Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo TODORA DUKINA

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Cvetni trg Cvetni Trg SVETOZARA MARKOVIĆA Jednoiposoban Odlican, renoviran 1,5-soban stan, 32m2, potpuni mir, gleda ka dvoristu, suncan. Namesten, klima, ves masina, TV/internet i svo potrebno pokucstvo. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zvezdara Olimp Lipov Lad BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Dvoiposoban izdavanje Lep stan za stanovanje, 2.5 soban, za duži vremenski period. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Zvezdara Cvetanova ćuprija Cvetanova Ćuprija Jednoiposoban CVETANOVA ĆUPRIJA stan Lux stan na izdavanje, potpuno namešten, sa kompletnom belom tehnikom sa garancijom. U stanu ima i kompletno posudje, usisivac, pegla, daska za peglanje... Stan je na izuzetnoj lokaciji, blizu autoputa i autobuskih linija, okretnica 18. Prevozi 18, 20, 26L, 29. Zgrada je nova, sa video nadzorom, parkingom sa rampom. Jako mali mesečni troškovi: (kablovska i internet sbb, oko 3500, prvih 6 meseci je nize, samo kablovska, internet je za 1 din). Upravnik zgrade i odrzavanje oko 1000 din, infostan oko 1000. Struja po potrosnji. Stan je uzuzetno topao i suncan, izolacija odlicna. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Centar Jednoiposoban KNJEGINJE LJUBICE Stan je u strogom centru grada, na dva minuta od Trga Republike, blizu gradskih bus-linija i taxi stanice, minut od parka.. Potpuno je namešten, sa novim dušekom i posteljinom, opremljenom kuhinjom, kupatilom. U stanu od opreme pegla, daska ze peglanje, mikrotalasna, ves masina, fen .. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Dvoiposoban prodaja Beograd Vračar Slavija Zvečanska Prodaje se odličan stan u Zvečanskoj ulici na opštini Savski venac na lepoj i mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini prevoza i sa pogledom na Hram Svetog Save. Stan je nov, završetak radova je planiran za april 2021.g. Po strukturi je dvoiposoban i od prostorija ima ulazno predsoblje, kuhinju, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo, wc i lođu. Nalazi se na prvom spratu u zgradi sa liftom i etažnim grejanjem. U završnoj je fazi, ostaje još da se postave sobna vrata, parket i sanitarije u kupatilu i wc-u. Stan ima i dva garažna mesta koja se prodaju po ceni od 13.200eur po jednom. Gradnja je sa građevinskom dozvolom. Cena ovog stana je 143.000 eur sa PDV-om, mogućnost povrata PDV-a za kupca prvog stana. Ag.provizija je 2%. Prodaju vodi koleginica Snežana 063693903
Beograd prodaja Novi Beograd Belvil (A blok) Uroša Martinovića Dvosoban Blok A, Uroša Martinovica, 2/7, lep komforan 2.0 stan sa terasom. Zbog dobre lokacije i pozicije,dobar i kao investicija za rentu. Mogucnost kupovine garaznog mesta. Ag.provizija je 2%
Čukarica Sremčica Simićev puteljak prodaja Uknjižena dvospratna kuća novije gradnje podeljena po vertikali na dva petosobna stana sa zasebnim ulazima. Kuća se nalazi u mirnom delu Sremčice na placu površine 6,52ara. Svaki stan se sastoji od dnevne sobe sa terasom, kuhinjsko-trpezariskog dela sa terasom, ostave i toaleta na prvom nivou. Na drugom nivou se nalazi kupatilo i tri spavaće sobe od čega dve imaju terasu.U prizemlju se nalaze dve garaže na koje se naslanja dvosoban stan sa pokrivenom terasom.Kupac plaća proviziju 2%
Čukarica Banovo brdo Dvosoban Blagoja Parovića stan Na odličnoj lokaciji, zaklonjen od buke Požeške ulice a opet u blizini marketa, škola, vrtića i velikog broja gradskih linija. Na samo par minuta od Košutnjaka i nekoliko autobuskih stanica do Ade Ciganlije i TC Ada mall u ulici Blagoja Parovića JZ orijentisan stan po strukturi dvosoban uspešno adaptiran u dvoiposoban.Sastoji se od ulaznog dela, tri sobe, kuhinje, kupatila i terase.Stan poseduje pripadajući podrum. Kupac plaća proviziju 2%.
prodaja Voždovac Voždovačka Crkva Jednoiposoban Esad Pašina Novogradnja useljena u martu mesecu 2020. godine. Lep ulaz sa gelenderima od kovanog gvožđa i ino keramikom. Protivprovalna vrata vas uvode u prostran ulazni deo iz koga vam se otvara open space prostor koji čine dnevnii boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Iz dnevnog boravka se ulazi u dve spavaće sobe. Kupatilo sa tuš kabinom mono blokom i mestom za veš mašinu. Kupac plaća proviziju 2%
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Zeleni venac Brankova Odličan dvosoban salonski stan u Brankovoj ulici. Lokacija izuzetna za poslovni prostor. Renoviran 2020 godine . Pvc stolarija , kupatilo kompletno renovirano, jedino ulaganje higijensko krečenje. Visoko prizemlje, dvostrano orijentisan. Ulazni hodnik, kuhinja , veliki dnevni boravak, spavaća soba, sa izlazom na lođu, i kupatilo. Savršeno ulaganje i mogućnost da se organizuje kao poslovni prostor, stan na dan, za izdavanje. Stan je odmah useljiv . Uknjižen, mogućnost kupovine iz stambenog kredita. Vlasnik. Bez posrednika. MOLIM agencije da me ne kontaktiraju za posredovanje.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Solunska Dvoiposoban Odlično pozicioniran stan, dvostrano orjentisan, veoma svetao. Izuzetno funkcionalan (lako može da se adaptira u trosoban), ima dve terase. Kompletno renovirano kupatilo i stavljena pvc stolarija. Izuzetno miran i lep kraj,sa uređenim zelenilom i parkovima, preko puta hotela Mona.
Vračar Hram Jednoiposoban prodaja Prodajem LUX namesten stan od 42 m2 . Visoko prizemlje na Vracaru adresa: Patrijarha Varnave 33. Uknjizen novogradnja cena 140000 e . Zgrada je jedna od najboljih i najkvalitetnijih u Beogradu.
Stari Grad Stari Grad lokacija Kralja Petra Dvoiposoban stan
prodaja Savski venac Beograd na vodi Dr Aleksandra Kostica Troiposoban Prelep svetao, dvostran salonac, na 2/3 spratu, uknjizen 1/1, 70 kvadrata, 3.5 soban, EG i kaljeva pec, sa dve terase u prelepoj zgradi iz 1934. godine. Stan je u dobrom stanju, promenjena je PVC stolarija, Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Sastoji se od prostranog predsoblja sa velikim ugradnim plakarom. Iz predsoblja se ulazi u dve velike spojene dnevne sobe i terasu, kuhinju i hodnik. Iz hodnika se ulazi u kupatilo i u spavacu sobu, a iz spavace u malu sobu i terasu koja gleda na dvoriste. Iako je u centru grada, stan je izuzetno tih. Odlicna lokacija. U blizini su vrtici i skole, a prevozom je povezan sa svim delovima grada. Zgrada ima svega devet stanova, ulaz je cist i lepo odrzavan. Ima veliki podrum. Mogucnost pravljenja dve odvojene stambne jedinice.
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Simina Prodajem 1.5 stan u Siminoj ulici, 27m², prvi sprat bez lifta. Dvorisno orijentisan, centralno grejanje. Ima odvojenu spavacu sobu.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst Branka Krsmanovica Dvosoban Veoma prijatan stan na sjajnoj lokaciji na Vračaru. Osvetljen, južna strana, dvostrano orijentisan, renoviran, odlično CG grejanje, nova struja, novi bojleri, novo osvetljenje, okrečeno i kompletno renovirano. Dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, veliki lep hodnik, kupatilo sa kadom, terasa i špajz. Uknjižen. Vlasnik.
Vračar Kalenić Molerova Trosoban prodaja Stan u Molerovoj ulici, u divnoj predratnoj zgradi iz 1938. godine. Veoma svetao, funkcionalnog rasporeda. Dvostrano orijentisan i veoma tih. Renoviran u potpunosti 2017. godine sa veoma kvalitetnum materijalima. U stanu se nalazi inverter klima i druga klima u većoj spavaćoj sobi. Grejanje je pomoću norveških radijatora. U stan nije potrebno ulaganje.
Vračar Vračar lokacija Vojvode Šupljikca Trosoban stan Prodajem trosoban stan u ulici Vojvode Supljikca preko puta SC Vracar. Jugozapadno je orjentisan, sa otvorenim pogledom koji se neće menjati. U stanu ostavljamo ugradnju kuhinju sa pripadajucim elementima, kao i plakare. Uz stan se prodaje i garažno mesto u iznosu od 15.000 eur. Grejanje je centralno sa kalorimetrima. Mana stana - vremenom je postao mali za našu porodicu.
prodaja Savski venac Knez Miloševa Kraljice Natalije Trosoban Zgrada se nalazi u samom srcu Beogradu, na raskrsnici ulica Kraljice Natalije i Balkanske. Ova dobro poznata lokacija nalazi se nadomak glavnih kulturnih, istorijskih, komercijalnih i rekreativnih znamenitosti i dešavanja. S jedne strane, na pešačkoj je razdaljini od Trga Republike, novoizgrađenog Savskog Trga i promenade, Pionirskog i Tašmajdanskog parka. A blizina izlaza na auto-put čini je i dobro strateški povezanom sa drugim delovima grada i aerodromom. Ovakva lokacija čini zgradu odlično pozicioniranom za poslovni prostor, inesticiono ulaganja. A kvalitet korišćenih materijala i komfor koji pruža, idealni su i za porodično i mirno okruženje doma. Stanovi su inspirisani modernim dizajnom, urbanim i luksuznim stilom života. Materijali su visokog kvaliteta i odabiranu su tako da prostor čine otmenim i savremenim istovremeno - italijanske mermerne pločice REX, 60x120 I klasa; italijanske granitne pločica na terasama, parket Tarkett, Oak Rustic; sigurnosna vrata Atos. Grejanje je cetralno sa ugrađenim kalorimetrima. U ponudi su trosobni, dvosobni, jednosobni stanovi. Zgrada je strukture Po+P+M+6+Ps. Trosobni stanovi koji su u ponudi su površine od 87,6 - 90,3 m2. Trosobni stanovi se nalaze na 6. spratu i povučenom spratu. Ovo su ujedno i najeksluzivniji stanovi u našoj ponudi. Dvostruko su orijentisani. Prostrani i osvetljeni dnevni boravak sa velikim terasama pružaju širok pogled na grad i daju potpuni ugođaj i sav luksuz života u centralnom delu Beograda. Dve spavaće sobe okrenute su ka mirnom i neprometnom delu grada. Na spratu se nalaze samo dva stana, što daje izuzetnu privatnost i intimu. Cena trosobnog stana je 3.990 EUR/m2. Cena garažnog mesta je 30.000 EUR.
prodaja Indjija Inđija Inđija Prodaje se kompletno renovirana kuća koja se u strukturi sastoji od hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje i ostave. Na ulazu u kuću nalazi se terasa ispod koje je podrum U dvorištu kuće nalazi se objekat ukupne površine 41 m2 koji se sastoji od garaže i jedne prostorije koja je predviđena kao letnja kuhinja. Kuća je kompletno izolovana, fasada, video i alarmni sistem, nov krov. Patosi u kući su u laminatu, i keramici. Grejanje je centralno na gas. Sve legalizovani, vlasništo 1/1. Oko cene je moguće dogovoriti manju korekciju.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane