Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Paunova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Kumodraž I II III Topola Dvosoban Topola, 1/1, terasa, iznad je krov, dva stana na spratu, u kući sa ukupno 4 stana, ograđeno dvorište koje pripada stanu je 1ar, parking mesto, samo keš kupci, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Zemun Gornji grad Prizrenska Dvoiposoban prodaja Prizrenska, vpr/2, prostrana terasa 10m2, zasebno ograđeno dvorište od 0,5ari samo za korisnike ovog stana, funkcionalan, svetao, dvostrano orijentisan, bez ulaganja, kvalitetna gradnja iz 2017., odmah useljiv, minimalna ulaganja, u cenu ulazi ugradna kuhinja sa tehnikom, niski režijski troškovi, održavana zgrada sa sedam stanova (urađena termoizolacija), parking, dobra infrastruktura, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Naselje Save Kovačević Dvosoban Prvomajska stan Prvomajska, 1/5, lift, lođa od 6m2 ulazi u kvadraturu stana, pripadajući podrum od 5m2, blindirana vrata, delimično renoviran, dvostrano orijentisan (jug - zapad), funkcionalan, odlično pozicioniran, udaljen od buke, odlična infrastruktura, u cenu ulaze ugradni plakari, održavana zgrada sa video nadzorom, veliki parking, iz otkupa. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Lion Ravanička Ravanička, pr/5, atraktivna novogradnja vrhunskog kvaliteta, na odličnoj lokaciji, nedaleko od ul. Gospodara Vučića, odličan prilaz, idealnih karakteristika za različite poslovne delatnosti (restorani, kafići i ostale ugostiteljsko uslužne delatnosti kockarnice, apoteke, banke), veliki izlog sa dva ulaza, poseban ulaz za osoblje, odvojena kuhinja sa ventilacijom za restorane, dva odvojena mokra čvora, za svaku preporuku. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Botanička bašta Bulevar despota Stefana Bulevar despota Stefana, 7/12, četiri lifta, lođa 7,7m2, svetao, odličan, funkcionalan 1,5 (predsoblje, dnevna i spavaća soba, kuhinja, trpezarija, ostava, kupatilo), prazan, odmah useljiv, bez ulaganja, kompletno renoviran (elektro i vodovodna instalacija, sanitarije, keramika), perfektna zgrada, moderna, u blizini Botaničke bašte, sa prelepim pogledom, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Borča Kosovopoljska Jednoiposoban Odličan 1.5 stan u "srcu" Borče, Kosovopoljska, III sprat, okružen parkovima, a u prečniku od 200m pijaca, novi Dom zdravlja, vrtići, škole, prevoz. Kompletno renoviran pre par godina, promenjena instalacija struje, vode, kanalizacije, urađena nova keramika u kuhinji i kupatilu, sanitarija i spušteni plafoni sa lepom rasvetom, pvc stolarija, klasičan parket i pripadajući podrum. Nalazi se u održavanoj zgradi starije, kvalitetne gradnje sa malim brojem stanova. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dve sobe, kupatilo i prelepa terasa. Prodaje se opremljen belom tehnikom i nameštajem očuvanim i vrlo malo korišćenim, brzo useljiv. Zgrada je uknjižena, stan predat za knjiženje. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona Garsonjera prodaja Bulevar Vudroa Vilsona, 8/19, lift, nov studio - apartman, moderan, lux, prodaje se kompletno namešten, komforno kupatilo, lep pogled na reku, recepcija sa video nadzorom 24h, prodaje se sa parking mestom +22.000 eur, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Trošarina Četvorosoban Vojvode Stepe stan Vojvode Stepe, 4/4, terasa, nadogradnja, kompletno renoviran dupleks, bez ulaganja, alu-hrast stolarija, krov renoviran pre godinu dana. I nivo (dnevni boravak sa trpezarijom, izlaz na terasu i drugi nivo, kuhinja, kupatilo, spavaća soba); II nivo (dve sobe, kupatilo, ostava), prodaje se potpuno namešten, pogodan za višečlanu porodicu, na odličnoj lokaciji, miran kraj, sa puno zelenila, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Ðeram Golubačka Golubačka, pr/7, lift, atelje na odličnoj lokaciji, sastoji se iz dva nivoa sa četri mokra čvora, veoma svetao sa velikim prozorskim površinama, dvorišno orijentisan, zaklonjen od buke, pripadajuće dvorište od 70m2 koje se nalazi u međunivou, kompletno opremljen za igraonice, vrtić, pogodan i za druge delatnosti (lekarske ordinacije, salone lepote, škole stranih jezika), za preporuku, depozit obavezan. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Zvezdara Ðeram Golubačka Golubačka, pr/7, lift, atelje na odličnoj lokaciji, sastoji se iz dva nivoa sa četri mokra čvora, veoma svetao sa velikim prozorskim površinama, dvorišno orijentisan, zaklonjen od buke, pripadajuće dvorište od 70m2 koje se nalazi u međunivou, kompletno opremljen za igraonice, vrtić, pogodan i za druge delatnosti (lekarske ordinacije, salone lepote, škole stranih jezika), za preporuku, sa prenamenom odličan stan u dva nivoa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Barajevo Barajevo okolina Ibarski put Ibarski put, pr+I, terasa, kuća sa 27ari lepo uređenog placa, koji je povezan sa Ibarskom magistralom, održavana, voćnjak, pomoćni objekti, blizina gradskog prevoza i marketa, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Žarkovo Ace Joksimovića Trosoban prodaja Na prodaju trosoban stan, smešten u jednoj od glavnih ulica u Žarkovu .Mikrolokacija je odlično infrastrukturno pozicionirana pa se u neposrednoj blizini nalaze vrtići, škole, pijaca, više objekata koji prodaju robu široke potrošnje, Dom zdravlja… Zgrada iz 2014 sa dobro održavanim ulazom i liftom u kojoj se nalazi ovaj stan orijentisan Istok-Zapad. Na samom ulazu u ovaj predivan stan vas dočekuju sigurnosna protivprovalna i protivpožarna vrata.Iz hodnika se ulazi u komforni osunčani open space prostor koji čine dnevni boravak koji je potpuno podređen maksimalnom uživanju, sa trpezarijskim delom gde ukusi hrane i pića uz razgovor bude sva čula , opremljena kuhinja sa prirodnim svetlom, ventilacijom i sa još par detalja ovaj kutak čine blistavim . Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu od 29m2. Drugi deo stana čine dve konforne spavaće sobe gde se Vaši mališani mogu igrati , učiti i spavati. Kupatilo sa stajaćom kadom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću dobijenom kroz izabrane boje i podržano toplim materijalima tako da deluje opuštajuće. Kupac placa proviziju 2%
Stari Grad Dorćol gornji Jednosoban Strahinjića Bana stan Na samo desetak minuta lagane šetnje od Trga Republike i Narodnog pozorišta, nalazi se ova nepokretnost, ušuškana u mirnom delu Gornjeg Dorćola, nedaleko od keja praktično u srcu Beograda, a zaklonjena od gradske vreve i gužve. Na par minuta hoda su Skaradlija, Bajlonijeva pijaca, Dom zdravlja Stari Grad, Prva beogradska gimnazija, Sportska gimnazija , osnovna škola, vrtić, trgovine, brojni kafei, restorani i sav ostali sadržaj neophodan za komforan, lep, savremen život u centru Beograda. To ovu lokaciju čini idealnim izborom kako za stanovanje, tako i kao investiciju, s obzirom na odlične mogućnosti izdavanja nekretnine. Dobro održavan ulaz zgrade u kojoj se nalazi ovaj stan . Na ulazu u objekat vas dočekuju stepenice kojima se penjete do lifta koji će vas poneti do četvrte etaže i još nekoliko stepenika vas deli od blindiranih ulaznih sigurnosnih, vrata koja vam otvoraju ovaj divni jednosoban apartman jednostrano orijentisan. Ulazni hol vas uvodi u sve prostorije, kuhinjskotrpezarijski prostor gde će te razgovarati sa svojim ukućanima ili gostima, opuštati se i smejeti iz hranu piće koju možete pripremiti u kuhinji kuhinjskotrpezarijski prostor ima prirodno svetlo i ventilaciju. Drugi deo stana činI prostrana višenamenska soba koja gleda na Donji Dorćol . Kupatilo sa kadom je izuzetno lepo i odiše funkcionalnošću . Kupac placa proviziju 2%
prodaja Zvezdara Severni bulevar Troiposoban Ledinačka U ponudi troiposoban stan na Zvezdari, sa pogledom na grad Prostran stan od 79,40 m2 koji se nalazi u mirnom delu grada nadomak centra, odlican za porodično stanovanje. Stan se sastoji od dnevne sobe, tri spavaće sobe, kupatila, wc-a, kuhinje i trpezarije, hodnika, ostave, i terase. Iznad stana postoji tavan, na koji se ulazi sa terase. Tavanski prostor je velicine dnevne sove i hodnika. Stanu pripada i podrumski prostor. U stanu je hrastov parhet, pvc stolarija, grejanje je na TA.Iz svih spavaćih soba i dnevne sobe pruza se divan pogled prema gradu. Ispred zgrade je teren za basket, oko zgrade i u svim okolnim ulicama ima dovoljno prostora za parkiranje automobila. U neposrednoj blizini ima par prodavnica robe široke potrošnje,tri vrtića, osnovna škola, srednja medecinska i srednja građevinska škola i dom zdravlja. Gradske linije: 65,66,74. U blizini stana je Zvezdarska šuma. Kupac plaća proviziju 2%
Trosoban prodaja Beograd Stari Grad Centar i Terazije Svetogorska U ponudi trosoban stan, uknjizeno 84m², iz tridesetih godina XX veka. Jedna od glavnih ulica Starog grada. Stan je sa tri strane orjentisan ka dvoristu, mirnom i ususkanom delu izmedju zgrada bogatom visokim drvecem, koje dostizu visinu i do prozora stana, tako da se unutar stana ne cuje saobracajna buka, niti se zbog krosnji drveca ima utisak nalazenja u samom centru grada. Stan je na cetvrtom spratu, potkrovlje.Ulaz stana vodi u hodnik sa ugradjenim plakarima, iz kog se direktno ulazi u prostrani dnevni boravak. Deo dnevnog boravka je pod kosinom. Visina do prve kosine je 1,6m. Iz dnevnog boravka je direktan ulaz u kuhinju iz koje se izlazi na vecu terasu. Dnevni boravak je povezan sa predsobljem, koji vodi ka decijoj sobi. Decija soba ima izlaz na manju terasu. U predsoblju je ulaz za kupatila sa ugradnom tus kabinom.Iz dnevnog boravka je ulazak za spavacu sobu. Grejanje je etazno.U prvom predsoblju postoji otvor za tavan, trenutno zatvoren, ali ima mogucnost dogradnje, ciji pristup imaju samo vlasnici ovog stana. Agencijska provizija 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Lion Cara Jovana Crnog SNIŽENA CENA! Prelepa vila na Lionu, u mirnoj i tihoj ulici, na par koraka od gradske vreve u Bulevaru Kralja Aleksandra i na 5 minuta hoda od Zvezdara Teatra. Fantastična mikro lokacija za uživanje u luksuzu i privatnosti toplog doma. Vila ima 4 etaže, sa prostranom garažom za 2-3 automobila, prostranim podrumom sa tehničkim prostorijama, predivnim dvorištem i 5 terasa od kojih je najveća krovna terasa sa pogledom u daljinu, bez prepreka. Vrhunski materijali su korišćeni u gradnji, stolarija je aluminijum-drvo sa elektro roletnama, grandiozan kamin je u dnevnoj sobi, kapija i ograda od kovanog gvožđa, arhitektonski se ističe lepotom i funkionalnošću. Sa 9 spavaćih soba i 5 kupatila, vila pruža komfor luksuznog stila života u salonskim prostorijama gde je visina plafona 3,20 m. Grejanje centralno sa kalolimetrima. Vila je pogodna za rezidenciju ili poslovni prostor – kliniku, ordinaciju, IT sektor, ili za kobinovani poslovno-stambeni prostor. Kupac plaća proviziju 2%+pdv.
Palilula Borča V Drinske divizije Jednosoban prodaja 1.0, 44m2 (terasa), CG, 4/4, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen Kompletno sređen stan na odličnoj lokaciji okružen zelenilom. U stanu su kompletno zamenjene elektro i vodovodne instalacije, postavljena PVC stolarija, sređen parket.... Jugoistočno orijentisan. Parking ispred zgrade. Veoma lako je adaptibilan u dvosoban. Agent Skokna Snežana 064/8132 137
Palilula Karaburma Jednoiposoban Danteova stan 1.5, 52m2, terasu, 3/5, lift, EG, telefon, interfon, parking mesto. Kompletno opremljen stan modernim nameštajem. Nalazi se u mirnoj ulici sa puno zelenila. Novogradnja. Klimatizovan. U blizini stajalište velikog broja autobusa, Osnovna škola, u zgradi se nalazi vrtić..... U dvorištu zgrade nalazi se parking mesto koje je moguće koristiti bez naknade. Agent Bojana Maletić 062/174 77 40
prodaja Rakovica Rakovica lokacija Trosoban Borska 3.0, 64m2, terasa, PR+VPR, TA, u kući. Uknjižen. Za sredjivanje,odlicna investicija. Stan u kuci, na odlicnoj lokaciji u blizini Opstine ,maxija, autobuskih stanica... Stan je na dva nivoa (PR+VPR) i sastoji se iz sobe sa toaletom, stepenista, hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom, spavace sobe sa terasom i kupatila. Gas je doveden do kuce.Uknjizen. Hitna prodaja. Agent Danijela 062/154 1089
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Hadžipopovac Nikodima Milaša 1.5, 49m2, 2/15, lift, CG, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen. Kompletno renoviran, svetao stan u urednoj, održavanoj zgradi okruženoj zelenilom. Odličan raspored prostorija. Sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, spavaće sobe i kupatila. Stan ima i pripadajuće parking mesto. Agent Skokna Snežana 064/8132 137
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane