Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Novi Beograd Novi Merkatora (blok 29 30 33) Blok 30 BULEVAR ARSENIJA ČARNOJEVIĆA

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Centar KNEZ MIHAILOVA Jednosoban Izdaje se poslovni prostor u Knez Mihajlovoj, ,u cistoj zgradi sa prelepim hodnikom i liftom. Nalazi se na prvom spratu, 55 kvadrata, centralno grejanje, renoviran, sredjen, centralna klima, interfon, tel efonska linija kao i wifi, posebna vrlo interesantna rasveta, dizajnerska kujna prilagodjena poslovnoj nameni prostora. Okrenut prema dvoristu sto omogucava miran rad a samo na korak od zivosti Knez Mihajlove. Drugi ulaz u zgradu je sa Obilicevog Venca tako da vam je parking na par sekundi hoda. Prostor se sastoji od ulaznog hodnika sa staklenim vratima iz koga se ulazi u veliki prostor sa polupregradnim zidom u kome je smestena kuhinja, kao i police na pojedinim delovima prostora. Prostor poseduje i toalet.Pogodan za razne namene, izdaje se odmah. AG PROVIZIJA 50 %Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Stari Grad Kalemegdan PJARONA DE MONDEZIRA Dvosoban izdavanje Izdaje se renoviran stan površine 52m2 na jako lepoj lokaciji preko puta Kalemegdana. Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, 2 kancelarije, terase, kuhinje i kupatila.Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Garsonjera RESEVSKA stan Izdajemo kompletno namesten stan u Resavskoj ulici, zgrada pored Engleske ambasade. Useljiv od 1.7.2021. AG PROVIZIJA 50 %TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
izdavanje Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca Dvoiposoban SLOBODANKE DANKE SAVIĆ Stan na Zvezdari smešten u ulici Slobodanke Danke Savić. Kraj je veoma miran sa širokim ulicama i prelepim drvoredom. Stan poseduje kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu otvorenog tipa sa izlazom na terasu, veliki hodnik sa prostorom za plakar, kupatilo kao i dve spavaće sobe. AG PROVIZIJA 50%Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv
Troiposoban izdavanje Beograd Zvezdara Cvetkova pijaca Cvetkova pijaca SLOBODANKE DANKE SAVIĆ Stan na Zvezdari smešten u ulici Slobodanke Danke Savić. Kraj je veoma miran sa širokim ulicama i prelepim drvoredom. Stan poseduje kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu otvorenog tipa sa izlazom na terasu, veliki hodnik sa prostorom za plakar, kupatilo kao i tri spavaće sobe. AG PROVIZIJA 50%Frižider, Šporet, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv
Beograd prodaja Zvezdara Lion BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Dvosoban Dvosoban stan, renoviran pre nekoliko godina - stavljene pločice, PVC prozori u celom stanu, promenjene instalacije, pre mesec dana stavljena nova ulazna vrata, potrebno je samo higijensko krečenje i hoblovanje parketa. Sastoji se od dve sobe (dnevne -18 kvm i spavaće -12 kvm), kuhinje i kupatila. U sve prostorije se ulazi iz centralnog hodnika. Mirna zgrada sa malo stanara, uvučena, koja ima svoje veliko dvorište. Niske režije, i zbog sjajne lokacije, blizine više fakulteta, restorana, butika, sjajno se izdaje. Nije poslednji sprat - iznad stana je tavanski prostor koji može da se koristi. Hitna prodaja, moguć dogovor oko cene. AG PROVIZIJA 2% Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Vračar Čubura ĐORĐA VAJFERTA Dvoiposoban izdavanje Izdaje se sprat kuce , polunamesten,moze biti kao stambeni ili poslovni prostor,2 spavace sobe ,veliki dnevni boravak,trpezarija, kupatilo,sve je renovirano iz kuce se izlazi u dvoriste koje takodje pripada samo stanarima kao i velika terasa.Sto se tice parkinga zona 3, ali se moze dobiti mesecna karta prijavom na adresu koja se placa oko 500 din mesecno .Grejanje je na pelet nov kotao. AG PROVIYIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Vračar Čubura Dvoiposoban ĐORĐA VAJFERTA kuca Sprat kuce 100 kvadrata plus 30 kvadrata terasa,moze se izdavati kao poslovni ili stambeni prostor,sve je renovirano,grejanje na pelet cele kuce mali troskovi zimi kad se greje.Odlicna lokacija Čubura VRACAR.ZONA 3 moze se dobiti mesecna karta prijavom na adresu u zoni koja kosta oko 500 din na mesecnom nivou . AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
prodaja Novi Beograd TOŠIN BUNAR Jednoiposoban ZEMUNSKA Komforan 1.5, odmah useljiv stan u zgradi novije gradnje, u blizini škole, marketa i brojnih linija gradskog prevoza. Centralno grejanje sa kalorimetrima. Stanu pripada i deo ostave na spratu. Pripadajući parking. Bez dodatnih ulaganja. Uknjižen. Agencijska provizija koju plaća kupac 2% uknjizen Vesna Karagić, licenca br. 2219 062/8860343 1/5 ZEMUNSKA || dokumentacija : uknjizen
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Knez Mihailova i Studentski trg Zmaj Jovina Uknjižen, 2.0, 49m2, III/III, EG na struju, vrhunska lokacija. Stan na izuzetnoj lokaciji kako za stanovanje tako i za biznis, u pešačkoj zoni, na samo 50tak m od Knez Mihajlove. Stan je na 3 spratu, nema lift, sastoji se od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjsko trpezarijskim delom, spavaće sobe i kupatila. Stan je dvostrano orijentisan. Sopstveno grejanje na struju, inverter klima. Zgrada je pod zaštitom, očuvana, na svakom spratu dva stana. Agenc. provizija 2% Agent:Smilja Stojadinović br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Beograd prodaja Voždovac Stepa Stepanović Šumadijske divizije Jednosoban Uknjižen, Namešten stan, 1.0, Naselje Stepa Stepanović , II/7, lift, cg U naselju Stepa Stepanović, prodaje se zapadno orijentisan stan, nikad useljavan, samo povremeno korišćen sa otvorenim pogledom ka dečijem igralištu. Stan ima predsoblje, dnevnu sobu u kojoj je krevet spakovan u orman pa se dobija osećaj većeg prostora. Poseduje odvojenu kuhinju i trpezariju sa izlaskom na terasu i kupatilo. Prodaje se namešten i sa svom tehnikom. Odlično pozicioniran, u neposrednoj blizini velikog Maxija, dečijih sportskih terena koji se zimi koriste kao klizalište. Veliki parking između zgrada. Agencijska provizija 2% Agent Maja Vodovar licenca br. 3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MV04 .
Palilula Botanička bašta Bulevar despota Stefana Trosoban prodaja Uknjižen, CG, lift, klima, 56m2 mereno 58m2 U prilici smo da oglasimo prodaju stana na trećem spratu višespratnice, u neposrednoj blizini Botaničke bašte. Stan je izvorno jednoiposoban, renoviran je pre dve godine i od lođe je napravljena jedna soba tako da funkcioniše kao trosoban. Sastoji se od predsoblja, kuhinje sa trpezarijom, kupatila sa đakuzi kadom i tuš kabinom, špaiza, velike dnevne sobe i dve manje sobe. Stan je održavan. Prilikom renoviranja u stanu su zamenjene sve vodovodne i elektroinstalacije. Odlična mikrolokacija: Na par stotina metara nalaze se tri osnovne škole, vrtići, gimnazije, Dom zdravlja, dve pijace. Odlična povezanost sa svim krajevima grada. Stan je za svaku preporuku. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
Stari Grad Centar i Terazije Jednoiposoban Nušićeva stan Salonac, namešten, 1.5, 2/3, lift, EG Retko u ponudi, Nušiceva - pešačka zona Salonac, na drugom spratu održavane zgrade sa liftom, u Nušicevoj. Stan se sastoji od ulaznog antrea, predsoblja sa kuhinjom i trepezarijom, odvojenog gostinjskog toaleta, kupatila i prostrane dnevne sobe. Zgrada ima ukupno 3 sprata i lift. Stan je svetao i zapadno orijentisan ka ulici što ne znači da je bučan jer je ulica pešacka, a stolarija aluminijska. Pogodan i za samce i parove. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne zakupnine Agent: Maja Vodovar, br. licence:3684 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 MV04 .
prodaja Zvezdara Ðeram Vojislava Ilića Na samoj raskrsnici između Vračara i Zvezdare nalazi se u izgradnji autentičan objekat, koji se savršeno uklapa u postojeći karakter neposrednog okruženja, prvenstveno stambenog, a potom i javnog , kulturnog,i poslovnog karaktera. U pogledu kvaliteta gradnje, praćeni su najnoviji globalni trendovi. Zahvaljujući dobroj zvučnoj izolaciji i najkvalitetnijim materijalima stanari zgrade će uživati u prijatnoj tišini nesvojstvenoj za živahan deo grada u kojem se nalaze. Ovaj objekat je izuzetno dobro povezan sa centrom grada i nalazi se na samo 4 km od Autokomande. U regularnim uslovima saobraćaja, svi delovi grada su vam dostupni na svega 10 do 15 minuta automobilom. U ponudi su poslovni apartmani od 32.45m2, 28.44m2, i 57.64m2. Troslojni parket - Troslojni rustik hrast dimenzija do 2,2m dužine, renomiranog proizvođača Lamar Toplotne pumpe - Način grejanja omogućava minimalne troškove uz maksimalan komfor Podno grejanje - Višeslojan hrastov parket namenjen za podno grejanje Sanitarije vrhunskog kvaliteta - Luksuzne sanitarije renomiranih proizvođača Prvoklasna stolarija - Visokokvalitetna aluminijumska stolarija sa troslojnim staklima Vrhunska zvučna izolacija Cena: 2490e/m2+pdv(20%) Rok završetka radova decembar 2023god. "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 www.artstanovi.com Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Ščerbinova Uknjižen, luksuzno opremljen poslovni prostor u novoizgrađenom objektu, na atraktivnoj lokaciji na Banovom brdu, u Ščerbinovoj ulici u neposrednoj blizini Požeške ulice i hotela Šumadija. Prostor poseduje sopstveni ulaz i 86 m2 korisne uknjižene površine. Sastoji se od tri kancelarije, čajne kuhinje, ostave i dva toaleta. Odmah je useljiv. Video nadzor i obezbeđenje su u sklopu objekta. Agencijska provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Vojislava Ilića Na samoj raskrsnici između Vračara i Zvezdare nalazi se u izgradnji autentičan objekat, koji se savršeno uklapa u postojeći karakter neposrednog okruženja, prvenstveno stambenog, a potom i javnog , kulturnog,i poslovnog karaktera. U pogledu kvaliteta gradnje, praćeni su najnoviji globalni trendovi. Zahvaljujući dobroj zvučnoj izolaciji i najkvalitetnijim materijalima stanari zgrade će uživati u prijatnoj tišini nesvojstvenoj za živahan deo grada u kojem se nalaze. Ovaj objekat je izuzetno dobro povezan sa centrom grada i nalazi se na samo 4 km od Autokomande. U regularnim uslovima saobraćaja, svi delovi grada su vam dostupni na svega 10 do 15 minuta automobilom. U ponudi su poslovni apartmani od 32.45m2, 28.44m2, i 57.64m2. Troslojni parket - Troslojni rustik hrast dimenzija do 2,2m dužine, renomiranog proizvođača Lamar Toplotne pumpe - Način grejanja omogućava minimalne troškove uz maksimalan komfor Podno grejanje - Višeslojan hrastov parket namenjen za podno grejanje Sanitarije vrhunskog kvaliteta - Luksuzne sanitarije renomiranih proizvođača Prvoklasna stolarija - Visokokvalitetna aluminijumska stolarija sa troslojnim staklima Vrhunska zvučna izolacija Cena: 2490e/m2+pdv(20%) Rok završetka radova decembar 2023god. "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 www.artstanovi.com Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Hala A Nikolić Dragoslava Srejovića Jednoiposoban prodaja GREEN RESIDENCE ! DELUX stan u novogradnji , 1.5 soban, VII sprat od 9, terasa. Prodaje se kompletno sređen i namešten. Vlasnik je stan sređivao za sebe i urađen je po najvišim standardima. Vaše je samo da unesete ličnu garderobu i uselite se u ovaj delux apartman. Mogućnost kupovine svog parking mesta. Zgrada je LUX građena i ima 2 lifta koji idu do garaže. Izuzetna lokacija, pored hale Pionir. Odmah useljiv. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna soba sa izlazom na lođu koja gleda ka centru grada (predivan pogled), spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Vračar Crveni krst Jednoiposoban Sazonova stan Uknjižen, 1.5, 35m2, I/V, CG, LUX, francuski balkon, lift, odmah useljiv. Prodaje se miran, ušuškan, osvetljen, luksuzan izuzetno funkcionalan jednoiposoban stan u mirnom delu Vračara. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i francuskog balkona na koji se izlazi iz dnevnog boravka. U stanu je CG po utrošku (kalorimetri) i inverter klima. Parket je hrastov I klasa. Spoljna stolarija je PVC. Unutrašnja stolarija kvalitetna. Stan je moderno opremljen, LG i Bosch belom tehnikom. U kupatilu je Huppe tuš kabina, Ideal standard i Grohe sanitarije. U cenu je uračunat i veći deo kvalitetnog i lepo dizajniranog nameštaja. Sigurnosna vrata. Bez dodatnih ulaganja u stan. Stan za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com SM03 .
prodaja Zemun Zemun centar Jednoiposoban Dositejeva Dositejeva, 3/5, lođa, u izvornom stanju, dvostrano orijentisan (jugo-zapad), sastoji se od dve sobe, od kojih jedna ima izlaz na lođu, manjeg hodnika, kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju, visina plafona 3m, na izuzetnoj lokaciji u samom centru Zemuna, u blizini gradskog prevoza, marketa, parka i keja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Vlajkovićeva Vlajkovićeva, pr/7, lep, funkcionalan stan, na odličnoj lokaciji, pogodan za poslovni prostor, povoljna investicija za izdavanje, dvorišno orijentisan sa baštom, izuzetno mirno s'obzirom da se nalazi u samom centru grada, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane