Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Savski venac Senjak Sanje Živanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Palilulska pijaca Stanoja Glavaša Dvoiposoban Stanoja Glavaša, 2/3, terasa, odličan salonski stan, renoviran, na atraktivnoj lokaciji, sa dva ulaza, od prostorija: dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, čajna kuhinja (ostava), dva mokra čvora sa prirodnom ventilacijom, pripadajući podrum, parking mesto u dvorištu zgrade, uknjižen na 62m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban prodaja Dvosoban stan u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, ulica Pukovnika Petra Mišića. Stan je uknjižen, odmah useljiv i malo korišćen (godinu ipo dana), svetao i sunčan (jugozapadno orijentisan),sa centralnim grejanjem koje se plaća po potrošnji (ugrađan kalorimetar). Nalazi se na II spratu ( od pet), u uredno održavanoj zgradi, a sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijskim delom, spavaće sobe, predsoblja, kuhinje, kupatila, ostave i lođe. Zgrada je u blizini Maxi-ja i stajališta gradskog prevoza, sa puno parking mesta oko zgrade. Prodaje se namešten stan: dnevna soba i trpezarija - "Simpo"; spavaća soba, kuhinja i predsoblje - "Jela" (Jagodina); električni uređaji - "Gorenje". Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u suterenu zgrade.
Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban stan Dvosoban stan u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu, ulica Pukovnika Petra Mišića. Stan je uknjižen, odmah useljiv i malo korišćen (godinu ipo dana), svetao i sunčan (jugozapadno orijentisan),sa centralnim grejanjem koje se plaća po potrošnji (ugrađan kalorimetar). Nalazi se na II spratu ( od pet), u uredno održavanoj zgradi, a sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijskim delom, spavaće sobe, predsoblja, kuhinje, kupatila, ostave i lođe. Zgrada je u blizini Maxi-ja i stajališta gradskog prevoza, sa puno parking mesta oko zgrade. Prodaje se namešten stan: dnevna soba i trpezarija - "Simpo"; spavaća soba, kuhinja i predsoblje - "Jela" (Jagodina); električni uređaji - "Gorenje". Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta u suterenu zgrade.
prodaja Stari Grad Centar i Terazije Jednosoban Luksuzna garsonjera na prvom spratu. Kompletno renovirana 2017: vodovod i kanalizacija, elektrika; kuhinja i kupatilo; garderober, drveni prozori sa komarnicima; tapacirana vrata i klima. Originalni parket i gipsani elementi na plafonu. U zgradi postoji domar.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvoiposoban Dvoiposoban stan, 63m2, Novi Beograd, blok 61 preko puta Kozare. Stan je kompletno renoviran ove godine. Odlična lokacija. Uknjižen. U neposrednoj blizini su: autobuska i tramvajska stanica, trgovine, vrtić Istok, osnovna škola, TC Kozara i Enjub. Zgrada ima 2 funkcionalna lifta.
Palilula Višnjička banja Četvorosoban prodaja Prodajemo prelep luksuzan 4.0 stan u naselju Višnjička banja, sa pogledom na naselje i na reku. Stan se nalazi u mirnoj ulici, a u blizini prevoza 35. Naselje je porodično uredjeno za miran život sa parkićem za igranje za decu. Blizina škole, vrtića, prodavnica. Stan je strukturalno veoma lepo koncipiran, iz hodnika se ulazi pravo u veliki dnevni boravak sa uvučenim kuhinjsko trpezarijskim delom, i izlaskom na terasu, desno je spavaći blok sa tri spavaće sobe, a levo od hodnika su dva kupatila, jedno sa hidromasažnom kadom, a drugo sa tuš kabinom. Sve prostorije odišu toplinom i svetlošću. Terasa je malo uvučena tipa lodje i sa nje se prostire pogled ka naselju i reci. Dnevni boravak je prostran. Oba kupatila su kompletno renovirana. Grejanje je CG sa kalorimetrima. Zgrada ima lift koji vodi do garaže. U stanu ostaju ugradjeni elementi, kuhinja, ormani u hodniku, elementi u kupatilu, inverter klima LG Artcool Gallery. Uz stan se prodaju dva garažna mesta u prizemlju zgrade sa ostavom, iz kojih se liftom penje do stana, ravan je ulaz. Cena dva garazna mesta je 12.000 eur. Za svaku preporuku, za udoban i miran život. Uknjižen je. Zgrada je nova, jako lepo održavana.
Palilula Borča Dvoiposoban stan
prodaja Voždovac Banjica I II Četvorosoban Lux stan se nalazi na I spratu, 80 m/2 sa tri spavace sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i ostavom, kupatilo, natkrivena terasa od 25 m/2 i otvorena terasa od 55 m/2. Stan je kompletno renoviran ( zamenjena celokupna elektroinstalacija, vodovodne i kanalizacione cevi, podovi). Poseduje alarm, video nadzor i blindirana Bosal vrata i spoljašnja stolarija. Dva ugradna američka plakara, kuhinja kompletna sa ugradnim elementima koja je uradjena po merama. Stan je uradjen po visokim standardima i nije potrebno bilo kakvo ulaganje. Za svaku detaljnu informaciju možete pozvati.
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Krnjača Sredjen stan, namesten u najkvalitetnijem i centru najbližem komplexu zgrada GEMAX. Ovaj kompleks je NAJBLIŽI CENTRU GRADA (oko 5 kilometara). Jedino naselje u Krnjači koje jePOTPUNO LEGALNO I UKJNIŽENO. Stan je jedinsven zbog odvojene posebne spavaće sobe na manjoj kvadraturi. Stan je južno orjentisan i vema svetao zbog jako velikih prozora. Stan se prodaje sa svm nameštajem, opremljenom kuhihom i klimom i tehnikom. Stan je UKNJIŽEN u katastru nepokretnosti na prodavca i ne poseduje terete. Ispred zgrade se nalazi PARKING MESTO i svakom stanu pripada po jedno ali načelno ima i više parking prostora. Grejanje se obračunava po utrošku, a info stan je oko 700 dinara. Izuzetno mali mesečni troškovii. Uz stan se dobija ostava koja pripada ovom stanu oko 10 kvadrata pod ključem na 4. spratu zgrade. (Svaki stan ima svoju ostavu i ostave su se kupovale uz stan ,nisu naknadno ptravljene) Jedinstven stan u ponudi koji, s obzirom da se nalazi u najkvalitetnijem i najpopularnijem naselju u ovom delu grada, predstavlja sjajnu investiciju. Odličan je kako za život, tako i za razne oblike rentiranja. Vredi pogledati.
Beograd prodaja Voždovac Dušanovac Garsonjera
Voždovac Braće Jerković I II Jednosoban prodaja Lepo sredjena garsonjera, sa odvojenom kuhinjicom, predsobljem, kupatilom i pripadajucim podrumom. PVC stolarija, mali troskovi odrzavanja. Prelepo zajednicko dvoriste u maloj zgradi sa 4 stana.
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Trosoban stan Prodajem/ menjam odličan trosoban stan u stambenoj zgradi u Herceg Novom, najzelenije naselje Savina, za 2,5-3 soban stan na Novom Beogradu, uz moju doplatu. Stan je u dobro održavanom izvornom stanju sa direktnim pogledom na more i ulaz u bokokotorski zaliv. Iz ulaznog hodnika se ulazi u sve prostorije. Desno je komforno kupatilo, levo dve velike spavaće sobe, a pravo dnevno trpezarijski deo sa kuhinjom u niši. Iz dnevne sobe i jedne spavaće sobe se izlazi na veliku terasu sa otvorenim pogledom na more, a koja nije ušla u kvadraturu stana. Zgrada je sa liftom, uredna i odlično održavana. Oko zgrade je dosta parking mesta. Neposredno pored zgrade je prodavnica, a u blizini osnovna škola, vrtić i srednjoškolski centar Ivan Goran Kovačić. Do centra grada je desetak minuta lagane šetnje. Stan se prodaje sa nameštajem i kompletno je opremljen. Odmah useljiv.
prodaja Voždovac Medaković 2 Troiposoban Prodajem trosoban stan kome je potrebno renoviranje.
Trosoban prodaja Beograd Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Trosoban Trosoban lux stan površine 60 kvadrata na prvom spratu,dvorišno orjentisan u mirnom delu Vračara.Stan se sastoji od predsoblja dnevnog boravka sa trpezarijom dve spavaće sobe terase kuhinje kupatila malog toaleta.Grejanje je centralno sa kalorimerima.Fasadni zidovi su zidani termo blokom,termo izolacijom od 10cm i ciglom.Unutrašnji pregradni zidovi su 12 cm.U kuhinji i kupatilu postavljena je italijanska granitna keramika prve klase a u ostalim prostorijama hrastov parket.Stolarija je aluminijumska sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom u koju su ugradjene elektro roletne.U stanu se nalazi Mitsubishi inverter klima najnovije generacije. Objekat poseduje lift i autolift. Uz stan se prodaje i garažno mesto po ceni od 15000 evra. Stan će biti useljiv do kraja novembra 2020 godine.
Zvezdara Ðeram Dvosoban prodaja U širem centru Beograda, u mirnom delu Zvezdare, prodajem uknjižen dvosoban nenamešten stan. Stan se nalazi u gornjem delu ulice Marka Oreškovića, u neposrednoj blizini Bulevara Kralja Aleksandra. Stan se nalazi u predratnoj zgradi, na prvom spratu, od ukupno tri sprata. Gradnja zgrade je kvalitetna, kako spolja, tako i iznutra. Stan je uknjižen na 48m2, a ima 51m2. Sastoji se od predsoblja, kupatila sa tuš kabinom, kuhinjskim delom sa trpezarijom, spavaćom sobom i dnevnom sobom. Dvostrano je orijentisan, gleda na ulicu Marka Oreškovića i na dvorišni deo. Stan je kompletno renoviran, voda, kanalizacija, trofazna struja, grejanje TA peć i kaljeva peć. Prodaja direktno od vlasnika.
Voždovac Braće Jerković I II Dvosoban stan Dvosoban stan u mirnom kraju sa velikom terasom i svim urbanim sadržajem, blizina školel, vrtića, pijace i stajališta više gradskih linija, 25,26,18.39, na 10min hoda od tržnog centra Stadion.
prodaja Palilula Višnjička banja Garsonjera
Dvosoban prodaja Beograd Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Lep konforan stan u prizemlju, idealan za porodicu sa decom. Udaljen 10 m od obdanista i 50 m od osnovne skole, sto ga cini idealnim za decu jer nema prelaska preko saobracajnica. Isto tako udaljen je na 200m od Savskog keja i na 300m od Delta Citija. Blizina marketa, poste, banke i doma zdravlja i svih ostalih sadrzaja, mnogo parkova za decu i igralista. Zgrada je okruzena zelenilom i parkovima i zato je mirno i tiho mesto za porodicu. Stan je skoro renovran, kompletno je zamenjenja elektro i vodovodna instalacija i keramika. Ugradjena je 5-to komorna PVC stolarija sa komarnicima i roletnama. Ugradjen je klima uređaj. Od ulaganja potrebno je samo krecenje. Stan ima terasu od 20m2 sa izlazom na dvoriste i podrum od 3 m2 kao i pravo na koriscenje zajednicke prostorije za odlaganje bicikli. Raspored stana: 2 sobe, trpezarija,kuhinja, kupatilo, WC, spajz i hodnik. Moguća adaptacija u trosoban. Grejanje je centralno i u zimskom periodu savršeno.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane