Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III Topola

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Dedinje Miloja Đaka Četvorosoban Uknjižen 4.0 - soban stan, od 117m2 , na II spratu zgrade novije gradnje , na odličnoj lokaciji, sa pokrivenim parking mestom ispred zgrade. Dvostran, orijentisan jugoistočno. Velika dnevna soba, tri spavaće sobe, kupatilo, gostinski toalet, dve lođe, 7 m2 na koju se izlazi iz spavaće sobe i 10m2 sa pogledom na Košutnjak na koju se izlazi iz dnevne sobe. Bez ulaganja. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Voždovac Medaković 3 Trosoban prodaja Komforan 3.0 stan, odličnog rasporeda, Medaković III - VLASNIK Stan je trosoban i dvostrano orijentisan sa veoma funkcionalnim rasporedom prostorija. Sastoji se od otvorenog koncepta velikog dnevnog boravka sa trpezarijiom, dve spavaće sobe, kuhinje, hodnika, kupatila, gostinjskog toaleta, velike terase i lođe. Velika terasa ima izlaz u baštu. Stan ima 68m2 grejne površine, a oko 80m2 sa terasama. Zgrada je veoma lepa, kvalitetna i dobro održavana iz 2000. godine sa odličnom pozicijom i infrastrukturom. Ima interfon, video nadzor i pripadajući podrum. Stan je u procesu uknjiženja, koje će biti kompletno završeno do trenutka prodaje. Ima centralno grejanje i toplu vodu non stop. Po želji kupca stan može biti pogodan i za delimično i za kompletno renoviranje. U neposrednoj okolini zgrade nalaze se: Osnovna škola (pored zgrade) Maxi (pored zgrade) Pošta (pored zgrade) Parking javni sa dovoljno mesta (pored zgrade) Puno zelenila, šume i parkova Pijaca i mali tržni centar (u blizini) Blizina autoputa U bližem okruženju nalaze se još BEO Shopping Centar, Lidl i TC Stadion. Prodaja stana direktno od vlasnika.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban stan Prodajem stan od 44 kv, cisti papiri, moze kredit.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Dvosoban Prodajem stan od 44 kv, cisti papiri, moze kredit.
Jednosoban prodaja Beograd Novi Beograd Ledine NBGD Moderno opremljen i potpuno namesten jednosoban stan na drugom spratu stambene zgrade izgradjene 2018.godine.Zgrada ima svoje privatno dvoriste s kapijom na daljinsko upravljanje gde svaki stan poseduje svoje parking mesto.U blizini su Maxi hipermarket,Hollywood aqua park,restorani-pecenjare.Odlicna povezanost autobuskim linijama do zemunskog keja,Zelenog venca,novobeogradskih blokova i keja kao i do Savskog trga.Zgrada se nalazi u novom mirnom i tihom kraju.
Beograd prodaja Voždovac Šumice Vlasnik. Funkcionalan, svetao stan na odličnoj lokaciji u Šumicama. Dvostrano orijentisan, Gleda na park i parking, nema buke. Sa centralnim rasporedom, iz hodnika se ulazi u svedelove stana. Prostorije: hodnik, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja, trpezarijom, ostava, zastakljena lođe, kupatilo, wc. Ima pripadajući podrum. Na drugom spratu u održavanoj zgradi. Odlično centralno grejanje. Neposredna blizina blizina BEO Shoping Centra, Lidla, Vera, škole, sportskog centra. Odlična tranzitna povezanost sa centrom kao i periferijom (npr. IKEA). Uknjižen stan, oduvek u vlasništvu naše porodice. Održavan. Kupatilo i kuhinja renovirani, instalacija zamenjena. Prodaje se radi kupovine dva manja stana.
Voždovac FON Trosoban prodaja Stan na odlicnoj lokaciji.Miran kraj pun zelenila,park za decu.Takodje uz stan u sklopu zgrade dobija se i podrum.Odlican raspored sa 3 spavace i trepezarijom kuhinjom,kupatilom i 2 terase.
Novi Beograd Opština Novi Beograd Dvosoban stan Lux stan, 60.6kv u SQUERE 43, na izuzetnoj, atraktivnoj lokaciji sa najsavrenijim nacinom izgradnje, u okruzenju bogatom sadrzajima raznih namena, blizini marketa, trznih centara, skola i vrtica. Odlicna infrastrukturna povezanost, lak i brz pristup svim ostalim delovima uzeg i sireg centra grada. Stan je opremljen najkvalitetnijim gotovim troslojnim parketom u dezenu beljenog hrasta, otpornim na ostecenja, podnom i zidnom italijanskom keramikom prve klase, sanitarije su "Villeroy and Boch", "Hansgrohe" slavine, spoljna aluminijumska stolarija sa aluminijumskim zaluzinama proizvodjaca "Hunter Douglas". Zgrada poseduje recepciju i obezbedjenje na ulazu.
prodaja Voždovac Pašino i Lekino brdo Jednoiposoban
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Hotel YU, Dzona Kenedija, lux, 3,5 soban, lodja, cg, 2 klima uredjaja, kablovska, internet, 2 kupatila, I sprat, lift. Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji, povezan sa svim delovima Beograda, trznim centrima, skolama, obdanistima, domovima zdravlja,marketima, pijacama. U blizini fitnes centara i setalista pored Dunava.
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Trosoban Trosoban stan povrsine 89 m2. Velike staklene površine i visina plafona od 3m pružaju poseban doživljaj prostora. Visok kvalitet ugrađenih materijala kao i samog objekta omogućava život po najvišim standardima. Spavaći blok se sastoji od dve spavaće sobe sa ugradnim plakarima nasuprot kojih se nalaze kupatilo i gostinski toalet. Sa samog ulaza se pruža pogled na osunčanu dnevnu sobu u sklopu koje se nalazi kuhinja sa kvalitetnim ugradnim elementima i trpezarijski deo. Iz dnevne sobe se izlazi na komfornu lođu sa pogledom na uređenu zelenu površinu. Stanu pripada 1 parking mesto u zajednickoj podzemnoj garazi. Zgrada se nalazi na prestižnoj lokaciji, na Dedinju, u veoma mirnom kraju, u ulici Koste Racina. Ulica je dobro povezana sa glavnim saobraćajnicama, Bulevarom mira i Autokomandom. U neposarednoj blizini objekta se nalaze škola, obdanište i marketi. Zgrada poseduje sopstvena garažna mesta u suterenu. Prostran ulazni hol, uredno stepenište i sigurnosna vrata uvode vas u hodnik dizajnerski uređenog i održavanog stana.
Voždovac Voždovac lokacija Trosoban prodaja Stan je smesten u Novoj stambenoj zgradi u Bulevaru oslobodjenja. Zgrada je trospratna sa ukupno 9 stanova. Stan je smesten na prvom spratu, i po strukturi, stan sadrzi 2 spavace sobe, prostranu dnevnu sobu sa trepezarijom, kuhinjom, kupatilom i wc. Stan je opremljen kuhinjom i svim kuhinjskim elementima, Klima uredjajem, Interfonom, senzorima za pokret i alarmnim sistemom. Grejanje i topla voda je na Gas. Grejanje je instalirano kao podno grejanje i sa radijatorima u svakoj prostoriji. Zgrada ima upotrebnu dozvolu i stan je uknjizen. Uz stan moguce je otkupiti i garazno mesto po ceni od 12.000 eura.
Novi Beograd Stara Bežanija Dvosoban stan Dvosoban stan površine 55,27 m2 možete kupiti na petom spratu lamele B rezidencijalno-poslovnog kompleksa New Minel, u ulici Tošin Bunar na Novom Beogradu. Ovo je stan sa odličnim rasporedom, sa odvojenom kuhinjom i terasom, a orijentisan je severno. Ovo je takođe i najveći tipski dvosoban stan u ovoj lameli. Da biste postali vlasnik baš ovakvog stana, na lokaciji koja svakako podiže kvalitet života i vrednost uloženu u nekretninu, ne treba vam novac odjednom. U saradnji sa nama, možete aplicirati kod poslovnih banaka i realizovati kupovinu stana na kredit. U ponudi i stanovi drugih struktura.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Jednoiposoban
Troiposoban prodaja Beograd Zvezdara Denkova bašta Luksuzno u potpunosti opremljen dupleks u punoj visini(bez kosina) ukljizen. 3 spavace sobe u gornjem delu sa kupatilom, dnevna soba, trpezarija kuhinja terasa i wc u donjem delu. Dvostrano orjentisan suncan stan. Ostava i duplo garazno mesto
Beograd prodaja Palilula Karaburma Dvosoban
Voždovac Pašino i Lekino brdo Četvorosoban prodaja Investitor prodaje sa GRADJEVINSKOM i UPOTREBNOM dozvolom UKNJIZEN veoma kvalitetan i funkcionalan stan kvadrature :72m2 cetvorosoban, sa tri spavaće sobe i jednom terasom po ceni od 118 000 € , na Lekinom brdu u jednoj od najlepsih ulica na Vozdovcu. Objekat se nalazi u blizini crkve i okretnice trolejbusa 22. Kupac plaća samo cenu stana, nema proviziju.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban stan
prodaja Palilula Karaburma Trosoban Penthaus se nalazi na sedmom spratu u SPK" Dunavske terase". Stan ima tri spavaće sobe, dva mokra čvora, kuhinju sa trpezarijom, dnevni boravak i dve terase od kojih jedna ima pogled na Dunav. U stanu su ugradjeni materijali visoke kategorije i kvalitetna oprema. Prozori i balkonska vrata su izradjeni od ALU stolarije sa aluminijskim žaluzinama, u koja su ugrađena aluminijumska kaljena stakla. Keramika je italijanska, ugradjen je hrastov parket, unutrašnja stolarija je od medijapana a ulazna vrata su sigurnosna. Visina plafona je preko 3.0 m, grejanje je priključeno na sistem gradskog grejanja sa plaćenjem po utrošku. U cenu nije uračunat pdv.
Dvosoban prodaja Indjija Indjija Indjija Prodaje se kuća, neposredna blizina centra, tvrde gradnje, u strukturi sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja. U podrumu kuće nalazi se garaža i podrumske prostorije. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatila i dve spavaće sobe. Grejanje u kući je na peći na gas i na kaljevu peć. Patosi u kući su keramici, parketu i etisonu. Stolarija je drvena. Potkrovlje je u sivoj fazi. U dvorištu kuće nalazi se jednosoban stan, a iza toga nus prostorije, svinjci, kotobanje i dr. Vlasništvo 1/1
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane