Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Vračar Kalenić Makenzijeva

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Bulevar Dvosoban Prodaja novog jednoiposobnog stana na odličnoj lokaciji na Mirijevskom Bulevaru. U blizini zgrade se nalaze dva Maxija, Univerexport, Aman, igralište za decu, autobusko stajalište na 150 m od zgrade. U stanu je ugrađena granitna keramika, podno grejanje, dekorativni prirodni kamen, opremljen je nameštajem. Terasa, Klima, Interfon, Video nadzor... Uknjižen. Cena 45.000 eura. Prodaja samo za keš kupce. Pozvati za više informacija 063/801-7671
Palilula Palilula lokacija Dvosoban prodaja Komforan dvosoban stan, 4 sprat od 5, stan je celom površinom pokriven drugim stanom, po 3 stana na spratu, ukupno 15 stanova u zgradi, CG, interfon, zaseban podrum, zajedničke prostorije u podrumu, kablovska, u blizini TC Zira, DZ, vrtić, škola, veliki broj linija GSP-a, od centra udaljeno 15 min hoda. Zgrada iz 1993 god rađena po ondašnjim standardima, urađena kvalitetno. Stan se lako može pregraditi i dobiti još jedna spavaća soba bez velikih ulaganja, bez izmeštanja i rušenja zidova. U stanu su potrebna osnovna ulaganja.
Palilula Palilula lokacija Dvosoban stan Komforan dvosoban stan, 4 sprat od 5, stan je celom površinom pokriven drugim stanom, po 3 stana na spratu, ukupno 15 stanova u zgradi, CG, interfon, zaseban podrum, zajedničke prostorije u podrumu, kablovska, u blizini TC Zira, DZ, vrtić, škola, veliki broj linija GSP-a, od centra udaljeno 15 min hoda. Zgrada iz 1993 god rađena po ondašnjim standardima, urađena kvalitetno. Stan se lako može pregraditi i dobiti još jedna spavaća soba bez velikih ulaganja, bez izmeštanja i rušenja zidova. U stanu su potrebna osnovna ulaganja.
prodaja Palilula Palilula lokacija Dvosoban Stan se nalazi u starijoj, odrzavanoj zgradi, na 1.spratu u centru grada, a opet uvucen od buke. Stanu pripada i ostava od 2m2 koja se moze koristiti kao vesernica. Iz ulaznog hodnika levo je kupatilo, zatim kuhinja, dnevna soba i spavaca soba. U stanu je promenjena stolarija. Stan je za renoviranje. Cena nije fiksna, moguc dogovor. Lokacijski je stan osim za zivot, idealan i za izdavanje, jer se nalazi blizu Bulevara Despota Stefana kroz koji prolazi mnogo linija gradskog saobracaja.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) PRODAJE SE IZUZETAN , VEOMA SVETAO 1.5 STAN PO STRUKTURI U ZGRADI SA TRI LIFTA. STAN JE KOMPLETNO RENOVIRAN, ELEKTRO I VODOVODNE INSTALACIJE, NOVA KUHINJA. SASTOJI SE OD PREDSOBLJA, KUPATILA, KUHINJSKO TRPEZARIJSKOG DELA, SPAVAĆE SOBE I VELIKE DNEVNE SOBE. BEZ IKAKVIH ULAGANJA, ZA SVAKU PREPORUKU.
Beograd prodaja Voždovac Dušanovac Trosoban Trosoban stan (72 m2) nalazi se u mirnoj ulici preko puta Dušanovačke pijace na oko 5km od centra. Lako možete stići do svih delova grada, automobilom ili javnim prevozom. Uz stan ide i praking mesto u garaži kao i mali podrum od 2 m2. Stan je modernog dizajna i prodaje se kompletno namešten i odmah useljiv. Zgrada je novije gradnje iz 2009. Stan se nalazi u neposrednoj blizini škole, Singidunum fakulteta, pošte, doma zdravlja i opštine Voždovac. Linije gradskog prevoza u blizini 25,26,17,31,30,
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Petosoban prodaja Slike i 3D snimak sve govore, komplteno odrađena kuća; od elektro instalacija, spoljne i unutrašnje izolacije ravnih površina, nova kompletna mreža grejnih tela, svaki deo kuće pokriven mrežom kablova UTP i LAN, kompletno odrađeni svi kanalizacioni i mokri čvorovi, kao i u potpunosti odrađena celokupno nova statika objekta. Objekat ima višestruku nameru, može biti i stambeni i poslovni.
Stari Grad Stari Grad lokacija poslovni prostor NAJLEPSI Poslovni Prostor u NOVOJ zgradi . Poseduje dva ulaza i prostor moze da se koristi kao dve nezavisne celine od 70m2 i 67m2 .KOMPLETNO NOVO !!! Open space. Poslovni prostor je pogodan za kancelarije, ali i druge delatnosti kao što je wellness, salon za lepotu i sl. Obezbeđeni su svi elementi najmodernijeg poslovnog prostora, poput ISDN linije, kablovskog interneta, recepcije sa obezbeđenjem, i održavanja. Visina plafona 3.70m , prostor je u jednom nivou .Klimatizovano ( 4-Fujitsu klime ).Opremljena kuhinja i fluo rasveta.RETKO U PONUDI Odlična lokacija, profesionalno obezbeđenje i održavanje. Poslovni prostori na izuzetnoj lokaciji na samo 5 minuta od najstrožeg centra grad. Na raspolaganju i zajednička recepcija na ulazu, usluge recepcionera i profesionalnog obezbeđenja zgrade 24h 7 dana u nedelji. Kao mera sigurnosti - video nadzor ulaza, recepcije, holova, liftova i podzemne garaže. Prostor je idealan za sve delatnosti RETKO U PONUDI!! !ODLICAN INVESTICIJA!!!
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Prodajem uknjižena garažna mesta u zgradi na samom početku Gandijeve ulice (novija zgrada pored Lidl-a). Uknjižena površina jednog garažnog mesta je 12,50 m2 ali je u prirodi malo veća. Dva mesta mogu da se ograde i da se napravi zatvorena garaža ili magacin. Vlasnik 1/1, dirktna prodaja bez posrednika.
Trosoban izdavanje Beograd Voždovac Braće Jerković I II Izdajem kompletno namešten trosoban stan u mirnom naselju. Stan se sastoji od 3 spavaće sobe od kojih jedna poseduje veliki garderober,kuhinje sa ostavom,prostrane dnevne sobe sa trpezarijom i 2 kupatila. Odmah useljiv
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Troiposoban Troiposoban salonac u neposrednoj blizini Trga Slavija, parka Manjež, pozorišta kao i linija gradskog prevoza. Uknjizen, trostrano orijentisan, sastoji se od ulaznog hodnika, centralnog salona iz koga se ulazi u dve spavaće sobe, kuhinje, trpezarije , devojačke sobe, lođe, gostinjskog , kupatila i gostinjskog toaleta.Zgrada je pod zaštitom grada i podnet je zahtev da se uradi nova fasada. Odličan je kako za poslovni prostor tako i za stanovanje. Nekretnina sa odličnim potencijalom, izuzetno adaptibilan.
Savski venac Sarajevska Troiposoban prodaja Prodaje se salonac, svetao, trostrano orjentisan.Na odličnoj lokaciji, na svega 5 minuta od centra grada,u blizini Savskog trga, na drugom spratu.Visina plafona 3,10m. Prostran, sa dve velike sobe ,stan može da funkcioniše kao dve zasebne jedinice - ima dva ulaza, dva kupatila, dve terase, 2 mokra čvora. Minimalna ulaganja.Mogucnost koriscenja parking prostora u blizini stana. Idealan za poslovni prostor. Za svaku preporuku.
Zemun ZEMUN SAVE KOVACEVICA Dvoiposoban Mića Radakovića stan Lep i funkcinalan dvoiposoban stan u zgradi modernog arhitektonskog rešenja. Nalazi se u mirnoj i lepoj ulici u kojoj preovladava novogradnja.Blizina prevoza, pijace, marketa, obdaništa i svega što je potrebno za udoban život. Stan se sastoji od: velikog dnevnog boravka, terase, hodnika, kupatila i dve spavaće sobe. Vredi pogledati ! Agencijska nadoknada 2% uknjizen 1/2 Mića Radakovića ID#453367 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Stari Grad Dorćol donji Četvorosoban Solunska Luksuzni stambeni objekat Solunska 13 smešten je na uglu Solunske i ulice Braće Baruh, u srcu donjeg Dorćola.Donji Dorćol se naslanja na Dunav i park Kalemegdan, ima dugu i bogatu istoriju. Dorćol sa svojom posebnom atmosferom danas postaje jedan od najatraktivnijih delova Starog Grada. Blizinom kulturnih sadržaja, škola, centara za rekreaciju kao i ugostiteljskih objekata, svojim stanovnicima pruža sve što je neophodno za udoban život. Penthaus 182m2 500000€ TRENUTNA CENA 2500 EUR/m² Stambeni objekat Solunske 13 koncipiran je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Uvođenjem Smarthouse sistema u sve stambene jedinice, prate se svi svetski standardi u savremenoj izgradnji. Stanove oblikuju besprekorna funkcionalnost, kvalitet izvedenih radova i upotrebljenih materijala. Stvaranjem životnih prostora u kojima će svi članovi porodice moći da uživaju, naš cilj je, pre svega, pružanje apsolutnog zadovoljstva našim kupcima. Bezbednost • Privatni lobby sa portirom 24/7 • Video nadzor za sve zajedničke prostore Parking • Obezbeđen privatni parking ispod objekta Liftovi • Putnički liftovi nosivosti max 630kg • Auto lift nosivosti max 3900kg Stanovi • Izuzetna funkcionalnost stambenih jedinica • Prostrani dnevni boravci • Kuhinje otvorenog plana • Izdvojeni spavaći blokovi • Osećaj udobnosti I privatnosti • Odlična osvetljenost • Izbor vrhunskih materijala gradnje I završne obrade Balkoni • Dobro proporcionisani spoljni prostori • Savršen prostor za opuštanje Grejanje • Centralno grejanje sa kalorimetrom • Mogućnost regulisanja temperature za svaku stambenu jedinicu Stan je četvorosoban i to od 107,05 m2 i nalazi se na prvom spratu. Postoji mogućnost kupovine parking mesta u zgradi.
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Bulbuder Odličan 2.5stan(novogradnja)u mirnoj drvorednoj ulici sa kompletnom infrastrukturom.Sastoji se od:dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom,dve spavaće sobe,hodnika,kupatila i terase.Stan je na trećem spratu,zgrada poseduje lift i stanu pripada odgovarajuće parking mesto.U neposrednoj blizini se nalazi crkva,gradska bolnica,više osnovnih i srednjih škola,vrtića,super marketa,pijaca,autobuske i trolejbuske linije kao i sportsko rekreativni centar Olimp,zvezdarska šuma.Stan je potpuno nov i odmah useljiv.
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Mike Alasa Jednoiposoban MIKE ALASA, 6/8, uredna zgrada iz 1980. godine, održavan ulaz, interfon, 2 lifta, stan u izvornom stanju, uknjižen, može da se proda sa nameštajem. Poseduje dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, hodnik, kupatilo i terasu. Ima pripadajući podrum i ostavu na spratu, ispred zgrade veliki zonirani parking. Oko zgrade je zelenilo, park za decu, u blizini Maxi, pošta, škola, vrtić, 25. maj, Kalemegdan. Idealno za život.
Stari Grad Stari Grad lokacija Braće Jugovića Troiposoban prodaja Direktna prodaja, bez posrednika. Troiposoban salonski stan u centru grada kod Narodnog pozorišta na prvom spratu. Centralno grejanje. Prvi sprat od 4. Grejna (i uknjižena) površina 98 kvm, merenjem 114,5 kvm balkon prema ulici i 3 lođe. Postoji podrum. Vlasnik uknjižen 1/1 Stan ima 2 ulaza, 2 mokra čvora, adaptibilan u 2 jedinice.
Stari Grad Stari Grad lokacija Jednosoban Gundulićev venac stan Prodajem garsornjeru 31m2, u ulici Gundulićev venac u Beogradu. Stan je na prvom spratu, ima lift, CG, interfon i pripadajući podrum. Prodaja stana je bez posrednika.
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Dvoiposoban Cara Dušana 2.5 soban salonac od 89 kvadrata u ulici Cara Dusana, pored Zoo vrta na Kalemegdanu. Izuzetno svetao, dvostrano orijentisan, nalazi se na prvom spratu zgrade sa visokim prizemljem. Sastoji se od kupatila, toaleta, dve spavace sobe, kuhinje sa dnevnom sobom, dve terase (od 4 i 6 kvadrata), kao i ostave sa zasebnim ulazom od 6 kvadrata. Postoji mogucnost kupovine stana bez ostave. Postavljena su One touch lock vrata. U zgradi postoji lift, interfon, video nadzor, centralno grejanje. U zgradi su operateri sbb i mts. U neposrednoj blizini je obdaniste, osnovna, srednja skola i fakultet, na par minuta hoda do Knez Mihailove. Poseduje pripadajuci podrum i parking mesto u dvoristu zgrade. U neposrednoj blizini su stajalista linija 2, 5, 10, 11, 13, 24, 26 i 79. Stan je uknjizen, bez ikakvih opterecenja, prodaje vlasnik.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Mileševska
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane