Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Golf Naselje Beogradskog bataljona

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Surčin Jakovo Braće Putniković SVE SPREMNO ZA GRADNJU (GRAĐEVINSKU DOZVOLU) U blizini kluba S u Jakovu na 1km udaljenosti od centra i petlje (isključenja za Jakovo) autoputa Miloš Veliki, plac površine 6.5 ari. Asfaltni put do placeva, a kroz placeve ulica-makadam (sve spremno za asfaltiranje). Sprovedena voda, struja (u toku sprovođenje za sve parcele u nizu), na 100m gasovod. Autobuske stanice 605, 860i na 300m, kao i 610 od centra Jakova tj. 1 prevoz do Novog Beograda, Zemuna i Grada-Savskog trga. Gradsko građevinsko područje, namena-porodično stanovanje, trgovina, poslovanje, proizvodnja, usluge,... Spratnost P+1+PK Maksimalna površina pomoćnih objekata 100m2 visine 5m. Po izgradnji auto-puta NOVI BEOGRAD (Jurija Gagarina, Vojvođanska)-SURČIN, očekivana dužina puta do placeva sa Novog Beograda 10km-10 min. Agencijska provizija 600e. R-ID: #159
Rakovica Vidikovac Katarine Holecev Dvoiposoban prodaja Stan se nalazi u zgradi novije gradnje u blizini hotela "Panorama", McDonaldsa, prevoza 37,50,59,53,23,89. Po strukturi je jednoiposoban adaptiran u dvoiposoban, uknjižen na 56m2, korisne površine 70m2. Nalazi se u ulici Katarine Holecev (bivša Slavka Rodića). Od prostorija stan ima ulazno predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sone, kupatilo, ostavu, terasu i parking mesto Cena stana je 65000 eur. Ag. provizija je 2%
Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Troiposoban Dr Ivana Ribara stan Uknjižen, 3.5, VII/VII, veoma svetao, kupatilo, wc, 2 terase, cg, dva lifta, izvorno stanje, tavan iznad stana. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agencijska provizija 2% Agent:Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
izdavanje Vračar Hram Trosoban Katanićeva Katanićeva, 2/5, lift, lođa, kompletno namešten, komforan, svetao, na izuzetnoj lokaciji u samom srcu Vračara, od prostorija (dnevni boravak, odvojena kuhinja, dve spavaće sobe, dva mokra čvora), pripadajući podrum, odmah useljiv, obezbeđeno garažno mesto, za svaku preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Četvorosoban prodaja Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Bulevar Mihajla Pupina Bulevar Mihajla Pupina, 5/7, lift (povezan sa garažom i ostavom), terasa, nova, moderna zgrada, luksuzno građena, sa video nadzorom, obezbeđenjem, na atraktivnoj lokaciji na uglu sa Ulicom Džona Kenedija, u blizini reke, šetališta, škola, vrtića. Na svakom spratu po dva stana. Stan opremljen kvalitetnom opremom i nameštajem renomiranih proizvođača, funkcionalno raspoređene prostorije, sa odvojenim spavaćim blokom, jednom master i dve spavaće sobe, dnevni boravak je povezan sa trpezarijom i kuhinjom i čini veliku, modernu prostoriju, svetao, sunčan, sa ugradnim plakarima, spuštenim plafonima, kvalitetnom rasvetom, centralnom klimom i grejanjem po utrošku, tri mokra čvora. Zgrada ima svoje dvorište, dobro je obezbeđena, otključava se na TAG, ima svoju portirnicu. Mogućnost kupovine garažnog i parking mesta. Prodaje se sa kompletnom opremom, ugradnim elementima i nameštajem u stanu, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Ustanička Troiposoban Ustanička, 1/4, dve lođe (jedna dvorišno orijentisana), salonskog tipa (visina plafona 3,10m), u izvornom održavanom stanju, trostrano orijentisan, veoma svetao, sve prostorije sa prirodnom ventilacijom, ušuškan, izolovan od buke debljina zidova 50cm (iako jednim delom gleda na Ustaničku), u okviru zgrade je dvorište sa košarkaškim terenom, ograđeno zelenilom, pripadajući podrum, parking mesto u dvorištu, odlična lokacija, u blizini marketa, pijace, prevoza, na 10min od Hrama Sv. Save, odlična investicija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Bulevar Maršala Tolbuhina izdavanje Bulevar Maršala Tolbuhina, pr/3, višenamenski poslovni prostor na odličnoj lokaciji, pet kancelarija, priručni magacinski prostor, mokri čvor, pogodan za kliniku, javnobeležničku kancelariju, adaptibilan, prednost dugoročni zakup. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Voždovačka Crkva Gostivarska kuca Gostivarska, spratna kuća, u donjem nivou 36m2 su dnevna soba, kupatilo i hodnik iz koga stepenice vode na sprat (dve sobe), u fazi sređivanja, uređeni su zidovi i pvc stolarija, treba uraditi kupatilo, kuhinju i podove, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zvezdara Vukov spomenik Jednoiposoban Zahumska Zahumska, pr/3, u izvornom stanju, zamenjeni prozori -pvc sa roletnama i kovano gvožđe, na odličnoj lokaciji kod opštine Zvezdara, u blizini marketa, prevoza, obrazovnih ustanova, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Garsonjera izdavanje Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Bulevar Vudroa Vilsona, 8/19, lift, studio - apartman moderno namešten, u cenu uračunat internet i parking mesto, izdavanje na duži vremenski period, lep pogled na reku. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Zorana Đinđića Jednoiposoban Bulevar Zorana Đinđića, 11/11, lift (nov), velika terasa 10m2, funkcionalan, svetao sa otvorenim pogledom, renoviran, uredna i održavana zgrada sa video nadzorom, pripadajući podrum, parking, odlična infrastruktura, atraktivna lokacija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Požarevačka Četvorosoban prodaja 4.0, 122m2(terasa i lođa), 1/4, lift, CG, LUX, interfon, internet, telefon, ktv, klima, video nadzor Vračar je jedna od najlepših beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je vrlo popularna za stanovanje. Kratka, jednosmerna, Požarevačka ulica spaja Sinđelićevu ulicu i ulicu Kneza od Semberije. Iako se nalazi u srcu Vračara, na par stotina metara od Kalenić pijace, s jedne strene, i Bulevara kralja Aleksandra, sa druge strane, ulica je izuzetno mirna. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigruna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo izuzetno komfornu i luksuznu nepokretnost, modernog i funkcionalnog rasporeda. U pitanju je četvorosobni stan koji se nalazi na prvom spratu četvorospratnice izgrađene 2007. godine, sa svega desetak stanova. Vrhunski kvalitet gradnje je obzebedio je da zgrada ostane u perfektnom stanju, spolja i unutra. U stanu je ugrađena najkvalitetnija spoljašnja AL stolarija, unutrašnja stolarija, parket, keramika i sanitarije. U odličnom je stanju, pa značajna ulaganja nisu neophodna. Komforu naročito doprinose dva kupatila, toalet, ostava i garderober, kao i komotne terasa i lođa, koje su kao stvorene za uživanje. Iz svih soba je omogućen pristup terasi ili lođi. Grejanje je centralno. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, tri spavaće sobe, dva kupatila, toalet, ostava, garderober, lođa i terasa. Ova nepokretnost predstavlja jedinstvenu priliku za kupce koji žele noviju, komfornu i luksuznu nekretninu vrhunskog kvaliteta na jednoj od najelitnijih lokacija u gradu. Uknjižen na 110m2, mereno sa terasama 122m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3877 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Vračar Kalenić Četvorosoban Požarevačka stan 4.0, 122m2(terasa i lođa), 1/4, lift, CG, LUX, interfon, internet, telefon, ktv, klima, video nadzor Vračar je jedna od najlepših beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je vrlo popularna za stanovanje. Kratka, jednosmerna, Požarevačka ulica spaja Sinđelićevu ulicu i ulicu Kneza od Semberije. Iako se nalazi u srcu Vračara, na par stotina metara od Kalenić pijace, s jedne strene, i Bulevara kralja Aleksandra, sa druge strane, ulica je izuzetno mirna. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, ovo je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu a time i sigruna investicija. U prilici smo da Vam ponudimo u zakup izuzetno komfornu i luksuznu nepokretnost, modernog i funkcionalnog rasporeda. U pitanju je četvorosobni stan koji se nalazi na prvom spratu četvorospratnice izgrađene 2007. godine, sa svega desetak stanova. Vrhunski kvalitet gradnje je obzebedio je da zgrada ostene u perfektnom stanju, spolja i unutra. U stanu je ugrađena najkvalitetnija spoljašnja AL stolarija, unutrašnja stolarija, parket, keramika i sanitarije. U odličnom je stanju, pa značajna ulaganja nisu neophodna. Komforu naročito doprinose dva kupatila, toalet, ostava i garderober, kao i komotne terasa i lođa, koje su kao stvorene za uživanje.Iz svih soba je omogućen pristup terasi ili lođi. Grejanje je centralno. Od prostorija: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, tri spavaće sobe, dva kupatila, toalet, ostava, garderober, lođa i terasa. Ova nepokretnost predstavlja jedinstvenu priliku za zakupce koji žele noviju, komfornu i luksuznu, nekretninu vrhunskog kvaliteta na jednoj od najelitnijih lokacija u gradu. Stan je prazan. Zakupac pored cene zakupa snosi sve prateće troškove (infostan i struja i dr.) u okvirnom iznosu od oko 250 EUR. Obavezan je depozit u visini jednog zakupa. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3878 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Dorćol Dvoiposoban Solunska 2.5, 45m2, 3/7, lift, CG, interfon, internet, ktv, klima, parking Solunska ulica, ušuškana između Tadeuša Košćuškog i Dubrovačke, važi za mirnu i dobro organizovanu ulicu sa kompletnom infrastrukturom. Ovaj deo Dorćola još uvek odiše spokojem starog Beograda i zbog blizine Kalemegdana, Knez Mihajlove i reke pruža veliku prednost onima koji kupe nepokretnost u ovom delu grada. U prilici smo da Vam ponudimo dvoiposobnu nepokretnost koja se nalazi na trećem spratu dobro očuvane zgrade sa liftom, zidane sredinom prošlog veka. Sam stan je jednostrano orijentisan, sa pogledom na dvorište, funkcionalnog rasporeda prostorija (iz hodnika se ulazi u sve prostorije), svetao i bez buke. Dnevna soba je pregrađena, postavljena su harmonika vrata i na taj način je kuhinja sa trpezarijskim delom odvojena od dnevnog boravka. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan stan za život ili izdavanje na atraktivnoj lokaciji. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijskim delom, kupatilo, dve spavaće sobe. Stan je uknjižen na 45m2, brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3880 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Đoke Krstića Uknjižen, 4.0, 112m2, pr/IV, EG, velika dnevna soba, tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i velikom ostavom, kupatilo sa tuš kabinom i kadom, gostinski toalet, u sve prostorije se ulazi iz hodnika. Uz stan ide i garaža 1 parking mesto, kao i dvorište od 2 ara. U blizini su škole, vrtići, park Šumice, dobra veza sa svim delovima grada. Zgrada je novijeg datuma nisu potrebna ulaganja. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Beograd prodaja Vračar Kalenić Loznička Trosoban Ovaj ekskluzivan stambeni objekat nalazi u najlepšem delu Vračara u neposrednoj blizini Mileševske ulice. Stanovi će biti opremljeni po najvišim arhitektonskim i tehnološkim standardima koji će sa sigurnošću ispunititi sve zahteve modernog života. Ova prelepa zgrada se nalazi na samo nekoliko koraka od vrtića i škola, te je kao takva pogodna za porodice za decom, ali i za sve one koji žele luksuzniji način života na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji. - Zidovi u sanitarnim čvorovima će biti obloženi italijanskim pločicama prve klase po izboru budućeg vlasnika stana. - Zvučna obrada podova, troslojni hrastov parket prve klase - Ulazna vrata na stanovima su protivprovalna visokog kvaliteta marke “BOSAL” - Unutrašnja stolarija vrata marke “BOSAL” plotovi od punog drveta ili medijapana sa završnom obradom bajcovanjem i lakiranjem (poliuretanski lak), štokovi od drveta. Okovi uvozni. Spoljna stolarija alu – drvo i troslojno staklo - Grejanje putem grejnih tela priključenih na sistem centralnog grejanja koje se snabdeva od beogradskih elektrana. - Visina plafona bez spuštanja je 280cm. Cena – 3.500e/m2 sa PDV-om Garaža: 35.000e Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka radova 24 meseca "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Stari Grad Zeleni venac Lomina Trosoban izdavanje Namešten stan, na odličnoj lokaciji. Renoviran, nameštaj je presvučen, veš mašina nova.
Voždovac Banjica I II TC Banjica Trosoban Josipa Slavenskog stan Odličan trosoban stan koji se nalazi u zgradi koja je u završnoj fazi izgradnje. Stan je kompletno završen. Odličan projektovan stan i sastoji se od: ulaznog predsoblja, dnevnog boravka i kuhinjskog prostora, iz dnevnog boravka se izlazi na terasu i iz njega se ulazi u degžman iz koga je komunikacija za prvu spavaću sobu ispred koje je terasa, drugu spavaću sobu i kupatilo sa tuš kabinom. Od prostoerija stan ima i gostinski toalet. Stan je dvostrano orijentisan, veći delom ka ulici a jednom spavaćom sobom ka dvorištu. Uz stan se prodaje i garažno mesto od 11,50 m2 koje se nalazi u sklopu zgrade. Stan je za prepruku, odlično lociran, blizina gradskih autobuskih, trolejbuskih i tramvajskih linija, neposredna blizina tržnog centra kao i raznih maloprodajnih objekata. Stan se može kupiti na kredit. Agencijska provizija je 2%.
prodaja Savski venac Beograd na vodi Jednosoban BW Arcadia doma iz snova savršen izbor za mlade tako i za porodične ljude sa zelenim okruženjem sa rekreativnim, trgovinskim, gastronomskim i zabavnim sadržajem. Rok za završetak radova i useljenje zgrade je jul 2021 godine koji žele život u novom, modernom domu u okviru lepo održavanog stambenog kompleksa. Zgrada BW Arcadia se nalazi u centralnoj zoni Beograda na vodi. BW Arcadia se nalazi u centralnoj zoni Belgrade Waterfront-a, u drugom redu od Sava Promenade sa šetalištem okruženim zelenilom, pešačkim i biciklističkim stazama, na samo nekoliko koraka od parka. Stanari će imati na raspolaganju sve sadržaje savremenog života.
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Pašino i Lekino brdo Lekino Brdo MATAVULJEVA Luksuzno opremljen stan sa garažnim mestom. Dve spavaće sobe (dečija soba je adaptibilna), zastakljena terasa sa prelepim pogledom, dva televizora, mašina za sudje, mašina za veš, frižider sa zamrzivačem, zamrzivač... ZA SVAKU PREPORUKU!!! AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane