Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Stari Grad Skadarlija Bulevar Despota Stefana

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Knez Mihailova Knez Mihailova, pr/3, TC Milenijum, trenutno u zakupu, u odličnom stanju, centralna lokacija, najbolji položaj lokala u TC. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Savski venac lokacija Lomina Trosoban prodaja Lomina, 3/4, terasa, lođa, salonski stan na odličnoj lokaciji, nedaleko od pijace Zeleni venac, 3 prostrane sobe, mogućnost kupovine sa stilskim nameštajem, knjiženje u toku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Centar i Terazije Troiposoban Maršala Birjuzova stan Maršala Birjuzova, 6/6, atraktivan, funkcionalan, svetao, sunčan, renoviran, prostrana dnevna soba oko 25m2, kuhinja, trpezarija i kupatilo sa prirodnom ventilacijom, tri spavaće sobe, potkrovlje sa "Velux" krovnim prozorima, hrastov parket, održavana zgrada sa dobrim ulazom, poseduje kućište za lift, na odličnoj lokaciji, blizu Kalemegdana i Knez Mihailove, škole, vrtića i prevoza, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Indjija Indjija Prodaje se plac, blizu centra, površine 460 m2, širine 15 metara. Plac je pripremljen za gradnju s tim da je na placu postojala kuća površine 80 m2 koja je sada srušena te samim tim plac ima priključak vode i struje. Vlasništvo 1/1.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Sime Igumanova Uknjižen, mansardni stan potpuno specifičan koji gleda i na Sime Igumanova i na suprotnu stranu, prozori su badže, ima dva predsoblja , kuhinju, upatilo sa prirodnom ventilacijom, dnevno-trpezarijski deo iz kog se ulazi u spavaću sobu koja ima prozore na dve strane. Za kompletno sređivanje.
Beograd prodaja Čukarica Železnik Đorđa Stojkovića Dvoiposoban AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Na odličnoj lokaciji u blizini kompletne infrastrukture, PVC prozori, renovirano kupatilo, stan poseduje podrum, za svaku preporuku PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo i lođa
Stari Grad Stari Grad lokacija Stari Grad Generala Lešjanina Četvoroiposoban prodaja Stan je uknjižen na 114 kvm, mereno ima 123 kvm. U strogom centru Beograda u Starom gradu, u neposrednoj blizini Skupštine, u zgradi sa svega 7 stanova. Zgrada se nalazi u maloj i tihoj ulici u kojoj nema saobraćaja, okružena zelenilom i velelepnim objektima stare arhitekture što joj daje posebnu vrednost i čini je potpuno izolovanom od gradske gužve i buke. Do stana koji se nalazi na drugom spratu, vodi široko kameno stepenište. Trostrano orijentisan (istok-jug-zapad), sunčan i veoma svetao. Prostran kuhinjsko-trpezarijski blok, povezan sa dnevnim boravkom i zastakljenom terasom, čini ga veoma funkcionalnim i udobnim, spavaći deo je potpuno odvojen, ima dve terase od kojih je jedna povezana sa kuhinjom, a druga sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, tri spavaće sobe i jedna mala spavaća soba, dva mokra čvora, dve terase, ostava. Agencijska provizija 2%
Zemun Zemun centar Zemun (Meandri) Dvosoban Zadrugarska stan AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižen (kao idealni deo), vrlo zahvalan dvosoban stan u zgradi sa ukupno tri stambene jedinice u dvorištu sa zelenilom. Stan je vrlo svetao i topao, dvostrano orjentisan (jug, zapad). Ima male režijske troškove. Nalazi se u mirnom kraju u blizini škole, vrtića, supermarketa, pošte, dečijeg parkića. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Merena površina stana je 49m2. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dve sobe, kupatilo, terasa, ostava.
prodaja Barajevo - Meljak Petosoban Veljka Vlahovića Kuća: 5.0, 220m2, u odličnom stanju, plac 17,5 ari, garaža, bunar, miran kraj Naselje Meljak, pripada beogradskoj opštini Barajevo. Nalazi se na oko 30-ak km od centra grada, uz Ibarsku magistralu, pa je saobraćajno lako i brzo povezna sa Beogradom. Infrastrukturno je kompletno razvijena, i pruža sve što je potrebno za kvalitetan život u apsolutnom miru i na svežem vazduhu. Kuća se nalazi u vrlo mirnom okruženju, na početku naselja Meljak, na samom obodu Lipovačke šume. Od Ibarske magistrale do kuće vodi asvaltni put dužine oko 700m. Ova lokacija je pogodna kao vikend destinacija ali i kao mesto za život. U prilici smo da Vam ponudimo kuću koja je vrlo kvalitetno sazidana 1985. godine, na placu od 17,5 ari. Pedantno je održavana pa je u odličnom je stanju i značajna ulaganja nisu neophodna. Sama kuća je na dva nivoa, prizemlje i sprat. Na prizemlju je dnevni deo, sa garažom a na spratu je spavaći. Svaki nivo ima kupatilo. Uz neznatne adaptacije svaki nivo može da funkcioniše kao zaseban stan. Na spratu se nalaze dve terase, na prednjem i zadnjem delu kuće. Sa velike terase na zadnjem delu kuće može da se siđe direktno u zadnji deo dvorišta. Garaža je dovoljno velika za dva automobila i ima kanal. Parking je moguć i na velikom delu placa ispred kuće. Plac je ukupne površine 17,5 ari, pravilnog je oblika, širine oko 17m. Kuća je spojena na gradski vodovod, ali je velika prednost je što se na placu nalazi funkcionalan bunar sa automatskom pumpom, koji može da se koristi kao tehnička voda i za navodnjavanje. U kući je sprovedeno etažno grejanje na čvrsto gorivo. Od prostorija: prizemlje – garaža, hodnik, stepenište, kuhinja, soba, ostava, zimska terasa i kupatilo. Sprat – hodnik, stepenište, četiri sobe, kupatilo i dve terase. Kuća je uknjižena na 220m2, a plac na 1755m2. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3901 Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Izvorno stanje. Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Stari Grad lokacija Topličin venac Maršala Birjuzova 2.0, 67m2 (lođa), 2/2, TA, interfon, internet, telefon, ktv, klima, video nadzor Ulica Maršala Birjuzova se nalazi u zakonom zaštićenoj ambijentalnoj celini oko Knez Mihailove ulice, na korak od pešačke zone. Kao epicentralna lokacija kompletno je infrastrukturno pokrivena i jedna je od najtraženijih i najatraktivnijih na tržištu nekretnina i više nego sigurna investicija. Nepokretnost je smeštena u delu između ulica Carice Milice i Pop Lukine. U prilici smo da Vam ponudimo komforan dvosoban stan koji se nalazi na poslednjem spratu održavane salonske dvospratnice bez lifta, zidane tridesetih godina prošlog veka, sa renoviranom fasadom i sa desetak stanova. U pitanju je dvorišna zgrada, ali sa urednim prilazom sa jedne strane i sa sopstvenim dvorištem sa druge. Izolovana je kompletno od buke sa ulice. Komotne sobe su vrlo funkcionalno raspoređene sa dosta prirodnog svetla. U sve prostorije se ulazi iz hodnika a komotne sobe su i međusobno spojene. Visina plafona od 3m dodatno doprinosi osećaju komfora. U sobama i u kuhinji se nalaze ostave, koje u sobama mogu da budu iskorišćene kao garderoberi, ili se mogu ukloniti čime bi se sobe proširile. Kupatilo, koje ima dva prozora, je renovirano pre oko sedam godina, a kompletne nove strujne instalacije su urađene 2004. godine. Spoljašnja stolarija je PVC. Stan je u odlično održavanom stanju pa značajna ulaganja nisu neophodna. Iznad stana je tavanski prostor za koji postoji overena saglasnost skupštine stanara za pripajanje stanu. Vrlo je pogodan za život ali i za izdavanje, dugoročno ili kratkoročno (na dan). Grejanje je na struju pa su troškovi minimalni. Stanu pripada vrlo koristan zidani podrum sa prozorom, vodom i strujom, povrišine oko 11m2. Od prostorija: hodnik, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i lođa. Uknižen na 62m2, ukupno mereno 67m2. Odmah je useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3902 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Zvezdara Denkova bašta Denkova Bašta Velikomoravska Četvorosoban 4.0, 96m2(terasa), PR/4, CG, interfon, telefon, ktv, podrum. Denkova bašta je četvrt Beograda koja administrativno pripada gradskoj opštini Zvezdara. Smeštena je na samoj granici opština Zvezdara i Voždovac. Blizina centra grada, kompletna infrastrukura i odlična saobraćajna povezanost sa drugim krajevima grada, mirno okruženje i dovoljan broj parking mesta bez naplate, čine ovaj deo grada sve popularnijim za udoban život. U prilici smo da vam ponudimo kvalitetan i održavan četvorosoban stan, koji se nalazi na prizemlju uredne zgrade od četiri sprata, zidane 1991-e godine koja se nalazi na početku ulice, na stotinjak metara od Vojislava Ilića. Sam stan je dvostrano orijentisan i bez buke, visokih plafona, odlikuje ga izuzetno funkcionalan raspored prostorija a komforu dodatno doprinose i dva mokra čvora ( kupatilo i zaseban toalet). Obzirom da je u izvornom i očuvanom stanju budućim vlasnicima pruža mogućnost sređivanja po svojim željama. Slobodan parking prostor ispred zgrade. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, ostava, dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, lođa. Uknjižen na 96m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065/233-52-60 R-ID: #3904 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Savamala Gavrila Principa Dvosoban prodaja Savski venac, Savamala - Gavrila Principa lokal, 56m2, PR/3, EG, podrum, klima, video nadzor, ostava. Lokal se nalazi u budućoj pešačkoj zoni i u delu je prvog prstena stambeno poslovnog kompleksa Beograd na vodi. Pogodan je za sve vrste ugostiteljske delatnosti, galerije, prodavnice zdrave hrane, fotokopirnice... Lokal ima izlog do ulice i jedan prozor, a ima dva ulaza - jedan iz ulice a drugi iz zgrade. U glavnoj zgradi pored ulaza u lokal je ostava od oko 10m2. U desnom delu lokala je toalet, ostava pored šanka i još jedna ostava u kojoj je smešten kotao za grejanje. Postavljene su 4 video kamere i sigurnosna spoljna stolarija. Lokal je kvalitetno opremljen. Postoji mogućnost prodaje sa kompletnim inventarom i umetničkim slikama. Prostorije: ulazni prostor, desno je šank sa inventarom (ranije je bio klub-kafić), jedna mala međuprostorija (separe) i jedna veća prostorija. Uknjižen na 56m2, a merena površina je 62m2. Bez tereta. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1691 Video nadzor, Klima, Ostava
Lazarevac - Karađorđeva poslovni prostor Lazarevac, Centar - Karađorđeva lokal, 57m2, PR/5, CG, parking. Lokal u centru Lazarevca, kod pešačke zone, prekoputa Opštine. Pogodan i za izdavanje i za razne vrste delatnosti. Uknjižen. Agent Nikola Sanader: 064/114-59-66 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1692
prodaja Lazarevac - Jednosoban Karađorđeva Lazarevac, Centar - Karađorđeva lokal, 27m2, PR/5, CG, parking. Lokal u centru Lazarevca, kod pešačke zone, prekoputa Opštine. Uknjižen. Agent Nikola Sanader: 064/114-59-66 Agencijska provizija uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1693
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi VERDE 2004 2.0 stan koji sjajno kombinuje elegantan i moderan enterijer sa relaksirajucim pogledom na grad, ukupne povrsine 54.64 m2 (48.22 m2 + 6.42 m2 terasa), na XX od XXIII sprata, sa jednom spavacom sobom, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, jednim kupatilom i odvojenom vesernicom, u zgradi BW Verde okruzenoj bujnim zelenilom, koja je locirana u srcu Belgrade Waterfront-a i nudi inspirativne panoramske poglede iz svake stambene jedinice. BW Verde je rezidencijalna visespratnica visoka 83 m, sa 261 stambenom jedinicom razlicitih velicina. Izuzetni sadrzaji u sklopu BW Verde obuhvataju uredjeno zajednicko dvoriste sa decijim igralistem i prostorom za opustanje, vrtic, prostorije za porodicne aktivnosti, podzemnu garazu na dva nivoa, pojedinacne namenske skladisne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonocno dezurno obezbedjenje. Stan je pozicioniran u pravcu grada. Elegantni prostori i vrhunski materijali za zavrsnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u citavoj zgradi, garantujuci osecaj istinske prefinjenosti. Visina plafona od 2,8 m dodatno pojacava utisak prostranosti u dnevnim i spavacim sobama, dok u svakoj stambenoj jedinici, komforne terase sa prozorima od poda do plafona omogucavaju predivne poglede na park Beograd, reku Savu, Kulu Beograd i uredjeno dvoriste. BW Verde objedinjuje stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog zivota. Poseban naglasak stavljen je na jednostavan pristup prirodi, izvanredne poglede, kao i obilje prirodnog svetla i svezeg vazduha. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv od decembra 2022. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 184 888 evra sa PDV-om. 2.0 rooms apartment that combines elegant and modern interior with relaxed view of the city, total area of 54.64 m2 (48.22 m2 area + terrace area 6.42 m2), at 20th floor from 23 floors total, with one bedroom and big living and dining room with kitchen, one bathroom, separate laundry room, in the BW Verde building surrounded by the lush greenery, located in the heart of Belgrade Waterfront and offers inspirational panoramic views from each apartment. BW Verde is an 83-metre high residential building housing 261 stylish apartments of varying sizes. The building s superb facilities include a landscaped communal courtyard with a children s playground and relaxation area, a kindergarten, family room, basement parking on two levels, personal storage units for all apartments, and 24/7 security. The apartment is overlooking the city. Elegant spaces and high-end materials and finishing guarantee a sense of exclusivity and true refinement. 2.8m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in living rooms and bedrooms, while comfortable balconies in every apartment feature floor-to-ceiling windows, framing breathtaking vistas over Belgrade Park, the Sava river, Kula Belgrade, and the landscaped communal courtyard. BW Verde combines style, function and quality in all aspects of contemporary living. Special emphasis has been placed on providing easy access to nature, outstanding views, and an abundance of natural light and ventilation. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Completed in December 2022. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 184 888 eur (tax is included). Raicevic nekretnine 065/452-77-77
Beograd prodaja Savski venac Beograd na vodi VERDE 2005 Dvosoban Ocaravajuci 2.0 stan sa terasom dizajniran tako da se iskoriste sve prednosti prostora i prirodnog svetla, ukupne povrsine 54.87 m2 (48.45 m2 + 6.42 m2 terasa), na XX od XXIII sprata, sa jednom spavacom sobom, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, jednim kupatilom i odvojenom vesernicom, u zgradi BW Verde okruzenoj bujnim zelenilom, koja je locirana u srcu Belgrade Waterfront-a i nudi inspirativne panoramske poglede iz svake stambene jedinice. BW Verde je rezidencijalna visespratnica visoka 83 m, sa 261 stambenom jedinicom razlicitih velicina. Izuzetni sadrzaji u sklopu BW Verde obuhvataju uredjeno zajednicko dvoriste sa decijim igralistem i prostorom za opustanje, vrtic, prostorije za porodicne aktivnosti, podzemnu garazu na dva nivoa, pojedinacne namenske skladisne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonocno dezurno obezbedjenje. Stan je pozicioniran u pravcu grada. Elegantni prostori i vrhunski materijali za zavrsnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u citavoj zgradi, garantujuci osecaj istinske prefinjenosti. Visina plafona od 2,8 m dodatno pojacava utisak prostranosti u dnevnim i spavacim sobama, dok u svakoj stambenoj jedinici, komforne terase sa prozorima od poda do plafona omogucavaju predivne poglede na park Beograd, reku Savu, Kulu Beograd i uredjeno dvoriste. BW Verde objedinjuje stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog zivota. Poseban naglasak stavljen je na jednostavan pristup prirodi, izvanredne poglede, kao i obilje prirodnog svetla i svezeg vazduha. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv od decembra 2022. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 185 888 evra sa PDV-om. Stunning 2.0 rooms apartment with terrace embracing a modern design that takes advantage of space and natural light, total area of 54.87 m2 (48.45 m2 area + terrace area 6.42 m2), at 20th floor from 23 floors total, with one bedroom and big living and dining room with kitchen, one bathroom, separate laundry room, in the BW Verde building surrounded by the lush greenery, located in the heart of Belgrade Waterfront and offers inspirational panoramic views from each apartment. BW Verde is an 83-metre high residential building housing 261 stylish apartments of varying sizes. The building s superb facilities include a landscaped communal courtyard with a children s playground and relaxation area, a kindergarten, family room, basement parking on two levels, personal storage units for all apartments, and 24/7 security. The apartment is overlooking the city. Elegant spaces and high-end materials and finishing guarantee a sense of exclusivity and true refinement. 2.8m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in living rooms and bedrooms, while comfortable balconies in every apartment feature floor-to-ceiling windows, framing breathtaking vistas over Belgrade Park, the Sava river, Kula Belgrade, and the landscaped communal courtyard. BW Verde combines style, function and quality in all aspects of contemporary living. Special emphasis has been placed on providing easy access to nature, outstanding views, and an abundance of natural light and ventilation. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Completed in December 2022. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 185 888 eur (tax is included). Raicevic nekretnine 065/452-77-77
Savski venac Beograd na vodi VERDE 2204 Dvosoban prodaja Vesto dizajniran 2.0 stan najviseg stila, ispunjen svetlom, prostorom i privatnoscu, ukupne povrsine 54.64 m2 (48.22 m2 + 6.42 m2 terasa), na XXII od XXIII sprata, sa jednom spavacom sobom, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, jednim kupatilom i odvojenom vesernicom, u zgradi BW Verde okruzenoj bujnim zelenilom, koja je locirana u srcu Belgrade Waterfront-a i nudi inspirativne panoramske poglede iz svake stambene jedinice. BW Verde je rezidencijalna visespratnica visoka 83 m, sa 261 stambenom jedinicom razlicitih velicina. Izuzetni sadrzaji u sklopu BW Verde obuhvataju uredjeno zajednicko dvoriste sa decijim igralistem i prostorom za opustanje, vrtic, prostorije za porodicne aktivnosti, podzemnu garazu na dva nivoa, pojedinacne namenske skladisne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonocno dezurno obezbedjenje. Stan je pozicioniran u pravcu grada. Elegantni prostori i vrhunski materijali za zavrsnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u citavoj zgradi, garantujuci osecaj istinske prefinjenosti. Visina plafona od 2,8 m dodatno pojacava utisak prostranosti u dnevnim i spavacim sobama, dok u svakoj stambenoj jedinici, komforne terase sa prozorima od poda do plafona omogucavaju predivne poglede na park Beograd, reku Savu, Kulu Beograd i uredjeno dvoriste. BW Verde objedinjuje stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog zivota. Poseban naglasak stavljen je na jednostavan pristup prirodi, izvanredne poglede, kao i obilje prirodnog svetla i svezeg vazduha. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv od decembra 2022. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 193 888 evra sa PDV-om. Cleverly crafted 2.0 rooms apartment of utmost style, filled with light, space and privacy, total area of 54.64 m2 (48.22 m2 area + terrace area 6.42 m2), at 22nd floor from 23 floors total, with one bedroom and big living and dining room with kitchen, one bathroom, separate laundry room, in the BW Verde building surrounded by the lush greenery, located in the heart of Belgrade Waterfront and offers inspirational panoramic views from each apartment. BW Verde is an 83-metre high residential building housing 261 stylish apartments of varying sizes. The building s superb facilities include a landscaped communal courtyard with a children s playground and relaxation area, a kindergarten, family room, basement parking on two levels, personal storage units for all apartments, and 24/7 security. The apartment is overlooking the city. Elegant spaces and high-end materials and finishing guarantee a sense of exclusivity and true refinement. 2.8m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in living rooms and bedrooms, while comfortable balconies in every apartment feature floor-to-ceiling windows, framing breathtaking vistas over Belgrade Park, the Sava river, Kula Belgrade, and the landscaped communal courtyard. BW Verde combines style, function and quality in all aspects of contemporary living. Special emphasis has been placed on providing easy access to nature, outstanding views, and an abundance of natural light and ventilation. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Completed in December 2022. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 193 888 eur (tax is included). Raicevic nekretnine 065/452-77-77
Savski venac Beograd na vodi Dvosoban VERDE 2205 stan Elegantan 2.0 stan sa prostranom terasom okupan toplinom i umirujucom prirodnom svetloscu, ukupne povrsine 54.87 m2 (48.45 m2 + 6.42 m2 terasa), na XXII od XXIII sprata, sa jednom spavacom sobom, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, jednim kupatilom i odvojenom vesernicom, u zgradi BW Verde okruzenoj bujnim zelenilom, koja je locirana u srcu Belgrade Waterfront-a i nudi inspirativne panoramske poglede iz svake stambene jedinice. BW Verde je rezidencijalna visespratnica visoka 83 m, sa 261 stambenom jedinicom razlicitih velicina. Izuzetni sadrzaji u sklopu BW Verde obuhvataju uredjeno zajednicko dvoriste sa decijim igralistem i prostorom za opustanje, vrtic, prostorije za porodicne aktivnosti, podzemnu garazu na dva nivoa, pojedinacne namenske skladisne prostorije za svaku stambenu jedinicu i danonocno dezurno obezbedjenje. Stan je pozicioniran u pravcu grada. Elegantni prostori i vrhunski materijali za zavrsnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u citavoj zgradi, garantujuci osecaj istinske prefinjenosti. Visina plafona od 2,8 m dodatno pojacava utisak prostranosti u dnevnim i spavacim sobama, dok u svakoj stambenoj jedinici, komforne terase sa prozorima od poda do plafona omogucavaju predivne poglede na park Beograd, reku Savu, Kulu Beograd i uredjeno dvoriste. BW Verde objedinjuje stil, funkciju i kvalitet u svim aspektima savremenog zivota. Poseban naglasak stavljen je na jednostavan pristup prirodi, izvanredne poglede, kao i obilje prirodnog svetla i svezeg vazduha. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv od decembra 2022. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 193 888 evra sa PDV-om. An elegant 2.0 rooms apartment with spacious terrace illuminated with warmth and soothing bright natural light, total area of 54.87 m2 (48.45 m2 area + terrace area 6.42 m2), at 22nd floor from 23 floors total, with one bedroom and big living and dining room with kitchen, one bathroom, separate laundry room, in the BW Verde building surrounded by the lush greenery, located in the heart of Belgrade Waterfront and offers inspirational panoramic views from each apartment. BW Verde is an 83-metre high residential building housing 261 stylish apartments of varying sizes. The building s superb facilities include a landscaped communal courtyard with a children s playground and relaxation area, a kindergarten, family room, basement parking on two levels, personal storage units for all apartments, and 24/7 security. The apartment is overlooking the city. Elegant spaces and high-end materials and finishing guarantee a sense of exclusivity and true refinement. 2.8m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in living rooms and bedrooms, while comfortable balconies in every apartment feature floor-to-ceiling windows, framing breathtaking vistas over Belgrade Park, the Sava river, Kula Belgrade, and the landscaped communal courtyard. BW Verde combines style, function and quality in all aspects of contemporary living. Special emphasis has been placed on providing easy access to nature, outstanding views, and an abundance of natural light and ventilation. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Completed in December 2022. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 193 888 eur (tax is included). Raicevic nekretnine 065/452-77-77
prodaja Zemun Zemun Donji grad Trosoban Petra Kocica Zemun, Donji grad, Zelena Avenija, Petra Kocica, 3.0, 68 m2 sa terasom od 4.5 m2, III od VII spratova, cg, telefon, lift, interfon, video nadzor, ktv, internet, klima, brzo useljiv, izvrsen tehnicki prijem (placeno gradsko gradjevinsko zemljiste, predato za upotrebnu dozvolu), mogucnost kupovine parking ili garaznog mesta, novogradnja iz 2020. godine. Zapadno orijentisan, nov, tek useljen stan u naselju Zelena Avenija koje odlikuje visok kvalitet gradnje. Stan se prodaje sa ugradnim plakarima, kuhinjom i belom tehnikom. Pogodan i za kreditne kupce. Mogucnost kupovine parking ili garaznog mesta. Cena 170 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/4527777 || dokumentacija : Tehnicki prijem gotov, placeno gradsko gradjevinsko zemljiste.
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Makenzijeva Kalenic, Makenzijeva, 3.5, 100 m2 sa terasom i 2 lodje, II od IV sprata, ta/cg (centralno grejanje doslo do vrata), bez lifta, interfon, ktv, internet, klima, video nadzor, brzo useljiv, izvorno stanje, uknjizen na 78 m2, kompletno sredjen podrum od 37 m2, salonac. Zgrada iz 1938. godine (sjajno odrzavana i kompletno renovirana fasada, mermerni ulaz). Pravi salonac (visina plafona 3.05 m). Sam je na spratu. Postoje dva ulaza u stan. Dvostrano je orijentisan i ima 2 mokra cvora. Nalazi se kod Cuburskog parka. Struktura: antre, dnevna soba, tri spavace sobe, kuhinja, trpezarija, ostava, terasa sa pogledom na zelenilo (orijentisana suprotno od ulice) i dve lodje (orijentisane ka ulici). Cena 250 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane