Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Vojvode Vlahovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Grocka Grocka okolina Jablanička (Miloša Obrenovića), kuća na tri etaže, 10ari placa, izgrađena planski 1978., sa svom potrebnom dokumentacijom, 2002. urađena kompletna izolacija i fasada. Prizemlje: garaža, ostava, hodnik, letnja kuhinja. I sprat: velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, terasa i lođa. Potkrovlje nije završeno, izvedene instalacije, terasa, lep pogled, na dobroj lokaciji u blizini okretnice gradskog autobusa 307, na samo 14km od centra grada, uknjižena. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Voždovačka Crkva Kalnička Trosoban prodaja Kalnička, 1/3, lođa, odličan, lep, sunčan, dvostrano orijentisan, novija zgrada, funkcionalan, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, podno grejanje, dva mokra čvora, brzo useljiv, hitna prodaja, mogućnost kupovine garaže +15.000 eur, u blizini fakulteta, vrtića, prevoza, marketa, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Čukarica Banovo brdo Dvosoban Kozačinskog stan U samom srcu Banovog brda na par koraka od Požeške ulice, pijace, vrtića i osnovne škole Josif Pančić nalazi se ovaj po izvorno dvosoban a uspešno prekomponovan u dvoiposoban stan. Sigurnosna vrata i prostran hodnik uvode vas u ovaj, iako na visokom prizemlju,dobro osunčan stan. Odvojena kuhinja, dve spavaće sobe i dnevna soba kao i kupatilo sa prirodnom ventilacijom pružaju utisak mnogo većeg prostora. Prilikom renoviranja grejnoj površini stana od 54m2 pripojena je i terasa od 2m2. Stan poseduje pripadajući podrum, CG, delimično urađenu PVC stolariju i dobro je održavan. Kupac plaća proviziju 2%
prodaja Palilula Palilulska pijaca Troiposoban Dr Dragoslava Popovića Odlicna lokacija zgrade sa malim brojem stanova.Mirna ulica. U blizini se nalaze pijaca, skola, vrtic.Odlicna povezanost sa gradskim prevozom.Izvorno 3.5 soban stan u zgradi izgradjenoj 1954 godine.Prostorije: tri vece sobe slicne povrsine i jedna manja soba, kuhinja sa trpezarijom i ostavom.Stan ima pripadajuci podrum.Stan je dvostrano orijentisan (sever-jug).Stan ima instalirano etazno grejanje tako da su mali racuni za infostan (3000-4000dinara).Kupac plaća proviziju 2%
Četvorosoban prodaja Beograd Zemun Ćukovac Inženjera Atanackovića Moderan salonac, de lux kompletno namesten i renoviran stan u centru Zemuna na 5 minuta peske od Zemunskog Keja a u potpuno mirnoj i slepoj ulici. Stan ima 105 kvadrata plus garsonjera sa mogućnošću spajanja ili izdavanja od 35 kvadrata. Veliku ostavu i dvoriste. Stan ima tri spavaće sobe dva kupatila, kuhinja, dnevna, trpezarija terasa i garderober posebna prostorija, Jedna spavaća soba ima svoje kupatilo. Plafoni su visoki 2.90 i jako kvalitetna stara gradnja sa debelim zidovima i odličnom izolacijom. Ima alarm i kamere, prodaje se namesten.
Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Gundulićev venac Trosoban Veoma lep, nov, komforan i funkcionalan trosoban stan, sa velikim dnevnik boravkom, spojenim sa kuhinjom i trpezarijom, dečijom i spavaćom sobom. Stan se nalazi u mirnom delu Dorćola, u ulici Gundulićev venac (na uglu sa ulicom Žorža Klemansoa, ispod Francuske ulice, na 750m od Trga republike). Stan je na drugom spratu (od 4), dvorišno orjentisan, a u okviru stana su još i dva francuska balkona, terasa, kupatilo, prostran hodnik i podrum. Grejanje je etažno, uz mogućnost priključenja cele zgrade na centralni sistem grejanja (sve instalacije su završene). Stan je u trećoj parking zoni, a u blizini su pijaca (Bajloni pijaca je na 220m), supermarketi, škole, vrtići, kao i dunavski kej.
Savski venac Savski venac lokacija Centar Brankova Dvoiposoban prodaja Salonski, dobro očuvan, funkcionalan, izvorno dvosoban stan, adaptiran u dvoiposoban, na odličnoj lokaciji: Brankova ulica nedaleko od Zelenog venca (na granici opština Savski venac i Stari grad). Stan se nalazi u dvorišnoj zgradi na 1. spratu. Trostrano je orijentisan prema unutrašnjim dvorištima, što ga čini izolovanim od buke, iako je u jednoj od najprometnijih beogradskih ulica - Brankovoj. Stan je uknjižen na 45m2 (mereno 47m2). Raspored prostorija je izuzetno funkcionalan. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevnu sobu, dve spavaće sobe, kuhinju i kupatilo. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Visina plafona je 3.0 metra, spoljna stolarija zamenjena je PVC stolarijom, zamenjene su električne i vodovodne instalacije, na podovima su keramičke pločice i laminat. Stanu pripada pomoćna prostorija (šupa) koja se nalazi u dvorištu zgrade i ne ulazi u osnovnu kvadraturu stana. Atraktivna lokacija – deo grada koji se poslednjih godina ubrzano razvija, odlična pozicija i povezanost sa drugim delovima Beograda pružaju stanu višenamensku funkciju: stanovanje, poslovni prostor, klasično izdavanje ili izdavanje na dan itd. Za dodatne informacije i dogovor o razgledanju nekretnine zvati svakog dana od 17 do 19 časova.
Vračar Hram HRAM SVETOG SAVE Dvosoban Kneginje Zorke stan Na atraktivnoj lokaciji u blizini Hrama, nalazi se stan na drugom spratu. U odličnoj zgradi sa lepo uređenim ulazom. Stan je dvorišno orijentisan sa dosta svetlosti. Renoviran sa odličnim rasporedom i velikom zastakljenom lođom. Ušuškan i izolovan od buke. Od prostorija poseduje hodnik, kuhinju sa trpezarijom, dnevnu i spavaću sobu, kupatilo i lođu. Iz hodinka se ulazi u sve prostorije i na lođu se izlazi iz kuhinje, dnevne i spavaće sobe. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 2/6 Kneginje Zorke || dokumentacija : uknjizen
prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Novi Beograd Blok 37 Dvoiposoban Bulevar Arsenija Čarnojevića OPIS NEKRETNINE: Uknjižen, funkcionalan, dvoiposoban stan adaptiran u troiposoban. Dvostruko je orijentisan: severoistok i jugozapad, okružen zelenilom. Zgrada je bez lifta. PROSTORIJE: ulaz, kuhinja, dnevna soba, tri spavaće sobe, kupatilo, lođa. Agencijska provizija 2 %.
Troiposoban prodaja Beograd Savski venac Senjak Bulevar vojvode Mišića 3.5, 105m2 (lođa), 1/8, CG, lift, interfon, telefon, ktv, video nadzor, parking. Jedna od glavnih ulica Beograda, Bulevar vojvode Mišića, nalazi se na obodu elitnog naselja Senjak, prema Savi. Spaja Mostarsku petelju sa petljom kod mosta na Adi, prolazeći pored Beogradskog sajma. Kraj je infrastrukturno odlično pokriven i saobraćajno lako i brzo povezan sa svim krajevima grada. Zbog planiranog urbanističkog razvoja i blizine reke (Beograd na vodi, Skyline, izmeštanje železničke i autobuske stanice, itd.) ovaj deo grada ubrzano dobija na značaju na tržištu nekretnina. U prilici smo da Vam ponudimo prostorno dobru troiposobnu nepokretnost, na prvom spratu održavane osmospratne zgrade sa liftom i dva ulaza, zidane vrlo kvalitetno 50-ih godina prošlog veka za tadašnju političku elitu. Sam stan je celom površinom jednostrano orijentisan, ka Sajmu, komforan, svetao, funkcionalnog rasporeda, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije, sa centralnim grejanjem i visine plafona 3m. Originalno trosoban adaptiran u toiposoban, u izvornom stanju što pruža budućem vlasniku mogućnost adaptacije po sopstvenoj želji. Posebnu pogodnost predstavlja slobodan parking sa suprotne strane zgrade. Od prostorija: hodnik, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupatilo i lođa. Uknjižena površina 96m2 , merena po rečima vlasnika 105m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4065 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Zvezdara Denkova bašta Denkova Bašta Mis Irbijeve Jednosoban 1.0, 34m2(lođa), 1/5, CG, interfon, internet, telefon, ktv, klima Denkova bašta je četvrt Beograda koja administrativno pripada gradskoj opštini Zvezdara. Smeštena je na samoj granici opština Zvezdara i Voždovac. Blizina centra grada, kompletna infrastrukura i odlična saobraćajna povezanost sa drugim krajevima grada, mirno okruženje i dovoljan broj parking mesta bez naplate, čine ovaj deo grada sve popularnijim za udoban život. U prilici smo da Vam ponudimo jednosobnu nepokretnost koja se nalazi na prvom spratu dobro očuvane stambene zgrade. Sam stan je jednostrano orijentisan, sa pogledom na ulicu, funkcionalnog rasporeda prostorija (iz hodnika se ulazi u sve prostorije), sunčan, svetao i bez buke. U izvornom je stanju sa potrebnim ulaganjima po želji kupca. Adaptiran je u jednoiposoban tako što je kuhinja sa trpezarijom pretvorena u sobu. Poseduje prostranu lođu od 3m2 koja je zastakljena. U blizini se nalazi škola, vrtić a u neposrednoj blizini je Vero i tržni centar Beocentar. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele nepokretnost kako za stanovanje tako i za izdavanje. Od prostorija : predsoblje, kuhinja, dnevni boravak, kupatilo, lođa. Uknjižen na 34m2, brzo useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4068 Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Barajevo - Barajevo (mesto) izdavanje Izdaje se odličan lokal u Barajevu u stambeno-poslovnoj zgradi, u prizemlju, sa velikim izlogom koji gleda ka ulici. Lokal ima dva ulaza (glavni + ekonomski), ukupna površina lokala je 95 m2 (oko 13m2 je terasa). Visina plafona je 3 m. Parking ispred samog lokala. Dobra internet mreža, postavljen video nadzor. Odlična lokacija, blizina škole, autobuske stanice i doma zdravlja. Agencijska provizija 50% od iznosa prvog mesečnog zakupa.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Jednoiposoban Petra Kralja stan Stan 1.5 po strukturi od 33kvm u novijoj gradnji iz 2005. godine, Mirijevo IV, VP/3, pvc stolarija, dobar bukov parket, etažno grejanje. Prostorije: hodnik, dnevna soba sa kuhinjom, spavaća soba sa izlazom na terasu i kupatilo. Stan lepo održavan, bez ulaganja, na dobroj lokaciji, u blizini vrtić, pošta, Dom zdravlja, bus 20,27,79. U stanu ostaje kuhinja, kao i ugradni plakari u hodniku. Mogućnost zamene stana za veći u bližoj okolini uz doplatu. Ne mogu kreditni kupci. Agencijska provizija 2% R-ID: #213 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Nije poslednji sprat Može zamena
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija ZVEZDARA Keltska POVOLJNO! Zvezdara, Keltska, 7.0 kuca od 208 m2 sa dve terase od po 10 m2, na placu od 3 ara, PR + I + PTK, eg, ktv, internet, klima, kanalizacija, uknjizena na 84 m2, parking mesto, kuca iz 1989. godine. Kvalitetno gradjena porodicna kuca iz 1989. godine, sama na placu od 3 ara, u mirnoj i lepoj ulici na vrhu Zvezdare. Kuca se sastoji od 2 odvojene stambene jedinice sa posebnim ulazima (PR, I sprat i potkrovlje) i uredjenog dvorista sa ogradom od brsljena. Kuca je u osnovi 8 m x 12 m. PR: predsoblje, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, 3 spavace sobe, kupatilo i ostava (kotao i letnja kuhinja). I sprat: predsoblje, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavace sobe, kupatilo i terasa od 10 m2. PTK: radna soba (10 m2) i terasa od 10 m2. Ostali prostor je neuredjeni open space od koga je moguce dobiti jos 50 m2. Grejanje je na italijansku Feralijevu pec na pelet i drva. Sve prostorije i kupatila imaju prirodnu ventilaciju. Sa terasa se pruza prelep otvoreni pogled, sa vrha na celu Zvezdaru. Kuca u dvoristu ima letnju kuhinju, prostor za odmor, platformu za montazni bazen i parking za jedno vozilo. Ispred kuce je moguce parkirati veci broj vozila. Niske mesecne rezije. Mirna i lepa lokacija koja pruza mogucnost kvalitetnog zivota bez gradske buke, pogodna i za iznajmljivanje. Na 10 minuta od Aviv parka, skola, vrtica, gradskog prevoza. Cena 123 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056052 || dokumentacija : uknjizen
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Autokomanda Boze Jankovica ZA SVAKU PREPORUKU! Vozdovac, Boze Jankovica, 3.0, 81 m2 sa terasom, I od IV sprata, eg, lift, interfon, odmah useljiv, upotrebna dozvola (zgrada na knjizenju), mogucnost kupovine garaznog mesta, novogradnja iz 2021. godine. U prelepoj novoj zgradi u odlicnom delu Vozdovca prodaje se neuseljavan trosoban stan na prvom spratu, dvostrano orijentisan, povecane visine plafona, sa prelepom terasom od 7.5 m2. U stanu je ugradjen hrastov parket, aluminijumska stolarija i keramika prve klase. Sastoji se od dve spavace sobe, velikog dnevnog boravka u sklopu kog je predvidjena trpezarija, kuhinje, velikog kupatila sa prirodnom ventilacijom i terase. Uz stan je moguca kupovina parking mesta u garazi po ceni od 11 000 evra. Zgrada ima urednu dokumentaciju i predata je na uknjizbu. Retko lep i svetao stan u maloj zgradi od sedam stanova. ZA SVAKU PREPORUKU! Cena 175 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : na uknjizbi
Beograd prodaja Savski venac Savski venac lokacija CENTAR Gavrila Principa Dvosoban Centar, Gavrila Principa, 2.0, 64 m2, bez terase, III od III sprata, eg, bez lifta, uknjizen na 63 m2, nadogradnja iz 2010. godine. Ukoliko zelite osecaj kao da ste na moru, mir i pogled na terase pune cveca i park, a da se pritom nalazite u samom centru grada, onda je ovo potkrovlje pravi izbor za vas. Sastoji se od hodnika, dve komforne sobe, odvojene kuhinje i kupatila. Stan je dvostrano orijentisan i veoma svetao. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. U odlicnom je stanju i ne zahteva veca ulaganja. Ulazna vrata su sigurnosna, stolarija aluminijumska, velux krovni prozori, hrastov parket. Grejanje je etazno, vrlo ekonomicno, pa su racuni za infostan niski (2 200 dinara). Cena 130 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
Vračar Cvetni trg Kralja Milana Troiposoban prodaja Cvetni trg, Kralja Milana, 3.5, 131 m2 sa terasom od 25 m2, I od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, internet, useljiv po dogovoru, izvorno stanje, uknjizen na 106 m2, podrum, salonac, predratna zgrada iz 1939. godine. U salonskoj zgradi sa mermernim ulazom, odmah pored hotela Hilton, prodaje se salonac, sa dva ulaza, u izvornom stanju. Prostorije: hodnik, dve spavace sobe, devojacka soba, dnevni boravak sa trpezarijom, velika kuhinja, dva mokra cvora (kupatilo + wc) i terasa ka dvoristu od 25 m2 koja nije usla u kvadraturu stana i gleda na dvoriste Hiltona. Stan je dvostrano orijentisan, a dnevni boravak i dve spavace sobe gledaju ka parku Manjez. Odlicna investicija, kako za stanovanje tako i za poslovni prostor. Stan je za svaku preporuku i retko se pojavljuje na trzistu. Cena 285 000 evra, mogucnost dogovora. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || dokumentacija : uknjizen
Rakovica Vidikovac Jednosoban Pilota Mihaila Petrovica stan Vidikovac, Pilota Mihaila Petrovica, 1.0, 32 m2, bez terase, II od VI spratova, cg, telefon, lift, interfon, video nadzor, topla voda, ktv, internet, klima, useljiv po dogovoru, izvorno stanje, uknjizena zgrada (stan je predat na knjizenje), mogucnost kupovine garaznog mesta, novija zgrada iz 2012. godine. Prostorije: predsoblje, soba sa trpezarijom, pultom odvojena kuhinja i kupatilo. Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji Vidikovca. Zgrada i ulaz su u odlicnom stanju. Blizina vise prevoza, vrtica, osnovne i srednje skole, doma zdravlja, pijace, Lidla i jos puno marketa. Stan je kao investicija pogodan za izdavanje. Mogucnost kupovine garaznog mesta. Cena 53 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. RAICEVIC NEKRETNINE 011/4076384 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban QUARTET B615 Uzivacete u sarmu i ekskluzivnom okruzenju sa ovim raskosnim 4.0 stanom koji nudi vrhunski spoj dizajna i lokacije, ukupne povrsine 118.03 m2 (110.43 m2 + 7.60 m2 terasa), na VI od VIII sprata, sa tri spavace sobe, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, toaletom i odvojenom vesernicom, u zgradi BW Quartet koja, zahvaljujuci svojoj jedinstvenoj lokaciji u BW Park Districtu, nudi sve sto je potrebno za ispunjen gradski zivot. Stanari zgrade BW Quartet uzivace u bezbednosti i neposrednoj blizini privatnog dvorista koje sadrzi decije igraliste, zonu za opustanje i bujno zelenilo. Za porodice sa malom decom, vrtic se nalazi u susednoj stambenoj zgradi. Ostali sadrzaji u samom objektu obuhvataju kafice, restorane, lokale maloprodaje i usluga u prizemlju, ulazne lobije sa recepcijama i danonocnim obezbedjenjem, podzemnu garazu na dva nivoa sa 284 parking mesta i ostave za skladistenje. Stan gleda na Savski park i novi bulevar i odise standardima najviseg kvaliteta u pogledu dizajna enterijera i zavrsnih radova. Plafoni visine 2,8 m dodatno pojacavaju osecaj prostranosti u dnevnim boravcima i spavacim sobama, dok terase u svakom stanu, sa prozorima od poda do plafona, uokviruju slikovite poglede. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv od novembra 2023. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 414 888 evra sa PDV-om. You will enjoy living amongst charmed and exclusive surrounds with this opulent 4.0 rooms apartment offering an unprecedented fusion of design and location, total area of 118.03 m2 (110.43 m2 area + terrace area 7.60 m2), at 6th floor from 8 floors total, with three bedrooms and big living and dining room with kitchen, two bathrooms, one toilet and separate laundry room, in the BW Quartet building which, with a unique location in BW Park District, offers everything you need for dynamic city life. BW Quartet residents will benefit from the convenience, security, and immediate access to the private landscaped courtyard which includes a children s playground and relaxation area. For families with small children, a kindergarten facility is located in the neighbouring residential building. Other on-site facilities include cafes, restaurants, retail and services on the ground floor to cater for all essential daily necessities, entrance lobbies with reception areas and 24/7 security, underground parking on two levels with 284 spaces, personal storage units and garbage disposal chutes for all apartments. The apartment faces the Sava Park and the new boulevard and reflects the highest standards of excellence in interior design and finishing. 2.8m high ceilings further enhance the feeling of spaciousness in living rooms and bedrooms, while balconies in every apartment feature floor-to ceiling windows, framing picturesque views. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Completed in November 2023. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 414 888 eur (tax is included). Raicevic nekretnine 065/452-77-77
Dvosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi SOLE 208 Elegantan 2.0 stan okupan toplinom i umirujucom prirodnom svetloscu, ukupne povrsine 55.63 m2 (49.89 m2 + 5.74 m2 terasa), na II od XVI spratova, sa jednom spavacom sobom, prostranim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom, jednim kupatilom i odvojenom vesernicom, u sesnaestospratnoj stambenoj zgradi BW Sole koja je smestena u trecem redu zgrada od obale Save i nudi izuzetnu povezanost sa gradom, obilje prirodnog svetla i izvanredne poglede na Savski park i na prostrano, uredjeno zajednicko dvoriste sa decijim igralistem koje cini zeleno srce kompleksa. Stan je pozicioniran u pravcu reke, uz Bulevar Vudroa Vilsona. Svaki stan u zgradi BW Sole je potvrda kvaliteta, pocev od podova sa viseslojnim parketom u svim dnevnim boravcima, trpezarijama i hodnicima. Kupatila su opremljena ugradjenim elementima od kompozitnih materijala, akrilnim kadama u stambenim jedinicama vecim od dvosobnih, tus kabinama sa staklenim zidovima u svim stanovima i sanitarijama poznatih proizvodjaca. Svaki stan sadrzi sistem za centralno grejanje, kao i multi-split sistem za klimatizaciju. Veliki prozori i terase sa podovima od porcelanskih plocica su standardne komponente u svim stambenim jedinicama. Stanarima zgrade BW Sole bice omogucen bezbedan i direktan pristup podzemnoj garazi na dva nivoa sa 213 parking mesta, kao i obliznjem vrticu sa igraonicom. Radi dodatnog komfora, u prizemlju ce se nalaziti prodavnice za podmirenje osnovnih dnevnih potreba stanara. Specijalna ponuda - BEZ PROVIZIJE KUPCA! Moguce etapno placanje i kupovina na kredit. Useljiv od marta 2024. godine. Uz svaki stan se obavezno kupuje i parking mesto u garazi. Cena 161 888 evra sa PDV-om. An elegant 2.0 rooms apartment illuminated with warmth and soothing bright natural light, total area of 55.63 m2 (49.89 m2 area + terrace area 5.74 m2), at 2nd floor from 16 floors total, with one bedroom and big living and dining room with kitchen, one bathroom and separate laundry room, in the 16-storey residential building BW Sole located in the third row of buildings from the Sava riverside, provides exceptional connectivity to and from the city, enhanced natural light and superb views of the Sava Park and the expansive, inner landscaped communal garden with a children s playground which forms the green heart of the complex. The apartment is overlooking at the direction of river, along the Woodrow Wilson Boulevard. Every BW Sole apartment is a statement of quality, starting with engineered multi-layered parquet floors in all living rooms, dining rooms and hallways. The bathrooms are provided with fitted cabinets made of composite materials, acrylic bathtubs in units larger than one-bedroom, built-in showers with glass screens in all apartments and sanitaryware by renowned manufacturers. Each apartment has central heating and a multi-room AC system. Ample window openings and balconies with porcelain floor tiles are standard features in all apartments. BW Sole residents will have at their disposal secure and convenient access to a two-level underground parking with 213 spaces, as well as a nearby kindergarten with a designated children s play area. For added convenience and all daily necessities, the ground floor features a variety of retail outlets. Special offer - WITHOUT AGENCY FEE! Instalment payment and credit purchase possible. Completed in March 2024. Parking space is mandatory and must be purchased with each apartment. Total price per apartment is 161 888 eur (tax is included). Raicevic nekretnine 065/452-77-77
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane