Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Bulevar Mihajla Pupina, Blok 30, Novi Beograd

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Četvoroiposoban Blok 64, nov, lux stan od 134m2, tri mokra čvora, na 2/5. garaža sa ostavom + parking mesto, alarmni sistem, kamere. Master soba sa kupatilom i garderoberom, tri dečije sobe, kupatilo sa hidromasažnom kadom, dnevno - trpezarijski deo sa izlaskom na terasu, kuhinja, wc.
Voždovac Voždovac lokacija Jednoiposoban prodaja Stan u odličnom stanju, lepo održavan i funkcionalan. Uknjižavanje u procesu. Izuzetno dobar raspored, za porodicu do 4 člana. Topao, ušuškan, samo jedna strana spoljna, i tu je uradjena izolacija. Okrenut ka dvorištu izmedju zgrada, daleko od ulice. U lepom šumovitom kraju. Ima parking prostor ispred zgrade za stanare. Na 3 minuta peške ima Maxi, privatnu prodavnicu koja radi do 22:30, apoteku. TC Stadion udaljen 10 min hoda. U blizini 3 Osnovne škole, nekoliko vrtića, 3 benzinske pumpe, 3 autobuske linije. Stan prodaje vlasnik direktno. Moguća prodaja i nameštenog stana.
Čukarica Filmski grad Dvosoban Ilije Stojadinovića stan Odličan dvosoban stan u dobro održavanoj zgradi od fasadne cigle. Prostorije: ulazno predsoblje iz koga je komunikacija za sve prostorije, kuhinja sa trpezarijom, koja je vezana sa dnevnom sobom iz koje se izlazi na lođu od 6m2, spavaća soba i kupatilo. Stan dvostrano orijentisan. Potrebno sređivanje kupatila. Brzo useljiv.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Trosoban SJAJAN, UKNJIŽEN stan na idealnom PRVOM spratu u kvalitetnoj gradnji i odrzavanoj zgradi. Veoma funkcionalnog rasporeda sa velikim pravilnim prostorijama. Pun svetla, ušuškan sa svih strana, bez zidova na ćoškovima izloženih kiši i suncu. Stan je dvostrano orijentisan sa prostranim pogledom na zelenilo. Dobro pozicioniran u blizini više autobuskih linija: 25, 26, 18, 50... , marketa Vero, Lidl, Maksi, kao i vrtića, škole, pijace. Pored same zgrade je park pun zelenila za relaksaciju, tako i tereni za sport i zabavu za decu. Ispred zgrade veliki parking pod krošnjama drveća, a sama zgrada ima i rampu za invalide i 2 lifta, od kojih je jedan teretni. Stan je funkcionalno adaptiran i kompletno renoviran, kvalitetno za vlasnike ( nismo znali da cemo ga prodavati). Nova šestokomorna pvc stolarija, nove vodovodne i elektro instalacije,novo kupatilo, kuhinja..... BEZ DODATNIH ULAGANJA, TE GUBLJENJA VREMENA NA MAJSTORE I RADOVE! Prodaje se sa novim nameštajem: ugradnom kuhinjom sa belom tehnikom u garantnom roku. Spavaćom sobom sa ugradnim gardaroberom i komodom. Dva klima uredjaja. ( SVE KVALITETNO)
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Palata pravde Stan se nalazi u neposrednoj blizini BEOGRADA NA VODI u zgradi izgrađenoj 1993. godine. Dvorišno je pozicioniran, zbog čega je u stanu izrazito mirno i tiho, okrenut je prema zapadu i prilično svetao. Sastoji se od dnevne sobe koja je spojena sa trpezarijom i otvorenom kuhinjom od koje je deli pult, spavaće sobe, izrazito prostrane terase, kupatila, ostave i velikog hodnika, zbog čega je moguće po želji budućeg vlasnika napraviti još jednu pristojnu sobu, obzirom da stan po merenoj kvadraturi ima REALNIH 69 m2, a upisano je u RGZ 56 m2, jer terasa i ostava, koja nije centralno grejana, nisu ušle u kvadraturu, zbog čega je kupovina stana dobra i za ovu kvadraturu jeftina investicija. Stan je Idelan za poslovni prostor, obzirom da zgrada ima podzemne garaže i besplatan parking ispred i iza zgrade. Takođe je zbog mirnog i tihog okruženja dobar izbor i za porodicu, jer je u širem centru i u neposrednoj blizini brojnih insitiucija, što mu daje i veliku rentabilnost ukoliko se odlučite da pametno uložite novac. Inače, stan je delimično renoviran pre 7 godina i od tada se sve vreme neprekidno izdaje. Stan je u trenutnom zakupu i postoji mogućnost nastavka rentiranja.
Beograd prodaja Vračar Hram Dvosoban U potpunosti renoviran, dvostrano orijentisan, izuzetno funkcionalan i svetao, uknjižen stan na najlepšem delu ulice Kneginje Zorke - izmedju Krunske i Njegoševe ulice - prodaje se sa parking mestom u velikom, zelenilom obraslom dvorištu u kome stanari mogu da posede ili da se šetaju njime. Ovaj stan lepog pogleda u potpunosti je renoviran prethodne godine tako da sada ne zahteva nova ulaganja. Kao što se sa fotografija da videti stan ima centralni ulazni hodnik - predsoblje iz kojeg se ulazi u sve druge prostorije: kupatilo sa prirodnom ventilacijom, spavaću sobu istočne orijentacije ka dvorištu, dnevnu sobu okrenutu na suprotnu, zapadnu, stranu i kuhinju sa trpezarijom.
Stari Grad Dorćol gornji Trosoban prodaja Prodaje se odmah useljiv, kompletno renoviran stan na 25. maju. Uz doplatu, postoji mogućnost kupovine i kompletnog nameštaja koji je u stanu (ugradnog i neugradnog, starog 2 godine), i svih uređaja. Stan je renoviran 2015. godine, ima 68 m2 (62 m2 grejnog prostora + 4 m2 terasa + 2 m2 lođa) i nije potrebno dodatno ulaganje. Stan je uknjižen na 62 m2. Izvorno je dvosoban ali je trpezarija adaptirana u spavaću sobu. Struktura: dnevna soba, dve spavaće sobe, kupatilo, kuhinja, ostava, terasa, lođa (sa dodatnom ostavom). Stan je dvostrano orijentisan, zapadno (3 sobe i terasa) i istočno (lođa i kupatilo). Kupatilo i kuhinja imaju prirodnu ventilaciju. Stan ima pripadajući podrum oko 4m2, a u zgradi u prizemlju postoji i zajednička prostorija za bicikl, dečija kolica i sl. Iznad stana (na 7. spratu) postoji grejani prostor, stan nastao od prenamene zajedničkih prostorija. Manja površina stana je pokrivena ravnom krovom koji je rekonstruisan pri renoviranju i urađena je EPDM hidroizolacija koja svojom namenom odgovara baš toj poziciji. Zgrada je izgrađena 1982. godine, ima lift, centralno grejanje i gradsku toplu vodu. Oko zgrade se nalazi veliki nezonirani parking za stanare. Stan se nalazi u izuzetno mirnom naselju i mirnoj ulici, u blizinu postoje dve manje prodavnice, Maxi, apoteka, dve autobuske stanice (linije 26, 79 i 24), osnovna škola i tri vrtića.
Voždovac Medaković 3 Trosoban stan Prodajem trosoban stan sa dve lođe, dva mokra čvora, dvostran, 86m2
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jednosoban Stan 38m2, jednosoban, na drugom spratu od cetiri, adaptibilan u jednoiposoban, ulica Vojvođanska, Blok 63 severna strava, ima terasu, dnevna soba, kuhinja, predsoblje, kupatilo i ostava. Parking iza zgrade, blizina osnovne skole, vrtica, trznih centara, gradskog prevoza u mirnom kraju, sa pogledom na dvoriste ne na ulicu, stan je uknjizen. Slika projekta je opcija moguce adaptacije stana u jednoiposoban. Razgledanje stana moguce vikendom, za sve informacije pozvati kontakt telefon od 16h do 18h ili poslati upit mailom.
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Garsonjera bez posrednika, odmah useljiva
Beograd prodaja Palilula Krnjača Petosoban Prodajem kuću, tri odvojene stambene jedinice PR, SPRAT i PK. Stanovi u prizemlju i na spratu su četvorosobni 96 m2, kompletno opremljeni i odmah useljivi. Potkrovlje nedovršeno, mogućnost nadogradnje uz malo ulaganja. Na placu se nalaze pomoćni objekti iza kuće. Predata dokumentacija za legalizaciju, zemljište preneto, vlasništvo 1/1.
Zemun Zemun Gornji grad Rade Končara Dvosoban izdavanje Nov stan u novoj zgradi, namešten, neuseljivan stan sa parking mestom
Savski venac Sarajevska poslovni prostor Prodajem lokal u Birčaninovoj 4a. Lokal se prostire na dva nivoa (prizemlje i suteren). Gornji nivo 36m2, donji nivo 22m2. Izlog, mokri čvor, telefonska linija, klima. Lokal je trenutno adaptiran u firmu za ketering i dostavu hrane i kompletno je opremljen za tu namenu, tako da je moguća kupovina kompletnog posla (uz doplatu) Moguća i zamena za stan.
izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Dvoiposoban Rade Končara Nov stan u novoj zgradi, nameăten, neuseljivan stan sa parking mestom
prodaja Beograd Stari Grad Politika Prodajem lokal u Hilandarskoj, odlicno pozicioniran, u blizini Politike . Uknizen , visina plafona 4m. Centralno grejanje. Lokal je do ulice sa izlogom, idealn za sve vrste delatnosti.
Beograd prodaja Palilula Hala A Nikolić Jednosoban Prelep stan sa odličnim pogledom na halu Pionir. Zgrada je pred useljenje i svi stanovi su prodati.
Palilula Poštanska štedionica Dvoiposoban prodaja Izuzetno atraktivan DeLux stan u mirnom delu naselja, neposredno pored parka. Kompletno opremljen, 1. sprat, lift, terasa. Vredi pogledati!
Palilula Višnjička banja Petosoban Sestara Bukumirović kuca AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Vertikala kuće kvalitetno građena: sendvič zidovi, demit fasada, hrastov parket, PVC stolarija, tondach crep. Kuća je na dva nivoa, gornji nivo zahteva završne radove. Dvorište ima 3,5 ara pod travom, bor, jelke oko ograde. Kuća je u mirnom kraju u blizini autobuskih stanica, prodavnica, škole, vrtića. PROSTORIJE: I nivo- predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, soba, kupatilo, terasa, II nivo- tri spavaće sobe, kupatilo.
prodaja Savski venac Savski venac lokacija Trosoban Ako vam je potreban elegantan, komforan, svetao porodican stan sa podrumskim prostorom i garazom na dobroj lokaciji, ovo je stan za vas. Stan je uknjizen, vlasnik 1/1 i nalazi se na drugom spratu sa liftom u zgradi sa CG gradjenoj 1974. uvucena u dvorisni deo tako da je tih i miran sa pogledom na novi Beograd. Dvstrano je orijentisan severo-istok / jugo-zapad. Lokacija ovog stana je posebno interesantna. Na 900 m udaljen od mostarske petlje, kao i od kule Beograd na savskoj promenadi gde se stize peske za 10 min. Pored zgrade nalazi se vrtic i KUD Abrasevic, a na udaljensoti od 300 m nalazi se Osnovna skola Njegos i srednja skola tj. gimnazija sv. Sava. Stan je prostran i ima odlican raspored prostorija. Dve spavace sobe sa kupatilom, deganzmanom i garderoberom cine jednu odvojenu celinu, spavaci blok dok drugi deo stana ima odvijenu kuhinju sa ostavom, trpezariju, predsoblje sa posebnim toaletom, veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu.
Petosoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Izuzetan luksuzno opremljen salonski stan u predivnoj predratnoj zgradi na prestižnoj lokaciji. Izvanredan i funkcionalan raspored. Dvostarno orjentisan sa fantastičnim pogledima na park Manjež, Hotel Slavija, Hotel Hilton, kao i na Ministarstvo Finansija, Beograd na vodi, kulu Ušće. Predivna i nesvakidašnja zastakljena terasa. Grejanje i hlađenje, toplotna pumpa, fan coil aparati, podno grejanje kupatila. Visina plafona 3.20m, lift do 3. sprata. Postoji mogućnost kupovine stana iznad i spajanje u duplex od ukupno 230m2.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane