Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Milića Rakića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Zvezdara Slavujev venac Ruzveltova Trosoban Stan ne gleda na ulicu, ima veliku terasu i lođu.
Zvezdara Vukov spomenik Zahumska Jednosoban prodaja u sklopu sobe, čajna kuhinja.
Čukarica Žarkovo Trosoban Trgovačka stan Odličan stan, bez ulaganja.Kuhinja,trpezarija,dnevni boravak, 2 spavaće sobe,kupatilo i WC. Grejna površina 77m2. Zastakljena lođa 4m2. Agencijska provizija je 2%. Kontakt:063/8555-268
prodaja Stari Grad Dorćol donji Petosoban Džordža Vašingtona Stari grad, Centar Prodajem stan na drugom spratu odrzavane zgrade iz 1924. godine, trostrano orjentisan, ne gleda na ulicu, u neposrednoj blizini Skadarlije i Bajlonijeve pijace, povrsine oko 110 kvadratnih metara. S obzirom da se stan sastoji od dve zasebne stambene jedinice, isti poseduje dva ulaza, na tri mesta mokri cvor, dva elektricna brojila i tri pripadajuca podruma, a sto predstavlja mogucnost eventualnog odvajanja u dva zasebna stana. Agencije STOP!
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Kosančićev venac Kneza Sime Markovića A rare opportunity to set up a fabulous jewelry, office, pied-à-terre, atelier/gallery/studio or live/work loft in the very heart of Belgrade historic city center, in the iconic building from 1800s, right by The Cathedral Church of St. Michael the Archangel, overlooking the Residence of Princess Ljubica and the Patriarchate House. Fully renovated never-lived-in 400 sqft duplex loft with oversized double windows, arched ceiling and private separate entrance to kitchenette and WC. Close proximity to Austrian and French Embassy, University of Arts, Belgrade Fortress, and all the hip coffee shops, lunch and dinner hotspots, jazz & wine clubs, art galleries, theatres... Also available for rent at €450/month. No agent fees.
Beograd prodaja Stari Grad Dunavski kej 25. maj Tadeuša Košćuška Dvosoban Stan je iz otkupa i u dobrom je stanju. Zgrada je sazidana 1981. godine. Stan ima centralno grejanje i priključen je na toplu vodu. Parket je u odličnom stanju. Kuhinja se nalazi u ravni PR dok su spavaća soba i dnevna soba u ravni prvog sprata. Stan je dobro osvetljen i pogodan za adaptaciju i pregrađivanje. U toku je ostavinsnki postupak u kom će oglašavač biti oglašen kao jedini naslednik.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Dvosoban prodaja Prodajem stan na najboljoj lokaciji na Bežanijskoj kosi u ul. Stojana Aralice broj 8 na prvom spratu. Zgrada je pozicionirana na raskrsnici Partizanske Avijacije i Stojana Aralice i nalazi se preko puta OTP, Eurobanke i kafe restorana Portofino. U neposrednoj blizini su auto put, sportski centar 11. April, crkva Vasilija Ostroškog. Stan je uknjižen na 64m2 ali ima stvarnih 69m2: 61m2 grejnog prostora, plus 6m2 terasa i 2m2 lođa. Stan se sastoji od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka, kuhinje sa lođom, trpezarije, kupatila sa prirodnom ventilacijom i terase i ima pripadajući podrum. Stan pozicioniran je na suprotnu stranu u odnosu na Partizanske Avijacije i gleda na park i zelenilo. Stan je u izvornom stanju ali je pre sedam godina renovirana kuhinja, stavljena PVC stolarija i Block Lock sigurnosna vrata.
Voždovac Voždovac lokacija Pinosava Petosoban stan Prodaje se lepa kuća u Pinosavi,podno Avale,ima dve odvojene stambene jedinice,u prizemlju povrsine 31,23m2( sastoji se iz manjeg ulaznog hodnika, sobe,kupatila i posebnog kuhinjsko-trpezarijskog dela) i na spratu povrsine 73,8m2(dve spavace sobe,manji ulazni hodnik,odvojen dnevno-trpezarijski deo i kuhinja sa ostavom).Iz kuhinje ima izlaz na terasu, i iz jedne spavace sobe ,takodje ima izlaz na drugu terasu, sa druge strane kuće.Kuća ima garažu u prizemlju povrsine 16,45m2,ostavu povrsine 14,70m2,podrum(kotlarnik).Kuca je prikljucena na gradski vodovod i kanalizaciju,eg, na placu postoji bunar sa hidroforom,mogucnost adaptacije potkrovlja u jos jednu stambenu jedinicu.Na placu se nalaze pomoćni objekti za moguće dalje razvijanje seoskog gazdinstva.Blizina skole,poste,prodavnice,autobuske stanice.
prodaja Vračar Crveni krst Dvosoban Vojislava Ilića Potpuno renoviran i opremljen dvosoban stan na crvenom krstu 39m2 grejne povrsien +5m2terasa (zastakljena I funkcionalna sa grejanjem) , sa pogledom na park. Uz stan se dobija i prateci podrum cca 3.5m2 i zajednicka ostava cca 6m2 koja je samo za stanare sa sprata (4 stana su na spratu). Stan je perfektno povezan sa svim delovima grada putem gradskog saobracaja. Centralno grejanje, interfon, internet,kablovska (SBB), ves masina, masina za sudove, tus kabina, blindirana vrata, , 4 sprat od 7 sa liftom, u zoni besplatnog parkiranja I velikog broja parking mesta. U blizini stana vise prodavnica, pekara, mesara, apoteka, dom zdravlja, pozoriste, autobuske stanice, parkovi, teretane, bulevar, pijaca, skola, jaslice/vrtic. Stan se prodaje potpuno opremljen. za sve dodatne inforamcije pozovite Vlasnik
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Maksima Gorkog Potrebno ulaganje ima mogucnost za prosirenje, ima 42kvm , uknjizeno, u ulici maksima gorkog 28. moze zamena za vikendicu pored vode sa vasom doplatom
Beograd prodaja Vračar Hram Kneginje Zorke Dvosoban U potpunosti renoviran, dvostrano orijentisan, izuzetno funkcionalan i svetao, uknjižen stan na najlepšem delu ulice Kneginje Zorke - izmedju Krunske i Njegoševe ulice - prodaje se sa parking mestom u velikom, zelenilom obraslom dvorištu u kome stanari mogu da posede ili da se šetaju njime. Ovaj stan lepog pogleda u potpunosti je renoviran prethodne godine tako da sada ne zahteva nova ulaganja. Kao što se sa fotografija da videti stan ima centralni ulazni hodnik - predsoblje iz kojeg se ulazi u sve druge prostorije: kupatilo sa prirodnom ventilacijom, spavaću sobu istočne orijentacije ka dvorištu, dnevnu sobu okrenutu na suprotnu, zapadnu, stranu i kuhinju sa trpezarijom.
Stari Grad Dorćol donji 25. maj Tadeuša Košćuška Trosoban prodaja Prodaje se odmah useljiv, kompletno opremljen stan, sa kvalitetnim nameštajem (ugradnim i neugradnim, starim 2 godine), i svim uređajima. Stan je renoviran 2015. godine, ima 68 m2 (62 m2 grejnog prostora + 4 m2 terasa + 2 m2 lođa) i nije potrebno dodatno ulaganje. Stan je uknjižen na 62 m2. Izvorno je dvosoban ali je trpezarija adaptirana u spavaću sobu. Struktura: dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja, ostava, terasa, lođa (sa dodatnom ostavom). Stan je dvostrano orijentisan, zapadno (3 sobe i terasa) i istočno (lođa i kupatilo). Kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Stan ima pripadajući podrum oko 4m2, a u zgradi u prizemlju postoji i zajednička prostorija za bicikl, dečija kolica i sl. Iznad stana (na 7. spratu) postoji grejani prostor, stan nastao od prenamene zajedničkih prostorija. Manja površina stana je pokrivena ravnom krovom koji je rekonstruisan pri renoviranju i urađena je EPDM hidroizolacija koja svojom namenom odgovara baš toj poziciji. Zgrada je izgrađena 1982. godine, ima lift, centralno grejanje i gradsku toplu vodu. Oko zgrade se nalazi veliki nezonirani parking za stanare. Stan se nalazi u izuzetno mirnom naselju i mirnoj ulici, u blizinu postoje dve manje prodavnice, Maxi, apoteka, dve autobuske stanice (linije 26, 79 i 24), osnovna skola i tri vrtica. Stan prodaje isključivo vlasnik, direktna prodaja bez agencijske provizije.
Vračar Kalenić Četvorosoban Kursulina stan 4.0, 105m2 (lođa), 5/7, CG, garažno mesto, lift, klima, video nadzor, ostava, podrum, interfon, internet, telefon, ktv. Kursulina ulica smeštena je u srcu Vračara i proteže se od Kalenić pijace do Makenzijeve ulice. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, predstavlja jednu od traženijih lokacija kada su u pitanju nepokretnosti u Beogradu. U prilici smo da Vam ponudimo luksuzan stan, na izdavanje. Stan je veoma svetao tokom celog dana i dvostrano pozicioniran. Izdaje se polu-opremljen. Stan se izdaje sa garažnim mestom u zajedničkoj garaži. Nepokretnost se može koristiti i kao poslovni prostor. Od prostorija: kuhinja, trpezarija, dnevni boravak kao jedna celina, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, vešeraj i lođa. Izdavanje je na duži vremenski period, uz obavezan depozit. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3763 Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja. Ostava
prodaja Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Troiposoban Stojana Stoleta Aranđelovića 3.5, Višnjička banja, Stojana Stoleta Aranđelovića, 86m2, 3/3, CG, 2 terase, lođa. Funkcionalan, dvostrano orijentisan stan u mirnoj ulici i blizini marketa, gradskog prevoza i drugih neophodnih sadržaja. Stan je na dva nivoa sa sledećim rasporedom prostorija: Prvi nivo: prostrana dnevna soba sa kuhinjom odvojenom šankom sa izlazom na zastakljenu lođu, mala spavaća sa izlaskom na terasu, kupatilo, stepenište koje vodi na drugi nivo sa dve spavaće sobe i izlaskom na terasu iz jedne i još jednim kupatilom. Stan pogodan za višečlanu porodicu. Provizija 2%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #1545 Izvorno stanje.
Četvorosoban izdavanje Beograd Palilula Palilula lokacija Centar (Palilula) Dalmatinska Palilula, Centar - Dalmatinska 4.0, 100m2 (terasa 12m2), 4/6, CG, lift, interfon, telefon, klima, video nadzor. Luksuzan, komforan i veoma svetao stan u novogradnji, izdaje se namešten. U cenu je uračunato garažno mesto, a ukoliko zakupcu nije potrebno, cena je 900e. Agent: Miodrag Milojković - 064/612-612-9 R-ID: #1595 Video interfon, Interfon, Telefon, Klima,
Beograd izdavanje Zvezdara Olimp Kluz BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Dvoiposoban Komforan, renoviran 2.5 stan na Zvedari, PVC stolarija,CG, Klima,Terasa,interfon, zgrada pod video nadzorom. Stan udoban, odlican za porodicu. U blizini se nalazi autobuska i tramvajska stanica kao odlicna veza do centra grada. Mesecne rezije; 10.000rsd+ struja po potrosnji. AG PROVIZIJA 50%Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Savski venac Knez Miloševa Klinički centar KRALJA MILUTINA Dvosoban izdavanje Izdaje se dvosoban stan, pozeljno zaposlene osobe, kuhinja opremljena, posebna trpezarija, mala ostava, terasa, velika dnevna soba, posebna spavaca, manji ulazni hodnik.Stanu je potrebno krecenje ali mozemo uz dogovor oko svih detalja. AG PROVIZIJA 50%Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bežanijska kosa 3 Dvosoban MATIJE VUKOVIĆA stan Izdaje se na duže odličan dvosoban stan na Bežanijskoj kosi, kompletno opremljen (sav nameštaj, tehnika, bela tehnika, klima), izuzetno funkcionalan - odmah useljiv. Stan se sastoji od prostrane dnevne sobe, velike trpezarije, spavace sobe, kuhinje, kupatila, 2 velike terase, centralno grejanje. U mirnoj, neprometnoj ulici, u neposrednoj blizini: autobuska stanica, Maxi, pijaca, škola i vrtić. Odlicna veza sa gradom. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
izdavanje Vračar Cvetni trg Cvetni Trg Jednoiposoban MIŠARSKA Izdaje se jednoiposoban stan u Misarskoj ulici,Vracar iza hotela Hilton. Potpuno namesten&funkcionalan(kuhinja,kupatilo,spavaca soba). Stan je dvorisni - u prizemlju sa normalnom visinom prozora i vrata(nije "ukopan"),sa sopstvenim dvoristem i bastenskom garniturom za sedenje... Grejanje je TA(racun za infostan je oko 1000 din/mesecno) Postoji ugovorna obaveza sa ORION telekomom za WIFi&Kablovsku TV. AG PROVIZIJA 50&TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Dvosoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo VIDSKA Kompletno namesten i renoviranstan kod Dusanovacke poste. U mirnoj ulici blizu Ustanicke. Terasa ogradjena. Izdaje se samo na duzi vremenski period. AG PROVIZJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane