Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Vojislava Ilića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zemun Zemun novi grad Drinska Četvorosoban Uknjižen duplex, 4.0, eg, podrum, dvorište Zemun, u mirnoj ulici u zgradi sa četiri stana, nalazi se trostran, svetao, četvorosoban stan, na dva nivoa, idealan za porodični zivot. Donji nivo - ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom i dnevnom sobom sa izlazom na terasu i spavaća soba sa izlazom na drugu terasu. Gornji nivo - hodnik, dve spavaće sobe, radna soba, kupatilo. Nalazi se u blizini osnovne škole, vrtića, marketa, prevoza. Etazno grejanje, podrum, dvorište. Agencijska provizija 2% Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Voždovac Braće Jerković I II Trosoban prodaja 3.0 stan + 2T u naselju Vojvoda Vlahović, na naj atraktivnijoj lokaciji u naselju, trostrano orijentisan. Izuzetno je funkcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije. U okruženju od 50m se nalaze svi potrebni infrastrukturni objekti, pošta, prodavnica, vrtić, pekara, apoteka, gradski prevoz... Zgrada je građena po najvišim standardima i useljena je u avgustu 2015 god.
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvoiposoban stan Novogradnja na Novom Beogradu. Visok kvalitet izvedeni radova kao i samog opremanje objekta.Moguć povrćaja PDV-a.
prodaja Palilula Krnjača Dvoiposoban Stan je u proceduri legalizacije (predata kompletna dokumentacija i ceka se drzava).
Petosoban prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Uknjižena I nivo prizemlje : veliki dnevni boravak iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i dvoriste, trpezarija, kuhinja, toalet, hodnik i soba sa svojom mini kuhinjom i mokrim čvorom na istom nivou. II nivo: tri spavace sobe (2 dečije), kupatilo, hodnik, terasa (koja gleda na vrt) i izlaz za tavanski prostor. U mirnoj ulici Isaka Njutna okruzenoj sa puno zelenila. Useljivo orjentaciono za 3 meseca od momenta kupovine, Kuća je izolovana sa fasadom od crvene fasadne cigle, podeljena po vertikali sa komšijom - stepenice kao i dvoriste. Kuća je u izvornom i očuvanom stanju. Grejanje je etažno - struja sa automatikom za grejanje na nižoj tarifi, čvrsta goriva i pelet (potrošnja 3,5-4 tone za srednju zimu). Stambeni deo cca.150m2 od cega: dnevna soba – cca.40m2 sa direktnim izlazom na natkrivenu terasu, radna soba - 27m2, sa mokrim čvorom i mini kuhinjom, tri sobe na spratu - spavaća i dve dečije + kupatilo. Garaža: kotlarnica, ostava, cca.50m2 sa visinom 2,4m, na 5 ari placa, 3 parking mesta (dva ulicna i jedan ispred garaze), 2 terase.
Beograd prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Dvosoban Stan je prazan, do sada u njemu nije niko stanovao,odmah useljiv, iznad Cvetkove pijace, u ulici Voje Veljkovića 5, koja izlazi na Bulevar kralja Aleksandra a drugim delom se nastavlja na ulicu Ruže Jovanović. Ušuškan, u mirnom delu Zvezdare, ovaj stan je idealan kako za poslovni prostor tako i za stanovanje, daleko od gradske vreve, na Zvezdari gde je uvek vazduh čistiji. Zgrada je spolja izuzetno zanimljiva, sa narandžastim aplikacijama po fasadi terasa, kao takva jedinstvena u gradu. Stan je smešten u visokom prizemlju zgrade koja ima 4 sprata. Stan se vodi u katastru kao atelje-poslovni prostor ali je lako adaptibilan u dvosobni za stanovanje.Stan ima 60m2 i zastakljenu terasu oko 10m2. Vrata te terase vode u dvorište cca 60m2 koje gleda na mirnu stranu ograđenu okolnim kućama.To dvorište pripada samo tom stanu. Prostrano, mirno dvorište čini ovaj stan izuzetnim. Pri ulasku u stan, iz hodnika desno smešteno je kupatilo sa kadom, lavaboom i WC šoljom i predviđenim mestom za mašinu za pranje veša. Iz hodnika levo smeštena je kuhinja, pregradni zid sa sobom je gipsani pa se može intervenisati u smislu povezivanja kuhinje sa trpezarijom i sl. U hodniku se nalazi veliki prozor koji doprinosi da stan bude izuzetno svetao. Okrenutost sobe ka dvorištu čini ovaj stan izuzetno mirnim za rad ili stanovanje. Grejanje je na gas, podno. Klima jedna, centralna. Zgrada ima interfon i video nadzor. Posebna karakteristika koja ga odvaja od drugih stanova je inspirativno mesto za rad ili stanovanje, izuzetno prostrano dvorište i prostrana svetla soba. Uz manju intervenciju mogu se od jedne prostorije napraviti dve ako je to potrebno. Stanu pripada i garaža sa jednim parking mestom. Stolarija prvoklasnog kvaliteta. Parket kvalitetan, hrastov, troslojni. Auto-matske roletne pokrivaju ceo zid u prozorima u prostranoj sobi. Garaža se takođe prodaje, cena je 12.000 evra. S obzirom na blizinu ulice Bulevar kralja Aleksandra, stan je odlično povezan sa ostalim delovim grada odličnom saobraćajnom infrastrukturnom mrežom. Neposredno okruženje bogato je sadržajima raznih namena i tako pogoduje jednako poslovnoj kako i stambenoj funkciji objekta, Cvetkova pijaca i poznati trgovinski lanci u blizini omogućavaju lako snabdevanje. Tramvaji 7,14, autobus 309, povezuju ovaj deo grada sa širim i užim centrom.
Palilula Višnjička banja Jednosoban prodaja Stan je 9 godina star, od toga zadnjih 4 godine je prazan. Lepo osvetljen, ima terasu i lođu sa pogledom na Dunav. Stan je odmah useljiv, bez potrebe ikakvih dodatnih radova. U odličnom stanju. Višnjička Banja je prelepo naselje sa pregršt vrtića, prodavnica i osnovnom školom. Može i zamena uz doplatu za veći stan u Višnjičkoj Banji, u zgradama od crvene fasadne cigle koje je radio Energoprojekt.
Zvezdara Lion Despota Olivera stan Prodajemo odličan dvosoban stan u lepo sređenom soliteru sa dva lifta, na atraktivnoj lokaciji, u srcu Lionu, u neposrednoj blizini "Petog parkića", škole, vrtića i stajališta više linija gradskog prevoza. Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave, kupatila i terase. Stan je očuvan, delimično renoviran. Uknjižen i useljiv. Agencijska provizija 2%
prodaja Vračar Neimar Četvorosoban Dubljanska Prodajemo veoma lep i funkcionalan četvorosoban stan u zgradi iz 2002. godine na Neimaru, odličnoj lokaciji sa kompletnom infrastrukturom i blizinom svih bitnih sadržaja. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje koja je odvojena kliznim vratima od dnevnog boravka i trpezarijskog dela koji celom dužinom izlaze na terasu, odvojenog spavaćeg bloka sa tri spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu, prostranog kupatila i prostorije za mašine za pranje i sušenje veša. Mogućnost kupovine garaže od 24 metara kvadratnih. Uknjižen. Agencijska provizija 2%
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Teodora Drajzera, Prodajemo odličan troiposoban stan u zgradi novije gradnje na Dedinju, ekskluzivna lokacija u zoni rezidencija. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje, dve spavaće sobe, dva kupatila, toaleta, radne sobe i dve terase. Visoko kvalitetna gradnja, zgrada je sa liftom i centralnim grejanjem, aluminijum drvo stolarija, blindirana vrata, hrastov parket, automatski podizači rolentni... Stan je dvostrano orjentisan, jako svetao. U cenu uračunata 2 parking mesta ispred zgrade. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni 20000e za jedno. Odlična lokacija, dobra povezanost sa centrom, blizina parka...Uknjižen i useljiv. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Vračar Čubura Cerska Četvorosoban AGENCIJISKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena. lux, novogradnja na odličnoj lokaciji. Visok kvalitet gradnje, pikovana fasada, sendvič zidovi, termo silent u podovima, alu stolarija sa električnim podizačima i komarnicima, hrastov parket I klase, CG sa kalorimtrima, split sistem, klima (4 unutrašnje jedinice). Moderan koncept sanova. PROSTORIJE: Predsoblje, dnevno - trpezarijiski blok sa kuhinjom, 3 spavaće sobe, 2 kupatila i toalet, ostava i terasa.
Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Solunska Trosoban prodaja 3.0, 91m2(dve terase), 12/12, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, ostava Solunska ulica, ušuškana između Tadeuša Košćuškog i Dubrovačke, važi za mirnu i dobro organizovanu ulicu sa kompletnom infrastrukturom. Ovaj deo Dorćola još uvek odiše spokojem starog Beograda i zbog blizine Kalemegdana, Knez Mihajlove i reke pruža veliku prednost onima koji kupe nepokretnost u ovom delu grada. U prilici smo da vam ponudimo komfornu trosobnu nepokretnost na dvanaestom spratu dobro očuvane dvanaestospratnice sa dva lifta, zidane sredinom prošlog veka. Stan je funkcionalnog rasporeda, dvostrano je orijentisan i bez buke. Sve prostorije su dobrih veličina i imaju prozore, što stanu pored prirodne ventilacije pruža i obilje prirodnog svetla tokom celog dana. Stan poseduje jednu veliku terasu i jednu manju sa kojih se pruža odličan panoramski pogled na ceo Dorćol. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan stan za život ili izdavanje na atraktivnoj lokaciji. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, dve terase. Uknjižen na 78m2, građevinske površine sa terasama 91m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3788 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
Voždovac Autokomanda Dvoiposoban BOŽE JANKOVIĆA stan Voždovac- Autokomanda- Dvoiposoban namesten stan. Odmah useljiv, funkcionalan, dobra izolacija, jeftino grejanje, miran kraj, dobra saobracajna komunikacija(autoput, autokomanda), blizina vrtica i skola. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje.
izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo Jednosoban BRAĆE KOVAČ Stan 30m2, jednosoban, kod opštine Voždovac, sa garažnim mestom, u zgradi, komplet opremljen, dnevna sa kuhinjom, spavaća i kupatilo. Infostan je 930 din, struja koliko se potroši. KATV je uvedena u zgradi, ali mora da se napravi ugovor. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Garsonjera izdavanje Beograd Voždovac Voždovac lokacija Naselje Veljko Vlahović VOJVODE VLAHOVIĆA Stan za izdavanje, Vojvode Vlahovića, 27 m2, namešteno, na 6. spratu, ima lift. Grejanje na struju, ima terasu, ima kupatilo. Komplet namešten stan. Sve novo. Nova zgrada. Odmah useljiv. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Beograd izdavanje Voždovac Dušanovac VOJVODE ĐUROVIĆA Garsonjera Nova garsonjera na Vozdovcu izmedju Vozdovacke crkve i Kumodraske. Dogovor oko garaznog mesta. AG PROVIZJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Vračar Kalenić MOLEROVA Dvosoban izdavanje Stan se nalazi u blizini Kalenic pijace i Bulavara Kralja Aleksandra. Posedeju hodnik,ostavu,kuhinju sa trpezarijom,dnevnu sobu spavacu sobu,kupatilo i terasu.Lepo namesten i opremljen za zivot.Ima usisivac,dasku za peglanje,peglu... AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Ostava
Voždovac Voždovac lokacija Naselje Veljko Vlahović Dvosoban VOJVODE VLAHOVIĆA stan Izdaje se stan u naselju Vojvode Vlahovića za studente/porodicu. Stan je po strukturi jednoiposoban. Ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju i kupatilo. U pitanju je kuća, koja je podeljena na više stanova. Svaki stan ima zaseban ulaz, tako da podseća na manju zgradu. Stan je namešten u potpunosti. Što se tiče kablovske i interneta, postoji mogućnost da zakupac uzme paket na svoje ime i to preko SBB, jer je u celoj kući razvedena njihova mreža. Kirija se plaća mesečno, s tim što se prilikom useljenja, pored kirije za taj mesec plaća i depozit koji je u visini 1 mesečne kirije. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Topla voda
izdavanje Vračar Crveni krst Crveni Krst Trosoban GAJEVA Nov lux stan,kompletno opremljen i namesten. Odlican raspored, dve izdvojene spavace sobe(u jednoj sad trenutno teretana),lepa terasa .Grejanje se placa onoliko koliko se koristi,ima kalorimetar.Lep funkcionalan i ekonomican. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Jednoiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Ðeram Đeram ĐEVĐELIJSKA Lion, Đevđelijska, 50 m2, 2.0, CG, Lift, Garaža. Dvosoban stan 50 m2 koji se sastoji od hodnika, kupatila, velike dnevne sobe koja istovremeno služi kao kuhinja, trpezarija i dnevni boravak, spavaće sobe i terase. Prozori od spavaće sobe i dnevne sobe kao i sama terasa gledaju u dvorište zgrade i dalje ka Zvezdrskoj šumi. Zbog takvog položaja stana veoma je tiho tokom celog dana i buka sa ulice se ne čuje. Stan ima centralno grejanje i klimu u dnevnoj sobi, redijatori imaju kalorimetre pa cena grejanja zavisi od potrošnje. U stanu od nameštaja ima dva dvokrilna ugradna plakara od poda do plafona, mašina za pranje i sušenje veša, kompletna kuhinja koja ima frižider sa zamrzivačem, mašinu za sudove, aspirator, šporet i rernu. Po dogovoru mogu se ubaciti sto i šest stolica a postoji mogućnost dogovora za ostali nameštaj. Stan ima svoju garažu koja može a ne mora da ide uz stan, cena za nju je dodatnih 50 €, neće se izdavati dok se ne izda stan pa ako stanar ne želi i garažu onda će se izdati zasebno. U ulici je 3 zelena zona parkiranja. Stan se nalazi na 200 metara od Bulevara kralja Aleksandra a 400 od ulice Dimitrija Tucovića tako da je odlično pozicioniran za korisnike raznih vrsta javnog prevoza, kao i od raznih prodavnica i restorana koji se nalaze u tim ulicama. AG PROVIZIJA 50%Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane