Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) BLOK 28 Španskih boraca

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednosoban Stan u Blok-u 45 kod okretnice tramvaja 7,9,11,13 i autobusa 73,94,95 ima 47m2,zastakljenu i izolovanu terasu sa podnim grejanjem,klim 18",CG,KTV,kompletnu kuhinju,u kupatilu nov bojler i mašina za pranje i sušenje veša. Dnevni boravak ima plakar od zida do zida.Vlasnik,uknjižen.Useljiv od 10.02.2021.
Voždovac Voždovačka Crkva Troiposoban prodaja Tri stana od po 90m2, jedan trosoban u prizemlju i dva troiposobna dupleksa kroz sprat i potkrovlje, svaki sa parking mestom u zajedničkoj garaži sa tri parking mesta i velikim zajedničkim prostorijama u podrumu, u stambenoj zgradi u Gostivarskoj ulici broj 36 u Beogradu, zasebnoj na parceli od 311m2. Objekat je iz 1996. godine, novije, kvalitetne gradnje, u veoma dobrom stanju, sa kompletno opremljenim stanovima. Svi stanovi i garaža su legalni i uknjiženi. Postoji mogućnost kupovine svakog stana bez parking mesta u garaži ili zasebne prodaje samo garaže površine 65m2.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Jednoiposoban stan
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Trosoban
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Fontana i Hala sportova Stan je izuzetno komforan i osvetljen prirodnom svetlošću. Kompletno lux renoviran, idealan stan za život, ali i za izdavanje. Orijentisan na miran deo bloka. Prodaje se namešten. Uknjižen
Beograd prodaja Palilula Višnjička banja Jednosoban Stan u izuzetnom stanju, novogradnja, modernistički aranžman koncepcije i samog ambijenta stana. Kao dodatna oprema koja se u medjuvremenu ugrađivala je led rasveta u svim prostorijama, kao i u dnevnom boravku spušten plafon sa ambijentalnom rasvetom, kao i razveden "surround" sistem ozvučenja. Takodje, stan je dvostrano orijentisan, naime gleda na zapadnu stranu iz dnevnog boravka gde je pogled na Dunav, a iz druge prostorije, tačnije, iz spavaće sobe je okrenut ka istočnoj strani.
Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Dvoiposoban prodaja Divan i svetao dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan u mirnom kraju punom zelenila. U blizini dve osnovne škole, vrtići, pošta, apoteke, banke i više prehrambenih prodavnica, kao i mala pijaca. Za svaku preporuku. Retko u ponudi.
Zvezdara Mirijevo I II III IV stan Prodajem 1.5 stan u Mirijevu, ulica Dragoslava Đorđevića Goše 16a, 37m2 + terasa 11m2.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Prodajem dvoiposoban stan, 53 kvadrata plus terasa u bloku 45, renoviran, blindirana vrata, u cenu ukljucen namestaj i bela tehnika.
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Prodaje se kompletno namesten stan u centru Mirijeva. Preko puta Doma zdravlja i pijace. Odlicna lokacija! Blizina skole i stajalista javnog gradskog prevoza. Zgrada iz 2005 godine, uredno odrzavana. U stanu nema ulaganja, potpuno useljiv. U cenu nekretnine ulazi i kompletan namestaj sa belom tehnikom.
Voždovac Autokomanda Jednoiposoban prodaja Stan u najlepšem delu Voždovca, tzv Voždovačko Dedinje, u lepoj zgradi iz 2010 g., sa izuzetnim pogledom na grad. Bez ulaganja, ugradna kuhinja, koja ostaje. Vredi pogledati.
Stari Grad Stari Grad lokacija Petosoban stan Salonac, dvostrano orijentisan, komplet renoviran prošle godine, sa dva mokra čvora, četiri spavaće sobe, jednom dnevnom sobom, kuhinjom, trpezarijom, dva hodnika, ostavom, kupatilom, terasom i dva balkona. Stan je na prvom spratu, ali zgrada ima visoko prizemjle, pa je u nivou drugog sprata. Zgrada je komplet renovirana pre par godina. Preko puta se nalaze osnovna škola i vrtić, a odmah iza i Botanička bašta.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvosoban Na prodaju dvosoban stan u 45-tom bloku, J.Gagarina 199, 58 kvadrata je upisano u katastru, plus terasa. Stan je uknjižen i prodaje ga vlasnik, dakle bez provizije. Stan je moguće prepraviti na trosoban tako da sve prostorije imaju sunčevu svetlost i bude još funkcionalniji. U blizini se nalazi vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, pošta, pijaca. U zgradi imaju dva lifta, kao i besplatan SBB za stanare, oko zgrade ima dosta parkinga. Reka Sava i šetalište uz istu je udaljeno par stotina metara.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Čubura - Stan na Vračaru, tačnije Čubura u maloj ulici Svetolika Rankovića. Uknjižen! Trosoban, komforan. 76 m2, 2 sprat od 5, cg, medjusprtani lift, terasa, interfon, podrum. Video nadzor koji posmatra ispred ulaza i u ulazu. Zgrada održavana, kvalitetne gradnje(fasada od pikovanog kamena), na dobroj poziciji. Sa jedne strane zgrade(gde sobe gledaju) ima nekoliko drveta koji prave hladovinu i kiseonik.
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Trosoban Prodajem tosoban stan sa pogledom na Dunav,pored 25 maja,92 m2 sa terasom i lodom,u izvornom stanju,jugo-zpadno orjentisan,na 4 spratu sa liftom,cg,topla voda,podrumom.Zgrada je kvalitetno urađena i ima svoje atomsko sklonište i ostavu za bicikle i motore
Zvezdara Konjarnik Trosoban prodaja Prostran, trosoban stan u najlepšoj ulici na Konjarniku. Stan je lako adaptibilan u cetvorosoban. Dvostrano je orjentisan. Poseduje kupatilo, terasu, wc, ostavu, garderober, podrum i pripadajući deo ostave na spratu (vešernice). Nalazi se u blizini vrtića, škole, autobuske stanice, pijace, tržnog centra, Lidla, okružen zelenilom.
Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban stan
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban
10,0 soba prodaja Beograd okolina Mladenovac Mladenovac okolina Mala Vrbica Glavna kuća, PO+PR+PK, od 250m2 i pomoćna kuća od 50m2, bazen, 36Ar, teniski teren,lavanda, ukrasno bilje,rastinje... Za udoban život uživanje. Posrednička provizije je u iznosu u visini od dva posto cene. 069/236-5768
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane