Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV 16. oktobra

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Petrovaradinska Jednosoban Petrovaradinska, pr/4, kompletno namešten na odličnoj lokaciji, dve spavaće jedinice, ograđeno dvorište, niski režijski troškovi, blizu marketa, prevoza, obavezan jedan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jurija Gagarina Trosoban prodaja Jurija Gagarina, pr/11, lift, veoma svetao, u izvornom održavanom stanju, u odlično održavanoj zgradi sa prelepim vrtom, na dobroj lokaciji, u blizini osnovne škole, obdaništa, Doma zdravlja, pijace, šetališta, pogodan za stanovanje i za poslovni prostor, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun centar Jednosoban Gospodska stan Jednosoban stan 44m2 u centru Zemuna. Gospodska ulica. Prizemlje. Stan pretvoren u dve garsonjere sa dva posebna ulaza, dve kuhinje, dva kupatila. Stara gradnja. Kompletna adaptacija uradjenja 2009. Kontrolni strujni sat u jednoj garsonjeri. Idealno za izdavanje kao poslovni prostor ili stanovanje. Ulaz za auto i parking mesto. Podrum 25m2. Uknjižen 1/1. Cena: 72.000 € Slavko Vrabić 064 1649634
prodaja Savski venac Dedinje Četvorosoban Uknjizen stan Dva garazna mesta Dva kupatila plus wc Kamin i grejanje na gas BEZ PROVIZIJE !!!
prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bežanijska kosa 1 Uknjižen, TC na Bežanijskoj kosi kod crkve, na I spratu kancelarijski prostor sa 5 kancelarija, 2mč i ostavom
Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Petosoban Prodajem odličan petosoban stan, trostrano orijentisan, sa pokrivenom lodjom od 24m2, plus korišćenje zajedničke terase od 50m2, dva kupatila.
Savski venac Savski venac lokacija Tiršova Četvorosoban prodaja Četvorosoban stan na prvom spratu, koji ima predsoblje iz hodnika, sa leve strane kuhinju, ostavu-garderober, i zastakljenu terasu prema dvorištu. Sa desne strane toalet za goste, i drugo predsoblje u bloku spavaćih soba, od kojih dve gledaju na Deligradsku jedna na Tiršovu, a tu se nalazi i kupatilo. Pravo iz centalnog predsoblja nalazi se dnevni boravak od 30 kvadrata sa trpezarijom sa leve stran povezane sa kuhinjom, a sa desne strane dnevni boravak je povezan sa spavaćom sobom. Dnevni boravak izlazi na veliku terasu, koja je iznad parkića sa četinarima koji pripada zgradi. Stan je zidan 1971. pripadao je gradskim organima , ima mermerne ploče ispod svih prozora, dupli broj radijatorskih rebara u odnosu na standard, duže parkete od standardnih i u spavaćim sobama kombinovane plakare od punog drveta preko celog zida. Zgrada ima sopstveno dvorište, sa klupama i spravama za vežbanje i veliku krovnu terasu sa zelenilom za odmor. U zgradi postoji prehrambena prodavnica, ulaz je od belog mermera, zgrada je organizovana.
Zvezdara Cvetkova pijaca Jednoiposoban Paje Jovanovića stan Prodajem stan 38,5 m2 u ul Paje Jovanovica 58, stan je zasebna jedinica sa i izlazom na ulicu, mirna ulica koja se nalazi u blizini doma zdravlja Zvezdara kao i Cvetkove pijace, blizina tramvaja na Bulevaru i trolejbusa kod Vera. Stan je na legalizaciji ali u zavrsnoj fazi
prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Jednosoban Stan se nalazi u stambenoj zgradi preko puta Studentskog grada na Novom Beogradu. Renoviran je 2016/2017. godine. Faktički se sastoji od dve sobe, hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i terase. Stan je uknjižen i odmah useljiv. Prodaja direktno od vlasnika. U blizini zgrade se nalaze vrtić, osnovna škola, dečiji park i veliki hipermarket. Zgrada ima interfon, video nadzor i 2 funkcionalna lifta.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd Opština Novi Beograd - Blok 61 - jurija gagarina 164
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Trosoban Prelep namesten trosoban stan sa velikom terasom i divnim pogledom na Dunav. II sprat,od V, sa liftom,odlicno pozicioniran.Stan sadrzi dve spavace sobe,dnevni boravak,kuhinju,predsoblje,dva toaleta i prelepu zastakljenu terasu.Stan je opremljen sa sigurnosnim vratima,alarmnim sistemom i klimom.Prodaje se namesten direktno od vlasnika. Uknjižen. Prikaz mape
Palilula Palilula lokacija Trosoban prodaja Prelep namesten trosoban stan sa velikom terasom i divnim pogledom na Dunav. II sprat,od V, sa liftom,odlicno pozicioniran.Stan sadrzi dve spavace sobe,dnevni boravak,kuhinju,predsoblje,dva toaleta i prelepu zastakljenu terasu.Stan je opremljen sa sigurnosnim vratima,alarmnim sistemom i klimom.Prodaje se namesten direktno od vlasnika. Uknjižen. Prikaz mape
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban stan Stan se nalazi u Bloku 45 u blizini savskog keja. Dvosoban, lako adaptibilan u dvoiposoban sa prelepim pogledom iz celog stana i terase, veoma svetao, juzno orijentisan. Sastoji se iz ulaznog hodnika, prostrane dvenvne sobe sa dva ulaza, kuhinje izradjene po meri, trpezarije, spavace sobe, kupatila i terase (lodje). Stan se nalazi u lepo odrzavanoj zgradi u kojoj je ugradjen novi lift, u neposrednoj blizini mnogih linija gradskog prevoza, vrtica, osnovnih skola, trznih centara, Doma zdravlja, pijace i savskog setalista.
prodaja Zvezdara Mali mokri lug Dvosoban Uknizen stan na prodaju sa sve stvarima. Stan je kompletno opremljen. Male mesecne rezije, oko 1000 din. Moze i na kredit. Stan je izdat na godinu dana (kirija 220e).
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Dvoiposoban Stan 54 m2 Nova Zgrada (2019) I od III Sprata Terasa Privatan Parking Elektronska Kapija Video Interfon Kamere RFID Citac za Bezkontaktno Otvaranje Vrata LED Reflektorke sa Senzorima KATV i Opticki Internet MTS i SBB DIREKTNA PRODAJA VLASNIK Stan je uknjizen na vlasnika 1/1 Uknjizen na 54 m2 Prostorije: Dnevni boravak sa trpezarijom, 2 spavace sobe (veca i manja), Velika kuhinja, Hodnik i Veliko kupatilo Terasa duzinom celog stana, izlaz iz dnevne i iz spavace Zgrada ima privatno dvoriste sa parkingom za svaki stan, i elektronskom kapijom na daljinsko otvaranje U stanu je ugradjena kvalitetna visekomorna PVC stolarija, Sigurnosna ulazna vrata, Savremena italijansko-spanska keramika. Kupatilo je moderno sa granitnim plocicama, ugradnom WC soljom i ugradnim usponskim tusem. Fasada ima 8cm izolacije, na terasi je metalna ograda INOX. Stan je jako funkcionalan i prostran, sa obiljem dnevnog svetla. Ima prelep pogled na zelenilo kilometrima dugacak. Zgrada je u maloj, mirnoj ulici, odvojena od Partizanske i daleko od teskog saobracaja. Nalazi se na granici izmedju Malog Mokrog Luga i Velikog Mokrog Luga. Odlicno je povezan sa centrom, sa mnogo razlicitih opcija. Do ulaza na autoput Lasta za 5 min, do Kneza Milosa za 10 min. Do Bulevara Kralja Aleksandra za 4 min. Autobuska stanica na 7 min hoda. Mini market otvoren 7 dana nedeljno odmah ispred zgrade, Veci supermarket na 4 min hoda. Vrtic "Deciji Kljuc" na 500m, Osnovna Skola "Vladislav Petkovic Dis" na 600m, Dom Zdravlja "Veliki Mokri Lug" na 500m. U stanu je trenutno kvalitetna ugaona garnitura i veliki bracni krevet koji se mogu dobiti po dogovoru.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Četvorosoban Cetvorosobni. Uknjizeno 95m2 korisnog prostora, plus 25m2 neuknjizenog prostora (renovirana treca etaza u sastavu stana). Moze posluziti za ostavu. Pripadajuci podrumski prostor. Dupleks (6 sprat + potkrovlje), terasa, dva mokra cvora, lift, centralno grejanje, bez dodatnog ulaganja. Opcije: 1. Prodaja stana po ceni oglasavanja 2. Zamena za jednosoban stan uz doplatu. Pozeljna lokacija jednosobnog stana: Novi Beograd (van centralne zone, Paviljoni, Bezanijska kosa) Zemun (Zemunske kapije, Plavi horizonti, Naselje Sava Kovacevic)
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban prodaja Stan na lepoj lokaciji sa prelepim pogledom, blizu radnji trznih centara, pijace, skola, gradskog prevoza... Uknjizen, Vlasnik.
Savski venac Savski venac lokacija Četvorosoban stan Četvorosoban stan na prvom spratu, koji ima predsoblje iz hodnika, sa leve strane kuhinju, ostavu-garderober, i zastakljenu terasu prema dvorištu. Sa desne strane toalet za goste, i drugo predsoblje u bloku spavaćih soba, od kojih dve gledaju na Deligradsku jedna na Tiršovu, a tu se nalazi i kupatilo. Pravo iz centalnog predsoblja nalazi se dnevni boravak od 30 kvadrata sa trpezarijom sa leve stran povezane sa kuhinjom, a sa desne strane dnevni boravak je povezan sa spavaćom sobom. Dnevni boravak izlazi na veliku terasu, koja je iznad parkića sa četinarima koji pripada zgradi. Stan je zidan 1971. pripadao je gradskim organima , ima mermerne ploče ispod svih prozora, dupli broj radijatorskih rebara u odnosu na standard, duže parkete od standardnih i u spavaćim sobama kombinovane plakare od punog drveta preko celog zida. Zgrada ima sopstveno dvorište, sa klupama i spravama za vežbanje i veliku krovnu terasu sa zelenilom za odmor. U zgradi postoji prehrambena prodavnica, ulaz je od belog mermera, zgrada je organizovana.
prodaja Palilula Borča Dvoiposoban Stan 52 m2 novogradnja dvoiposoban, prizemlje i 4. sprat ,prodaja,vlasnik.U toku su zavrsni radovi na zgradi.Odlicna lokacija,odlicna cena .Zgrada je u postupku legalizacije.Prodaja samo za kes.Kredit nije moguc. Gasonjera na 3.spratu. 28,80m2x850 eur
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd Hitna prodaja, cena spuštena. Mogućnost kupovine 2 parking mesta u garaži. Prikaz mape
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane