Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac - Rakovica selo BORSKA

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar - Beogradska BEOGRADSKA Jednosoban Na prodaju uknjižen stan na izuzetno atraktivnoj lokaciji! Stan je kompletno renoviran! Ostalo je još samo kupatilo, gde je potrebno zameniti instaliciju vode. Pločice namenjene za kupatilo u ceni stana! Renoviranje kupatila po dogovoru sa kupcem. Mermerni ulaz, plafon 2,80m, javni parking odmah iza ćoška. Izuzetan za izdavanje stan na dan ili za stanovanje! Raspored stana, prema nacrtu u fotografijama: 1-predsoblje, 2-dnevna soba, 3-kupatilo, 4-kuhinja sa trpezarijom, 5-ostava, 6-terasa. Terasa se vodi kao zajednička, ali jedini stan koji ima izlaz na istu je ovaj! Trenutni izgled terase na poslednje dve fotografije. U stan se može ući iz hodnika ili iz terase, što znači da bi se mogle napraviti dve jedinice koje bi bile idealne za izdavanje! AG PROVIZIJA 2% Može na kredit
Zemun Zemun centar Zemun-centar Dr Petra Markovića Petosoban prodaja Centar Zemuna polupotkrovlje. Odlicna izolacija, dve klime, pet soba, terasa od 16m2. Mali podrum. Iznad ima jos 100m2 samog potkrovlja za jos jednu stambenu jedinicu. Vodovod kanalizacija novo, nova tus kabina, plocice. U stan su duz hodnika starinske plocice, kuhinja sa novim plocicama. Posebno kupatilo sa WCeom i zasebno Wc. Sobe su prostrane. Jedna je pregradjena u garderober i sobu.TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Odmah useljiv Stara gradnja. Ostava Gradska kanalizacija
Stari Grad Stari Grad lokacija Botanička bašta Dvosoban BULEVAR DESPOTA STEFANA stan Uknjižen dvosoban lux namešten renoviran stan 58m2 kod Botaničke bašte na 3 spratu (faktički 7)u centru Beograda. Stan je okrenut prema dvorištu i tiho je. U kupatilu je djakuzi kada, tuš, bide, lavabo , wc i protočni bojler siemens . U dnevnom boravku je trosed i dve fotelje , dva garderobna ormana i dve vitrine . U ručavanju je sto i 4 stolice. U kuhinji je: el. šporet sa napom, frižider sa zamrzivačem, mašina za pranje posudja, mašina za pranje veša, sudopera sa radnim elementima i viseći elementi. U spavaćoj sobi su dva kreveta 90/190 koji mogu i da se spoje u bračni . Terasa je zatvorena termopan staklom tako da je i zimi u funkciji sa temperaturom kao I u stanu i u njoj se nalazi trosed koji se razvlači i dvosed koji se takodje razvlači i fotelja. U stanu su i dodatne 6 drvene stolice. U predsoblju je ormančić za obuću , čiviluk i interfon. Zgrada ima 4 lifta, interfon, SBB internet i TV. Ulazna vrata su blindirana. Stan je izuzetno topao zimi (ušuškan). Stan ima klimu i posebnu malu ostavu.. Komunalne usluge infostana su oko 7000 dinara.U stanu postoje instalacije za internet SBB i TV. Dodatne fotografije i odgovore šaljem na e-mail ili viber. U bloku se nalazi pošta, menjačnica, banka, supermarket, pekara, obućar, krojač, apoteka a u blizini na oko 100m su klinike,obdaništa I škole. Do Trga Republike dolazite autobusom za dve stanice. U blizini je i Bajlonova pijaca. Cena stana sa celokupnom opremom,svim aparatima i nameštajem. ag provizija 2%Mašina za sudove, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Može na kredit Izvorno stanje.
prodaja Voždovac Ripanj Srednji Prnjavor Uknjižena kuća na tri nivoa, 120m2, na 6 ari placa u lepom ambijentu, novije gradnje, na 20 km od BG, asfalt do kuće, gradska voda, trofazna struja, ravan plac. Kuća je za stanovanje bez vecih ulaganja. Vertikala kuće. U blizini osnovna skola, školski autobus vozi i vraća decu iz škole, minimarket. Veci broj linija ka Beogradu. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
prodaja Beograd Zemun Zemun centar Svetotrojčina Vrlo kvalitetna porodična kuca iz 70-tih godina na odličnoj zemunskoj lokaciji u mirnoj ulici punoj zelenila. Istovremeno, kuća je u neposrednoj blizini ulice Cara Dusana kroz koju prolaze brojne linije GSP-a pa ima odličnu vezu sa svim delovima grada. U blizini su i razni objekti gradske infrastrukture ( skola, obdaniste...). Nalazi se u zoni porodične gradnje u izuzetnom ambijentu. Kuća ima podrum, prizemlje i sprat i trenutno funkcioniše sa dva odvojena stana. Jednostavnom intervencijom može da funkcionise kao jedna celina. Uknjižena je na 125m2 koliko je osnova prizemlja. Iste povrsine je i stan na spratu koji ima plus lepu terasu od 40m. Sprat je dograđen prema građevinskoj dozvoli, a zahtev za legalizaciju je podnet u zakonskom roku. Sve prostorije u stanovima ( dvosoban i trosoban ) su prostrane, svetle i sunčane, uredno održavane u vrlo dobrom stanju. Idealna je za konforan zivot jedne ili dve porodice. Takodje, moze biti odličan poslovni prostor za razne namene (kancelarije, obdaniste,laboratorije...); Kuća se nalazi na placu od 5 ari, sirokog fronta prema ulici. Dvoriste je prostrano, ima garažu. Agenc. provizija 2% Agent: Aleksandra Jovančević br. licence 406 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Beograd prodaja Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Mihajla Pupina Jednosoban Izvorno jednosoban stan adaptiran u jednoiposoban. Stan je svetao, istočno orjentisan. Ulazno predsoblje, dnevna soba, odvojena kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Zgrada je povučena od velikih saobraćajnica, nema buke, blizina više linija gradskog prevoza, osnovne škole, vrtića, gimnazije, TC Ušće. Agencijska provizija 2%
Stari Grad Kalemegdan Četvorosoban prodaja Funkcionalan stan na poslednjem 8. spratu, 3 spavace sobe, 2kupatila i wc za goste, vesernica, izdvojena kuhinja, terasa. Useljiv, potpuno zavrsen - ustupam ugovor direktno sa investitorom. Najkvalitetniji materijali i vrhunski zavrsni radovi. Mogucnost kupovine parking mesta.
Vračar Kalenić Trosoban stan Stan se nalazi u predratnoj kući koja je kvalitetno građena, sa debelim zidovima i visokim plafonom. Sastoji se od tri sobe, trpezarije, kuhinje, predsoblja, hodnika, kupatila i verande, što se može videti na skici. Plafoni su visine 3,2 m, a iznad se nalazi tavan veličine 65 m², čija je najviša tačka 4 m, a najniža 1,3 m, tako da se u okviru gabarita može napraviti stambeni ili poslovni prostor. S obzirom da je stan lociran do ulice, lako se može pretvoriti u jedan veliki ili dva manja lokala. Na fotografijama sa ulice možete videti da se i sa leve i sa desne strane stane nalaze lokali. Takođe, prema potrebi, može se podeliti i na dva manja stana. Stan se prodaje isključivo BEZ POSREDNIKA.
prodaja Palilula Palilula lokacija Trosoban Vlasnik prodaje odlican, funkcionalan 2.5 stan i odvojenu garsonjeru u centru Beograda, stan i garsonjera mogu biti jedan stan, ili odvojeni stanovi, kao odlicna investicija. Renovirano, luks stanje. U pitanju je uknjizena nekretnina, hitna prodaja, iskljucivo ozbiljni kupci. Stan je odmah useljiv, brza realizacija.
Četvorosoban prodaja Beograd Zvezdara Cvetanova ćuprija Prostran i svetao duplex u naselju Medaković, uknjižen na 203 m2, pogodan za kreditne kupce. Grejanje na gas, mesečne rezije van grejne sezone ne prelaze 50e! ! ! 3. sprat + galerija. Polu namešten. Pogodan da veliku porodicu.
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Stan je na odlicnoj lokaciji u centru povezan sa celim gradom, tih, svetao, orijentisan ka jugu prema velikom dvoristu. Komletno renoviran u odlicnom stanju, zgrada je kvalitetne gradnje iz sedamdesetih. Veliki parking ispred, veliko ogradjeno park igraliste iza zgrade.
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) prodaja Odličan stan na prodaju u blizini Arene na Novom Beogradu, blok 29. U blizini je autoput i dobra je povezanost sa gradom i u neposrednoj je blizini Novog Merkatora. Stan se nalazi u dobro održavanoj zgradi sa liftom i u mirnom delu grada. Opremljen je modernim nameštajem i osvetljen je tokom celog dana. Kuhinja je opremljena ugradnim elementima i savremenom tehnikom.
Novi Beograd YUBC Dvoiposoban stan TerasaLođaKlimaPodrumTopla vodaTelefonKATVInternetInterfonParking Dodatni opis Vlasnik 1/1, bez ikakvih zabelezbi ili tereta. Odlican svetao stan, dvostrano orjentisan u blizini opstine Novi Beograd,Merkatora, skola, vrtica... Za vise informacija pozvati. Molim agencije da ne zovu. Prikaz mape
prodaja Zemun Naselje Save Kovačević Marije Bursać Jednoiposoban Sestara Milovanović Zgrada je klasicne gradnje, zidana punom ciglom. Iz centralnog hodnika ulazi se u spavacu sobu, kupatilo sa wc-om i dnevnu sobu sa kuhinjom. Stan je orijentisan na zapad u mirnom kraju u blizini parka. Na 150m od stana nalazi se stajaliste gradskog prevoza (linije 15,18,78). U neposrednoj blizi stana je Maxi supermarket , pijaca, Postanska stedionica, Komercijalna banka, vrtic, osnovna skola.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Stan se nalazi u mirnoj , slepoj ulici ,u zgradi od pet spratova , u blizini Beo Shopping centra, vrtica " Zmajčić", "Žubor" i "Veseljko", OŠ "Ćirilo i Metodije" , OŠ " Janko Veselinović ", srednje i više građevinske škole , Doma zdravlja Zvezdara, Cvetkove pijace ...Prevoz koji je u neposrednoj blizini stana je sledeći : tramvaj 5,6,7,14; trole 19,21,29; autobusi 20,79,46,55,17,31,308,309. Površine je 59,70 m2 .Nalazi se na drugom spratu i orijentisan je ka ulici.Terasa je zastakljena, parket je bukov,etažno grejanje na elektrokotao od 12KW. Sendvič zid (blok 20cm+ kamena vuna 7cm + puna cigla 12cm + malter+fasada ) , aluminijumska stolarija (profil ALUMILM 11000) sa termomostom,troslojnim staklom , roletnama i komarnicima, bukov parket, protočni bojler u kupatilu i pripadajuća podrumska ostava. Stan je legalizovan i trenutno se čeka uknjižba .
Beograd prodaja Stari Grad Kalemegdan Četvorosoban STROGI CENTAR BEOGRADA ; KALEMEGDAN - STUDENTSKI TRG • Ekskluzivna lokacija: ugao ulica Kralja Petra Prvog i Zmaja od Noćaja • Predivan pogled na Kalemegdan i Studentski park • Zgrada iz 1906 - kulturno dobro • Uredan mermerni ulaz • Stan br. 11 - četvorosoban : stambena 84 m2 + lođa 24 m2. Visina 280 cm (nema kosina). Grejanje etažno. Vlasnik upisan u katastru 1/1. Sprat 5. DRUGI STANOVI NA ISTOJ LOKACIJI : - Stan br. 10 dvoetažni : stambena 43 m2 + lođa 14 m2. Vlasnik upisan u katastru 1/1. Grejanje centralno u donjem nivou. Visina 280 cm (nema kosina). - Stan br. 13 - Stan je fizički podeljen na 2 potpuno zasebna stana sa zasebnim posebnim ulazima (1-soban 27 m2 i 3-soban 65 m2 + lođa 14 m2). Uknjižen u katastru kao jedan stan od 91 m2, 1/1, grejanje etažno. Visina 280 cm (nema kosina). Sprat 5. • Lift : do 4 sprata • Useljivost : odmah, stanovi su prazni • Porez : kupac • Prozori : aluminijum • Izolacija : demit fasada
Stari Grad Kosančićev venac Kosančićev venac Dvoiposoban prodaja Prodajemo izuzetan, mali salonski stan u lepoj, očuvanoj predratnoj zgradi na atraktivnoj lokaciji, na Kosančićevom vencu. Stan je dvostran, svetao, funkcionalnog rasporeda, kompletno je renoviran, prodaje se sa kompletnim novim nameštajem i opremom vrhunskog kvaliteta, dve klime i kaminom. Sastoji se od predsoblja, kuhinje, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kupatila i terase. Pripadajući podrum. Uknjižen na 45m2, merenih 56m2. RETKO U PONUDI I ZA SVAKU PREPORUKU! Agencijska provizija 2%
Zvezdara Bulbuder Bulbulder Dvosoban stan Odličan nov stan, bez ulaganja, grejne površine 34m2 sa velikom terasom od 30m2, funkcionalan raspored, konforna spavaća soba, dnevni boravak sa trpezarijskim delom, kuhinja i kupatilo,. Stan sa etažnim grejanjem na struju, mali komunalni troškovi, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Vukovog spomenika i Djeram pijace, uredna dokumentacija, uknjižen, moguć stambeni kredit. Za svaku preporuku...Plakari/Ormani, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
prodaja Rakovica Rakovica lokacija Lisičiji potok Četvorosoban Milana Blagojevića Španca 4.0, Lisičiji potok, Milana Blagojevića Španca, 96m2, 1/3, EG, terasa, lođa, parking. Novogradnja, odmah useljiva! Uknjižen. Provizija 2%. 064/413-78-13 R-ID: #1527 Odmah useljiv
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Bajlonova pijaca Jelisavete Načić 1.0, Bajlonijeva pijaca, Jelisavete Načić, 38m2, 4/5, EG, lift, garaža, podrum. Komforan jednosoban stan adaptibilan u dvosoban. Izvorno stanje. Neposredna blizina pijace Bajloni, centar grada, fakulteta, osnovnih i srednjih škola. Stan poseduje i garašno mesto u dvorištu zgrade. Brzo useljiv. Uknjižen. Provizija 2%. 064/413-78-13 R-ID: #1528 Izvorno stanje.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane