Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Voždovac FON Generala Rašića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Rakovica Rakovica lokacija Snežane Hrepevnik Trosoban Namešten, 3.0, 3/3, cg, dosta ugradnih plakara, odmah useljiv U prilici smo da vam ponudimo jako prijatan i komforan stan u Rakovici. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, velike dnevne sobe. Dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Pogodan je za višečlane porodice. Poželjno izdavanje na duži vremenski period. Depozit. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com MT05 .
Zvezdara Cvetkova pijaca Podujevska Dvoiposoban prodaja Nov luks stan u odličnoj zgradi u blizini Cvetkove pijace. Izuzetno svetao, jugo-zapadno orjentisan sa velikom terasom sa staklenom ogradom i manjom lođom. Moderan koncept stana sa velikom open space dnevnom sobom sa kuhinjom rađenom po meri i trpezarijom, prostranom spavaćom sobom i manjom sobom, trenutno u funkciji garderobera. U stanu ostaju ugradni elementi. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 12.000 eura. Agenc. provizija 2% Agent: Darko Slivar br. licence 4162 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Vračar Kalenić Troiposoban Braće Nedić stan U urednoj i održavanoj zgradi, vojna zgrada, izvorno troiposoban stan, svetao, trostrano orjentisan (istok, zapad, jug). Stan je funkcionalnog rasporeda, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Ulazno predsoblje, prostrana dnevna soba (36m2) sa izlaskom na natkrivenu terasu, odvojena kuhinja sa ostavom, tri spavaće sobe od kojih dve imaju izlaz na natkrivenu terasu koja je okrenuta prema uređenom dvorištu, dva mokra čvora, garderober. Stan ima pripadajući podrum. Garažno mesto je u zgradi, u nivou prizemlja površine 14,5m2. Cena GM nije uračunata u cenu stana, 17.000 evra. Agencijska provizija 2%
prodaja Savski Venac Ekonomski fakultet - Sava Lička Lička, pr/6, odličan poslovni prostor na prometnoj lokaciji u centru grada, kod Ekonomskog fakulteta. Lokal je u dobrom stanju, nisu potrebna veća ulaganja, sastoji se od 1 prostorije u donjoj etaži sa sanitarnim čvorom površine 18m2, i galerije veličine 10m2. Lokal je sa izlogom, veoma dobra investicija u blizini Beograda na vodi, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Trosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Pilota Mihaila Petrovića, 6/7, lift, lođa, odličan stan, u novoj zgradi sa garažom (mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta), trostrano orijentisan, od prostorija: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo, na dobroj lokaciji, u blizini Lidla, McDonald's-a, škole, vrtića, prevoza, odmah useljiv, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Dvoiposoban Jurija Gagarina, 13/15, dva lift, dve lođe, kompletno renovirano kupatilo, zamenjene instalacije u kuhinji, stavljena španska keramika, bosal sigurnosna vrata, izuzetno svetao i prijatan stan, jugozapadno orijentisan, pritisak vode je odličan, jer je na IX spratu ugrađena hidropumpa, koja se redovno održava, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, dnevnu sobu sa lođom, kuhinju i trpezariju sa još jednom lođom, spavaću manju sobu, kupatilo sa prirodnom ventilacijom i veću spavaću sobu, u hodniku se nalaze ugradni plakari, koji zajedno sa kuhinjskim elementima ulaze u cenu, odlično pozicionirana zgrada, okružena zelenilom, u blizini škole, prodavnica, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Blok 28 Bulevar Milutina Milankovića Garsonjera prodaja Bulevar Milutina Milankovića, 12/16, dva lifta, odličan, renoviran, u urednoj zgradi, jugozapadno orijentisan, odmah useljiv, uknjižen. U neposrednoj blizini škola, vrtića, pijace i velikih šoping centara. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Kumodraž I II III plac Potez kod stare kapije, gradsko građevinsko zemljište od 16.73ara, predviđeno za individualno stanovanje i delatnosti-zona A, struja, voda, kanalizacija, u blizini placa prošao gas, deljiv, informacija o lokaciji, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Voždovac Stepa Stepanović Dvosoban Generala Ljubomira Milića Generala Ljubomira Milića, 5/7, lift, dve lođe, najbolja lokacija u naselju Stepa Stepanović, gradnja 2011., lako adaptibilan u dvoiposoban, bez ulaganja, veoma svetao, dvostrano orijentisan, divan pogled na grad, odličan raspored ulaz iz hodnika u sve prostorije: velika dnevna soba (izlaz na lođu), spavaća soba (izlaz na drugu lođu), kuhinja, trpezarija, kupatilo, mali režijski troškovi (cg sa kalorimetrima-plaćanje samo u zimskom periodu po potrošnji), u blizini OŠ, vrtića, objekata za snabdevanje, dobar gradski prevoz, za svaku preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednosoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Zaplanjska Zaplanjska, 1/4, komotna lođa, funkcionalan stan, adaptibilan u jednoiposoban, u izvornom stanju, dvostrano orijentisan, pvc stolarija, pripadajući podrum, brzo useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Kornatska Kornatska, samostalna prizemna kuća na delu placa, sa zasebnim ulazom na plac od 2.5ara, u dobrom stanju, dvorište ispred kuće i prostor za parkiranje dva vozila, dva odvojena podruma oko 10m2 koji se mogu koristiti višenamenski, kuća i zemljište uknjiženo pravo svojine. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Aleksinačkih rudara Dvoiposoban izdavanje Lux namešten stan
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Trosoban Dr Aleksandra Kostića stan Odličan trosoban stan u predratnoj zgradi dobro održavanog ulaza sa interfonom. Sastoji se od dve sobe prema ulici, ulaznog antrea, kuhinje, kupatila i spavaće sobe iz koje se izlazi na terasu koja gleda ka Savskom trgu i naselju Beograd na vodi. Visina plafona 3,10m, klasičan parket. Zamenjene elektro i vodovodne instalacije i PVC stolarija u 2 sobe.Ugradni plakari u hodniku i kuhinjski elementi ostaju u stanu. Stan zahteva određena ulaganja. Pogodan i za poslovni prostor. Agencijska provizija je 2%.
prodaja Savski venac Dedinje Petosoban Dr Vojislava Stojanovića Kuća se nalazi na Dedinju, u neposrednij blizini naselja »Green Hill«, koje je završeno. Kuća je urađena kao kuće u nizu i svaka kuća ima svoje nezavisno grejanje, struju, vodu. Kuća se sastoji od sledećih etaža: Podrum: površine 63,86 m2 + 12,75 dodatno parking mesto u zajedničkoj garaži U okviru podruma se nalaze dve garaže površine 30,92 m2, stepenište, lift, ostava i tehnička prostorija. Prizemlje: površine 64,48 m2 + bašta ispred kuće površine 62,00 m2 Satoji se odulaznog predsoblja, kuhinje, WC-a, trpezarije, hodnika i dnevne sobe Sprat: ( galerija) površine 63,48 m2 Prvobitno je imala stepenište, sobu, kupatilo i hodnik, a imaće još veliko kupatilo i veliku spavaću sobu. Povučeni sprat: površine 52,80 m2 Sastoji se od dve spavaće sobe,kupatila, hodnika i terase od 5,88 m2 Krovna terasa: površine 40,21 m2 Krovna terasa je prohodna i ograđena bezbednosnom ogradom kako bi mogla biti u funkciji Stambena površina kuće je 180,74 m2 + podrumski deo 63,86 m2 + dodatno garažno mesto 12,75 m2 + krovna terasa 40,21 m2 + bašta 62,00 m2. Grejanje je na toplotne pumpe Mitsubishi (vazduh-vazduh) sa fan coil na zidovima. Takođe je uveden gas koji bi se koristio za zagrevanje vode. Spoljna stolarija je aluminijum- drvo, unutrašnja je predviđena od medijapana. Na podovima je predviđen klasičan parket extra klase. Najatraktivnija lokacija u Beogradu! Naš stambeni kompleks je smešten u novom rezidencijalnom delu Dedinja – Lisičji potok u novoprojektovanoj ulici paralelno sa ulicom Mihaila Avramovića. Lokacija je izuzetno dobro povezana sa centrom grada ulicama Neznanog junaka i Bulevarom oslobođenja. Od centra je udaljena svega 4,5 km. Mnoštvo sadržaja na samo 10 minuta od lokacije, kao što su: 1. “Aroma” Market 2. VMA 3. Beli Dvor 4. O.Š. “Vojvoda Radomir Putnik” 5. Sportsko-rekreativni centar Banjica 6. British International School 7. “Gemax” teniski tereni Agencijska provizija je 2%.
Petosoban prodaja Beograd Savski venac Dedinje Dr Vojislava Stojanovića Kuća se nalazi na Dedinju, u neposrednij blizini naselja »Green Hill«, koje je završeno. Kuća je urađena kao kuće u nizu i svaka kuća ima svoje nezavisno grejanje, struju, vodu. Kuća se sastoji od sledećih etaža: Podrum: površine 63,86 m2 + 12,75 dodatno parking mesto u zajedničkoj garaži U okviru podruma se nalaze dve garaže površine 30,92 m2, stepenište, lift, ostava i tehnička prostorija. Prizemlje: površine 64,48 m2 + bašta ispred kuće površine 62,00 m2 Satoji se odulaznog predsoblja, kuhinje, WC-a, trpezarije, hodnika i dnevne sobe Sprat: ( galerija) površine 63,48 m2 Prvobitno je imala stepenište, sobu, kupatilo i hodnik, a imaće još veliko kupatilo i veliku spavaću sobu. Povučeni sprat: površine 52,80 m2 Sastoji se od dve spavaće sobe,kupatila, hodnika i terase od 5,88 m2 Krovna terasa: površine 40,21 m2 Krovna terasa je prohodna i ograđena bezbednosnom ogradom kako bi mogla biti u funkciji Stambena površina kuće je 180,74 m2 + podrumski deo 63,86 m2 + dodatno garažno mesto 12,75 m2 + krovna terasa 40,21 m2 + bašta 62,00 m2. Grejanje je na toplotne pumpe Mitsubishi (vazduh-vazduh) sa fan coil na zidovima. Takođe je uveden gas koji bi se koristio za zagrevanje vode. Spoljna stolarija je aluminijum- drvo, unutrašnja je predviđena od medijapana. Na podovima je predviđen klasičan parket extra klase. Najatraktivnija lokacija u Beogradu! Naš stambeni kompleks je smešten u novom rezidencijalnom delu Dedinja – Lisičji potok u novoprojektovanoj ulici paralelno sa ulicom Mihaila Avramovića. Lokacija je izuzetno dobro povezana sa centrom grada ulicama Neznanog junaka i Bulevarom oslobođenja. Od centra je udaljena svega 4,5 km. Mnoštvo sadržaja na samo 10 minuta od lokacije, kao što su: 1. “Aroma” Market 2. VMA 3. Beli Dvor 4. O.Š. “Vojvoda Radomir Putnik” 5. Sportsko-rekreativni centar Banjica 6. British International School 7. “Gemax” teniski tereni Agencijska provizija je 2%.
Beograd prodaja Rakovica Vidikovac Pilota Mihaila Petrovića Trosoban 3.0, 75m2(terasa), 6/7, lift, CG, internet, interfon, telefon, ktv, klima Na Vidikovcu, u ulici Pilota Mihaila Petrovića koja se prostire između ulica Vidikovački venac i Kneza Višeslava, nalazi se zgrada iz 2008 godine, urednog, održavanog ulaza, sa liftom. U neposrednoj je blizini Mc Donald's-a, na samom početku Vidikovačkog venca a okružena kompletnom infrastrukturom koja je neophodna za ugodan porodičan život. U prilici smo da Vam ponudimo trosobnu nepokretnost, orijentisanu trostrano, samim tim i veoma svetlih površina, sa otvorenim prostorom centralnog dela i izlaskom na zastakljenu, komotnu terasu, i degažmanom odvojenim spavaćim delom. Moderno dizajnirani delovi kuhinjskih elemenata rađeni po meri i garderobni plakari ulaze u cenu. Stan je dobro održavan tako da nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Postoji mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta u garaži zgrade. Od prostorija: hodnik, kuhinja sa dnevno trpezarijskim delom, dve spavaće sobe, degažman, kupatilo i terasa. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4066 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Vojina Đurašinovića Garsonjera izdavanje Zvezdara, Mirijevo - Vojina Đurašinovića 0.5, 20m2, VPR/12, CG, lift, parking, interfon. Nameštena garsonjera. Troškovi: infostan i utrošena električna energija. Depozit je obavezan. Plaćanje po dogovoru, mesečno ili višemesečno. Nalazi se blizu toplane, marketa, stajališta gradskog prevoza. Prostorije: ulazni hodnik, velika soba i kupatilo. Kuhinja je smeštena u hodniku. Agent: Zora Đenić 064/116-88-80 R-ID: #1460 Interfon,
Palilula Kotež Troiposoban Glinskih žrtava 1941 stan Palilula, Kotež - Glinskih žrtava 1941 3.5, 84m2, 2/3, TA, interfon, ostava. Dva jednoiposobna stana sa odvojenim ulazima, u centru naselja. Na donjoj etaži se nalazi jednoiposoban stan sa kuhinjom i kupatilom. Na gornjoj, nadzidanoj etaži je stan iste površine, po strukturi jednoiposoban sa blagim kosinama. Ulaz u gornji stan je odvojen iz gornje etaže zgrade. Donji deo stana je uknjižen, bez tereta, a gornji je sa kompletnom pratećom dokumentacijom predat na ozakonjenje. Agent: Mira Anušić 060/32-39-507 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1798 Interfon, Ostava
prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) BEZANIJSKA KOSA Boce i Jakse Bezanijska kosa I, Boce i Jakse, 4.0 kuca od 230 m2 sa tri terase, SUT + PR + I, cg, telefon, interfon, ktv, internet, uknjizena na 99 m2, podrum, parking mesto, zidana 1990. godine. U najlepsem delu Bezanijske kose, sa dosta zelenila, u blizini parkova, vrtica, doma zdravlja, nalazi se ova kuca (Vojvodjanka) projektovana u tri nivoa, sa manjim dvoristem. U suterenu se nalaze dve velike prostorije, predvidjene za odmor i rekreaciju i podrumska prostorija. U prizemlju je komforan dnevni boravak iz koga se izlazi na veliku terasu, povezan sa trpezarijom, kuhinja i toalet. Na spratu su tri spavace sobe, kupatilo, jedna velika i jedna mala terasa. Kuca je lepo odrzavana i pruza mogucnost reorganizacije prostora, kao i prosirenja. Uknjizena je na 99 m2 korisne povrsine, dok terase i podrum nisu obuhvaceni istom. Cena je 365 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Beograd Vračar Čubura Sumatovacka Cubura, Sumatovacka, 8.0 kuca od 300 m2, 3 terase od po 6 m2, sama na placu od 2.7 ari, NPR + PR + I, cg, interfon, video nadzor, ktv, uknjizena na 184 m2, 2 garaze, 2 parking mesta. Izuzetno lepa i kvalitetno gradjena kuca, sama na placu od 2.7 ari, u blizini Cuburskog parka. Kuca se sastoji od 3 stambene jedinice: u prizemlju je dvosoban stan, a na visokom prizemlju i prvom spratu se identicni trosobni stanovi (trenutno funkcionisu kao jedna celina). NPR: predsoblje, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, spavaca soba i kupatilo. VPR: ulazni antre, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom koja izlazi na terasu od 6 m2, 2 spavace sobe, kupatilo i toalet. I sprat: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom koja izlazi na 2 terase od po 6 m2, 2 spavace sobe, kupatilo, toalet i ostava. Kolskim ulazom iz dvorista se ulazi u garazu za dva vozila, plus parking ispred garaze za jos dvoja kola. Pored garaza, na niskom prizemlju su i 2 velike ostave i kotlarnica koja je povezana sa gradskim centralnim grejanjem. Veoma komforna, svetla kuca, kojoj poseban sarm daju 3 terase koje su orijentisane na dvoriste. Kuca je zbog same centralne lokacije i 4 parking mesta, pogodna kako za zivot, tako i za poslovni prostor. Cena 770 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane