Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Zvezdara Mali mokri lug Narodnog Fronta

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban Stan je na atraktivnoj lokaciji. Renoviran je kompletno sa blindiranim vratima, toalet, kupatilo,kuhinja po meri,2 klime. U blizini je skola, vrtici, restorani, zanatske radnje. Stan je za svaku preporuku
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvosoban prodaja Lokacija koja pruza najbolji kvalitet zivota u gradu. U brlizini centra grada i centra Zemuna. Uz najsredjeniji kej. Na par minuta hoda su skole, vrtici, snadbevanje, pijaca. Prohodni bulevari. Najmirniji deo retenzije. Zgrada je useljena 1991 godine. Izuzetno konforan 2.0 stan koji moze postati i 3.0 uz ne velika ulaganja. Otvoren pogled koji pruza privatnost. Dobra i velika terasa koja ima 2 izlaza, iz obe sobe. U zgradi je na svakom spratu 4-5 stanova.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Trosoban stan Prodajem stan od 87 m2 uknjizenih, vlasnistvo 1/1,preko puta hotela Jugoslavija, odmah do osnovne skole. Stan je potrebno renovirati i moze da se dobije prelep stan sa velikom kvadraturom i velikom terasom sa lepim pogledom ka Dunavu. Pre 6 meseci, na veci deo stana su ugradjeni nemacki PVC prozori "Rehau".
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Jednosoban Direktna prodaja od strane vlasnika, BEZ POSREDNIKA (i bez provizije) garsonjere površine 25m2 na Lekinom brdu u ulici Đordja Kratovca. Novija gradnja iz 2018 god. izuzetnog kvaliteta. Uknjižena 1/1 bez tereta i zabeležbi. Nalazi se na II spratu od IV (13 stanova) zgrade sa liftom. Terasa i prozori (alu/pvc) okrenuti ka ulici (preko puta je restoran Paša) a na 50 metara se nalazi park Šumice. Sastoji se od ulaznog hodnika sa kuhinjskom nišom, kupatila i dnevne/spavaće sobe iz koje se izlazi na prostranu terasu. Centralno grejanje, plaćanje po utrošku. Parket I klase. U kupatilu sanitarija je Vidima, Grohe baterije i tuš a kada Kolpa san. Sigurnosna Italijanska ulazna vrata sa bravom MG Serrature takodje iz Italije. Video nadzor. Odmah useljivo. Kreditni kupci mogući sa minimumom od 50% učesća. Obezbeđen proveren i pouzdan advokat za pisanje ugovora koji se bavi samo tom oblasti. Postajete vlasnik nekretnine u roku od odmah po uplati ugovorene sume jer je sve tip top. Nema povrata PDV-a za prve kupce ali postoji oslobođenje od poreza na prenos a.p.
Dvoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Prodaje se izuzetno funkcionalan stan na odličnoj lokaciji. Stan je dvostrano orijentisan i izuzetno topao. Ulaz je obezbeđen Video nadzorom i Interfonom. Parkiranje je moguće i ispred same zgrade.
Beograd prodaja Palilula Kotež Jednoiposoban Prodajem ili izdajem stan u Kotezu 34m2 na prvom spratu stan ima terasu,sobu spavacu dnevni sa trpezarijom kuhinju , kupatilo, veliki prostran hodnik. ima klimu venecijanere parket grejanje EG,, prirodna vrntilacija u kupatilu kuhinja ima prozor stan je odrzavan na legalizaciji ima svoj br zalegalizaciju..koja se ceka ali sve se mozemo dogovoriti
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) BEZANIJSKA KOSA 2 Marka Čelebonovića Trosoban prodaja Dvostrano orijentisan u mirnom kraju, dobro očuvan. Pogodan za adaptaciju u slučaju potrebe. Ima prelepu terasu od 36m2 od koje mogu da se dobiju dve sobe. Nije poslednji sprat, iznad celog stana je stan Stan je za svaku preporuku. Agencijska nadoknada 2 % uknjizen 5/6 Marka Čelebonovića || dokumentacija : uknjizen
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban stan Lepa, luks, svetao, funkcionalan Stan u centru Mirjeva, okruzen zelenilom, park koji fakticki pripada zgradi jer okolo nema gradjevina, prelepo zelenilom oko stana koji je trostrano orjentisan. Djakuzi I tus kabina u kupatilu, PVC sa komarnicima I elektricnim roletnema, na terasu se izlazi iz dnevne I jedne spavace sobe I sama terasa je obezbedjena, parking mesto u okviru zgrade, u stanu ostaje prelepa I vredna kuhinja kao I ugradni ormari, sve je izuzetno kvalitetno I prostrano, prirodno ventilacija.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Jednoiposoban izuzetno lep stan ,potpuno renoviran ,na odlicnoj lokacija ,preko puta trznog centra ,prevoza ,postoji mogucnost da se proda sa podstanarima
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Prodajem odličan jednosoban stan 1.0, bez ulaganja u novogradnji na Novom Beogradu, 36 m2, drugi sprat, CG, 1/1 uknjižen, južno orijentisan.
Beograd prodaja Novi Beograd YUBC Petosoban Prostran 5.0 soban stan u Novoj Crvenkapi sa prelepim pogledom. Zgrada je pod stalnim video nadzorom, recepcijom i obezbedjenjem. Stan poseduje 4 spavace sobe, prostranu dnevnu sobu, kuhinju, 3 kupatila, 2 velike terase, u svakoj sobi su ugradni plakari i klime. 2 ostave u stanu i podrum koji je u nivou garaze.
Zvezdara Konjarnik prodaja Svetao, cela strana ka ustanickoj u prozorima, I sprat(zgrada ima prizemlje i visoko prizemlje), stan je renoviran potrebno samo krecenje. Uz stan ide podrum i dodatna prostorija u prizemlju. 100m od raskrnice ustanicka, vojislava ilica. Parking ispred zgrade.
Voždovac Braće Jerković I II Trosoban stan Direktno od vlasnika, bez agencijske provizije. Stan se prodaje kompletno namešten vrkunskim nameštajem izrađenim po meri i belom tehnikom sa garancijama (Bosch, Samsung, Philips). Dva mokra čvora, po jedan na svakom spratu. Na donjem spratu se nalazi Dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, hodnik, WC i terasa. Na gornjem spratu se nalazi hodnik, dve spavaće sobe i kupatilo. Ulaz u stan je sa 3eg sprata, stan je na trećem i četvrtom spratu - DUPLEX LUX. Vlasnik 1/1. Ispred zgrade se nalazi privatni parking za stanare, plus iza zgrade postoji parking SuperVera dostupan 24h za sve. U samoj zgradi se nalazi Hipermarket SuperVero. Neposredno pored zgrade su stanice grackog prevoza linija 26, 50, 25, 18. Vrtić se nalazi pored same zgrade, škola i dom zdravlja se nalaze na 10 minuta pešaka od zgrade.
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Dvoiposoban
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Stepa Stepanović Nov moderno opremljen stan, na atraktivnoj lokaciji. Postupak uknjiženja je u toku, radi čega trenutno prodaja ide samo za gotovinu.
Beograd prodaja Voždovac FON Dvosoban PRODAJEM KOMPLETNO OPREMLJEN LUX STAN U JEDNOJ OD NAJLEPSIH ULICA NA VOZDOVCU !!! ODLICNA INVESTICIJA ZA IZDAVANJE !!!
Zvezdara Zeleno brdo Dvosoban prodaja Prodajem stan na Zvezdari 47 m2, drugi sprat, dvostrano sunčan. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe sa terasom i spavaće sobe. Orjentisan prema ulici. Parking ispred zgrade. Vrhunski kvalitet gradnje
Voždovac Pašino i Lekino brdo Petosoban stan Prodajem duplex na Lekinom Brdu, uknjižen 120m2 i opremljen, sa prelepim pogledom. Stan ima 2 dnevne sobe, 3 spavaće sobe, 3 kupatila, kuhinju, terasu, 2 francuska balkona. Mogućnost kupovine garažnog mesta.
prodaja Stari Grad Skadarlija Dvoiposoban Funkcionalan stan na odličnoj lokaciji, svega par koraka od Skadarlije. Dvorisno okrenut, preko puta Bajloni pijace. Ulaz u zgradu je dobro održavan i uredan. Bilo da uživate u šetnjama najlepšim ulicama Beograda, volite da vam noćni život bude nadomak kuće ili želite pametno da investirate, ovaj stan je idealan izbor. Stan poseduje dve manje spavaće sobe, dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilo. Stan je uknjižen.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Bogoslovija Prodaja funkcionalnog dvosobnog stana sa velikom terasom(dvoristem) u novogradnji, na sjajnoj lokaciji, nedaleko od Bogoslovije i Pancevackog mosta. Sama lokacija je izuzetna. U neposrednoj blizini se nalaze svi moguci infrastrukturni objekti, neogodni za kvalitetan zivot. Vrtic i skola su na minut hoda, velika samousluga takodje, Big Shoping centar, Dunavske terase, gde se nalazi mnostvo lokala sirokog spektra delatnosti, veliki broj linija Gsp-a koji cine odlicnu povezanost sa svim delovima grada, Bogoslovija, Zvezdarska suma, Trg republike je na 3 km, pa uz jednu setnju je moguce doci i pesaka do samog centra. Sama zgrada je novogradnja iz 2017. god,n. Grejanje je na norveske radijatore. Zgrada ima odlican sisitem zastite, kapiju, interfon, video nadzor, rasvetu, slobodno i dovoljno mesta za parkiranje, Unutrasnjost zgrade izuzetna. mermer, ograda kovano gvozdje. Mirna porodicna manja zgrada. U ulazu postoje 4 stana.Osim za zivot, savrsena je i za izdavanje zbog blizine centra grada. Rezijski troskovi su izuzuetno niski. Stan se nalazi na prizemlju i ima 38kvm grejne povrsine. najveci benefit osim blizine centra, odlicnog raspreda za dvosoban stan je izuzetna teresa-dvoriste od skoro 20kvmTakodje je moguce i prosirenje stambenog prostora na ustrb dvorista. Stan od prostorija ima ulazni hodnik iz koga se ulazi u sve prostorije. Dokumentacija je besprekorna. Uknjizeno. U cenu je uracunat sav namestaj i bela tehnika izuzev jednog stola. Izuzetno miran kraj izolovan od buke i guzve, a u isto vreme nadomak svega.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane