Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Ščerbinova

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Ðeram Vojislava Ilića Na samoj raskrsnici između Vračara i Zvezdare nalazi se u izgradnji autentičan objekat, koji se savršeno uklapa u postojeći karakter neposrednog okruženja, prvenstveno stambenog, a potom i javnog , kulturnog,i poslovnog karaktera. U pogledu kvaliteta gradnje, praćeni su najnoviji globalni trendovi. Zahvaljujući dobroj zvučnoj izolaciji i najkvalitetnijim materijalima stanari zgrade će uživati u prijatnoj tišini nesvojstvenoj za živahan deo grada u kojem se nalaze. Ovaj objekat je izuzetno dobro povezan sa centrom grada i nalazi se na samo 4 km od Autokomande. U regularnim uslovima saobraćaja, svi delovi grada su vam dostupni na svega 10 do 15 minuta automobilom. U ponudi su poslovni apartmani od 32.45m2, 28.44m2, i 57.64m2. Troslojni parket - Troslojni rustik hrast dimenzija do 2,2m dužine, renomiranog proizvođača Lamar Toplotne pumpe - Način grejanja omogućava minimalne troškove uz maksimalan komfor Podno grejanje - Višeslojan hrastov parket namenjen za podno grejanje Sanitarije vrhunskog kvaliteta - Luksuzne sanitarije renomiranih proizvođača Prvoklasna stolarija - Visokokvalitetna aluminijumska stolarija sa troslojnim staklima Vrhunska zvučna izolacija Cena: 2490e/m2+pdv(20%) Rok završetka radova decembar 2023god. "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 www.artstanovi.com Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Hala A Nikolić Dragoslava Srejovića Jednoiposoban prodaja GREEN RESIDENCE ! DELUX stan u novogradnji , 1.5 soban, VII sprat od 9, terasa. Prodaje se kompletno sređen i namešten. Vlasnik je stan sređivao za sebe i urađen je po najvišim standardima. Vaše je samo da unesete ličnu garderobu i uselite se u ovaj delux apartman. Mogućnost kupovine svog parking mesta. Zgrada je LUX građena i ima 2 lifta koji idu do garaže. Izuzetna lokacija, pored hale Pionir. Odmah useljiv. Prostorije: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija i dnevna soba sa izlazom na lođu koja gleda ka centru grada (predivan pogled), spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Vračar Crveni krst Jednoiposoban Sazonova stan Uknjižen, 1.5, 35m2, I/V, CG, LUX, francuski balkon, lift, odmah useljiv. Prodaje se miran, ušuškan, osvetljen, luksuzan izuzetno funkcionalan jednoiposoban stan u mirnom delu Vračara. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i francuskog balkona na koji se izlazi iz dnevnog boravka. U stanu je CG po utrošku (kalorimetri) i inverter klima. Parket je hrastov I klasa. Spoljna stolarija je PVC. Unutrašnja stolarija kvalitetna. Stan je moderno opremljen, LG i Bosch belom tehnikom. U kupatilu je Huppe tuš kabina, Ideal standard i Grohe sanitarije. U cenu je uračunat i veći deo kvalitetnog i lepo dizajniranog nameštaja. Sigurnosna vrata. Bez dodatnih ulaganja u stan. Stan za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com SM03 .
prodaja Zemun Zemun centar Jednoiposoban Dositejeva Dositejeva, 3/5, lođa, u izvornom stanju, dvostrano orijentisan (jugo-zapad), sastoji se od dve sobe, od kojih jedna ima izlaz na lođu, manjeg hodnika, kuhinja i kupatilo imaju prirodnu ventilaciju, visina plafona 3m, na izuzetnoj lokaciji u samom centru Zemuna, u blizini gradskog prevoza, marketa, parka i keja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban prodaja Beograd Stari Grad Skupština Vlajkovićeva Vlajkovićeva, pr/7, lep, funkcionalan stan, na odličnoj lokaciji, pogodan za poslovni prostor, povoljna investicija za izdavanje, dvorišno orijentisan sa baštom, izuzetno mirno s'obzirom da se nalazi u samom centru grada, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Hram Kornelija Stankovića Zasebna kuća iza stambene zgrade, sa direktnim prilazom do kapije koja vodi u dvorište od 200m2, gde se nalazi i zaseban atelje od 30m2 koji može biti ostava ili radionica. Kuća ima prizemlje od 45m2 i sprat od 45m2 sa krovnim kosinama i terasom. U oba stana postoji kuhinja i kupatilo, dnevna i spavaća soba, hodnik. Stambeni prostor se trenutno koristi kao jedna celina ali lako se može podeliti na dve stambene jedinice ili stambeno-poslovni prostor. Krov je kompletno promenjen ali generalno je poželjno manje renoviranje. Mirno okruženje u centru grada.
Vračar Hram Hadži Melentijeva Dvosoban prodaja Funkcionalan stan sa spavaćom i dnevnom sobom, u čijem produžetku se nalazi komotna trpezarija. Iznad dnevne sobe se nalazi galerija od 15m2 koja može biti spavaća ili radna soba. Ugrađeni su novi krovni prozori sa zaštitnom mrežicom za doziranje svetlosti koja obasjava ovaj stan i daje atmosferu prijatnog kutka na vrhu zgrade. Stan sa gelerijom ima realnih 66m2. Bez buke u centru grada, sa fantastičnim pogledom na Vračar. Na par koraka do Hrama Sv Save i do Karađorđevog parka gde se nalaze tramvajske i autobuske stanice za brzu i laku povezanost sa svim delovima grada. Stan je uknjižen 1/1 bez tereta i odmah useljiv! Kupac plaća proviziju 2%+pdv.
Stari Grad Centar i Terazije Terazije Jednoiposoban Kralja Milana stan 1.5, 42m2, 4/6, norveški radijatori, interfon, internet, telefon, ktv. Ulica kralja Milana je centralna beogradska ulica i prostire se od Terazija, tačnije od hotela Moskva, do trga Slavija. Sama zgrada, iz doba predratne gradnje, u kojoj se nalazi ovaj stan, okružena je Andrićevim vencem, Pionirskim parkom, Beograđankom, što samo po sebi govori da živeti u stambenom prostoru u ovom delu grada predstavlja veliku prednost, pogodnost i određenu vrstu prestiža. U prilici smo da Vam ponudimo u zakup kompletno renoviran stan, u odlično održavanoj zgradi starije gradnje, na četvrtom spratu, bez lifta. Sam stan se izdaje potpuno namešten i opremljen svim stvarima neophodnim za ugodan život. Prostor u stanu je s obzirom na kvadraturu potpuno funkcionalan i maksimalno iskorišćen. Grejanje u stanu je pomoću norveških radijatora što garantuje racionalizaciju troškova. Izdaje se na duži vremenski period, odmah useljiv, obavezan depozit. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, dnevni boravak i kupatilo. Kontakt : 065/233 52 60 R-ID: #4062 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
izdavanje Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Dvosoban PREGREVICA Stan je smesten u zgradi nove gradnje u mirnoj ulici u Zemuna. Lokacija je odlicno povezana sa centrom grada, dok je centar Zemuna relativno blizu. Veliki broj linija gradskog prevoza u blizini. Stan se sastoji iz hodnika, kupatila, spavace sobe, kuhinje, dnevne sobe i terase sa pogledom na Dunav. Komletno opremljen novim, modernim namestajem i uredjajima. Poseduje i privatni parking. AG PROVIZIJA 50%TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Jednoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Stepa Stepanović ŠUMADIJSKE DIVIZIJE Šumadiske divizije ,2 sprat, 47m, na duži vremenski period, prazan samo kuhinja I el.šporet. Depozit obavezan u visini mesečne kirije. AG PROVIZIJA 50%Šporet, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
Beograd izdavanje Savski venac Knez Miloševa Beograđanka RESAVSKA Dvoiposoban Izdaje se, lep, namešten stan u Resavskoj kod Beograđanke. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv Stara gradnja.
Vračar Hram Hram Sv. Save KOČE KAPETANA Dvoiposoban izdavanje Izdaje se polunamešten/ namešten (prema portebi) stan 64m2 iznad Slavije. Stan je potpuno renoviran, ovo je prvo korišćenje stana nakon renoviranja. Mesečno plaćanje, 450 e. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja.
Vračar Neimar Jednosoban MIHAILA GAVRILOVIĆA stan Stan je blizu Hrama Svetog Save kod Neimarskog parka. Stan se nalazi u novoj zgradi i zgrada je mirna i uredna. Stan je jednosoban po strukturi , ima predsoblje , kupatilo , kuhinja , dnevni boravak i terasa. Odlicna izolacija , alu stolariija, odlicno orjentisan i svetao stan. Stan je slobodan od 1 jula . Idealan za jednu osobu. Mesecne obaveze su Infostan i ciscenje oko 2,500 dinara, struja po utrosku. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima,
izdavanje Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Troiposoban RADMILE SAVIĆEVIĆ Stan, duplex 86m2, Mirjevo, tromesecno plaćanje+depozit. AG PROVIZIJA 50%Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Odmah useljiv
Jednosoban izdavanje Beograd Palilula Tašmajdan BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Palilula- Stan u centru grada u blizini nekoliko fakulteta sa funkcionalnim aparatima i nameštajem. Lako se može prilagoditi i za kancelarijski prostor. AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv Stara gradnja.
Beograd izdavanje Zvezdara Ðeram Đeram TRŠĆANSKA Jednoiposoban Novoopremljen stan na ODLICNOJ lokaciji uz garazu, povezan i gradskim prevozom u neposrednoj blizini Dimitrija Tucovica. Stan u kući, Terasa, grejanje sa 2 TA peci. Potreban depozit, Terasa, garaža, Internet, Satelitska, kablovska TV AG PROVIZIJA 50%Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska,
Zvezdara Ðeram Đeram TRŠĆANSKA Dvosoban izdavanje Novoopremlljen stan na ODLICNOJ lokaciji u gradu, povezan gradskim prevozom. Takodje, mogucnost i doplate za garazu u sklopu kuce. Dve terase u sklopu kuce, grejanje sa 2 TA peci, masina za sudove i masina za ves, frizider sa zamrzivacem, u dnevnoj sobi pored kauca i rasklopna fotelja sa dusekom. AG PROVIZIJA 50%Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska,
Zvezdara Đeram Jednoiposoban Đuke Dinić stan Uknjižen, 1.5, VPR, cg Odličan,originalno 1.5 stan . Zgrada je novije gradnje iz 2006,vrlo blizu Bulevara K.Aleksandra,Vukovog spomenika i više fakulteta. Stan poseduje odvojen spavaću sobu,dosta ugrađenih plakara i mogućnost korišćenja terase/dvorišta. Uknjižen je na vlasnika i brzo useljiv. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Savski venac Zeleni venac Jednoiposoban Pop Lukina Namešten,1.5, I/VI, Lift, Cg, Podrum Dobra zgrada i ulaz. Stan funkcioniše kao jednoiposoban. Ima zastakljenu terasu i pripadajući podrum. Centralno grejanje. Dvostrano orijentisan. Namešten. Odmah useljiv. Mesečno plačanje plus depozit u visini jedne mesečne rente. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Antonio Burkeljc br. licence 2896 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Trosoban prodaja Beograd Palilula Cvijićeva Cvijićeva Cvijićeva, 2/4, lođa, salonskog tipa, prostran, svetao, dvostrano orijentisan, renoviran, funkcionalan, u najlepšem delu ulice, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane