Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Palilula Ada Huja Vojvode Micka Krstića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Ada Huja Vojvode Micka Krstića Odličan poslovni lokal na atraktivnoj lokaciji u blizini Dunava, u centru dešavanja. Blizina BIG Fashion centra i BIG Parka, blizina glavne saobraćajnice linije autobuskih prevoza, 10 minuta do Bogoslovije i Ruzveltove. Odlična prilika da se u poslovnom okruženju razvija i Vas biznis. Zaposleni će imati veću inspiraciju, volju i produktivnost u ovoj prelepoj kancelariji. Veliki izbor lokala različitih kvadratura.
Palilula Ada Huja Vojvode Micka Krstića izdavanje Odličan poslovni lokal na atraktivnoj lokaciji u blizini Dunava, u centru dešavanja. Blizina BIG Fashion centra i BIG Parka, blizina glavne saobraćajnice linije autobuskih prevoza, 10 minuta do Bogoslovije i Ruzveltove. Odlična prilika da se u poslovnom okruženju razvija i Vas biznis. Zaposleni će imati veću inspiraciju, volju i produktivnost u ovoj prelepoj kancelariji. Veliki izbor lokala različitih kvadratura. Agencijska provizija za zakupca 50% od dogovorenog mesečnog najma.
Palilula Ada Huja Vojvode Micka Krstića poslovni prostor Odličan poslovni lokal na atraktivnoj lokaciji u blizini Dunava, u centru dešavanja. Blizina BIG Fashion centra i BIG Parka, blizina glavne saobraćajnice linije autobuskih prevoza, 10 minuta do Bogoslovije i Ruzveltove. Odlična prilika da se u poslovnom okruženju razvija i Vas biznis. Zaposleni će imati veću inspiraciju, volju i produktivnost u ovoj prelepoj kancelariji. Veliki izbor lokala različitih kvadratura. Agencijska provizija za zakupca 50% od dogovorenog mesečnog najma.
izdavanje Palilula Ada Huja Vojvode Micka Krstića Odličan poslovni lokal na atraktivnoj lokaciji u blizini Dunava, u centru dešavanja. Blizina BIG Fashion centra i BIG Parka, blizina glavne saobraćajnice linije autobuskih prevoza, 10 minuta do Bogoslovije i Ruzveltove. Odlična prilika da se u poslovnom okruženju razvija i Vas biznis. Zaposleni će imati veću inspiraciju, volju i produktivnost u ovoj prelepoj kancelariji. Veliki izbor lokala različitih kvadratura. Agencijska provizija za zakupca 50% od dogovorenog mesečnog najma.
Trosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Vojvode Hrvoja Trosoban stan u izgradnji u mirnoj ulici na Vračaru, blizina Južnog Bulevara i autoputa, u blizini osnovne i srednje škole i fakulteta, blizina Kalenić pijace, dobra povezanost sa linijama gradskog prevoza, odlična infrastuktura, dosta zelenih površina i parkova za decu. Pogodano za porodični život ili za karijeriste, dobra povezanost sa centrom grada tako da je sve nadomak ruke. Rok uselenja 31.12.2021. Cena je sa računatim PDV od 10%. Mogućnost povraćaja PDV-a i mogućnost faznog plaćanja. Mogućnost kupovine garažnog mesta u garaži po ceni od 20.000e sa PDV-om. Odlična investicija i prilika za nov život! Agencijska provizija za kupca 2%.
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Vojvode Hrvoja Dvosoban Dvosoban stan u izgradnji u mirnoj ulici na Vračaru, blizina Južnog Bulevara i autoputa, u blizini osnovne i srednje škole, fakulteta, blizina Kalenić pijace, dobra povezanost sa linijama gradskog prevoza, odlična infrastuktura, dosta zelenih površina i parkova za decu. Pogodano za porodični život ili za karijeriste, dobra povezanost sa centrom grada tako da je sve nadomak ruke. Rok uselenja 31.12.2021. Cena je sa računatim PDV od 10%. Mogućnost povraćaja PDV-a i mogućnost faznog plaćanja. Mogućnost kupovine garažnog mesta u garaži po ceni od 20.000e sa PDV-om. Odlična investicija i prilika za nov život! Agencijska provizija za kupca 2%.
Vračar Južni bulevar Vojvode Hrvoja Četvorosoban prodaja Četvorosoban stan u izgradnji u mirnoj ulici na Vračaru, blizina Južnog Bulevara i autoputa, u blizini osnovne i srednje škole i fakulteta, blizina Kalenić pijace, dobra povezanost sa linijama gradskog prevoza, odlična infrastuktura, dosta zelenih površina i parkova za decu. Pogodano za porodični život ili za karijeriste, dobra povezanost sa centrom grada tako da je sve nadomak ruke. Rok uselenja 31.12.2021. Cena je sa računatim PDV od 10%. Mogućnost povraćaja PDV-a i mogućnost faznog plaćanja. Mogućnost kupovine garažnog mesta u garaži po ceni od 20.000e sa PDV-om. Odlična investicija i prilika za nov život! Agencijska provizija za kupca 2%.
Mladenovac Mladenovac okolina Kosmajski put plac Prelep plac u Koraćici na Kosmaju, odlična lokacija, uz obilje zelenih površina, prirode i svežeg Kosmajskog vazduha. Idealno za vikendicu, ali i miran život u prirodi. Dobra infrastruktura, blizina škole i prodavnica, put do samog placa. Blizina opštine Mladenovac. Njiva je 4 klase, 32 ara, potrebno je izvršiti prenamenu u građevinsko zemljište. Vlasništvo 1/1. Javite se. Agencijska provizija od kupca 2%.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dvoiposoban Hercegovačka Ekskluzivna, DELUXE zgrada, BEOGRAD NA VODI - zgrada St. Regis, Kula Beograda sa neverovatnim pogledom na reku i obilje zelenila, poslovno-stambeni kompleks koji će biti centar interesovanja za svačije potrebe, prestižna lokacija, potpuno nova zgrada. Stanovi su klimatizovani, opremljeni kompletnim kuhinjskim elementima, ugradnim plakarima, opremljena kupatila i odrađena rasveta. Zgrada sa lobijem i obezbeđenjem, okružena parkovima, do 7. sprata biće novi, lux hotel.U ponudi su stanovi različitih struktura i orijentacija i kvadrature, za potrebu novih stanara koji možete biti baš Vi! Uverite se kakav je život u centru zbivanja idealnog života u prestonici.
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Ekskluzivna, DELUXE zgrada, BEOGRAD NA VODI - zgrada St. Regis, Kula Beograda sa neverovatnim pogledom na reku i obilje zelenila, poslovno-stambeni kompleks koji će biti centar interesovanja za svačije potrebe, prestižna lokacija, potpuno nova zgrada. Stanovi su klimatizovani, opremljeni kompletnim kuhinjskim elementima, ugradnim plakarima, opremljena kupatila i odrađena rasveta. Zgrada sa lobijem i obezbeđenjem, okružena parkovima, do 7. sprata biće novi, lux hotel.U ponudi su stanovi različitih struktura i orijentacija i kvadrature, za potrebu novih stanara koji možete biti baš Vi! Uverite se kakav je život u centru zbivanja idealnog života u prestonici.
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Jednoiposoban Ekskluzivna, DELUXE zgrada, BEOGRAD NA VODI - zgrada St. Regis, Kula Beograda sa neverovatnim pogledom na reku i obilje zelenila, poslovno-stambeni kompleks koji će biti centar interesovanja za svačije potrebe, prestižna lokacija, potpuno nova zgrada. Stanovi su klimatizovani, opremljeni kompletnim kuhinjskim elementima, ugradnim plakarima, opremljena kupatila i odrađena rasveta. Zgrada sa lobijem i obezbeđenjem, okružena parkovima, do 7. sprata biće novi, lux hotel.U ponudi su stanovi različitih struktura i orijentacija i kvadrature, za potrebu novih stanara koji možete biti baš Vi! Uverite se kakav je život u centru zbivanja idealnog života u prestonici.
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Troiposoban prodaja Najbolja lokacija u Beogradu, odlična investicija, tražena struktura stana. Prelep pogled na zelenu oazu sa komforne terase na kojoj će hedonisti uživati u prvoj jutarnjoj kafi pred početak dana. Stan odiše udobnošću i luksuzom. Prostorije su prostrane, otvorene i svetle, idealne za miran porodični život ili pak za karijeriste koji žive brzim životom. Kompleks je na prelepom mestu dobro pozicioniran uz desnu obalu reke Save, od koga se u svaki deo grada stiže brzo.Dodatni sadržaji u kompleksu daju dodatnu vrednost stanu koji može biti vaš. U ulazu u zgradu nalazi se recepcija sa obezbeđenjem, zgrada ima i zatvoreni bazen.
Savski venac Beograd na vodi Dvoiposoban Hercegovačka stan Najbolja lokacija u Beogradu, odlična investicija, tražena struktura stana. Prelep pogled na zelenu oazu sa komforne terase na kojoj će hedonisti uživati u prvoj jutarnjoj kafi pred početak dana. Stan odiše udobnošću i luksuzom. Prostorije su prostrane, otvorene i svetle, idealne za miran porodični život ili pak za karijeriste koji žive brzim životom. Kompleks je na prelepom mestu dobro pozicioniran uz desnu obalu reke Save, od koga se u svaki deo grada stiže brzo.Dodatni sadržaji u kompleksu daju dodatnu vrednost stanu koji može biti vaš. U ulazu u zgradu nalazi se recepcija sa obezbeđenjem, zgrada ima i zatvoreni bazen.
prodaja Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Trosoban trosoban stan, dvorišna strana, svetao, istočna strana, PVC prozori, blizina dva vrtića (jedan za decu ometenu u razvoju), osnovne škole, teniski tereni i prevoza (bus, tramvaj, voz). Preko autoputa Arene i poslovne zgrade (Verano-uskoro useljenje), blizina bolnice i mnogih kompanija, kao i NCR kampusa, dva hotela, restorana (npr. Novak) i Sava centra.
prodaja Beograd Vračar Čubura Vracar,garazno parking mesto. Nalazi se u zgradi izgradjenoj 2001. god.
Beograd prodaja Vračar Čubura Jednosoban Stanse izdaje za jednu osobu. Obavezan depozit od 400e. Na raspolaganju od 01. 06.2020.
Vračar Vračar lokacija Krunski venac Molerova prodaja Uknjižen, renoviran, namešten stan u dvorišnoj mirnoj zgradi, idealan za izdavanje
Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Jednoiposoban Oplenačka stan 1.5-soban stan u modernom kompleksu novogradnje na najlepšem delu Ledina. Stanovi su kompletno završeni i opremljeni kvalitetnim materijalima koji su ugrađeni po svim građevinskim standardima: sigurnosna termoizolovana vrata, PVC stolarija (nemački petokomorni prozori sa roletnama), hrastov parket, etažno grejanje sa sistemom za daljinsko upravljanje, unutrašnja stolarija od lakiranog medijapana sa širokim štok lajsnama, španska keramika. Odlična povezanost ka svim delovima grada, stajalište sa šest linija gradskog prevoza (72,601,603,604,605,610), kao i prateći sadržaji (prodavnice, pekara, apoteka,...). Svi stanovi poseduju pripadajuće numerisano parking mesto koje ulazi u cenu stana. Za sve ostale informacije, zakazivanje gledanja pozovite naš prodajni tim. DIREKTNA PRODAJA-BEZ PLAĆANJA PROVIZIJE R-ID: #150 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv
prodaja Zemun Ugrinovci Šimanovci Uknjižen plac u industrijskoj zoni, pre naplatne rampe sa leve strane ( iz pravca Beograda). Širina fronta 66m dužina 134m. U blizini asfalt, voda, struja, gas. Agent prodaje Arsen Arsenović 064 113 09 03 Agencijska provizija 2% R-ID: #149
Trosoban prodaja Beograd Vračar Čubura Cernisevskog Cubura, Cernisevskog, 3.0, 128 m2 sa terasom, V od V spratova, cg, lift, interfon, video nadzor, internet, klima, odmah useljiv, izvrsen tehnicki prijem (predato za upotrebnu dozvolu), mogucnost kupovine do 2 garazna mesta, novogradnja iz 2020. godine. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavace sobe, 2 kupatila, wc i terasa. Placen tehnicki prijem, ocekuje se upotrebna dozvola. Mogucnost kupovine do 2 garazna mesta po ceni od 15 000 evra + PDV za jedno. Cena 320 300 evra + PDV. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : tehnicki prijem
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane