Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac Ripanj

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Kompletno renoviran dvosoban stan na odlicnoj lokaciji. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka,kuhinje sa velikim sankom ( open space ),spavace sobe koja ima izlaz na veliku lodju I kupatila. Stan je uknjizen.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Dvosoban prodaja Prodajem u potpunosti sredjen stan sa svim namestajem na izuzetno atraktivnoj lokaciji u pesackoj zoni, ispod Knez Mihailove ulice, pored trznog centra Rajiceva, sa pogledom na Kalemegdan. Stan je dvosoban, uknjizen, 77m2 (korisne povrsine 54m2), na 3. spratu (od 3) u lepo odrzavanoj zgradi sa mermernim ulazom, zgrada ima centralno grejanje, lift i interfon, 2 klime, garderober. Bez ikakvih ulaganja. Bez posrednika.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban stan Uz stan se dobija parking.
prodaja Palilula Karaburma Četvorosoban Vlasnik prodaje namešten stan. Novogradnja odličnog kvaliteta, poseduje energetski pasoš (minimalni troškovi, centralno grejanje po utrošku). Zgrada poseduje dva lifta, veoma lep ulaz, privatan parking sa rampom kao i igralištima za decu. Stan se sastoji iz 3 celine, i ima sledeće prostorije: predsoblje, 2 kupatila, dnevno trpezarijski deo, kuhinja, 2 terase, degažman, 3 spavaće sobe. Zgrada se nalazi na 500m od okretnice 16, 23, 25. Kompleks je udaljen svega 6km od centra grada. Molimo agente da nas ne kontaktiraju, ne sarađujemo sa agencijama.
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Gradska bolnica Prodajem, izuzetan stan u mirnim okruzenju na suncanoj strani, kompletno opremljen sa 1 spavacom sobom. Zgrada novije gradnje, fino odrzavana.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Jednosoban Prodajem stan koji je trenutno jednosoban po strukturi.Lako prepravljiv u dvosoban i vise.Stan je u izvornom stanju.Vojna zgrada je u pitanju.Sam stan je predat za uknjizbu.Sastoji se od dve terase,parket,CG,parking mesto.Ne gleda na ulicu tako da je mir zagarantovan.
Zvezdara Cvetanova ćuprija Četvorosoban prodaja Prostran i svetao duplex u naselju Medaković, uknjižen na 203 m2, pogodan za kreditne kupce. Grejanje na gas, mesečne rezije van grejne sezone ne prelaze 50e! ! ! 3. sprat + galerija. Polu namešten. Pogodan da veliku porodicu.
Vračar Vračar lokacija Jednosoban stan Potpuno renovirana garsonjera, veoma svetla i funkcionalna, centralno pozicionirana u zgradi iz 70-tih godina. Prostor je preuređen iz poslovnog u stambeni i može se koristiti u obe svrhe. Uknjižen na 27 kvadrata, površine 30 kvadrata, odličnog rasporeda. Kompletno postavljene nove cevi, struja, vrata, prozor, urađena izolacija, pločice, laminat, novo kupatilo i uređenje kuhinje. Idealno za studente, nalazi se u blizini Veterinarskog, medicinskog kao i drugih fakulteta i u neposrednoj blizini hrama Sv. Save i centra grada. Direktne linije gradskog prevoza ka svim delovima grada. U cenu su uključeni i klima, nameštaj (trosed, police, komoda, plakar, radni sto,...) kao i novi, nekorišteni uređaji u kuhinji (frižider, šporet, veš mašina). Klima može da radi do -15 tokom zime, a prostor ima i centralno grejanje. Ulaz je natkriven, sa stražnje strane zgrade, prostor ispred je popločan i postavljene su sigurnosne kamere. Odmah useljivo. Odlična investicija za izdavanje. Prodaja od vlasnika bez posrednika.
prodaja Zvezdara Lion Dvoiposoban IZUZETNA PRILIKA Prodajem LUX stan u Bulevaru Kralja Aleksandra poviše Liona u zgradi od crvene fasadne cigle. Nalazi se na 7. spratu ( nije poslednji ) i po strukturi je dvoiposoban , površine 63m2. Stan je U potpunosti renoviran i uređen do najsitnijih detalja . Sve je novo , od instalacije,vrata,prozora, podova i zidova. Kvalitetna oprema, rasveta i nameštaj pravljen po meri,kao i vrhunski uređaji i aparati su sastavni deo ove ponude ( sa više od 20 garancijskih listova ). Zgrada je uredna i dobro održavana, sa izvanrednim grejanjem i sa izborom kalovskih operatera. Sa predivne terase imete neometan, pogled prema Zvezdari i Dunavu. Blizina škola ,vrtića, marketa i pijace posebna su prednost ove lokacije, kao i veliki broj parking mesta (zona 3), i blizina javnog prevoza. Stanu pripada i podrum, koji je suv i uredan. Stan je uknjižen i brzo useljiv.
Petosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Na Dorćolu na uglu Dobračine i Gospodar Jovanove ulice u jednoj od najlepših zgrada u ovom delu grada VLASNIK prodaje stan sa fantastičnim mogućnostima. Stan na ovoj lokaciji jako retko u ponudi! Stan je po projektu i premeru 128m2, uknjižen na 120m2. Četvorostrano orijentisan, jedini sprat na poslednjem drugom spratu, trenutni raspored su 3 zasebno funkcionalna stana sa mogućnošću prepravki po želji i potrebama. Kvalitetna gradnja, debeli zidovi, odličan krov, elektro i sve druge instalacije. Stan ima centralno grejanje sa podstanicom u podrumu zgrade, prelep i održavan ulaz kao i zajedničko dvorište. Kao jedna od bisera arhitekture starog Beograda, zgrada u najkraćem roku treba da dobije kompletno novu fasadu, projekat je već izrađen i finansiran od strane grada. Stan je uknjižen 1/1. Staro vlasništvo, nije iz otkupa. Bez tereta i odmah useljiv. BEZ POSREDNIKA, STOP AGENCIJAMA HVALA!
Beograd prodaja Palilula Botanička bašta Četvorosoban Uknjižen konforan duplex, iyuyetno prostran i funkcioniše kao četvorosoban stan. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini Botaničke bašte. Stan se nalazi u dobro održavanoj zgradi, nadogradnja iz 2001. godine. Prostorije: 1. nivo - 70m2 - - predsoblje, - kuhinja sa trpezarijom, - dnevni boravak, - dve spavaće sobe, - kupatilo, - ostava, - terasa; 2. nivo - 33m2 - velika prostorija pod kosinama
Vračar Slavija Petosoban prodaja EXTRA LUX KVALITETAN MODERAN 5 - SOBAN, U TIHOJ ULICI, 4 spavaće i 1 velika dnevna soba, 3 m č, lift, cg, + centralna klima, video nadzor 19 kamera, stolarija - aluminijum drvo, velika terasa + lodja, 2 kupatila i wc, 1 sprat, visina plafona 3, 8 m, stiče se utisak da je stan na 2 spratu, zgrada cela u mermeru, + garaža na gornjem nivou. Vračar, Prote Mateje, 170 kvm. Preko puta park Tašmajdan, fakulteti i ostali korisni sadržaji.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 45 Dvoiposoban Jurija Gagarina stan Stan je kompletno renoviran, zamenjene instalacije, prozori, parket, spusteni plafoni,... Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevne, kuhinje, hodnika, kupatila i lodje. Odmah useljiv.
prodaja Zvezdara Lion Dvoiposoban Bulevar kralja Aleksandra Izuzetno lep stan, potpuno renoviran,bez ikakvih ulaganja.Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, a stan je iz dvosobnog adaptiran u dvoiposoban. Fantastična lokacija . Stan retko u ponudi. Uknjižen. Ag. provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Petrogradska Kalenic, Maksima Gorkog, 2.0, 66 m2 + 2 m2 antre, terasa, II od V spratova, cg/eg, tel, lift, interfon, klima, uknjizen, podrum od 14 m2 Funkcionalan, kompletno renoviran , dvostrano orijentisan salonski stan u dobro održavanoj zgradi , na izuzetnoj lokaciji. Od prostorija stan poseduje: dnevnu sobu, spavacu sobu sa malom terasom, odvojenu trpezariju i kuhinju, antre, prostrani hodnik, kupatilo i wc. Uknjižen
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Blok 64 Gandijeva Dvoiposoban Uknjižen stan, na dobroj lokaciji, izvorno 1.0 adaptiran u 2.5, istočno orijentisan. Od prostorija ima ulazni deo, stepenicama se spušta u dnevno-trpezarijski i kuhinjski deo, spavaći deo (jedna manja i jedna veńa soba) je odvojen degažmanom sa ugradnim plakarom. U solidnom stanju, promenjena pvc stolarija.
Novi Sad Adice Mačvanska 8,0 soba prodaja NOVA, LUX MODERNA KUCA 261 m2 + letnjikovac 27 m2 + garaza 56 m2, na placu 730 m2! NOVA LUX MODERNA KUCA, povrsine 261m2 + letnjikovac sa rostiljem i ostavom 27m2+ otvorena garaza za cetiri vozila 56m2 i to sve na placu od 730 m2. Za one koji cene prave vrednosti, kvalitet, komfor, pedantnost, udobnost, za one koji uzivaju u zivotu i znaju sta zele.Komplet zavrsena 2020. godine. Kuca je na veoma atraktivnoj lokaciji, u ulici Macvanska u Novom Sadu, 130 metara udaljena od glavnog Novosadskog puta, u blizini tri Osnovne skole, vrtica, srednje skole, supermarketa(Univer, Roda), pijace(Satelit), autobusa. Ogroman plac (730m2), komplet ogradjen, lak prilaz, pruza dosta mogucnosti kako privatnih tako i poslovnih. Kuca je koncepcijski osmisljena kao jedna celina a moze da funkcionise i kao dve zasebne. Prvi (veci) deo: prizemlje- ulaz, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, manja soba(kabinet, kancelarija), kupatilo, ostava, stepeniste, sprat-kupatilo, 4 sobe, ogromna terasa. Drugi (manji)deo: ulaz, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, 2.sobe, kupatilo. Letnjikovac: rostilj(pecenjara, pusnica), ostava, spoljnje kupatilo. Kompletna kuca je gradjena od najkvalitetnijih materijala, prizemlje ima 70cm debljinu zida(termo blok 30cm, kamena vuna 10cm, blok 20cm, tvrdi fasadni stiropor 10cm), izolacija krova je uradjena betonskom plocom 20cm, sendvic panelima od tvrdo presovane kamene vune 15 cm (Tim izolirka, 100kg/cm2) + stiropor 5cm + ravnajuci sloj + hidroizolacija i vodonepropusna membrana(Mapei), komplet je opremljena podnim grejanjem na gas a moze i na struju(ostavljena je i mogucnost za toplotnu pumpu), klima uredjaji-inverter, kompletna spoljna stolarija je najpoznatijeg nemackog proizvodjaca Schuco(sestokomorna sa tri niskoemisiona stakla) sa Sigenia protivprovalnim okovom, ulazna aluminijumska vrata istog proizvodjaca, italijanska keramika.Video nadzor, elektricna brava, video interfon. Svi prikljuci: voda, struja, gas, kanalizacija, telefon, KTV, internet. U vilu nema ni evro ulaganja, sve je NOVO! Vlasnik 1/1, uknjizena, papiroloski 100% cista! Kontakt telefon za informacije: 0638633417 ili e-mail: skovacevic3.sk@gmail.com Cena 309000 eura
Zvezdara Zvezdara lokacija Severni bulevar Dvoiposoban MARJANOVIĆEVA stan Dvoiposoban stan za izdavanje, Severni Bulevar, 55 m2, namešteno, na prizemlju. Etažno grejanje. Odlična lokacija, nedaleko od samog centra grada, u blizini se nalaze Osnovna škola 1300 kaplara, Srednja medicinska škola, Studentski dom Patris. U pitanju je zasebna opremljena kuća (55m² ) sa zajedničkim dvoristem, dve sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, podrum. Poseduje kablovsku i internet. Etažno grejanje. Stanica autobuskih linija 65, 66 i 74 je takoreći preko puta, 100m do linija 28 i 40. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Vračar Slavija Dvosoban BULEVAR OSLOBOĐENJA Dvosoban stan za izdavanje, Slavija, 50 m2, namešteno, na 2. spratu. Etažno grejanje, ima terasu, ima kupatilo. Salonski stan, svetao, dvostrano orijentisan, potpuno adaptiran i opremljen novim stvarima sa ukusom odabranim. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, poseduje i terasu. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Salonski stan.
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Hram Hram Sv. Save OHRIDSKA Stan je u zgradi pod zaštitom države, kompletno renoviran. Ovakav stan se retko nalazi u ponudi, zgrada je u izuzetno dobrom stanju sa ukupno 7 stanova. Moguće je iznajmljivanje parkinga u okviru garažnog prostora koji se nalazi u okolini. Poseduje podrumsku prostoriju površine 40m2. Stan je moguće koristiti kao poslovni prostor. Ima izvedene instalacije za telefone u svim prostorijama kao i mrežu za internet. Stan se izdaje prazan sa opremljenom kuhinjom. Trosoban stan za izdavanje, Hram Svetog Save, 80 m2, prazno, na 1. spratu. Centralno grejanje, ima terasu, ima lođu, ima kupatilo. AG PROVIZIJA 50%Frižider, Šporet, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane