Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Zemun Zemun novi grad Ševina

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Palilula Borča Bele Bartoka Trosoban Bele Bartoka, 2/5, lift, prelepa lođa od 8m2, odličan funkcionalan stan, u naselju Centar 3 u Borči, zgrada od crvene fasadne cigle iz 1980., za kompletnu adaptaciju (izuzev vodovodnih instalacija koje su promenjene), adaptibilan u troiposoban, dva mokra čvora (kupatilo+wc), pogodnost za kupca da izabere način grejanja-isključen iz sistema cg (mogućnost ponovnog priključenja na toplanu sa protočnom toplom vodom 0-24h), kod okretnice gradskog prevoza, pogodno za keš kupce, zrada uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Karaburma Salvadora Aljendea Trosoban prodaja Salvadora Aljendea, 1/5, dve lođe, prošle godine urađena izolacija zgrade, od prostorija: ulazni hodnik, veliki dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom (izlazak na manju lođu), dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, potrebna su manja ulaganja, pripadajući podrum, na odličnoj lokaciji, sa puno zelenila, u blizini OŠ, vrtića, objekata za snabdevanje, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Palilula Profesorska kolonija Dvosoban Primorska stan Primorska, vpr/3, na odličnoj lokaciji, svetao, dvostrano orijentisan, namešten, niske režije, pogodan za studente i boravak do 3 osobe, blizu gradskog prevoza, obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije, za preporuku. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun Gornji grad Trosoban Alaska Alaska, 4/4, lođa od 3m2 ulazi u postojeću kvadraturu, renoviran, bez kosina, iznad stana je tavanski prostor, prostorno odlično koncipiran, svetao, dvostrano orijentisan, kupatilo sa prirodnom ventilacijom, pripadajući podrum 3m2, veliki parking, u blizini škola, vrtića, svih važnih infrastrukturnih objekata, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Savski venac Dedinje Užička Parcela se nalazi u centralnoj ulici na Dedinju. Užička ulica je tiha i izolovana od gradske gužve, na samo 10 min vožnje do centra grada. Dedinje se smatra najekskluzivnijim područjem za život u Beogradu. Ovde se nalaze mnogobrojne vile i diplomatske rezidencije kao i objekti istorijskog nasleđa. Prema informaciji o lokaciji, na placu je dozvoljena gradnja do 1250 m2 (P+1+PTK). Dozvoljena je izgradnja podruma i suterena. Dozvoljena je izgradnja sportskih terena, otvorenog bazena, fontane, staklenika, tremova, pomoćnih zgrada i garaža. Ove dodatne površine, ne računaju se u površinu parcele pod zgradama. Plac je ravan, kvadratnog oblika, dimenzije 50mx63m. Predviđena je izgradnja stambeno-poslovnog objekta, 90% za stambeni prostor i 10% za poslovni prostor. Agencijska provizija je 2%.
Beograd prodaja Zvezdara Mali mokri lug Nabokovljeva 2.0, kuća 75m2, terasa 70m2, pr+tavan, plac 24 ara, na uknjižbi. Kuća u sivoj fazi, urađena spoljna izolacija, postavljeni PVC prozori i ulazna vrata. Ozidana terasa pored kuće od 70m2 koja je uknjižena i natkrivena. Na jednom delu placa se nalaze boxovi za pansion pasa (razrađen posao). Struja i voda dovedeni do kuće. Agent Bojana Maletić 062/174 77 40
Zemun Nova Galenika Vere Dimitrijević Trosoban prodaja Uknjižen na 83m2, sam na spratu, dvostran, PTK, bočni prozori (nisu krovni), kosine počinju na metar i po, sređen, hrastov parket, PVC, invertna klima, TA grejanje, sređeni kuhinja i kupatilo. Ostaju ugradni elementi, odmah useljiv. Mirna ulica, blizina prevoza
Voždovac Šumice Dvoiposoban ŠUMICE stan UKNJIŽEN, ZAPADNO ORIJENTISAN. U PONUDI KOMPLETNO RENOVIRAN, NAMEŠTEN, I UKUSNO SREĐEN SVETAO DVOIPOSOBAN STAN U SAMOM CENTRU ŠUMICA U VEOMA MIRNOJ ULICI SA DOVOLJNO PARKING MESTA, NA MINUT OD ŠKOLE, LIDL-A, VERA, BROJNIH LINIJA GRADSKOG PREVOZA. SKROZ NOVE ELEKTRO, VODOVODNE I KANALIZACIONE INSTALACIJE, BROJNU UGRADNI PLAKARI, KUHINJA SA PULTOM KA DNEVNOJ SOBI. STAN BEZ IKAKVOG ULAGANJA. PRAVO VISOKO PRIZEMLJE (DONJA IVICA PROZORA JE 2m OD ZEMLJE), STAN POSEDUJE I SREĐEN PRIPADAJUĆI PODRUM. STAN SE SASTOJI OD PROSTRANOG DNEVNOG BORAVKA, VELIKE SPAVAĆE SOBE, MALE SPAVAĆE SOBE, KUNINJE, KUPATILA I ULAZNOG HODNIKA.
prodaja Indjija Indjija Kuća na 7 ari placa. U strukturi sastoji se od podruma prizemlja i tavanskog prostora koji je u sivoj fazi sa razvedenom strujom i ostavljenim izvodima za vodu tako da se može pretvoriti u lep stambeni prostor. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom te dve spavaće sobe. Kuća je nova, u njoj nikada nitko nije živeo. Prizemlje zidovi ogletovani i okrečeni, patosi su u košuljici ispod koje je urađena izolacija. Razvedena struja, voda. Priljučci struje, vode, gasa sve plaćeno. Vlasništvo 1/1.
prodaja Indjija Indjija Indjija okolina Beška Vikendica, na placu od 825 m2, površine 83 m2 sa podrumom od 30 m2. Vikendica se u srukturi sastoji od četiri spavaće sobe, kupatila, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom. Izolacija, Pvc stolarija, patosi su u laminatu. Do vikendice vodi nasut put tucanikom pa se u svako doba može doći do nje. Trofazna struja, tehnička voda za koju se koristi rezervoar ukupne zapremine 2000 litara koji se nalazi u podrumu. Vikendica je legalizovana, vlasništvo 1/1.
Beograd prodaja Novi Beograd Blok 23 Bulevar Milutina Milankovića Dvoiposoban OPIS NEKRETNINE: Uknjižen, izvorno dvosoban stan adaptiran u dvoiposoban. Stan je dvostrano orijentisan. Vodi se kao visoko prizemlje, ali je na visini prvog sprata. Izuzetna lokacija, odlična povezanost sa svim delovima grada . Neposredna blizina škole, dva vrtića, marketa, Doma zdravlja, deset minuta hoda od Arene, pet minuta od TC Ušća. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, dnevna soba, dve spavaće sobe, špajz, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Cerak Šavnička Trosoban prodaja OPIS NEKRETNINE: prostran, svetao stan dvostrano orijentisan sa pripadajućom garažom. Stan je delimično renoviran, nalazi se u blizini škole, autobuskog stajališta... PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo i dve lođe. Agencijska provizija 2%.
Zvezdara Ðeram Đeram Dvosoban Đevđelijska stan 2.0, 51m2, vpr/5, lift, CG, interfon, internet, klima, ktv, video nadzor, ostava Đevđelijska ulica se prostire od Đeram pijace, odnosno ulice Živka Karabiberovića do ulice Milana Rakića. Ova lokacija je, s obzirom da je smeštena nadomak Bulevara kralja Aleksandra sa jedne strane i ulice Dimitrija Tucovića sa druge strane, infrastrukturno kompletno pokrivena, uključujući i brzu saobraćajnu vezu sa ostalim delovima grada. U prilici smo da Vam ponudimo komfornu dvosobnu nepokretnost koja se nalazi na prizemlju uredne i očuvane petospratnice sa liftom, izgrađene 2007. god. Zbog konfiguracije terena, praktično je na visini prvog sprata. Stan je moderno i funkcionalno ogranizovan. Dvorišno orijentisan, pa je mir obezbeđen. Sve prostorije su komotne. Dnevna soba je objedinjenja sa trpezarijskim delom i kuhijom koja je odvojena šankom. U odličnom je stanju i ne zahteva značajna ulaganja. Kupcu ostaje kompletna kuhinja. Pod alarmom i video nadzorom je. Stanu pripada ostava u podrumu. Od prostorija: hodniik, dnevno-trpezarijsk-kuhinjski deo, spavaća soba i kupatilo. Uknjiženo 51m2. Odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4039 Video interfon, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Ostava
izdavanje Stari Grad Stari Grad lokacija Botanička bašta Dvosoban Džordža Vašingtona 2.0, 55m2 (terasa), 2/4, EG, salonac, lift, klima, interfon, internet, telefon, ktv. U srcu opštine Stari grad, spajajući ulice Bulevar despota Stefana i Takovsku, nalazi se ulica Džordža Vašingtona. Ova centralna lokacija je infrastrukturno kompletno razvijena, odlično povezana sa svim delovima grada, a svi sadržaji neophodni za ugodan život su na dohvat ruke. U prilici smo da Vam ponudimo kompletno renoviran, dvosoban stan, u salonskoj zgradi, na samo par minuta hoda od Botaničke bašte. Iako je sama ulica jedna od većih u Beogradu, i samim tim veoma prometna, dvorišna orijentacija ovog stana stanarima pruža potpuni mir, osećaj izolovanosti i pogled na zelenilo sa terase i prozora. Stan se nalazi na drugom spratu dobro održavane zgrade sa liftom. Izdaje se kompletno namešten, opremljen novim nameštajem i belom tehnikom. U stanu se nalaze dve klime, a vrata su blindirana. Grejanje je etažno i mesečni troškovi su veoma niski. Izdaje se na duži vremenski period, obavezan depozit. Odmah useljiv. Od prostorija: ulazni hodnik, dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, terasa i kupatilo. Kontakt: 065/ 233 52 60 R-ID: #4042 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Salonski stan. Stara gradnja.
prodaja Beograd Voždovac Trošarina Vojvode Stepe Voždovac, Trošarina - Vojvode Stepe hostel, 515m2, PR+I, klima, parking, ostava. U mirnom delu ulice Vojvode Stepe odličan hostel na placu od 6,26 ari. Objekat je građen u dve etape - 2010. i 2016. godine. Sastoji se od restorana sa baštom (oko 200m2), 12 soba, 1 apartmana za više osoba sa komfornom terasom, magacinskog prostora, ostave, vešernice. Sve sobe su sa kupatilom, klimom, TV-om. U sklopu hostela je restoran čiji je kapacitet 40 osoba + 20 osoba na terasi. Kuhinja je kompletno opremljena. Kapacitet hostela je 25-30 osoba. Ispred objekta u ograđenom delu je parking za goste hostela. Hostel se prodaje kompletno opremljen sa razrađenim poslom. Uknjižen. Agencija "Imovina plus": 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1781 Klima, Ostava
Beograd prodaja Voždovac Trošarina Vojvode Stepe Voždovac, Trošarina - Vojvode Stepe hostel, 515m2, PR+I, klima, parking, ostava. U mirnom delu ulice Vojvode Stepe odličan hostel na placu od 6,26 ari. Objekat je građen u dve etape - 2010. i 2016. godine. Sastoji se od restorana sa baštom (oko 200m2), 12 soba, 1 apartmana za više osoba sa komfornom terasom, magacinskog prostora, ostave, vešernice. Sve sobe su sa kupatilom, klimom, TV-om. U sklopu hostela je restoran čiji je kapacitet 40 osoba + 20 osoba na terasi. Kuhinja je kompletno opremljena. Kapacitet hostela je 25-30 osoba. Ispred objekta u ograđenom delu je parking za goste hostela. Hostel se prodaje kompletno opremljen sa razrađenim poslom. Uknjižen. Agencija "Imovina plus": 011/32-41-547 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1782 Klima, Ostava
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 63 Gandijeva izdavanje Na dobroj lokaciji bloka 63, bez ulaganja, direktan ulaz sa parkinga, okolina uređeno-čisto. Prazan, odmah useljiv. Agencijska provizija 50% R-ID: #120Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 25 - Beogradska Arena Trosoban Bulevar Zorana Đinđića stan Kompletno renoviran, moderno opremljen stan u bloku 22 u ul. Bul.Zorana Djindjica površine 80m2, 3.0, sa dva kupatila (od kojih se u jednom nalazi mašina za pranje i sušenje veša) i jacuzzi kadom, kuhinjom koja je kompletno opremljena belom tehnikom, dve spavaće sobe i prostran i svetao dnevni boravak iz koga se izlazi na terasu okruženu zelenilom. Sigurnosna vrata, sef... Veliki parking oko zgrade, infrastrukturno odlično povezan sa svim delovima grada. Stan za preporuku. Agencijska provizija 2% R-ID: #194TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Odmah useljiv
izdavanje Palilula Palilula Bulevar Despota Stefana Palilula, Bulevar despota Stefana, 1.0 lokal od 14 m2, bez terase, PR od IV sprata, norveski radijatori, telefon, bez lifta, ktv, internet, odmah useljiv, renoviran, starogradnja. Lokal je pogodan za kancelariju i razne druge delatnosti. Ulaz u lokal je iz dvorista. Mesecne rezije iznose 20 evra. Cena 130 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Beograd Zvezdara Ðeram DJERAM Djevdjelijska Djeram, Djevdjelijska, lokal od 20 m2, PR od IV sparta, cg, telefon, ktv, internet, klima, alarmni sistem, odmah useljiv, uknjizen na 18 m2, garazno mesto u ceni stana, novija gradnja. Orijentisan ka ulici, sa izlogom. U cenu lokala ulazi i garazno mesto koje je uknjizeno na 11 m2. Poseduje mokri cvor. Cena 50 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 064/1959991 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane