Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) BEŽANIJSKA KOSA I DR TEODORA BOROCKOG

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Učiteljsko naselje PAJE JOVANOVIĆA Trosoban Odličan, veoma svetako i funkcionalan trosoban stan. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinjsko trpezarijskog dela, dva kupatila, dve spavaće sobe kao i terase od 7m2. Stan se nalazi u novogradnji staroj 7 godina sa urednim ulazom. 2 mč. U stanu CG sa kalorimetrima. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2 %. STEVAN, licenca br.2749 062/8860356 1/3 PAJE JOVANOVIĆA
Vračar Kalenić Niška Dvosoban prodaja Lep i funkcionalan stan od 42kvm u mirnoj Niškoj ulici na Vračaru. Stan je orijentisan jugo-zapadno i nalazi se na 1. spratu izuzetno kvalitetne zgrade iz 2008. Stan je u izuzetnom stanju, vrhunski parket, stolarija drvo-aluminijum, španska keramika, centralno grejanje, lift. Blizu fakulteta i odlično povezan sa svim delovima grada. Iskorišćenost prostora je maksimalna. Stan se prodaje sa ugradnim elementima nameštaja. Oglašava vlasnik.
Stari Grad Centar i Terazije Svetozara Radica stan Sredjen i moderan stan,pored Brankovog mosta,blizu Beograda na vodi,kod Geodetskog zavoda.Kvadratura je 22m2 plus terasa 4m2.Prodaje se namesten,sa svim stvarima u njemu.Okrenut je ka dvoristu,miran i tih.Deo stana je ukopan,a deo je u nivou prizemlja.Prozori su standardne velicine.Kupatilo ima prozor.Stan je pogodan za dnevno,mesecno izdavanje ili za zivot.Takodje je pogodan i za osobe sa ljubimcima jer gleda na dvotiste.Stan je uknjizen,papiri su cisti,moze na kredit.Grad ce verovatno sredjivati fasadu zgrade(trenutno je konkurs)i onda ce biti mnogo bolje
prodaja Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Dvoiposoban Prodaje se odmah useljiv, luksuzno renoviran stan u najlepsem delu Cvijiceve ulice. Stan se nalazi u predratnoj zgradi, salonskog tipa, sa renoviranom fasadom. Grejna povrsina stana je 61m2 + lodja + terasa. Visina plafona u stanu je 2.90m. Stan je dvostrano orijentisan, ima podno grejanje u kupatilu i kuhinji, najnoviji tip inverter klime, italijansku keramiku i pripadajuci podrum.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Savska U ponudi je stan na odličnoj lokaciji, prekoputa Beograda na vodi, grejne površine 78m2 + dve terase ukupne kvadrature od 21,7m2 i pripadajućim podrumom. Lako se stiže do centra grada, a u blizini su Senjak, Sajam i autoput, tako da je lokacija povezana sa Novim Beogradom. Grejna površina od 78m2 podeljena u dve jednoiposobne stambene jedinice od kojih obe imaju po terasu, jedna terasa ima 7,5m2 a druga 14,2m2, što ovu nekretninu čini odličnom investicijom. Agencijska provizija 2%+PDV. Stan oglašava vlasnik, za sve dodatne informacije kontaktirati agenciju na navedene podatke.
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Jednosoban Jednosoban stan 34m kvadratna + terasa, prvi sprat. Pogodan za poslovni prostor preko puta hotela Metropol. Stan je uknjižen, u vlasništvu sa pripadajućim podrumom i parkingom u dvorištu zgrade. Stan je očuvan i u odličnom stanju. Nije potrebno renoviranje.
Vračar Crveni krst VOJVODE ŠUPLJIKCA Trosoban prodaja CRVENI KRST, VOJVODE ŠUPLJIKCA, LUX PENTHAUS 115m2, 214.900. 5/5, CG, MOGUĆA ZAMENA ZA MANJI STAN UZ DOPLATU. LIFT DO SAME GARAŽE, U CENU UKLJUČENO I VELIKO GARAŽNO MESTO. NA PRODAJU PRELEP TROSOBAN PENTHAUS U SAMOM SRCU CRVENOG KRSTA U NEPOSREDNOJ BLIZINI MNOGIH LINIJA GRADSKOG PREVOZA, PARKA, DVE PIJACE, MARKETA, ŠKOLE, POZORIŠTA, OBDANIŠTA. ZGRADA VEOMA KVALITETNE NOVIJE GRADNJE (DUBOČANIN). STAN SE SASTOJI OD DVE SPAVAĆE SOBE, VELIKOG DNEVNOG BORAVKA, RADNE SOBE, VELIKE KUHINJE, KUPATILA I OGROMNE TERASE SA PANORAMSKIM POGLEDOM PREKO CELOG GRADA. STAN JE IZUZETNO SVETAO I OSUNČAN I KOMPLETNO JE OPREMLJEN NAJKVALITETNIJOM BELOM TEHNIKOM, NAMEŠTAJEM I KVALITETNOM KUHINJOM RADJENOJ PO MERI. STEPENICE KOJE VODE NA GORNJI NIVO SU RUČNO RAĐENE I PREDSTAVLJAJU PRAVI UKRAS. ALU DRVO STOLARIJA, VELUX PROZORI. SVE KOSINE SU MAKSIMALNO ISKORIŠĆENE.
Stari Grad Kalemegdan Kalemegdan Petosoban stan Nalazi u ulici Cara Urosa na uglu sa Zmaja od nocaja, udaljen 100m od Knez Mihajlove ulice i 50m od Kalemegdana. Veoma je pogodan za parcelisanje u dva,tri ili cetri manja stana. (100m2+100m2) Spratna visina na donjoj etazi je 2.70m a na gornjoj etazi od 2.30m do 3,50m Moguca je ugradnja lifta samoinicijativno uz saglasnost stanara zgrade. (tehnicke mogucnosti postoje) Postoji dvorisno parking mesto. Stan je delimicno uknjizen.
prodaja Palilula Tašmajdan vladetina Dvosoban Zgrada iz 2008 godine,stan u odlicnom stanju sa dve sobe i odvojenom kuhinjom. Stan ima i terasu, klimu, centralno grejanje bez limita, sigurnosna vrata, interfon, nalazi se na prvom spratu. Odmah useljiv, bez dodatnih ulaganja. Vlasnik. Uknjižen!
Jednosoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Bulevar despota Stefana ПРОДАЈЕМ СТАН ОД 39 М2 У ЦЕНТРУ НА ИДЕАЛНОЈ ЛОКАЦИЈИ - КОД ГРАДСКОГ СУПА. JOVANA AVAKUMOVICA ЗГРАДА ЈЕ ОД ЦРВЕНЕ ФАСАДНЕ ЦИГЛЕ, НАЈКВАЛИТЕТНИЈА У ОКРУЖЕЊУ (ОДЛИЧНА СТАТИКА ЗГРАДЕ СА АТОМСКИМ СКЛОНИШТЕМ). ИЗ СТАНА СЕ ПРУЖА ЈЕДИНСТВЕН, ПРЕЛЕП ПОГЛЕД НА ДУНАВ. ЗГРАДА ПОСЕДУЈЕ ОГРАЂЕНИ ПАРКИНГ ПРОСТОР. НАД СТАНОМ ЈЕ МОГУЋА НАДОГРАДЊА ЈОШ ЈЕДНОГ СТАНА. СТАН ЈЕ КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН У ЛУКС ВАРИЈАНТИ. ПОСТАВЉЕНА ЈЕ БОСАЛ УНУТРАШЊА И СПОЉАШЊА АЛУМИНИЈУМ ДРВО СТОЛАРИЈА. ЗАМЕЊЕНЕ СУ КОМПЛЕТНЕ ВОДОВОДНЕ И КАНАЛИЗАЦИОНЕ ЦЕВИ, КАО И ЕЛЕКТРО ИНТАЛАЦИЈЕ. РЕНОВИРАНО ЈЕ КУПАТИЛО (VILLEROY BOCH, GROHE), КАО И КОМПЛЕТНА КУХИЊА У ЛУКС ВАРИЈАНТИ. ПАРКЕТ ЈЕ ХРАСТОВ, ПРВЕ КАТЕГОРИЈЕ. СТАН ЈЕ УКЊИЖЕН 1/1 И ОДМАХ ЈЕ УСЕЉИВ. ЦЕНА ЈЕ ФИКСНА.
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija Ljutice Bogdana Trosoban Renoviran, dvostran i svetao trosoban stan na odličnoj lokaciji, u mirnom delu Autokomande, južne i zapadne orijentacije, na 3. spratu dobro održavane zgrade sa dva lifta i video nadzorom. Ispred zgrade su dva parka, vrtić i Maxi, nedaleko osnovna škola i komercijalni sadržaji. Slobodan parking oko zgrade. Na nekoliko minuta od centra grada, dobro povezan svim vidovima javnog prevoza (tramvaji, autobusi, BG voz). Renoviran, kompletne elektroinstalacije, vodovod, kuhinja, kupatilo radjeno najkvalitetnijim materijalima. Pripadajući podrum i ostava pored stana. Stan je uknjižen sa vlasništvom 1/1. Usluge agencija nisu potrebne.
Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Trosoban prodaja Stan na prvom spratu na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Golsvordijeve, preko puta Vukovog spomenika. Gleda na obe ulice. Stan je salonski i idealan je za poslovni prostor, ordinaciju, skolu jezika itd.. Takodje ima mogucnost adaptacije u tri zasebne garsonjere. Ima dva pripadajuca podruma.
Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Obilićev venac Petosoban stan Zaštićena okolina kulturnog dobra, pešačka zona Salonac Izuzetna lokacija, sa širokim pogledom na Knez Mihailovu ulicu i Trg Republike.
prodaja Vračar Vračar lokacija Resavska Dvosoban Stan u Resavskij ulici, preko puta Privredne komore. Obezbedjen parking, uracunat u cenu stana. Dvosoban, prostran, svetao. U 2020 renoviran.
prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudra Vilsona Luksuzan, odmah useljiv studio u zgradi "Park view" sa direktnim pogledom na park i bočnim pogledom na reku. Stan je opremljen stolarijom, ormanima i kuhinjskim elementima, ima zasebnu sušionicu/praonicu, lux opremljeno kupatilo. Idealan za atraktivan poslovni prostor ili za stanovanje pojedinaca ili parova. Zgrada poseduje recepciju koja radi ceo dan, obezbeđenje, video nadzor, kao i tri ultrabrza lifta. Samo 40m od reke i 70m od TC Galerija. U sklopu ugrade se nalazi prodavnica i kafic, a do vrtica imate samo 20m. Popust za keš kupce.
Beograd prodaja Savski venac Sarajevska
Savski venac Beograd na vodi Metropolitan Četvoroiposoban prodaja BW Metrpolitan je pored St. Regis-Kule arhitektonski ubedljivo najinteresantniji objekat Beograda na Vodi. Zgrada se nalazi na premijum lokaciji i deluje kao kapija u BW, na samom početku glavnog bulevara. Sa karakterističnim dizajnom fasade, podseca na 'The Iron' u Manhattanu, a pazljivo izabrani materijali fasade, u kombinaciji čvrstih i prirodnih materijala ostavice poseban utisak. Akcenat je na panoramskom pogledu od Usca ka Kalemegdanu, pa preko celog starog Grada do Hrama Svetog Save i dalje. Metropoitan 14.01 - 4,5-soban stan + 2 terase (97,30m2 + 11.08m2) = 108m2 14. sprat kuhinja, dnevna soba i terasa imaju pogled od Kule St. Regis do Usca 3 spavace sobe 2 kupatila 1 gostinski toalet vesernica - masterbedroom: sa terasom na Kalemegdan, sopstvenim kupatilom i garderoberom 1 garazno mesto (+ 19900€) Stanovi će biti opremljeni: - kuhinjskim elementima visokog kvaliteta nerđajućim sudoperama ugradnim plakarima sanitarnim elementima nove generacije prozorima do poda / francuski balkoni
 akrilnim kadama i tuš kabinama sa staklenim zidovima višeslojnim parketom i porculanske pločice multisplit klimatizacija (svaka prostorija ima svoju jedinicu)
 Metropolitan nudi Na prvom spratu vrtić Ekskluzivan park samo za rezidente Metropolitana: bezbedno igranje za decu! Recepciju Video nadzor 24/7 200m od Save i W-Hotela koju ce krasiti magicna rooftop-terasa sa najlepsim i najduzim sundowner-ima grada.... Dinamika placanja Atraktivno placanje u 3 fazama: 1. po potpisivanju ugovora o ustupanju se sadasnjem vlasnikom isplaćuje njegov sadasnje uplacen deo i ostatak BW 2. nakon toga kupac ulazi u preostalu dinamiku isplate od 2 faze koje prate stepen završenosti objekta: 1) od 15% u prolece 2) 15.12.2021. godine od 20% + 2000€ rezervacioni ugovor. za koje postoje mogucnost finansiranje kroz kredit Bilo da je stan za život ili interesantnu investiciju, odličan je izbor sa niskim mesecnim rezijama!
Savski venac Savski venac lokacija Oblakovska Dvosoban stan Prodajem stan u Beogradu,Autokomanda,Oblakovska ulica
prodaja Palilula Palilula lokacija Bulevar despota Stefana Nameštena garsonjera u Bulevaru despota Stefana, kod poreske uprave, na 15-20 minuta peške do Trga Republike i Skadarlije. Zgrada je uredna i dobro održavana sa dva lifta, na vrhu se nalazi zajednička krovna terasa sa pogledom na Dunav. Stan je kompletno renoviran pre par godina (i sve instalacije), veoma svetao i tih. Orjentisan je ka Pioniru (jugo-istočna strana). Prodaje se namešten: ugradna kuhinja, veliki plakari, klima, nameštaj sa fotografija, protočni bojler u kupatilu. Papiri uredni, vlasništvo 1/1. Prodaja bez agencije i provizije, direktno od vlasnika.
prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg neposredna blizina Knez Mihailove Centar Beograda, u pešačkoj zoni, izvanredna pozicija u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice. Izlog, u nivou ulice. Renoviran, funkcionalan, sa izlogom, terasom, mokrim čvorom. Postoji mogućnost za letnju baštu. Klimatizovan, grejanje na struju. Nismo zainteresovani za saradnju sa agencijama!
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane