Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Borča Dimitrija T. Leka

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Dragice Končar Troiposoban Dragice Končar, 5/5, lift, terasa, odlična nadogradnja, bez ulaganja, prazan, odmah useljiv, bez kosina, istočno orijentisan, eg na struju, odlično iskorišćen prostor, dve spavaće sobe i galerija od 12m2, uknjižen na 59m2. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Kalvarija i naselje Marija Bursać Marije Bursać Jednosoban prodaja Marije Bursać, vpr/5, lođa 2m2, pravo visoko prizemlje (2,50m), veoma funkcionalan, sunčan, jugozapadno orijentisan, delimično renoviran (nov laminat, okrečen), kvalitetna stolarija, visina plafona 2,80m, u cenu ulaze ugradna kuhinja, zidni plakari i nameštaj, pripadajući podrum od 3m2, kompletna infrastruktura u neposrednoj blizini, udaljen od buke, okrenut ka parku, prazan, odmah useljiv, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Voždovačka Crkva Trosoban Kumodraška stan Kumodraška, 2/5, lift, dve terase, sunčan, dvostrano orijentisan, dva mokra čvora, odlična novogradnja (kvalitena fasada, keramika, sanitarije, gipsani radovi, podno grejanje u kupatilu i kuhinji), odmah useljiv, garaža za dva automobila, zgrada ima građevinsku, u postupku dobijanja upotrebne dozvole. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Četvorosoban Jurija Gagarina Jurija Gagarina, 13/13, lift, terasa, renoviran, komforan, svetao, dvostrano orijentisan (jug - zapad), u blizini, škole, marketa, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Bogdana Bogdanovića Bogdana Bogdanovića, 2/5, lift, lođa, u izgradnji, useljiv krajem septembra ove godine, u blizini osnovne škole, vrtića, autobuske okretnice, marketa. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Zemun centar Dubrovačka Dvoiposoban Dubrovačka, vpr/1, visina do prozora 1,70m, veoma funkcionalan, svetao salonski stan u strogom centru, visina plafona 3,20m, renovirano kupatilo sa prirodnom ventilacijom, pvc stolarija, okrečen, prazan i odmah useljiv, video nadzor, uredna i održavana zgrada (sa ukupno četiri stana) iz 1812. pod zaštitom UNESCO-a kao jedna od četiri najstarije zgrade u Zemunu, odlična infrastruktura, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Bulevar despota Stefana Bulevar despota Stefana prodaja Bulevar despota Stefana, pr/12, lokal u sastavu TC kod bivšeg Ktitora, prostran sa velikim izlogom, sanitarnim čvorom, u dobrom stanju, orijentisan u pasažu bliže Bulevaru despota Stefana, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Višnjička banja Dvoiposoban Višnjički venac stan Želite da promenite svoj životni prostor i da svojoj porodici obezbedite miran i ugodan život, imamo za Vas idealno rešenje! Za Vas izdvajamo idealan stan u Višnjičkoj Banji, na dvospratnici zgrade od četiri sprata, sa pogledom na Dunav, okolne parkove, zelenilo i celodnevni cvrkut ptica. Stan je dvoiposoban, sa uredjenim ulazom i veoma kvalitetnom gradnjom. Iz veoma prostranog hodnika sa ugradnim plakarima ulazi se u kuhinju koja vodi na terasu, osunčanu, sa pogledom na Dunav i park. Iz prijatnog predsoblja ulazi se u komfornu dnevnu sobu i odvojeni trpezarijski deo sa izlazom na terasu. U nastavku hodnika slede dve sobe, suncane i prijatne, kao i kupatilo sa kadom, ves masinom i sanitarijama, ali i prirodnom ventilacijom. Ova nepokretnost poseduje i lodju koja je pretvorena u ostavu, kao i pripadajuci podrumski prostor.Grejanje je centralno, stan ima toplu vodu, osuncan je u toku veceg dela dana. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Čukarica Banovo brdo Petosoban Petra Martinovića Specijalna ponuda retko u prodaji ultralux stan U stambenom objekatu novije gradnje se nalazi ova impozantna nepokretnost u rezidencijalnom delu Banovog brda Mikrolokacija je odlično saobraćajno povezana sa ostalim delovima grada što olakšava mreža novih gradskih saobraćajnica kao i Most na Adi ka Novom Beogradu. U neposrednoj blizini objekta nalaze se, škola Ruđer Bošković I još nekoliko internacionalnih škola I vrtića, pijaca, marketi, veliki broj restorana i kafića. Mala zgrada sa malim brojem stanova visokog kvaliteta gradnje sa pikovanom fasadom u ograđenom dvorištu trostruko obezbeđena na obodu šume Košutnjak I na 800 metara od Ade Cganlije dva najposećenija sportsko-rekreativna centra, a u blizini je i Hipodrom za ljubitelje konjičkog sporta. Na samom ulazu u objekat vas dočekuju stepenice, podest i hol od granitnog kamena, a unutrašnji stepenišni prostor od granitne keramike. Na ulazu u stan koji je sam na prvom spratu orjentisan ka sve četiri strane sveta otvorit će Vam i blindirana sigurnosna vrata sa ukrasnim panelom i ino bravom. Široki ulazni hodnik vas vodi u prostrani open space produženi dnevni boravak ( sa svojom terasom sa pogledom na pola Šumadije) koji odiše udobnošću i toplinom upotpunjen kaminom trpezarijrijom gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhiji koja je rađena po meri od pločastih materijala I okova specijalizovanih proizvođača sa tehičkim elementima renomiranih brendova gde je spojena esttetika i funkcionalnost. Konfor ovog prostora se vidi I kroz svedeni spavaći blok od četiri spavaće sobe sa ugradnim plakarima od kojih se svaka može koristiti I u druge namene, iz tri spavaće sobe se izlazi na zastakljenu terasu koja se prostire celom dužinom objekta. Dva kupatila sa tuš kabinama su izuzetno lepa i odišu funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluju opuštajuće a keramika sanitarije I sanitarna galanterija je italijnske, nemačke I španske proizvodnje. Prostor je opremljen novim modernim elementima najboljih svetskih brendova , spuštenim plafonima .led rasvetom , drvo-aluminijum spoljašna stolarija sa aluminijumskim roletnama i velikim oknima tako da je obezbeđen mali koeficijent ulaza I izlaza toplote, odlično je zvučno izolovan, inokeramika na podovima terasa , kvalitetnim podovima hrastov višeslojni parket E klase brodski pod, jednokriln sobna vrata sa ramom krila od punog drveta. stan je klimatizovan . Na poslednjem nivou objekta se nalazi ostava sa kotlarnicom. Retko u ponudi atraktivna nekretnina koja pruža pun konfor življanja višečlanoj porodici. Kupac plaća proviziju 2%
7,0 soba prodaja Beograd Stari Grad Dorćol gornji Cara Uroša Novo u našoj ponudi!!!Sedmosobni stan u srcu Dorćola, u neposrednoj blizini Kalemegdana i Knez Mihajlove. Ovaj dupleks se nalazi u mirnoj ulici, na četvrtom spratu ukupne kvadrature 200m2, dvostrano orijentisan, ka ulici i dvorištu gde se nalaze i dva pripadajuća parking mesta koja su pregledna i vide se sa terase. Pri ulasku u stan se nalazi komotno predsoblje koje vodi u spavaću sobu, kupatilo sa kadom, sanitarijama i veš mašinom i vratima odvojenom dnevnom sobom. Dnevno-trpezarijski deo je komforan, svetao i gleda na ulicu, nadasve prijatan za svakodnevni boravak. Iz trpezarije se ulazi u kuhinju koja vodi na manju terasu. Na istoj etaži nalaze se još dve sobe, iz jedne je izlazak na veću terasu. Druga soba je predvidjena za spavanje i povezana je toaletom koji je renoviran i ima prirodnu ventilaciju. Obe sobe i terasa gledaju na dvorište, sunčane su u popodnevnim satima, idealne za čvrst san ali i prijatnu radnu atmosferu. U stanu je postavljen laminat, pvc stolarija, grejanje je TA, u dnevnoj sobi je i klima uredjaj.Na drugi nivo ovog komfornog i funkcionalnog stana ulazi se mobilnim stepenicama koje uvode u nedovršenu prostoriju, u “sivoj fazi” a koja će zasigurno biti predmet Vaše kreativnosti, inovativnosti jer nema pregradne zidove i sami možete odlučiti kakav raspored prostorija želite za svoj ugodan, miran kutak u srcu Beograda. Druga etaža je veoma osvetljena velikim prozorima, izlazi na terasu sa pogledom na ulicu.Ova nepokretnost je svojevrsna investicija za budućnost, na idealnoj lokaciji koja će Vaš boravak u srpskoj prestonici učiniti ugodnim, prijatnim i komfornim. Uz stan se prodaju i u ceni su i dva parking mesta u dvorištu objekta i stan ima pripadajući podrum.Kupac plaća proviziju 2%
Beograd prodaja Savski venac Dedinje Miloja Đaka Četvorosoban Ovaj južno orijentisan stan se nalazi u jako mirnoj ulici nedaleko od Belog Dvora.Čisto i očuvano stepenište vodi do *protivpožarnih i protivprovalnih* ulaznih vrata koja se otvaraju u malo predsoblje. Levo od predsoblja nalazi se toalet sa zasebnom ventilacijom a desno trpezarija, kuhinja i veliki dnevni boravak sa terasom od 10m2. Kuhinja je pregrađena i ima šank koji je otvoren prema dnevnom boravku i terasi tako da i kuhinja uživa u prirodnom svetlu. Dnevna soba i trpezarija su spojene u jednu veliku otvorenu prostoriju. Sa druge strane trpezarije, suprotno od kuhinje, nalazi se hodnik sa tri spavaće sobe i kupatilom. Sve sobe, ukljucujuci i kupatilo, su komforne i imaju dosta prirodne svetlosti.Prva spavaća soba ima zastakljenu terasu od 7m2. Uz stan je moguće dokupiti i parking mesto po ceni od 15000 € , Kupac plaća proviziju 2%
Savski venac Beograd na vodi Hercegovačka Jednoiposoban prodaja BW Quartet u okviru Park distrikta, idealan je za porodični život. Pruža se celom širinom uz Savski park, u blizini su vrtić i dečije igralište. Zgrada ima zasebno dvorište, što će pružiti dodatnu lagodnost kada su deca i ljubimci u pitanju. BW Quartet nalazi se preko puta Palate pravde i u neposrednoj blizini rekonstruisanog Savskog trga. U prizemlju zgrade nalaze se brojni lokali, prodavnice, kafići i restorani. U lobiju zgrade nalazi se recepcija sa poštanskim sandučićima. Stanovi raspolažu sa konceptom otvorene kunjinje koja ima ugradne elemente, sudopere sa jednoručnom baterijom, porcelanskim pločicama na podu i zidovima kuhinje i kupatila koja su opremljena sanitarijama i ormarićima ispod lavabora, višeslojnim parketom u sobama, ugradnim garderoberima, multi split klimom u dnevnim i spavaćim sobama... BW Quartet je prva zgrada sa 8 spratova, takođe raspolaže i garažom koja je na dva novoa uz 284 parking mesta. Generalno, ovaj stan poseduje dnevnu sobu, jednu spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, trpezariju i terasu.
Savski venac Beograd na vodi Jednosoban Hercegovačka stan BW Quartet u okviru Park distrikta, idealan je za porodični život. Pruža se celom širinom uz Savski park, u blizini su vrtić i dečije igralište. Zgrada ima zasebno dvorište, što će pružiti dodatnu lagodnost kada su deca i ljubimci u pitanju. BW Quartet nalazi se preko puta Palate pravde i u neposrednoj blizini rekonstruisanog Savskog trga. U prizemlju zgrade nalaze se brojni lokali, prodavnice, kafići i restorani. U lobiju zgrade nalazi se recepcija sa poštanskim sandučićima. Stanovi raspolažu sa konceptom otvorene kunjinje koja ima ugradne elemente, sudopere sa jednoručnom baterijom, porcelanskim pločicama na podu i zidovima kuhinje i kupatila koja su opremljena sanitarijama i ormarićima ispod lavabora, višeslojnim parketom u sobama, ugradnim garderoberima, multi split klimom u dnevnim i spavaćim sobama... BW Quartet je prva zgrada sa 8 spratova, takođe raspolaže i garažom koja je na dva novoa uz 284 parking mesta. Generalno, ovaj stan poseduje dnevnu sobu, jednu spavaću sobu, kuhinju, kupatilo, trpezariju i terasu.
prodaja Stari Grad Dorćol donji Dvosoban Knićaninova Knićaninova, 1/3, lođa, salonski, visina plafona 3m, prostran, dvostrano orijentisan, dva mokra čvora, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvosoban prodaja Beograd Voždovac Kumodraž I II III Topola Topola, 1/1, terasa, iznad je krov, dva stana na spratu, u kući sa ukupno 4 stana, ograđeno dvorište koje pripada stanu je 1ar, parking mesto, samo keš kupci, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Paunova Dvoiposoban Paunova, 1/5, terasa, jugoistočno orijentisan, kompletno i kvalitetno renoviran, protočna topla voda, prodaje se sa novim nameštajem i tehnikom, uknjižen (47m2). Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Kotež Hrvatska Garsonjera prodaja Hrvatska, vpr/2, visina 1. sprata, terasa 4m2, odlična, lepo organizovana garsonjera u kojoj je svaki detalj isplaniran na najbolji mogući način, ulazno predsoblje, malo kupatilo sa ležećom kadom, funkcionalna soba koja je transparentnom pregradom odvojena od kuhinje, pvc stolarija, klasičan parket, podrum od 9m2 sa strujom i prirodnom ventilacijom, ugradni plakari i kuhinjski elementi ostaju u stanu, postoji mogućnost dogovora oko nameštaja, zgrada sa malim brojem stanova na odličnoj lokaciji u centru Koteža, pored autobuske stanice, Maxija, pijace, uknjižena zgrada, stan iz otkupa. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Petlovo Brdo Garsonjera Georgija Ostrogorskog stan Georgija Ostrogorskog, pr/2, dvostrano orijentisan, bez ulaganja, zajedničko dvorište zgrade sa pravom korišćenja, ulazni deo 2m2, predsoblje, dnevni boravak, kuhinja sa prirodnom ventilacijom, kupatilo, ostava, uknjižen. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Banovo brdo Trosoban Ščerbinova Ščerbinova, 7/9, lift, dvostrano orijentisan, sa prelepim pogledom ka Novom Beogradu, u kvalitetnoj zgradi, kompletno renoviran (hrastov parket, pvc stolarija, moderan dizajn), za svaku preporuku, brzo useljiv, u dvorištu zgrade ima parking mesto na korišćenje, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Cvijićeva Cvijićeva Cvijićeva, 2/9, lift, dve lođe (jedna zastakljena), renoviran, sunčan, odličan, dvostrano orijentisan, od prostorija: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, škola, marketa, za svaku preporuku, odmah useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane