Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja BEOGRAD Dedinje (Rtv Pink) Teodora Drajzera

slične nekretnine * :

RAŠKI OKRUG prodaja Kraljevo Mataruška Banja Slobodana Stojkovića Prelepa kuća sa vrtom, okružena borovom šumom i potokom. Udaljena 300 m od kupališta Banje. Kuća za uživanje i retko u ponudi. Kvalitetno građena, sa 16 armiranih betonskih stubova i pločama od masivnog betona; blok cigla; gradska struja sa podzemnim kablom; gradska voda, gradska kanalizacija. Urađena spoljna i unutrašnja izolacija. Stolarija hrastova, prvoklasan hrastov parket, italijanska keramika. Oko kuće je divan vrt sa 100 raznih biljaka i 400 komada ruža. Postoji ceo sistem za zalivanje trave "Kap po kap". Ostale biljke iz vrta zalivaju se prirodnim putem, vodom iz potoka koji se nalazi pored glavnog puta i borove šume. Kuća se sastoji od četiri etaže. Salon, dnevni boravak, tri kupatila, trpezarija, dve kuhinje, šest spavaćih soba, pet terasa (kuhinja i kupatila imaju prirodnu ventilaciju). Pogodna za motel, dečiji vrtić, starački dom i td. Prodaje se potpuno nameštena i opremljena. Kupac se doseljava sa ličnim stvarima. Garaža je uračunata u cenu kuće (ima kanal). Garaža je veličine 22 m2. Poštovani kupci, ukoliko volite prirodu i prirodne lepote i da u njima uživate, javite se, bićete oduševljeni. Kuća je uknjižena, odmah useljiva.
BEOGRAD Voždovac Olimpska prodaja Ova divna kuća, okružena ogromnim dvorištem, nalazi se u blizini spomen parka u Jajincima, odmah ispod marketa Ideja. Tokom izgradnje i uređenja kuće, vodilo se računa o svakom detalju, kako po pitanju kvaliteta, tako i u estetskom smislu. Kuća je na 4 nivoa koji čine suteren, prizemlje, sprat i potkrovlje. Visoko ograđeno dvorište (beton i kovano gvožđe) sa puno zelenila i zasadima od četrdesetak četinara, takođe poseduje bazen (oko 350 kubika), košarkaški teren, (mali) letnjikovac sa roštiljem i pomoćnim objektima. U prizemlju, koje je žila kuckavica čitave kuće, nalazi se fantastično uređen dnevni boravak, velika trpezarija predviđena za proslave i porodična okupljanja, koja izlazi na terasu, prostrana kuhinja sa delom za porodično obedovanje, ostava, kupatilo, gostinska soba sa kupatilom i toalet. Na spratu su spavaće sobe (4 odvojene prostorije), radna soba i kupatila (3 kupatila), a potkrovljem dominira radni prostor, koji se po potrebi može pretvoriti u spavaću sobu. Kuća i dvorište su malo odmaknuti od Bulevara oslobođenja. U blizini je autobuska stanica, škola, dom zdravlja. Kuća je idealna kako za udoban i idiličan porodični život, tako i za poslovni prostor. Zbog svoje funkcionalnosti daje mogućnost za različite namene (obdanište, privatnu školu, dom za stare osobe, kancelarijski prostor, predstavništvo za inostrane firme, ali i za udoban porodični život). Poseduje 4 vrste etažnog grejanja, (čvrsto gorivo, naftu, struju, a sada i na gas).
BEOGRAD Banovo brdo Osiječka kuca KUĆA U NAJLEPŠEM DELU BANOVOG BRDA,FUNKCIONALNA,BEZ ULAGANJA,IDEALNA KAKO ZA STANOVANJE TAKO I ZA IZDAVANJE(DVORIŠTE 30M2).
izdavanje BEOGRAD Vračar - Kalenić Petosoban Kursulina Izuzetan salonac na super lokaciji. Parking mesto koje može da se zakupi. Izdaje se prazan. Pogodan za poslovni prostor.
Dvosoban prodaja Beograd BEOGRAD Novi BGD - Opština Bulevar Zorana Đinđića PROSTORIJE: PREDSOBLJE, KUHINJA SA OSTAVOM, TOALET, KUPATILO, TRPEZARIJSKO DNEVNI BORAVAK, SPAVAĆA SOBA. OPIS: STAN SE NALAZI U ZGRADI KOJA JE USELJENA PRE 9 GODINA. LOKACIJSKI PREKO PUTA NOVOG MERKATORA. U ODLIČNOM STANJU. CENA JE SA KOMPLETNIM NAMEŠTAJEM (NOVI ITALIJANSKI STILSKI), TEHNIČKIM UREĐAJIMA I PARKING MESTOM.
Beograd prodaja BEOGRAD Crveni Krst Golubačka Trosoban DUPEX,PRVI NIVO: PREDSOBLJE,DNEVNA SOBA SA KUHINJOM I TRPEZARIJOM,KUPATILO I LODJA. DRUGI NIVO: PREDSOBLJE,KUPATILO,DVE SPAVACE SOBE,TERASA I OSTAVA. STAN JE SVETAO,SUNCAN(JUZNO ORJENTISAN),NEMA BUKE. STAN JE FUNKCIONALAN,ULAZ IZ PREDSOBLJA U SVE PROSTORIJE.UZ STAN SE PRODAJE UKNJIZENO GARAZNO MESTO KOJE JE URACUNATO U CENU STANA.
Čukarica Golf naselje Izvorska Trosoban prodaja Stan sa izuzetnim pogledom, svetao, na dva nivoa. Donji nivo, površine 62m2 sadrži veliku dnevnu sobu, spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo, hodnik i terasu. Sve prostorije imaju prozor . Gornji nivo, knjižen na 10m2 a realno mereno 18m2, ima jednu spavaću sobu, garderober/ polusoba i hodnik (postoji mogućnost za još jedan mokri čvor). Na gornjem nivou su krovni prozori. Uknjižena korisna površina stana je 72m, mereno ima 80m. Zgrada je odlično pozicionirana, od žute fasadne cigle, ulaz održavan, stan poseduje i pripadajući podrum.
BEOGRAD Zvezdara Mikenska kuca PROSTORIJE: I ETAŽA 56,5m2 - predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, kupatilo, špajz. II ETAŽA 42m2 - 3 spavaće sobe, kupatilo, garderober, terasa. Veoma lepa i funkcionalna kuća, sama na ograđenom i kultivisanom placu površine 3.32 ara. Na placu se nalazi garaža u koju mogu stati 2 automobila (29m2). Kuća je priključena na kompletnu infrastrukturu (kanalizacija). AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.
prodaja Kragujevac Centar Dvosoban LEPENIČKI BULEVAR SVETAO,ODLIČNA LOKACIJA.IMA SIGURNOSNA VRATA I PVC STOLARIJU.PRODAJE SE NAMEŠTEN.OBEZBEDJENO I JEDNO PARKING MESTO KOJE SE PLAĆA GODIŠNJE.
Jednoiposoban prodaja Beograd BEOGRAD Centar Čumićeva Na Terazijama, u dvorišnoj zgradi nalazi se stan neuslovan za život,uknjižen,odmah useljiv .Potrebni su ozbiljni građevinski radovi kako bi se stan priveo nameni stanovanja. Lokacija koja je retko u ponudi.
SREMSKI OKRUG prodaja Stara Pazova Novi Banovci Vojvođanska (Novi Banovci) DONJI NIVO: KUHINJA, TRPEZARIJA, KUPATILO SA WC-OM, JEDNA SOBA. GORNJI NIVO: DVE SOBE, OSTAVA, TERASA, KUPATILO. PLAC NA SAMOJ OBALI DUNAVA, ASVALTNI PUT, STRUJA, GRADSKA VODA AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.
Savski venac Senjak Koste Glavinića Trosoban prodaja Stan u dobrom stanju, održavan, skoro su odrađene vodovodne i elektro instalacije. Prostorije: predsoblje, dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja s trpezarijom, kupatilo.
BEOGRAD Lion Četvoroiposoban Stanislava Sremčevića stan Dvostran, svetao. Dnevna soba oko 36m2. Kuhinja ima prirodnu ventilaciju. Cena je sa PDV-om. Zgrada ima građevinsku dozvolu. Završen tehnički prijem. Useljiv. Prostorije: predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom, četiri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve terase. Samo za keš kupce!
prodaja Vrnjačka Banja Širi centar OGNJENA ALEKSANDRIĆA Prostorije: Prizemlje: kupatilo, kuhinja, dnevni boravak, ostava, terasa. I sprat - 3 sobe, kupatilo, terasa. Suteren - garaža i 2 podruma. Kuća se nalazi na ograđenom placu, uzvišenju sa lepim pogledom na Vrnjačku banju. Plac je ravan, kultivisan (posađeno različito voće), na placu ima 4 parking mesta pored garaže. Kuća je renovirana 2007. godine, postavljena je PVC stolarija i kompletno zamenjen krov (nova građa i crep). Ima 3 terase ukupne površine 80m2. Grejanje etažno na čvrsto gorivo i struju. Gas doveden do placa. Uknjiženo 63m2, mereno 200m2.
Četvorosoban prodaja Beograd BEOGRAD Savski Venac Gavrila Principa U gabaritu tavanskog prostora, u prelepoj predratnoj zgradi pod zaštitom spomenika kulture, izgrađen je četverosoban stan (bez kosina) sa visinom tavanice h-2,30m i sa pogledom na Beograd na vodi! Stan poseduje građevinski projekat sa kompletnom dokumentacijom i uknjižen je na 85m2. Iznad stana je tavanski prostor površine 40m2. Postoji mogućnost ugradnje lifta.Faktička površina stana je 111m2. Prostorije: hodnik, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, wc i tri spavaće sobe.
Beograd prodaja BEOGRAD Cvetkova Pijaca Bulevar Kralja Aleksandra Novija zgrada, kvalitetno građena. Prostor je višenamenski, ne zahteva ulaganja. Lokal ima zaseban ulaz i odličan prilaz. Poseduje parking mesto. Retko u ponudi, vredi pogledati.
BEOGRAD Višnjička Banja Mirka Milojkovića Trosoban prodaja KVALITETNA GRADNJA (SENDVIČ ZIDOVI) ENERGO-PROJEKTA,ČUVENO NASELJE SUNNYVILLE(SUNČANA PADINA). STAN JE SVETAO,SUNČAN,NEMA PROLAZNIH SOBA,LUX,PRODAJE SE OPREMLJEN. POSTOJI MOGUĆNOST KUPOVINE GARAŽNOG MESTA. PROSTORIJE: HODNIK,KUHINJA,DNEVNO TRPEZARIJSKI DEO,DVE SPAVAĆE SOBE,DVA MOKRA ČVORAI LOĐA.IZ DNEVNE SOBE I JEDNE SPAVAĆE JE IZLAZ NA LOĐU. U BLIZINI JE ŠKOLA,OBDANIŠTE I SVE ŠTO PRUŽA USLOVE ZA UDOBAN ŽIVOT.
BEOGRAD Zvezdara Marka Oreškovića kuca Vertikala kuće, pogodna kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Uknjižena na 180m2. Vredi pogledati.
prodaja Bar Bar Kuća u odličnom stanju, pored magistrale. Od kuće kreće popločana staza koja vodi do plaže (800m). Za svaku preporuku.
prodaja Beograd BEOGRAD Zvezdara Bajdina U mirnom delu Zvezdare nalazi se ova stambeno-poslovna kuća. Sastoji se iz tri dvosobna stana i veterinarske ordinacije. Nisu potrebna veća ulaganja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane