iz 2 spavaće sobe, velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, hodnika, kupatila i velike terase od 12m2. Urađen nov krov 2017.godine. Redovno održavana zgrada, senzorni interfon, video nadzor, parking i divne komšije. Ispred zgrade se nalazi uređen park sa terenima.
Zvezdara Konjarnik Dvosoban prodaja Na izuzetnoj lokaciji, u naselju Konjarnik, nalazi se Lux sredjen dvosoban stan sa renoviranim kupatilom koji je u potpunosti opremljen novom belom tehnikom i nameštajem. Stan ima prostranu ostavu i pripadajući podrum. Prikazana cena se odnosi na stan sa svim nameštajem i belom tehnikom! Uz svu belu tehniku i nameštaj postoje prateći računi kao i garancije koje ostaju kod budućeg vlasnika. Moguća je kupovina i praznog stana (sa ugradnim ormanom i ugradnom kuhinjom) u kom slučaju bi se cena adekvatno umanjila. U stanu je sve novo i kvalitetno: ulazna vrata, veš mašina, bojler, frižider, geberit konzola, tarket parket, novi pvc prozori, ugradni klizni orman, kuhinja po meri sa ugradnom rernom i pločom, cipelarnik, dvosed i trosed koji se razvlače, francuski ležaj od punog drveta i ostali nameštaj koji se može videti na fotografijama. U stanu jedino sobna vrata nisu menjana posto je akcenat stavljen na kvalitet prozora, parketa, kuhinje, ugradnog ormana i kupatila. Stan je okružen parkovima i zelenilom. Škola se nalazi na udaljenosti 150m, vrtić i veliki Maxi na 200m, dok je Aviv park na 900m, a najnoviji Beo tržni centar, Lidl i Vero su na 1km. Izuzetna infrastruktura kao i saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini se nalazi auto-put kao i linije gradskog prevoza: 17, 20, 29, 31, 50, 308. Stan je uknjižen 1/1. Idealan kako za porodičan život, tako i za ostale namene!
Palilula Palilula lokacija Četvorosoban stan Odlican cetvorosoban stan u blizini hale Pionir, renoviran i opremljen. Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, WC, ostava (veseraj), odvojen spavaci deo sa 3 (tri) prostrane spavace sobe i kupatilom. 20 minuta peske do centra grada, u blizini su marketi, pekara, skola, parkic za decu...Ostaje potpuno funkcionalna kuhinja (ugradnja rerna sa plocom i masina za sudove) kao i ugradni ormari u svim sobama
prodaja Zvezdara Lion Dvosoban Na prodaju dvosoban svetao stan grejne površine 56 m² i terasom od 5 m² sa koje se pruža prelep pogled na Bulevar i Zvezdarsku šumu. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Bulevara, osnovne škole, vrtića, gimnazije, parkova, samoposluge, stajališta gsp... Delimično renoviran. Zamenjena stara stolarija novom (pvc). Stan poseduje veliki garderober sa kliznim vratima i ostavu sa policama. Kuhinja sa kompletnom ugradnom tehnikom Bosch, Gorenje, Electrolux. U dnevnoj sobi nova wifi invertorska klima. CG, kablovska TV, telefon, internet, interfon, dva lifta. Parking u slobodnoj zoni oko zgrade.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Prodajem stan na Konjarniku. Odlična lokacija. Uknjižen, zgrada uknjižena. Vlasništvo 1 /2. Poseduje dve sobe, hodnik, kupatilo, kuhinju, terasu, vešernicu za sušenje veša, podrumsku prostoriju. 62m2 plus 4m2 terase. Parking prostor je ispred zgrade. Blizina autobuske stanice linije 31,17,50,308.pošte, pijace, dva vrtića, osnovne škole. Svetao, održavan.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Dvosoban Prodaja 2.0 lux opremljenog uknjizenog stana na I spratu sa komplet namestajem i belom tehnikom kao sto je prikazano na slikama. Stan poseduje novu kuhinju komplet opremljenu sa masinom za sudje, sporetom sa ravnom plocom i velikim friziderom/zamrzivacem. Stan je svetao, trostrano orijentisan. Grejanje elektrokotao. Uz stan ide i ostava od 2m2 koja pripada samo ovom stanu i gde se nalazi pripadajuci elektrokotao. Stan poseduje sigurnosni sistem alarm. Idealan za iznajmljivanje i kao investicija (350 - 400e/mesec). Stan se nalazi blizu okretnice i dobro je povezan sa fakultetima. U blizini pijaca, skola, vrtici, dom zdravlja kao i sva potrebna infrastruktura za zivot.
Palilula Karaburma Garsonjera prodaja prodajem stan kod okretnice na karaburmi dobra lokacija skola vrtic marketi sve je u blizini na 15 min od centra
Palilula Karaburma Jednoiposoban Husinskih rudara stan Prodajem uknjižen stan 36 m2, na prvom spratu (ispod je visoko prizemlje), po strukturi jednoiposoban. Sastoji se iz kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe sa kojom je delimično spojena, spavaće sobe, hodnika, kupatila, terase i podruma. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, blizina tržnih centara Big Fashion, TC Karaburma, brojnih marketa, pijace (200 m), škola, obdaništa, Doma zdravlja. U blizini autobuske stanice kod Stare okretnice, linije 16,23,25. Stan je uknjižen, PVC stolarija, termoizolacija, etažno grejanje kotao na struju (niske cene grejanja preko zime). Blizina Centra grada 4,8 km. SAMO ZA OZBILJNE KUPCE ! TerasaKlimaPodrumTelefonKATVInternet
prodaja Stari Grad Dorćol donji Dvoiposoban TerasaFrancuski balkonLođaKlimaLiftPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfon Dodatni opis Odmah useljiv, dvoiposoban stan, održavan, ukupne uknjižene kvadrature od 68m2 grejne površine, sa lođom od 4m2 i francuskim balkonom od 1m2. Trostrano orijentisan. Novi PCV prozori, kupatilo i kuhinja su renovirana sa novom vodovodnom instalacijom. Prikaz mape
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije KlimaLiftPodrumTelefonInterfon Dodatni opis Prodajem garsonjeru u Gundulićevom vencu, u zgradi na prvom spratu, ima lift i podrum, centralno grejanje, interfon. Prodaja bez posrednika
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane