Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Bulbuder Dimitrija Tucovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Nehruova Dvosoban PRODAJA Stan 2.0: BEOGRAD-BEOGRAD, Novi Beograd-Savski blokovi (44 45 70 70a), , Nehruova, 66m2, 112000 eur
Stari Grad Skadarlija Gundulićev Venac Dvosoban prodaja Imamo veliko zadovoljstvo da vam ponudimo ovaj lepi salonski stan, pogodan za stanovanje i poslovni prostor. U starom jezgru grada, u blizini vrtića i škola, dobra komunikacja sa svim delovima grada, odlično snabdevanje i blizina Bajlonijeve pijace. Sva infrastruktura za udoban život, a opet miran i tih. Stan uknjižen na 61m2, priključen na centralno grejanje, mada poseduje i svoje samostalno etažno grejanje. Vrlo visoko prizemlje. Stan je renoviran, promenjene su vodovodne i elektro instalacije.Prozori su drveni, reparirani. Visoki plafoni, odlična izolacija stana. Zgrada je pod zaštitom spomenika kulture. Uz stan ide i jedna komotna ostava. U svakom slučaju dobra investicija za više namena. Cena stana je 138.000 eur. Ag. provizija je 2%. Prodaju ove nekretnine vodi agent Biljana Jovović 063/254-453.
Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvoiposoban Gospodara Vučića stan PRODAJA Stan 2.5: BEOGRAD-BEOGRAD, Voždovac-Pašino i Lekino brdo, , Gospodara Vučića, 72m2, 122000 eur
prodaja Savski venac Dedinje Garsonjera Miće Orlovića UKNJIŽEN, 0.5, II/II, CG, komplet namešten, terasa, svetao, novija zgrada, u blizini kompletna infrastruktura. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Zoran Vodoplav br. licence 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Trosoban izdavanje Beograd Zvezdara Lion Bulevar kralja Aleksandra Namešten, 3.0, 79m2, VIII/X, CG, terasa. Dve spavaće sobe odvojene od velikog dnevnog boravka, koji se spojen sa trpezarijom i kuhinjom. Dnevni boravak svetao, osunčan sa prekrasnim pogledom. Stan se izdaje namešten na min. godinu dana. Opremljen moderno, minimalistički. Internet provajder po zelji zakupca. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Beograd prodaja Zvezdara Olimp Mlavska Garsonjera Uknjizen stan na 31m2, merena kvadratura 33m2, na I spratu,terasa. Stan se nalazi nadomak Bulevara kralja Aleksandra, u mirnoj ulici prodajemo odličnu garsonjeru u novijoj zgradi. Stan se nalazi na prvom spratu, ulicne orijentacije. Stan se prodaje kompletno namešten (ugradni plakari u ulaznom antreu i sobi, kompletna kuhinja sa belom tehnikom). Kuhinja i kupatilo sa prirodnom ventilacijom. Brzo useljiv. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% Agent: Violeta Drobac Bucalo br. licence 755 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com
Vračar Vračar lokacija Gospodara Vučića - Davida Pajica Garsonjera prodaja Prodajem stan u polusuterenu od 34 m2 u mirnoj ulici Davida Pajica na Vracaru/Lekino brdo. Stan je po strukturi garsonjera uz mogucnost odvajanja spavace sobe. Zgrada je zavrsena i useljena 2011 godine od kada sam i ja vlasnik nekretnine. Stan je kupljen sa namerom za izdavanje zbog niskih mesecnih troskova (placa se samo pretplata za struju - koja je redovno regulisana) i zbog odlicne lokacije, paralelne ulice su Gospdara Vucica i Juzni bulevar. Slavija na par minta. Odlicna investicija za izdavanje stan na dan, Booking ili AirBNB. U stanu niko nije ziveo jer su se meni u medjuvremenu promenili planovi i otisao sam da zivim u inostranstvo tako da je u stanu jos uvek nova sanitarija i keramika. Stan nije uknjizen ali su vecina stanova ukjnizena i zgrada poseduje svu pratecu dokumentaciju i odobrenja. Iako je polusuteren na jednom nivou ispod se nalaze jos jedan sprat sa garazom opremljenom auto-liftom. Ulica je mirna sa mahom novim lux zgradama. Stan je odmah useljiv.
Vračar Kalenić Mileševska Dvoiposoban stan Prodaje se stan u Mileševskoj ulici, uknjižen, vlasnik 1/1. Stan je na prvom spratu, dvostrano orijentisan, sa centralnim grejanjem. Zgrada poseduje lift i dvorište. Postoji mogućnost kupovine podrumskog prostora.
prodaja Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Topličin venac - Ivan Begova Stan je na odlicnoj lokaciji, nedavno renoviran. Zgrada uredno odrzavana, stan je kategorizovan.
Dvoiposoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Balkanska - Admirala Geprata Raspored prostorija u stanu je sledeci: iz hodnika, prva prostorija desno je kupatilo, zatim idu redom kuhinja, soba 1 sa izlaskom na zastakljenu terasu, soba 2, soba 3. Stan je dvostran, gleda na ulicu sa jedne (sobe 2 i 3), i na GAK Narodni front sa druge strane (soba 1). Zgrada ima po dva stana na svakom spratu. Stan ima knjizeno 58m2, i terasa je jos 4m2. Prozori sa ulicne strane su promenjeni U PVC.
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Gundulićev venac - Budimska Jednosoban Salonski stan površine 28 m2 + 5 m2 ( galerija ) u visokom prizemlju zgrade u Budimskoj ulici, kod Botaničke bašte. Stan je uknjižen. Dvostrano orijentisan. Sastoji se od ulaznog dela i kuhinje, sobe, kupatila i galerije (5m2, koristi se kao spavaći deo). Pre četiri godine kompletno renoviran. Zamenjen kompletno elekro i vodovodne instalacije, kao i sanitarije. Urađeno podno grejanje u celom stanu. PVC stolarija (kod balkonskih vrata roletnena se podiže pomoću elektromotora). U stanu ostaju svi ugradni elementi (svi kuhinjski elementi, ugradna ploča, rerna, frižider, ormani, TV polica, sanduk za odlaganje posteljine). Ima izlaz u dva zajednička dvorišta (jedno dvorište koriste dva stana, a drugo tri). Terasa popločana i natkrivena pokretnom tendom. Stanu pripada i podrum od 12m2.
Vračar Vračar lokacija Sazonova Četvorosoban prodaja Dvoetažni stan sa garažnim mestom na mirnoj lokaciji, pogodnoj za život.
Zemun Naselje Save Kovačević Trosoban Novogradska stan Kompletno renoviran stan u odličnoj stambenoj zgradi naspram novog lux stambenog kompleksa TRINOVE. Uknjižen, dvostran, izuzetno svetao! Stan je u parku, okružen drvećem. Sastoji se od predulaza, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, dve terase, kupatila, WC.a i podruma od 5m2.
prodaja Čukarica Banovo brdo Trosoban BANOVO BRDO-GOLF STAN JE ZA SREDJIVANJE,DOBRA LOKACIJA, SVI INFRASTRUKTURNI OBJEKTI SU U BLIZINI /KOŠUTNJAK ŠUMA/, UREDNA ZGRADA-SREĐENA, NEMA LIFT, UKNJIŽEN ZGRADA JE UREDNA, SREDJENA, "DONJI NIVO: PREDSOBLJE, KUPATILO, DNEVNA SOBA SA VELIKOM TERASOM I OSTAVOM NA TERASI. GORNJI NIVO: PREDSOBLJE, DVE SPAVAĆE SOBE. U SOBAMA NEMA KROVNIH PROZORA."
Dvoiposoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac VIDIKOVAC-KOD PANORAME ZGRADA NOVIJE GRADNJE.STAN IMA DVA ULAZA. POSTOJI MOGUĆNOST PRIKLJUČKA GREJANJA NA GAS. STANU PRIPADA PARKING MESTO KOJE JE OGRADJENO . KOMBINOVANA SOBA, KUPATILO, OSTAVA, 2 SPAVACE SOBE I TERASA.
Beograd prodaja Čukarica Filmski grad FILMSKI GRAD Četvorosoban STAN JE KOMPLETNO RENOVIRAN I PRODAJE SE KOMPLETNO LUX NAMEŠTEN UKLJUČUJUĆI BELU TEHNIKU. NIJE POTREBNO NI HIGIJENSKO KREČENJE. OPREME JE URAČUNATA U CENU STANA. DOBRA LOKACIJA, SVI INFRASTRUKTURNI OBJEKTI SU U BLIZINI. MIKROLOKACIJA STANA JE U NEPOSREDNOJ BLIZINI KOŠUTNJAKA I SKOJEVSKOG NASELJA. PREDSOBLJE, DNEVNA SOBA, TERASA, KUHINJA S LOĐOM, 2 KUPATILA, OSTAVA, 3 SPAVAĆE SOBE.
Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Admirala Geprata Dvosoban prodaja 2.0, 60m2, 3/3, TA, klima, interfon, internet, ktv, podrum ostava. Ulica Admirala Geprata je smeštena u epicentru grada, na potezu od Balkanske ulice do ulice Kneza Miloša. S obzirom da se nalazi u centru grada, ova lokacija je infrastrukturno kompletno razvijena, a naročito je dobra povezanost sa ostalim delovima grada mnogobrojnim linijama javnog prevoza. Sa druge strane je jedna od mirnijih ulica u okruženju. Nedaleko od ove lokacije se zidaju kompleksi Beograda na vodi, što sa sobom povlači ubrzan urbani razvoj ovog dela grada pa se ulaganje u nepokretnosti na ovoj lokaciji smatra pametnom investicijom. U prilici smo da Vam ponudimo dvosobnu nepokretnost na poslednjem spratu dvorišne trospratnice bez lifta, zidane pre Drugog svetskog rata. Fasada zgrade i krov su nedavno renovirani a unutra je odlično održavana. Dvorište u kom se nalazi zgrada je lepo i prostrano. Pod zaštitom je kao jedinstven arhitektonski kompleks pa su tu snimane scene za mnoge filmove i muzičke spotove. Ovaj dvostrano orijentisan stan je vrlo komotan, funkcionalan i svetao. U stan se ulazi sa zajedničke terase. Postojeća površina stana je do maksimuma iskorišćena. Krovni prozori, na blagim kosinama, pružaju obilje svetala dnevnom delu, koji objedinjuje dnevni boravak, kuhinju i trpezariju. U očuvanom stanju je, ali bi se se renoviranjem izvukao estetksi maksimum po želji budućeg vlasnika. Vrlo pogodan za život ali i kao investicija za izdavanje, dugoročno a naročitno na dnevnom nivou, zbog centralne lokacije. Praktična pogodnost je postojanje dve ostave u stanu. Od prostorija: ulazini hodnik, spavaća soba, kupatilo, dnevno-kuhinjsko-trepezarijski deo, dve ostave. Stan je uknjižen na 60m2. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #3943 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja. Ostava
Rakovica Vidikovac Trosoban Vidikovački venac stan 3.0, 72m2 (dve lođe), 3/5, CG, lift, telefon, ktv, interfon, internet, podrum Na opštini Rakovica nalazi se ulica Vidikovački venac koja predstavlja centar svih zbivanja u tom kraju. U okviru ove ulice, koja ima izgled cveta nalazi se sve što Vam je potrebno za lep i ugodan život, crkva Preobraženja Gospodnjeg, vrtić "Duško Radović", vrtić "Oraščić", OŠ "Branko Ćopić", MUP Rakovica, mnogobrojni supermarketi i pijaca. Veliki broj linija gradskog prevoza povezuje ovaj deo sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo prostorno odličnu i konfornu trosobnu nepokretnost na trećem spratu uredno održavane petospratne zgrade sa liftom i interfonom, od crvene fasadne cigle. Sam stan je jednostrano ( jugozapadno) orijentisan, izuzetno svetao i bez buke, a funkcionalan raspored prostorija je tipičan za kvalitetnu gradnju iz tog perioda. Dodatnom utisku komfora doprinose i dve lepe lođe sa kojih se pruža nesmetan panoramski pogled na okolinu i zelenilo. Na veću lođu se izlazi iz kuhinje i dnevnog boravka a na manju se izlazi iz trpezarije i manje spavaće sobe. Obzirom da je u izvornom i očuvanom stanju daje mogućnost budućem vlasniku da prostor uredi po svojoj želji i potrebama. Takođe ima pripadajući podrum. Oko zgrade ima dovoljno mesta za parking kao i dovoljno zelenih površina. Od prostorija: ulazni hodnik , trpezarija, kuhinja, dnevni boravak, hodnik, dve spavaće sobe, kupatilo, dve lođe. Uknjižen na 68m2, građevinski mereno 72m2, brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #3944 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
prodaja Savski venac Dedinje Četvorosoban Direktna prodaja - bez agencijske provizije Na atraktivnoj lokaciji ispod Belog dvora, luksuzan četvorosoban stan sa tri kupatila i 2 garažna mesta + 1 parking mesto (uračunato u cenu stana). Specifičnost stana terasa sa otvorenim pogledom od 40m2. Od materijala koji se ugrađuju: fan-coil grejanje i hlađenje u svim prostorijama kao i podno grejanje, 15 cm izolacija (kamena vuna), parket Tarkett 1. klasa 3-slojni, stolarija 3-slojna stakla Rehau sa argonom, unutrašnja vrata medijapan sa magnetnom bravom i bordurom, ulazna vrata furnirani hrast sa 6 tačaka zaključavanja, španska keramik+Geberit, na terasi i prilazu zgradi i garaži grejači. PROSTORIJE: - DONJI NIVO Hodnik (6m2), dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom (61m2), soba (14.1m2), kupatilo (4.6m2), stepenište (3.5m2), toalet (3.4m2), garderoba (5m2), terasa (8.5m2). - GORNJI NIVO: Hodnik (16m2), soba (22.3m2), soba (16.4m2), kupatilo (4.5m2), kupatilo (4.5m2), terasa (39.5m2). Za sve ostale informacije i zakazivanje gledanja pozovite naš prodajni tim. R-ID: #173 Video nadzor, Video interfon, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Može na kredit Odmah useljiv Ostava
Jednosoban izdavanje Beograd Stari Grad Centar i Terazije Centar ŠANTIĆEVA Lep stančić sa terasom od 15m2 ag provizija 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Kablovska, Klima,
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane