Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Lion Crveni Krst Branka Krsmanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Vračar Crveni krst Beogradsko dramsko pozorište BRANKA KRSMANOVIĆA Četvorosoban U ponudi funkcionalan stan od 130m2 sa terasama, Enterijerski opremljen najsavremenijim i najluksuznijim materijalima. Savrsenog rasporeda, sa 3 komforne spavace sobe, sa velikim dnevnim boravkom i kompletno opremljenom kuhinjom (open space) , 2 kupatila, 1 soba gardarober sa ugradnim policama, 2 terase jedna je zastakljena, 1 garazno mesto, i podrum. Istocno orijentisan, pun svetlosti. Ekskluzivan stan, sa bosch opremom. Stan se nalazi u neposrednoj blizini Beogradskog Dramskog Pozorista i Bulevara, u samom srcu Crvenog krsta, blizu kafica, prodavnica, menjacnica i banaka, blizu skola, vrtica i parkova. Moze namesten ili prazan. Retko u ponudi, izuzetna prilika.TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Ostava
Stari Grad Skupština Andrićev Venac ANDRICEV VENAC Dvosoban izdavanje Poslovni prostor u strogom centru grada. U cenu su uračunati svi troškovi. Zgrada u ulici Kralja Milana 1, predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture. AG PROVIZIJA 50% Klima, Nije prizemlje Stara gradnja.
Čukarica Banovo brdo Banovo Brdo Garsonjera Osiječka stan Garsonjera je zasebna, nova zgrada/kućica sa dvorištem uknjižena na 18m2 + 20m2 dvorište, mereno 23m2 + 20m2(dvorište). ograđenim sa kapijom prema ulici. Ograda je sa sve četiri strane kućice. Čeoni zid prema dvorištu je kompletno u PVC stolariji i staklu. Takođe ima i ALU roletna vrata na struju te je prostorno vizuelno sjedinjen sa dvorištem. Na svim prozorima i vratima su rešetke od kovanog gvožda a prema dvorištu pokretna rolo vrata. Ima ugrađenu novu kuhinju po meri sa pultom. Kupatilo je sa prozorom. Retko u ponudi. Izuzetna lokacija, bliizina velikog broja prevoza i infrastruktura. AG PROVIZIJA 2%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
prodaja Novi Beograd GENEKS Trosoban Narodnih heroja AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. Uknjizen, na odlicnoj lokaciji sa prelepim pogledom, svetao, adaptabilan u 3,5. Dva mokra cvora, odvojen spavaci blok. Okruzen zelenilom, blizina skole, vrtica, pijace, marketa. uknjizen RADOSEVIC NEKRETNINE, VAS POSREDNIK,770-1117 POSLOVNICA AUTOKOMANDA, 011/2450110, 063/623484 20/30 Narodnih heroja ID#12182 || dokumentacija : uknjizen
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Lazara Kujundžića Prodajemo izuzetno luksuzan dupleks u mirnom delu Banovog brda na lokaciji sa kompletnom infrastrukturom i blizinim svih potrebnih sadržaja. Stan je veoma svetao, sunčan, moderno uređen, opremljen najkvalitetnijom tehnikom, kuhinjski aparati renomiranog proizvođača "Miele", kupatilski nameštaj "Minnotti", zidne obloge od prirodnog poludragog kamena, led rasveta u celom stanu, centralno grejanje i hlađenje po potrošnji. Na prvom nivou stana su hodnik, dnevni boravak, trpezarije, kuhinje, gostinskog toaleta i lođe, drugi nivo čine tri spavaće sobe, i dva kupatila. Mogućnost kupovine garažnog mesta sa ostavom po ceni od 15.000EUR-a. Uknjižen na 127m2, ukupno ima 135m2. ZA SVAKU PREPORUKU! Agencijska provizija 2%
Beograd izdavanje Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Nikole Tesle Dvosoban Kompletno namešten i renoviran stan sa PVC stolarijom, keramikom, kompletna kuhinja sa belom tehnikom i mašinom za sudove, u kupatilu veš maăina, ugradna klima. Miran, na odličnoj poziciji, u parku.
Stari Grad Stari Grad lokacija Dvosoban prodaja Prazan ili namešten dvosoban komforan stan, površine 50m2, posebna velika terasa, ul. Zmaj Jovina (50m od Knez Mihailove), u odličnom stanju, renoviran 2010.godine. CG, parket, PVC. Vlasnik 1/1 6. sprat. Lift.
Stari Grad Stari Grad lokacija Četvorosoban stan Prodaje se prelep stan u samom centru Beograda kod Narodno pozorište u Beogradu / National Theatre Belgrade. Stan je površine 103m², 4 sobe, dva kupatila, veliku trasu sa prelepim pogledom na grad, nalazi se na 4 spratu (zgrada ima lift) i nije poslednji sprat.
prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Petosoban Jovana Belića Prelepa kuća uknjižena na 281kvm korisne površine, 389 kvm građevinske površine, vila, građena od strane vlasnika, vrhunskog građevinara, koji je u njenu gradnju uneo svoje znanje, iskustvo i ljubav. Kuća je veoma komforna, izgrađena od autentičnih prirodnih materijala /ručna cigla, kamen, granit, drvo i odlično je izolovana /termo blok, kamena vuna i cigla sa obe strane, debljina zida 45 cm. Kuća ima 4 nivoa i veoma je funkcionalno osmišljena. U delovima kuće kuhinja i kupatilo je podno grejanje, dodatno poseduje i kamin na 2 nivoa, na podovima soba je bambusov parket. S obzirom na dobru termo izolaciju, troškovi grejanja su relativno niski, kao i troškovi infostana /800 din mesečno/. Kuća poseduje 2 terase, jednu na donjem delu kuće na nivou visokog prizemlja koji pruža osećaj intime i jednu veću polukružnog oblika koja je veoma sunčana i jugo-zapadno orijentisana. Kuća je na placu od 2,2a, ali ima prelepo dvorište sa retkim biljkama, bambus, 2 magnolije, jasmin itd. Automobilom se ulazi kroz kapiju koja se automatski otvara, kao i vrata garaže u koju mogu da stanu 2 automobila, iz garaže se direktno ulazi u podrum, vešernicu, kao i kuću, dok sa spoljne strane kuće postoji glavni ulaz, natkriven terasom. Kuća se može koristiti i kao stambeni i poslovni objekat i za svaku preporuku. AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Bulevar Kr. Aleksandra Hadži Prodanova AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Svetao dvostrano orijentisan stan, salonskog tipa, nalazi se u dvorišnoj zgradi sa mirnim okruženjem. Stanu pripada deo dvorišta sa zadnje strane zgrade, montažni objekat, kao i prostorija sa mokrim čvorom u suterenu koja funkcioniše kao letnja kuhinja. Obnovljena kompletna fasada zgrade. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, mokri čvor.
Beograd prodaja Bulevar Kr. Aleksandra Hadži Prodanova Dvosoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Svetao dvostrano orijentisan stan, salonskog tipa, nalazi se u dvorišnoj zgradi sa mirnim okruženjem. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, promenjena kompletna spoljna stolarija (PVC). Obnovljena fasada zgrade i izuzetno uredan ulaz. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, soba, mokri čvor.
Vračar Čubura Gradić Pejton Makenzijeva Dvoiposoban prodaja 2.5, 37m2, PR/4, interfon, telefon, ktv, podrum, dva ulaza. Ulica Makenzijeva (prethodni naziv Maršala Tolbuhina), jedna je od poznatijih ulica na Vračaru. Proteže se od trga Slavija do ulica Cara Nikolaja II, kod Gradić Pejtona i Čuburskog parka. Lokaciju odlikuje potpuna razvijena infrastruktura, a naročito odlična povezanost sa svim delovima grada mnogobrojnim linijama gradskog prevoza. Nepokretnost se nalazi u delu ulice kod Gradić Pejtona, Čuburskog parka, Kalenić pijace. U prilici smo da Vam ponudimo dvoiposoban stan na prizemlju održavane salonske zgrade iz tridesetih godina prošlog veka. Stan je vrlo funkcionalnog rasporeda jer se u sve prostorije ulazi iz centralnog pozicioniranog ulaznog hodnika. Orijentisan je ka dvorištu, pa je zaštićen od ulične buke. Da bi se dobio veći broj soba, sobe su skromnijih dimenzija. Kuhinja je blago izdvojena od dnevnog boravka. Kompletno je renoviran pa nisu potrebana ulaganja. Grejanje je ekonomično, na struju. Stanu pripada lep zidani prodrum. Ima dva ulaza, iz zgrade iz dvorišta. Vrlo je pogodan za poslovni prostor ali i za stanovanje. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, dve spavaće sobe i kupatilo. Uknjižen na 37m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3730 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Salonski stan. Stara gradnja.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Jednoiposoban Jurija Gagarina stan 1.5, 48m2(lođa 4m2), 8/11, lift, CG, podrum, interfon Blok 70 jedan je od traženijih lokacija za stanovanje. Omeđen je ulicama Jurija Gagarina, Omladinskih brigada i Gandijevom. Odlikuju ga šetalište, blizina šoping mola "Delta city", T.C "Piramida", kao i kompletna infrastruktura neophodna za ugodan život u tom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposobni stan u stambenoj zgradi smeštenoj u blizini ulice Omladinskih brigada. Održavana je, okružena zelenim površinama, a oko nje ima dosta parking mesta. U blizini su osnovna škola, dečije igralište i obdanište, kao i prodavnice. Stan je na osmom spratu, nije poslednji, u izvornom je stanju. Jednostrano je orijentisan i svetao. Ima prostranu, natkrivenu lođu od 4 m2 i pripadajući podrum. Ova nepokretnost je prava prilika za one koji traže dobro pozicioniran stan kako za život tako i za izdavanje. Od prostorija: predsoblje, kuhinja, dnevni boravak sa trpezarijom, kupatilo, spavaća soba, lođa. Uknjižen na 44m2, sa lođom 48m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3732 Interfon, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Trosoban Draže Pavlovića 3.0, Botanička bašta, Draže Pavlovića, 84m2, 5/5, CG, terasa. Kompletno renoviran stan. Spolja urađen krov, fasada, oluci, a unutra kompletno sve. Od nameštaja ostaje kuhinja, ugradni plakari, ostalo po dogovoru. Uknjižen. Provizija 2%. 066/855-88-89 R-ID: #1533
Jednoiposoban izdavanje Beograd Vračar Južni bulevar JUŽNI BULEVAR Stan za izdavanje, Južni Bulevar, 40 m2, namešteno, na 2. spratu, ima lift. Centralno grejanje, ima terasu, ima kupatilo, ima toalet. Ima garažno mesto, u sklopu zgrade. Na lepoj i atraktivnoj lokaciji izdaje se nov, kompletno opremljen novim stvarima stan sa garaznim mestom. U samoj blizini se nalazi sve nephodno sa svakodnevni zivot. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Beograd izdavanje Palilula Hala A Nikolić Hala Pionir BULEVAR DESPOTA STEFANA Dvosoban Stan idealan za firmu ili za bračni par bez dece ili sa 1 detetom. Odlična povezanost sa centrom grada, stan gleda dvostrano. Spavaća soba izlazi na veliku terasu. Iako je prometna ulica, buka je minimalna. Stan ima bojler u kupatilu, kuhinjske elemente i mali frižider. Ostalo obezbeđuju stanari po potrebi. AG PROVIZIJA 50%Frižider, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Vračar Južni bulevar JUŽNI BULEVAR Jednoiposoban izdavanje Kompletno sredjen stan,grejanje,kupatilo kompletno sredjeno, namestaj nov. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Stari Grad Kosančićev venac Kosančićev Venac Jednoiposoban KOSANČIĆEV VENAC stan Odlican stan, na savrsenoj lokaciji. Odlican i za poslovni prostor (kancelarije...) AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja.
izdavanje Palilula Hadžipopovac Troiposoban CVIJIĆEVA Zgrada ima samo 9 stanova, stan je okrenut prema Dalmatinskoj ul .,spavaći blok odvojen,bešumni lift., mogucnost iznaj mljivanja g. mesta u T.C.ZIRRA koji se nalazi preko puta... AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Garsonjera izdavanje Beograd Stari Grad Politika HILANDARSKA Uži centar, garsonjera 26kvm, CG, VP, tiha strana. Stanarina 320 eur plus prateći troškovi, depozit u visini jedne kirije. Pušači, deca i manji psi dobrodošli. Ima TV i Net paket, ako želite može ostati a mogu i ukinuti. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Video interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Salonski stan. Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane