Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Resavska, Kod Crkve Svetog Marka, Vračar, Beograd

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednoiposoban Jednoiposoban stan,istocno orjentisan.U blizini skole,Tc,prevoza ,prodavnica ,svih potrebnih sadrzaja
Palilula Borča Dvosoban prodaja
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Jednoiposoban stan Stan je kompletno renoviran i odmah useljiv. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim ulaganjem. Sastoji se iz: hodnika, dnevne sobe, spavace sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, ostave i terase. Izuzetno funkcionalan i svetao. Orijentisan ka zapadu. Stanu pripada i tavanska prostorija. Takodje, postoji i zajednička ostava na spratu koju dele 4 stana. Izuzetna lokacija stana. U neposrednoj blizini nalaze se vrtići, osnovna škola, pijaca, prodavnice... Zvati radnim danima od 17h do 22h ili vikendom od 11h do 22h. Kontakt: 064/8088453 Stan se prodaje direktno od vlasnika (vlasništvo 1/1 bez ikakvih zabeležbi i tereta).
prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Trosoban Na prodaju stan površine 82m2 u bloku 28,preko puta Grčko_kiparske pijace, stan poseduje 2 spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu, kupatilo i toalet i terasu. Iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Vlasnik. Molim bez agencija.
Petosoban prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Vlasnik, uknjižen, dupleks 2/2 sprat, očuvan i vrlo funkcionalan. Čine ga hodnik, kuhinja, dnevni boravak, pet soba, dva kupatila, WC, tri terase. U blizini stana su škola, vrtići, pijaca, okretnica autobusa. Za svaku preporuku.
Beograd prodaja Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Jednosoban Stan na odličnoj lokaciji. Zapadno orjentisan. U blizini škola, vrtića, gradskog prevoza (veliki broj linija gradskog prevoza), pijace. Maxi pored zgrade. U cenu su uračunati ugradni plakari u kuhinji, kupatilu, hodniku i na terasi, kao i kompletan nameštaj. Može ostati i tehnika uz dogovor. Prikaz mape
Palilula Krnjača Jednosoban prodaja Stan je namesten. Namestaj je nov.Stan ima zastakljenu terasu. Terasa nije uracunata u kvadraturu stana. Moguc dogovor. Prikaz mape
Palilula Palilula lokacija Trosoban stan Odlican stan, odlicna investicija. Vlasnik licno
prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Četvoroiposoban Zgrada je okružena zelenilom. U neposrednoj blizini osnovne škole i obdaništa, TC Mercator i crkve. Ugrađena nova blindirana vrata. Prikaz mape
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Na prodaju izuzetno funkcionalan stan na Bežanijskoj Kosi, u 2. mesnoj zajednici. Stan je dvostrano orijentisan i sastoji se od dnevne sobe, velike spavaće sobe (lako adaptibilne u dve manje sobe zbog dvostrane orijentacije), male spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, špajza, velikog i malog toaleta. Prodaje se sa pravom korišćenja pripadajućeg tavanskog prostora/ostave. Posebno zanimljivo kod stana je što poseduje dve lođe (iz kuhinje i dnevne sobe), kao i jednu terasu (iz velike spavaće sobe). Stan je u zdravom izvornom stanju, s tim što je mali toalet renoviran. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini stana nalaze se pijaca, supermarketi, pekare, pošta, dečiji vrtić, škola, dečija igrališta i tereni, jednom rečju sve što je neophodno za kvalitetan i komforan život. Bukvalno ispred zgrade staju četiri linije gradskog prevoza (65, 82, 612 i 708), ali do stana ne dopire buka jer nije orijentisan prema stanici. Na samo 200 metara od zgrade nalazi se stanica na kojoj se ukrštaju sve linije gradskog prevoza koje saobraćaju preko Bežanijske Kose (navedene četiri, uz njih i 70, 72, 74, 75, 76 i 613). Oko zgrade uvek ima slobodnih mesta za parkiranje. Stan ima uredne papire. Moguć je dogovor oko cene.
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Četvorosoban Blok 45,VLASNIK, 150 m.od Save,pravi četvorosoban knjizen po difoltu na 106kvm..realno mereno 105kvm grejne plus lodja 6 kvm. Stan je kompletno renoviran i to je pre nekoliko god. kostalo preko 17.000e. Pvc stolarija Thisen-Sigenia,alu roletne,granitni potprozornici,termo izolacija spoljnih zidova,zamena cevi,produzavanje soba,rekonstrukcija predsoblja sa ugradnim civilukom i cipelarom,limarski radovi,teska blind vrata sa kasa kljucem Motura i jos puno toga. Od radova je potrebno uraditi samo delimicno moleraj jer je deo stana tek uradjen i eventualno kupatilo Stan je dobro grejan jer sam svojevremeno dodao jos 50%rebara na postojece radijatore i stavio nove italijanske ventile. Fasada zgrade,ulaz,stepeniste ,gelenderi...kompletno renovirano.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Troiposoban prodaja Stan na veoma dobroj lokaciji na manje od 5 min od skole, pijace i super marketa. Stan u dobrom stanju, renovirano kupatilo i pvc stolarija Od ulaganja jedino sto ima krečenje, balkonska vrata(pukla ruci a) i parket jer je izvorno stanje.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) BLOK 28 Trosoban Španskih boraca stan Jako lep ušuškan stan za porodičan život, interesantnog rasporeda sa dve velike spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, ostavom, hodnikom, kuhinjom, trpezarijom kupatilom i gostinjskim toaletom. Stan je delimično renoviran, (instalacije, keramika i spoljašnja stolarija su komplet zamenjeni) uz vrlo mala ulaganja stan moze biti kao nov. Prelepa terasa mu daje poseban šarm. Ulaz i zgrada su super održavani. Stanu pripada i podrumski prostor. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 1/4 Španskih boraca ID#448924 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednosoban Stan u Blok-u 45 kod okretnice tramvaja 7,9,11,13 i autobusa 73,94,95 ima 47m2,zastakljenu i izolovanu terasu sa podnim grejanjem,klim 18",CG,KTV,kompletnu kuhinju,u kupatilu nov bojler i mašina za pranje i sušenje veša. Dnevni boravak ima plakar od zida do zida.Vlasnik,uknjižen.Useljiv od 10.02.2021.
Troiposoban prodaja Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Tri stana od po 90m2, jedan trosoban u prizemlju i dva troiposobna dupleksa kroz sprat i potkrovlje, svaki sa parking mestom u zajedničkoj garaži sa tri parking mesta i velikim zajedničkim prostorijama u podrumu, u stambenoj zgradi u Gostivarskoj ulici broj 36 u Beogradu, zasebnoj na parceli od 311m2. Objekat je iz 1996. godine, novije, kvalitetne gradnje, u veoma dobrom stanju, sa kompletno opremljenim stanovima. Svi stanovi i garaža su legalni i uknjiženi. Postoji mogućnost kupovine svakog stana bez parking mesta u garaži ili zasebne prodaje samo garaže površine 65m2.
Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Jednoiposoban
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Trosoban prodaja
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Jednosoban stan Stan je izuzetno komforan i osvetljen prirodnom svetlošću. Kompletno lux renoviran, idealan stan za život, ali i za izdavanje. Orijentisan na miran deo bloka. Prodaje se namešten. Uknjižen
prodaja Palilula Višnjička banja Jednosoban Stan u izuzetnom stanju, novogradnja, modernistički aranžman koncepcije i samog ambijenta stana. Kao dodatna oprema koja se u medjuvremenu ugrađivala je led rasveta u svim prostorijama, kao i u dnevnom boravku spušten plafon sa ambijentalnom rasvetom, kao i razveden "surround" sistem ozvučenja. Takodje, stan je dvostrano orijentisan, naime gleda na zapadnu stranu iz dnevnog boravka gde je pogled na Dunav, a iz druge prostorije, tačnije, iz spavaće sobe je okrenut ka istočnoj strani.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Divan i svetao dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan u mirnom kraju punom zelenila. U blizini dve osnovne škole, vrtići, pošta, apoteke, banke i više prehrambenih prodavnica, kao i mala pijaca. Za svaku preporuku. Retko u ponudi.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane