Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Centar BRANKOVA

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Taška Načića Prodaje se 6.0 - sobna kuća u Surčinu, na 5.5ari ravnog placa. Kuća ima tri nivoa koja mogu da funkcionišu kao tri zasebne celine, što predstavlja i odličnu investiciju gde se može i izdavati jedan nivo.Nekretnina koja je odmah useljiva, blizu prevoza, odlična saobraćajna povezanost sa gradom i svim auto-putskim pravcima, prodavnica, u mirnoj ulici, čvrsto građena od kvalitetnog i pažljivo odabranog materijala. Spratnosti: podrum, visoko prizemlje i potkrovlje, savremeno je projektovana za udobno življenje. Pored svoje višesobnosti, poseduje I garažu, kao I pomoćnu prostoriju. Za svaku preporuku ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Jasna Stojić br. licence 2646 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Vračar Kalenić Njegoševa Garsonjera prodaja U prilici smo da Vam ponudimo renoviran stan opremljen za stan na dan u neposrednoj blizini Opštine Vračar Stan od 23m2 kvalitetno renoviran, cg, uredna zgrada, promenjene instalacije voda , struja, kanalizacija, okrenut na unutrašnje dvorište. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agencijska provizija 2% Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Savski venac Senjak Sanje Živanovića kuca Sanje Živanovića, sut+pr+I, lođa, vertikala moderne kuće iz 2001.god., sa dva trosobna stana, tri mokra čvora, 2ara dvorišta, dve garaže, dva parking mesta, za svaku preporuku, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Palilula Palilulska pijaca Dvoiposoban Stanoja Glavaša Stanoja Glavaša, 2/3, terasa, odličan salonski stan, renoviran, na atraktivnoj lokaciji, sa dva ulaza, od prostorija: dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, čajna kuhinja (ostava), dva mokra čvora sa prirodnom ventilacijom, pripadajući podrum, parking mesto u dvorištu zgrade, uknjižen na 62m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Gospodar Jovanova Opremljen lux stan, spreman za useljenje, blizu centralne pešačke zone, nije potrebno ulaganje. Veoma mirna ulica, stan okrenut ka dvorištu, blizu veliki Maxi (Alosno), dve dobre škole i više dobrih vrtića u blizini. Kvalitetna izrada - drveni pod 2cm masiv, aluminijumski prozori i vrata ka terasi, krovni prozor sa daljinskim otvaranjem, mermer u glavnom kupatilu, protočni bojler... Dve spavaće sobe, moguće napraviti i treću uz manje radove. Struktura stana: Spojeni dnevni boravak, trpezarija, kuhinja i prostor ka terasi, dve spavace sobe, dva kupatila (jedno sa kadom i tusem, drugo sa tusem), ostava u stanu i ostava na terasi. Direktna prodaja bez provizije
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Jovana Rajića Troiposoban Odličan raspored.
Stari Grad Trg republike Trosoban prodaja Dvostrano orijentisan,svetao stan,svaka prostorija sa prirodnom ventilacijom.Veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom,prostrano kupatilo sa đakuzi kadom,dve spavace sobe,jedna sa sopstvenom tuš kabinom.Lodja,podrum i prostorija za veš mašinu.
Zvezdara Lion Stanislava Sremčevića Petosoban stan VLASNIK, BEZ AGENCIJA I POSREDNIKA Potpuno renoviran petosobni stan - dupleks koji se nalazi na drugom spratu salonske predratne zgrade. Podna površina stana iznosi 139m2 a redukovana površina stana sa terasom (primenom koeficijenta zbog kosina) iznosi 119,6 m2 i to je površina koja je uknjižena. Useljiv odmah bez ikakvog ulaganja. Zamenjene sve instalacije u stanu. Nova unutrašnja i spoljna stolarija. Dvostrano orijentisan. Svetao. Prostorije na I nivou (75m2): prostrani dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, 2 spavaće sobe. Prostorije na II nivou (45m2): dve sobe, kupatilo, ostava-garderober, prostrana terasa (11,43 m2) koja je okrenuta ka dvorištu zgrade. U neposrednoj blizini su vrtić, osnovna škola, pijaca, KBC Zvezdara. Povoljna cena.
prodaja Stari Grad Kalemegdan Četvorosoban Funkcionalan stan na poslednjem 8. spratu, 3 spavace sobe, 2kupatila i wc za goste, vesernica, izdvojena kuhinja, terasa. Useljiv, potpuno zavrsen - ustupam ugovor direktno sa investitorom. Najkvalitetniji materijali i vrhunski zavrsni radovi. Mogucnost kupovine parking mesta.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Maksima Gorkog Stan se nalazi u predratnoj kući koja je kvalitetno građena, sa debelim zidovima i visokim plafonom. Sastoji se od tri sobe, trpezarije, kuhinje, predsoblja, hodnika, kupatila i verande, što se može videti na skici. Plafoni su visine 3,2 m, a iznad se nalazi tavan veličine 66 m², čija je najviša tačka 4 m, a najniža 1,3 m, tako da se u okviru gabarita može napraviti stambeni ili poslovni prostor. S obzirom da je stan lociran do ulice, lako se može pretvoriti u jedan veliki ili dva manja lokala. Na fotografijama sa ulice možete videti da se i sa leve i sa desne strane stane nalaze lokali. Takođe, prema potrebi, može se podeliti i na dva manja stana. Stan se prodaje isključivo BEZ POSREDNIKA. Cena je fiksna.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol donji Skenderbegova Jednosoban Stan je u polusuterenu, ukopan oko 90cm. Nalazi se oko 800m od trga republike. Uz odgovarajuće dozvole stan je moguće pretvoriti u poslovni prostor sa ulazom sa ulice. Stan je potpuno renoviran 2010. godine uključujući zamenu svih instalacija od kada je korišćen za izdavanje. Trenutno se izdaje za 200e. Moguća je prodaja sa nameštajem uz dogovor. Od prostorija poseduje kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu. Ima i pripadajući podrum od 3m2. Dvostran je, dnevna soba i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju. PVC stolarija. Zvati svim danima od 10 do 21. INFORMACIJA ZA AGENCIJE. Nisam spremana da portpisujem ugovor sa agencijama. Dovedite kupca i voljan sam da platim agencijsku proviziju.
Zvezdara Lion Lipov Lad Trosoban prodaja Trosoban komforan stan-duplex,stara kvalitetna gradnja u mirnoj ulici tik do Bulevara Kralja Aleksandra,juzna strana.Stan je dvostrano orjentisan,istok-zapad sa velikim predsobljem,kuhinjom sa trpezarijom,velikom dnevnom sobom sa izlaskom na terasu.Dve spavace sobe u potkrovlju vrlo prostrane i veoma osvetljene,sa kupatilom,ostavom i podrumom.U osnovi stan ima 47 m2, a u potkrovlju podna povrsina iznosi 40 m2 ( ukupno podne povrsine 87 ).Osnovnih 47 m2 je uknjizeno,ostalo je u legalizaciji pri cemu se placa porez na 69 m2 sve vreme.Veoma visoki parter ( kao prvi sprat , ima stan ispod ) plus drugi nivo takodje dvostrano orjentisan povezan spiralnim stepenicama. U blizini se nalazi skola, vrtic,parkici,gimnazija,mnostvo prodavnica u Bulevaru K.A., pijaca i Dom zdravlja, kao i svih raspolozivih GSP linija.U okolini su lepe, mirne ulice kao i ova. POVOLJNO BEZ AGENCIJA I POSREDNIKA KONTAKT POSLE 14 CASOVA MOLIM
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban stan UKNJIŽEN STAN 51m2, NOVOGRADNJA, SP.3/4, USELJIV,SVETAO,PROSTRAN, TOPLA VODA, DVORIŠNO ORJENTISAN, KUHINJA IMA PRIRODNU VENTILACIJU, U MIRNOJ ZGRADI I MIRNOM KRAJU, GAS, LIFT, OPTIČKI KABL, MALI REŽIJSKI TROŠKOVI, BLIZINA SKOLE, VRTIĆA, GR.PREVOZ TRAN.5,6,7,14, BUS 17,31,50,46,79. BLIZINA TRŽNIH CENTARA. MOGUĆNOST KUPOVINE GARAŽE.
prodaja Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Trosoban 82m2+ 4.5m2 terasa, jako uredna zgrada, stan je bez ikakvog ulaganja.
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Hram Njegoševa Renovirana garsonjera u suterenu, u Njegoševoj ulici, preko puta opštine Vračar.
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Dr Velizara Kosanovića Kuća se nalazi u blizini Doma zdravlja Zvezdara, okružena zelenilom,voćem i cvećem sa fontanom, sa lepim travnjakom. Kapija na daljinsko otključavanje i dva parking mesta u dvorištu. U nastavku dvirišta je garaža, kompletno opremljena letnja kuhinja sa svim kuhinjskim elementima, grilom i sačom, a u produžetku se nalazi sušara za meso. Poseban ulaz vodi u suteren gde se nalazi salon za prijem gostiju, tehnički servis,pomoćna prostorija, dva kupatila, jedan mokri čvor u garderober, mašina za sušenje veša. U prizemlju dva komforna dnevna boravka, letnji i zimski u staklu sa cvećem, kao i kuhinja sa trpezarijom, dva frižidera, dve sudo mašine, u produžetku hodnika nalazi se jedna spavaća soba i kupatilo, ispred kuće je natkriven trem. Iz hodnika stepenice vode na prvi sprat gde se nalaze tri spavaće sobe sa terasama, jedna radna soba i još jedno kupatilo sa džakuzijem. Kuća je trostrano orijentisan. Kompletan infrastrukturni sadržaj. Blizina Cvetkove pijace, Doma zdravlja, vrtića, dveju škola, jednog od najvećih šoping centara u Beogradu, "Beo Shopping Center" i još puno taga i to sve na 250-300 metara.
Zvezdara Lion Cara Jovana Crnog prodaja Prelepa kuca u najlepsem delu Zvezdare U blizini kuce nalaze se skole I vrtici kao I brojni kafici I restorani. Kuca je gradjena od najkvalitetnijih materijala,poseduje alarm I video nadzor. Sva kupatila I kuhinja poseduju podno grejanje a ograda,kapija I svi gelenderi u kuci radjeni su od kovanog gvozdja,u okviru dnevnog boravka nalazi se kamin. U polusuterenu: garaža za 3 auta, 62m2+ostava, podrum, kupatilo i pomoćna prostorija. U visokom prizemlju: dnevna soba sa trpezarijom (kamin), 2 spavaće sobe,kupatilo I WC, 2 mokra čvora, terasa i izlazak u dvorište. I sprat:4 sobe, kupatilo i terasa i balkon II sprat:3 sobe, kupatilo i 2 terase i ostava. Površina placa 3,5 ari, etažno grejanje sa mogućnošću priključenja na centralno grejanje.
Savski venac Dedinje Omladinska kuca Kuca na Dedinju Ul.Omladinska Garaza Prizemnje Sprat Potktovlje 220m2 Gradjena 2017god Svi papiri Cena 460.000 eur
prodaja Savski venac Senjak Prahovska Lepa spratna kuća u najlepšem delu Senjaka, iznad BIGZ-a, lokacija je odlična, ulica mirna. Kuća ima dva ulaza, iz Kvarnerske i iz Prahovske, jedan od ulaza je kroz dvorište. Zidana je 93.godine, zid od pune cigle sa izolacijom. U odličnom je stanju, nije potrebno nikakvo ulaganje. Kuća ima odličan raspored i sjajno iskorišćen prostor, iz hodnika se ulazi u veliki dnevni boravak koji je povezan sa kuhinjom i trpezarijom i ima izlaz na terasu, u prizemlju je i jedna spavaća soba i kupatilo sa tuš kabinom. Postoji mogućnost da se u prizemlju pregradi još jedna spavaća soba. Stepenice su unutrašnje iz hodnika, njima se penje na sprat koji se sastoji od velike dnevne sobe, dve spavaće sobe i kupatila sa kadom, dnevna soba ima francuski balkon i balkonska vrata. Gore se može napraviti terasa iznad donje terase. Visina sprata je velika pa je uradjena galerija koja se može i proširiti. Jedna spavaća soba ima klasičan prozor, a druga ima dva krovna prozora. Ispod kuće je podrum od 30m2. Podrum ima prozore, mogao bi da se pretvori u stambeni prostor jer je suv i odličan, trenutno služi kao ostava. Grejanje je na gas. Ugradjene su klime. Kuća je uknjižena na 105m2, mereno ima 120m2, a grejna površina je 113m2, plus terasa 7m2, i plus podrum 30m2. Prostor je odličan, prizemlje i sprat bi mogli funkcinisati kao dve zasebne celine.
prodaja Beograd Vračar Vračar lokacija Maksima Gorkog Lokal u radu na prometnoj lokaciji, raskrsnica dve glavne ulice u blizini kalenic pijace. Preko puta srednja skola i fakultet, ispod osnovna skola. Tri mokra cvora. Vlasnik. Povoljno
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane