Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

plac Beograd prodaja Voždovac Beli Potok Živka Gavrilovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevski Venac Trosoban Početak ulice, 100m od početne stanice BUS-a 46, 74 i 25P. Državna gradnja iz 1978. godine, od žute fasadne cigle. Stan je uknjižen, useljiv po dogovoru. Originalno dvosoban 56m2 + 4m2 lodja, potom adaptiran u trosoban od 60m2 tako što je lodja pridodata grejnoj površini. Uknjižen na 57m2. Stavljena PVC stolarija, kupatilo sredjeno, parket u dobrom stanju. Stan je funkcionalan i očuvan. Ne gleda na ulicu. Svetao i sunčan. Ima podrum. Cena nije fixna. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agencijska provizija 2% Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236. 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Vračar Hram Kneginje Zorke Dvosoban izdavanje Retko u ponudi kompletno namešten dvosoban stan. Nameštaj pod garancijom i. Izdaje se na duži vremenski period. Sve prostorije su zasebne. Mesečno plaćanje +depozit u visini mesečne kirije. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 50% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg.br. 339 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Zvezdara Đeram Troiposoban Bulevar Kralja Aleksandra stan Bulevar Kralja Aleksandra, 1/1, terasa, kompletno renoviran, odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, pripadajući podrum, dvorišna zgrada (ulaz sa Bulevara), odlična lokacija, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac MEDAK II Dvoiposoban Hanibala Lucića Stan je trosoban po strukturi , a sada funkcioniše kao dvosoban i garsonjera. Jednim otvaranjem prolaza u hodniku stan se spaja u jednu celinu. Ima dva kupatila i dve lođe . Sunčan i svetao, trostrano orijentisan. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 1/4 Hanibala Lucića ID#477238 || dokumentacija : uknjizen
Jednoiposoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Dositejeva Stan je na fenomenalnoj lokaciji, nedavno renoviran. Zgrada je uredna i redovno odrzavana.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Jug Bogdanova Trosoban Prodaje se stan na adresi Jug Bogdanova 16, opstina Zeleni Venac. Stan je podeljen na dva dela, povezuje ih pasarela. Stan je u odlicnom stanju, renoviran. Ukupna kvadratura stana je 95 m2.
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Dvosoban prodaja 2.0, 60m2, CG, 2/5, lift, LUX, garaža, klima, interfon, internet, ktv. Na jednoj od nalepših lokacija u gradu, nadomak reke Save i Sava promenade, ubrzano se gradi elitno naselje Beograd na vodi (Belgrade Waterfront). Pored planirane kompletno razvijene infrastrukture, izgrađen je mega tržni centar BW Galerija. Izgradnja i uređenje ovog prostora će se završiti u narednim godinama, čime će se ostvariti zamisao formiranja najmodernijeg arhitektonsko-prostornog remek dela koje stanarima pruža idealne usove za luksuzan život u centru grada sa svim postojećim pratećim sadržajima. U prilici smo da Vam ponudimo potpuno nov, nekorišćen, dvosobni stan na drugom spratu petospratne zgrade Magnolija, sa liftom. U sklopu recepcijske službe i obezbeđenja, koji rade 24h/7, je i usluga konsijerža (dostava hrane, hemijsko čišćenje, itd). Zgrada i stan su projektovani u skladu sa savremenim trendovima, uz ugradnju najkvalitetnijih materijala i opreme. Iz postojeće kvadrature je izvučen maksimum korisnog prostora. Dnevno-kuhinjsko-trpezarijski deo je objedinjen (open space). U stanu su ugrađeni plakari u spavaćoj sobi i hodniku kao i moderni i kvalitetni kuhinjski elementi. Stan je orijentisan prema jugu i vrlo svetao. Svaka soba je opremljena klima uređajem a centralno grejanje je po utrošku. Velika pogodnost je odvojena prostorija za smeštaj mašina za pranje i sušenje veša. Za kompletan užitak u komforu, uz stan se nudi i garažno mesto po ceni od 35000EUR. Od prostorija: dnevno-kuhinjsko-trepezarijski deo, spavaća soba, vešeraj i kupatilo. U procesu je knjiženja na 60m2 i odmah useljiv. Kontakt:065/233 52 60 R-ID: #3935Plakari/Ormani, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Zvezdara Lion Crveni Krst Dvosoban Branka Krsmanovića stan 3.0, 60m2 (terasa), EG, 4/5, interfon, telefon, klima, podrum, garaža, internet, ktv. Ulica Branka Krsmanovića se proteže od ulice Dimitrija Tucovića do Crvenog Krsta odnosno Žičke ulice, presecajući Bulevar kralja Aleksandra. Nepokretnost se nalazi u gornjem delu ulice, iznad Bulevara, a u blizini Crvenog krsta. Ovaj kraj je infrastrukturno kompletno pokriven i saobraćajno izuzetno dobro povezan sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo trosobnu nepokretnost na četvrtom spratu očuvane I odražavane petospratnice bez lifta, zidane 60ih godina prošlog veka. U toku su intenzivni dogovori oko ugradnje lifta. Dvostrano je orijentisan, vrlo funkcionalan i svetao. Zbog visine i većeg dela stana orijentisanog ka dvorištu, slabije se čuje buka sa ulice. Terasa koja je na dvorišnoj strani zgrade je kao stvorena za uživanje. Stan je pre devet godina kompletno renoviran, nakon čega je dobro održavan, pa nisu potrebna ulaganja. Grejanje je na struju, pa su mesečni troškovi smanjeni. Ipak, u zgradi je uvedeno daljinsko grejanje, a u stanu su razvedene kompletne instalacije i radijatori, pa je po potrebi lak prelazak na centralno grejanje. Prodaje se bez nameštaja i opreme/uređaja. Stanu pripada podrum. Postoji mogućnost kupovine garažnog mesta uz stan. Od prostorija: dnevni boravak objedinjen sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće soba, hodnik, kupatilo i terasa. Uknjižen na 60m2, bez terase. Kontakt: 065/233-52-60 R-ID: #3938 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Zemun Zemun centar Zemun-centar Dvosoban Glavna 2.0, 87m2, 2/2, EG, klima, video nadzor, interfon, internet, telefon, ktv. Kada Vas put navede u Zemun, bilo da ste namerili do Gradskog parka, Tošinog bunara, ili krenete ka Gornjem gradu, svakako ne možete da zaobiđete Glavnu ulicu. U prilici smo da Vam ponudimo renoviran i lep dvosoban stan u Glavnoj ulici u centru Zemuna. Stan se nalazi na drugom spratu koji je ujedno i poslednji. Na zgradi je urađena nova fasada i sređen je krov. Zgrada se nalazi pod zaštitom spomenika kulture. Stan je renoviran kompletno pre oko godinu dana pa nisu potrebna nikakva ulaganja. Poseduje dve velike sobe koje su veoma svetle zahvaljujući dosta krovnih prozora. Kupatilo je prostrano i lepo sređeno. U jednoj od soba nalaze se ugradni plakari. Od prostorija: dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, kuhinja. Uknjižen na 87m2 i brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3939Plakari/Ormani, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Trosoban prodaja Beograd Zemun Nova Galenika Jovana Stojsavljevića 3.0, 65m2, 1/10, lift, CG, interfon, internet, ktv, klima Nova Galenika je prigradsko naselje u Beogradu koje se nalazi na teritoriji opštine Zemun. Ime je dobilo po fabrici lekova Galenika, nalazi se na severozapadnom kraju Zemuna. To je naselje sa stambenim i industrijskim objektima, ograničeno Batajničkim drumom na severu i Novosadskim putem na jugu. Tokom urbanizacije 1980-tih godina naselje je postalo sastavni deo grada. Nova Galenika je veoma dobro povezana sa ostatkom Zemuna javnim gradskim prevozom. U prilici smo da Vam ponudimo trosobnu renoviranu nepokretnost koja se nalazi na prvom spratu dobro očuvane stambene zgrade sa liftom. Sam stan je trostrano orijentisan, sa pogledom na zelenilo, funkcionalnog rasporeda prostorija, veoma svetao i bez buke. Renoviran u potpunosti, stolarija je promenjena i postavljena PVC stolarija sa roletnama i komarnicima. Spavaće sobe veoma svetle, sunčane i prostrane. Kuhinja sa prirodnom ventilacijom. Lođa je pripojena spavaćoj sobi sa mogućnošću vraćanja u prvobitno stanje. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan moderan porodični stan jako blizu kompleksu Zemunske kapije. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, dve spavaće sobe. Stan je uknjižen na 57m2, mereno 65m2, brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3942 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Beograd izdavanje Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) VOJVODE MILENKA Jednosoban U ulici Vojvode Milenka, kod bivše Američke ambasade Stan je potpuno renoviran prošle godine Struktura: prostrana garsonjera sa jednom velikom prostorijom, zastakljena terasa, kupatilo i predsoblje Idealan je za jednu do dve osobe - ili kao kancelarija za manji tim ili firmu Za placanje godinu dana unapred cena 3000 eur (250 eur/m) - Stan se može pregraditi i pretvoriti u jednoiposobni. Za mesečnu kiriju od 350 eur spremni smo da uložimo 1000 eur u dodatno prilagodjavanje stana vasim potrebama (pregradni zid, spajanje predsoblja sa sobom, pomeranje kuhinje da bi se dobilo više prostora itd) AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Voždovac FON Darvinova pošta LJUBE VUČKOVIĆA Jednosoban izdavanje Kompletno namesten stan na odlicnoj lokaciji, poseduje predsoblje, kupatilo, kuhinju sa trpezarijom, veliku sobu i degazman. U sobi ima dva lezaja, u kuhinji ima jedan lezaj. Svetao, ususkan stan sa odlicnim pogledom. AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Voždovac Autokomanda Jednoiposoban VOJVODE STEPE stan Stan na samom početku Vojvode Stepe u blizini Autokomande. AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Jednoiposoban VITEZA KARAĐORĐEVE ZVEZDE Molimo Vas bez kucnih ljubimaca, samo za nepusace..Stan je nov, neuseljen. AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Trosoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Crveni Krst LOZNIČKA Prodaja Stan - Vračar, Vračar U IZGRADNJI.. Planiran zavrsetak jul 2022.godine .LUX MOGUCNOST KUPOVINE GARAZNOG MESTA AG PROVIZIJA 2 % Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd prodaja Vračar Neimar INTERNACIONALNIH BRIGADA Četvorosoban Prodaja Dupleks - Vračar, Neimar, LUX ODMAH USELJIV . AG PROVIZIJA 2 % Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Vračar Južni bulevar GOSPODARA VUČIĆA Dvosoban prodaja Prodaja Stan - Vračar, Južni bulevar. U IZGRADNJI . MOGUCNOST KUPOVINE GARAZNOG MESTA PLANIRAN ZAVRŠETAK OKTOBAR 2021 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Zvezdara Gradska bolnica Jednoiposoban PREŠEVSKA stan Jednoiposoban stan u blizini Đerma, Bulevara Kralja Aleskandra i Gradske bolnice. Opremljen u potpunosti, sa veš mašinom, frižiderom, rernom, ravnom pločom i klimom. Stan ima direktan izlaz na veliko zajedničko dvorište, koje je opremljeno stolom i stolicama. AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja. Topla voda
izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Dvosoban RAVANIČKA Prelep stan u Beogradu, za svaku preporuku. Vredi pogledati. AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Topla voda
Troiposoban izdavanje Beograd Voždovac Autokomanda ADMIRALA VUKOVIĆA Stan poseduje tri spavace sobe i jednu veliku dnevnu, kuhinju sa trpezarijom. kao i dve maje i jednu veliku terasu, odvojeno kupatilo od toaleta AG PROVIZIJA 50 %TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane