Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja BEOGRAD Dedinje (Rtv Pink) Vajara Đoke Jovanovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja BEOGRAD Vukov spomenik Zahumska Trosoban RETKO U PONUDI.SALONAC NA ODLIČNOJ LOKACIJI KOJA OMOGUĆAVA UDOBAN ŽIVOT.STAN JE FUNKCIONALAN,DVOSTRANO ORIJENTISAN I POTREBNO JE SREĐIVANJE.
Beograd-okolina Obrenovac Strahinjića Bana prodaja Odličan, uknjižen plac, zona porodične gradnje, blizu centra, osnovna škola u blizini, market, blizu bazeni i gradsko kupalište sa termalnom vodom, pijaca. Struja, voda, centralno grejanje, telefon.
BEOGRAD Banovo Brdo Petosoban Beogradskog bataljona stan U blizini Košutnjaka se nalazi ova lepa nekretnina. Okružena sa dosta zelenila, retko u ponudi. U blizini se nalaze svi objekti koji pružaju uslove za udoban život. Stan je trostrano orijentisan, svetao, sa predivnim pogledom na Košutjak, Adu i Novi Beograd. Funkcioniše kao tripleks: 1. nivo: hodnik, kupatilo, kuhinja sa prirodnom ventilacijom, trpezarija (izlaz na lepu zastakljenu terasu), dnevni boravak i spavaća soba. 2. nivo: hodnik, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, tri spavaće sobe; iz jedne sobe izlaz na terasu. 3. nivo: dve prelepo sređene galerije (hrastovo stepenište) koje mog biti višenamenske i ostava. U stanu nisu potrebna veća ulaganja. Ulaz u zgradu izuzetno uredan. Ispred zgrade parking za vlasnike stanova. Postoji mogućnost ugradnje lifta.
prodaja Čukarica Golf naselje Četvorosoban Žarka Vukovića-Pucara U blizini Košutnjaka, u novoj zgradi nalazi se ovaj stan kvalitetno urađen, odličnog rasporeda, predivnog pogleda na Adu. Stan je izuzetno svetao i sunčan sa odlično organizovanim prostorom. Spavaći blok je odvojen od dnevnog i trpezarijskog dela. Prostorije: hodnik, tri kupatila, tri spavaće sobe, kuhinjsko-trpezarijski-dnevni prostor. Iz dnevnog boravka izlazi se na veliku terasu. Stanu pripadaju i dva parking mesta.
Trosoban prodaja Beograd BEOGRAD Banovo Brdo Žarka Vukovića-Pucara U bilzini Košutnjaka nalazi se ova zgrada, kvalitetno urađena.Stan je funkcionalan, svetao i sunčan.Prostorije; hodnik, dva kupatila, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija.Ima predivan pogled na Adu i Novi Beograd,trostrano orijentisan.Iznad stana nalazi se tavan.Mokri čvorovi imaju prirodnu ventilaciju.Iz spavaćih soba izlazi se na francuski balkon.Stan je za svaku preopruku.
Beograd izdavanje BEOGRAD Dedinje (Rtv Pink) Aleksandra Stamboliskog Četvorosoban U mirnom okruženju Dedinjskog zelenila, kompletno namešten stan, sa parking mestom, izdaje se na duži vremenski period. Stan je u dva nivoa. Donji nivo:velika dnevna soba sa izlazom na veliku lođu sa pogledom na zelenilo, kuhinja, trpezarija, kupatilo. Gornji nivo: tri spavaće sobe, kupatilo i terasa.
BEOGRAD Dedinje (Rtv Pink) Teodora Drajzera prodaja Vila kvalitetno građena, sa predivnim placem i dosta zelenila; odlično pozicionirana, izuzetno svetla. Pogodna i za stambeni i za poslovni objekat; plac 15,8 ari, indeks izgrađenosti 0,6, zauzetost 30%, spratnost prizemlje+1+p. Prostorije: Prizemlje - podrum, perionica, sušionica, ostava. VPR - hodnik, salon, četiri sobe, dva kupatila, kuhinja, trpezarija, garderober, dve velike terase sa pogledom na dvorište. PTK - velika soba, hol, ostava, mokri čvor, garderober. Vila poseduje dve garaže od po 27m2. Vila ima 300m2 (uknjiženo 188m2). Ovakva kuća je retko u ponudi.
Kraljevo Mataruška Banja Slobodana Stojkovića kuca Prelepa kuća sa vrtom, okružena borovom šumom i potokom. Udaljena 300 m od kupališta Banje. Kuća za uživanje i retko u ponudi. Kvalitetno građena, sa 16 armiranih betonskih stubova i pločama od masivnog betona; blok cigla; gradska struja sa podzemnim kablom; gradska voda, gradska kanalizacija. Urađena spoljna i unutrašnja izolacija. Stolarija hrastova, prvoklasan hrastov parket, italijanska keramika. Oko kuće je divan vrt sa 100 raznih biljaka i 400 komada ruža. Postoji ceo sistem za zalivanje trave "Kap po kap". Ostale biljke iz vrta zalivaju se prirodnim putem, vodom iz potoka koji se nalazi pored glavnog puta i borove šume. Kuća se sastoji od četiri etaže. Salon, dnevni boravak, tri kupatila, trpezarija, dve kuhinje, šest spavaćih soba, pet terasa (kuhinja i kupatila imaju prirodnu ventilaciju). Pogodna za motel, dečiji vrtić, starački dom i td. Prodaje se potpuno nameštena i opremljena. Kupac se doseljava sa ličnim stvarima. Garaža je uračunata u cenu kuće (ima kanal). Garaža je veličine 22 m2. Poštovani kupci, ukoliko volite prirodu i prirodne lepote i da u njima uživate, javite se, bićete oduševljeni. Kuća je uknjižena, odmah useljiva.
prodaja BEOGRAD Voždovac Olimpska Ova divna kuća, okružena ogromnim dvorištem, nalazi se u blizini spomen parka u Jajincima, odmah ispod marketa Ideja. Tokom izgradnje i uređenja kuće, vodilo se računa o svakom detalju, kako po pitanju kvaliteta, tako i u estetskom smislu. Kuća je na 4 nivoa koji čine suteren, prizemlje, sprat i potkrovlje. Visoko ograđeno dvorište (beton i kovano gvožđe) sa puno zelenila i zasadima od četrdesetak četinara, takođe poseduje bazen (oko 350 kubika), košarkaški teren, (mali) letnjikovac sa roštiljem i pomoćnim objektima. U prizemlju, koje je žila kuckavica čitave kuće, nalazi se fantastično uređen dnevni boravak, velika trpezarija predviđena za proslave i porodična okupljanja, koja izlazi na terasu, prostrana kuhinja sa delom za porodično obedovanje, ostava, kupatilo, gostinska soba sa kupatilom i toalet. Na spratu su spavaće sobe (4 odvojene prostorije), radna soba i kupatila (3 kupatila), a potkrovljem dominira radni prostor, koji se po potrebi može pretvoriti u spavaću sobu. Kuća i dvorište su malo odmaknuti od Bulevara oslobođenja. U blizini je autobuska stanica, škola, dom zdravlja. Kuća je idealna kako za udoban i idiličan porodični život, tako i za poslovni prostor. Zbog svoje funkcionalnosti daje mogućnost za različite namene (obdanište, privatnu školu, dom za stare osobe, kancelarijski prostor, predstavništvo za inostrane firme, ali i za udoban porodični život). Poseduje 4 vrste etažnog grejanja, (čvrsto gorivo, naftu, struju, a sada i na gas).
prodaja Beograd BEOGRAD Banovo brdo Osiječka KUĆA U NAJLEPŠEM DELU BANOVOG BRDA,FUNKCIONALNA,BEZ ULAGANJA,IDEALNA KAKO ZA STANOVANJE TAKO I ZA IZDAVANJE(DVORIŠTE 30M2).
Beograd izdavanje BEOGRAD Vračar - Kalenić Kursulina Petosoban Izuzetan salonac na super lokaciji. Parking mesto koje može da se zakupi. Izdaje se prazan. Pogodan za poslovni prostor.
BEOGRAD Novi BGD - Opština Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban prodaja PROSTORIJE: PREDSOBLJE, KUHINJA SA OSTAVOM, TOALET, KUPATILO, TRPEZARIJSKO DNEVNI BORAVAK, SPAVAĆA SOBA. OPIS: STAN SE NALAZI U ZGRADI KOJA JE USELJENA PRE 9 GODINA. LOKACIJSKI PREKO PUTA NOVOG MERKATORA. U ODLIČNOM STANJU. CENA JE SA KOMPLETNIM NAMEŠTAJEM (NOVI ITALIJANSKI STILSKI), TEHNIČKIM UREĐAJIMA I PARKING MESTOM.
BEOGRAD Crveni Krst Trosoban Golubačka stan DUPEX,PRVI NIVO: PREDSOBLJE,DNEVNA SOBA SA KUHINJOM I TRPEZARIJOM,KUPATILO I LODJA. DRUGI NIVO: PREDSOBLJE,KUPATILO,DVE SPAVACE SOBE,TERASA I OSTAVA. STAN JE SVETAO,SUNCAN(JUZNO ORJENTISAN),NEMA BUKE. STAN JE FUNKCIONALAN,ULAZ IZ PREDSOBLJA U SVE PROSTORIJE.UZ STAN SE PRODAJE UKNJIZENO GARAZNO MESTO KOJE JE URACUNATO U CENU STANA.
prodaja Čukarica Golf naselje Trosoban Izvorska Stan sa izuzetnim pogledom, svetao, na dva nivoa. Donji nivo, površine 62m2 sadrži veliku dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo, hodnik i terasu. Sve prostorije imaju prozor . Gornji nivo, knjižen na 10m2 a realno mereno 18m2, ima jednu spavaću sobu, garderober/ polusoba i hodnik (postoji mogućnost za još jedan mokri čvor). Na gornjem nivou su krovni prozori. Uknjižena korisna površina stana je 72m, mereno ima 80m. Zgrada je odlično pozicionirana, od žute fasadne cigle, ulaz održavan, stan poseduje i pripadajući podrum.
prodaja Beograd BEOGRAD Zvezdara Mikenska PROSTORIJE: I ETAŽA 56,5m2 - predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, špajz. II ETAŽA 42m2 - 3 spavaće sobe, kupatilo, garderober, terasa. Veoma lepa i funkcionalna kuća, sama na ograđenom i kultivisanom placu površine 3.32 ara. Na placu se nalazi garaža u koju mogu stati 2 automobila (29m2). Kuća je priključena na kompletnu infrastrukturu (kanalizacija). AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.
ŠUMADIJSKI OKRUG prodaja Kragujevac Centar LEPENIČKI BULEVAR Dvosoban SVETAO,ODLIČNA LOKACIJA.IMA SIGURNOSNA VRATA I PVC STOLARIJU.PRODAJE SE NAMEŠTEN.OBEZBEDJENO I JEDNO PARKING MESTO KOJE SE PLAĆA GODIŠNJE.
BEOGRAD Centar Čumićeva Jednoiposoban prodaja Na Terazijama, u dvorišnoj zgradi nalazi se stan neuslovan za život,uknjižen,odmah useljiv .Potrebni su ozbiljni građevinski radovi kako bi se stan priveo nameni stanovanja. Lokacija koja je retko u ponudi.
Stara Pazova Novi Banovci Vojvođanska (Novi Banovci) kuca DONJI NIVO: KUHINJA, TRPEZARIJA, KUPATILO SA WC-OM, JEDNA SOBA. GORNJI NIVO: DVE SOBE, OSTAVA, TERASA, KUPATILO. PLAC NA SAMOJ OBALI DUNAVA, ASVALTNI PUT, STRUJA, GRADSKA VODA AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.
prodaja Savski venac Senjak Trosoban Koste Glavinića Stan u dobrom stanju, održavan, skoro su odrađene vodovodne i elektro instalacije. Prostorije: predsoblje, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja s trpezarijom, kupatilo.
Četvoroiposoban prodaja Beograd BEOGRAD Lion Stanislava Sremčevića Dvostran, svetao. Dnevna soba oko 36m2. Kuhinja ima prirodnu ventilaciju. Cena je sa PDV-om. Zgrada ima građevinsku dozvolu. Završen tehnički prijem. Useljiv. Prostorije: predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom, četiri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve terase. Samo za keš kupce!
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane