Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Obrenovac Obrenovac okolina Pavlovića kraj

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Admirala Geprata Dvosoban Stan se nalazi na odličnoj poziciji u kompleksu koji je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika. Uknjižen, 60m2, jednoiposoban, mansarda 3/3 spratu, dvostrano orijentisan. Stanje izvorno, sastoji se od dnevno-trpezarijskog dela, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ulaznog hodnika. Terasa je zajednicka. Klima, telefon, KATV, internet, interfon, TA grajanje. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Stari Grad Dorćol gornji Gospodar Jovanova Četvorosoban prodaja Uknjižen na 140m2 a mereno 155m2, luksuzno renoviran salonac, 4.0, CG, terasa, VPR/IV, 2 kupatila,aluminijumska stolarija. Salonac na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini svih centralnih gradskih objekata. Odličan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. RETKO U PONUDI! ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agencijska provizija 2% Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Stari Grad Politika Cetinjska garaža Garaža u centru Beograda, neposredna blizina Politike, 14m2, nadzor 24h. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Jelica Popović br. licence 1392 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 www.artnekretnine.com
prodaja Valjevo Divčibare Uknjižena, lux kuća,najlepša pozicija na Divčibarima na 5 ari placa. Kuća je kompletno opremljena, sadrži saunu, djakuzi, grejanje na gas sa daljinskim uključivanjem, podno grejanje na terasi i prilaznom stepeništu.Moguće je takođe grejanje na struju, drva i ugalj.Idealna za porodični odmor i uživanje. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Jelica Popović br. licence 1392 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Dvoiposoban prodaja Beograd Voždovac Voždovačka Crkva Jove Ilića Jove Ilića, 3/4, lift, terasa, prelep pogled, potpuno nov, neuseljavan, u odličnoj zgradi, bez ikakvih ulaganja, odmah useljiv, pripadajuće garažno mesto košta dodatno 15.000eur, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Savski venac Knez Miloševa Labska Troiposoban Labska, pr/1, renoviran stan u prizemlju kuće, opremljena kuhinja (mogućnost i namešten po želji zakupca), dva mokra čvora, pogodan za poslovni prostor (ordinaciju), u ograđenom dvorištu sa parkingom, odmah useljiv, obavezan depozit u visini 1/2 mesečne kirije, uknjižen. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun Gornji grad Šilerova Dvosoban prodaja Šilerova, 3/3, terasa 1.7m2, atraktivan duplex u kvalitetnoj gradnji iz 2008. godine, izuzetno funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan (jug-zapad), odlično koncipiran prostor "open space" modela sa velikim degažmanom od 5m2 (dodatak postojećoj kvadraturi) na gornjoj etaži, lako adaptibilan u 3.0 (deljenjem gornje etaže na dve sobe od po 9m2, uz prateći hodnik i postojeći degažman), u cenu ulaze ugradni plakari, bela tehnika i kompletan nameštaj, bez ulaganja, dobra infrastruktura, parking, odmah useljiv, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Autokomanda Dvosoban stan Dvosoban stan na lepoj lokaciji, udaljen od Slavije 800 m. Stan je dvostran i ulaz je iz dvorišnog dela, jedna soba gleda na ulicu Triše Kaclerovića a druga na ulazni deo. Poseduje parking mesto ispred samog stana gde je ceo objekat obezbeđen kvalitetnom ogradom sa kliznom kapijom i kapijom za pešake. U neposrednoj blizini se nalaze stadioni Crvene Zvezde i Partizana, kao i mnogobrojni fakulteti, takođe dve Osnovne Škole i XII Beogradska gimnazija. Na udaljenosti od 100 m. se nalaze tramvajske i autobuske stanice za sve pravce Beograda.
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Jednosoban Stan je svetao i osuncan, na jugozapadnoj strani, u mirnom delu naselja i bez buke od saobracaja. Gleda na park sa dosta besplatnih parking mesta. Pored zgrade su igralista, osnovna skola i vrtic a u blizini prodavnice, banke, srednje skole i ostali sadrzaji. Stan je uknjizen, vlasnistvo 1/1, prodaje se namesten i ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Zgrada nema lift ali postoji prostor predvidjen za njegovu ugradnju.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Zvezdara lokacija Stambeno poslovni objekat Bulevard predstavlja spoj moderne arhitekture, vrhunskog kvaliteta I izuzetne lokacije. Bulevard je luksuzan stambeni objekat, izgrađen od savremenih materijala svedene forme koji ističe eleganciju životnog prostora. Osmišljen je sa ciljem da Vam omogući da svakoga dana uživate u komforu sopstvenog doma, bez kompromisa kada se radi o kvalitetu. Bulevard zauzima površinu od 9.976m2 sa 94 stambene jedinice. Oblik i veličina zdanja su projektovani tako da se u najvećoj mogućoj meri iskoriste prednosti koje lokacija nudi. Idealna osunčanost, provetrenost i orijentacija dnevnih i noćnih zona u skladu sa stranama sveta doprinose visokim standardima komfornog porodičnog života. Izgled objekta je osmišljen po ugledu na vodeće svetske trendove stanogradnje, pritom insistirajući na vrhunskom kvalitetu materijala i gradnje. Sve od veličine stambenih jedinica, funkcionalnosti prostorija u njima, pa do najsitnijih detalja finalne obrade, podredili smo i prilagodili Vašim potrebama.
Beograd prodaja Palilula Tašmajdan Garaza poseduje rampu i bezbednostan prilaz do nje. Velicine je 5x3: 15 m2.Nalazi se preko puta Tehnoloskog fakulteta.
Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) izdavanje Novogradnja, zgradu je radio Neimar w-e...Lokal je pogodan za vise delatnosti u blizini se nalazi osnovna skola,obdaniste, novootvorena posta je na 10m itd...Za dodatne informacije pozvati 069-657-933..Aleksandar.
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) poslovni prostor Prodaja lokala u Bulevaru Zorana Đinđića, vlasnik. Lokal je dvostran, sa jedne strane izlog gleda na Poncho (fast food), a sa druge na dvoriste izmedju zgrada.
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Banjica I II
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Nušićeva Garsonjera Prodajem potpuno namestenu garsonjeru na Terazijama u Nusicevoj ulici (slepi deo u blizini autobuskog i trolejbuskog stajalista na Terazijama). Stan gleda na ulicu. Centralno grejanje, SBB kablovska i internet u zgradi. Stan ima 25 metara kvadratnih + terasa Kupatilo i kuhinja su potpuno renovirani (podna izolacija, cevi, plocice). Vlasnik
Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban prodaja Prodaje se moderan stan u mirnom delu Mirijeva, na trecem spratu zgrade sa pet spratova. Zgrada je izgradjena 2017. godine. Ulica je ogranicnog pristupa (postavljena je rampa) samo za stanare zgrade. Stan je dvostrano orjentisan i svetao sa prelepim pogledom. Jako niske rezije, etazno grejanje na struju, sa prosecnim mesecnim komunalijama oko 3000 din (infostan, struja i ciscenje zgrade).
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70a Četvorosoban Omladinskih brigada stan 4.0, 108m2 (dve terase), 3/8, CG, lift, telefon, interfon, internet, KATV, klima, podrum. Blok 70a se nalazi u jugozapadnom delu opštine Novi Beograd na levoj obali reke Save. Oivičen je ulicama Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Dr. Agostina Neta i rekom Savom. Duž celog bloka proteže se Savski nasip, na kom se nalaze dve staze za šetanje, kao i staza za džogiranje i vožnju bicikla. Na keju se nalazi veliki broj zelenih površina pogodnih za trening i odmaranje u prirodi. U prilici smo da Vam ponudimo prostranu četvorosobnu nepokretnost na izuzetnoj lokaciji, na par minuta hoda do Savskg keja. Zgrada je uredna i održavana, okružena velikim brojem zelenih površina kao i nezoniranim parking prostorom. Stan se nalazi na trećem spratu od osam, veoma je svetao i zaštićen od saobraćajne buke. Trostrano orijentisan, funkcionalnog rasporeda prostorija sa dva mokra čvora i dve terase, spavaći blok odvojen od dnevnog, u izvornom i dobro održavanom stanju. Stanu pripada podrum. Idealan je za višečlane porodice kojima osim komfora pruža i zadovoljstvo života blizu reke na jednoj od najlepših lokacija u gradu. Od prostorija: ulazno predsoblje, kuhinja, ostava, trpezarija, dnevni boravak, hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, dve terase. Uknjižen na 94m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #3779 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Palilula Borča Jednosoban Mihaila Šolohova Palilula, Borča - Mihaila Šolohova 1.0, 45m2 (terasa 4m2), PR/1, TA, interfon, klima. Veoma funkcionalan jednosoban stan. Stan je izvorno i po papirima garsonjera od 25m2 koji je od prostorija imao hodnik, sobu i kupatilo. Sada je proširen dogradnjom jedne sobe sa terasom i iskorišćen je prostor ispod stepeništa koje vodi na sprat. Za taj deo stana je podnet zahtev za legalizaciju. Nalazi se u neposrednoj blizini tržnog centra, novog doma zdravlja, pijace, marketa, novog doma zdravlja, pošte, stajališta gradskog prevoza 85, 95, 96 a zbog blizine Zrenjaninskog puta u blizini su i stajališta 101, 104, 105, 106. Prostorije: veliki ulazni hodnik, dve sobe, kuhinja smeštena u prostoru pod kosinom, terasa na koju se izlazi iz dograđene sobe i kupatilo koje je u izvornom stanju. Agent: Zora Đenić 064/116-88-80 Agencijska provizija uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1602 Interfon, Klima,
prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Centar Stari Grad - Dorćol - Centar Hotel, 460m2, IV etaže, CG, interfon, telefon, klima, video nadzor, ostava. Luksuzno opremljene dvokrevetne i trokrevetne sobe, na izvanrednoj lokaciji, 600m od Knez Mihailove. U sklopu hotela je restoran i sala za doručak. Za svaku preporuku. Uknjiženo. Agent: Violeta Gašparević 062/270-945 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1603 Video nadzor, Interfon, Telefon, Klima, Ostava
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane