Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja BEOGRAD Crveni Krst Radivoja Koraća

slične nekretnine * :

Beograd prodaja BEOGRAD Voždovac Vojvode Stepe Trosoban U neposrednoj blizini voždovačke crkve, u novijoj zgredi, stan dvostrane orijentacije, bez ulaganja. Brzo je useljiv (potrebno higijensko krečenje). Uknjiženo je i garažno mesto u zajedničkoj garaži koje se prodaje po ceni od 11.000€ (cena garaže nije ušla u cenu stana). Prostorije: hodnik, kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, dve spavaće sobe i terasa.
Novi Beograd Fontana i Hala sportova Narodnih heroja Dvosoban prodaja u prilici smo da Vam ponudimo komforan dvosoban stan na prvom spratu u zgradi od osam sprata na odličnoj lokaciji u mirnom delu Novog Beograda okruženoj zelenilom u neposrednoj blizini Fontane i svih potrebnih sadržaja. Odlična povezanost sa svim delovima grada.Stan je osvetljen tokom celog dana. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog i prostranog dnevnog boravka odvojene kuhinje sa trpezarijskim delom, spavaće sobe, kupatila, ostave i zastakljene lodje. Stan poseduje podrumsku prostoriju u zgradi. Kupac plaća proviziju 2%
Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Tošin bunar poslovni prostor U prilici smo da ponudimo na ekluzivnoj lokaciji New Minel, poslovni prostor/lokal u prizemlju nove stambene zgrade površine 140m2. Lokal je dvostrano orijentisan, postoji mokri čvor, grejne instalacije. Postoji mogućnost dogovora sa zakupcem u vezi sređivanja enterijera. Odlična mikrolokacija, lako dostupan, pogodan za različite delatnosti. U dogovoru sa vlasnikom postoji mogućnost korišćenja garažnih mesta. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 IK05 .
prodaja Savski venac Beograd na vodi Četvorosoban Hercegovačka Art nekretnine d.o.o. kao ovlašćeni prodavac na projektu Beograd na vodi, u prilici je da Vam ponudi komforan četvorosoban stan u zgradi BW Terra • Visina plafona – 2.8m • Balkonski prozori od poda do plafona (Obilje prirodne svetlosti) • CG – po potrošnji • Multi-split sistem za klimatizaciju • Višeslojni parketi • Sanitarije renomiranih proizvođača • Porcelanske pločice • Opremljen kuhinjom, garderoberima i kupatilskim nameštajem (uključeno u cenu) • Recepcija i video nadzor 24h Cena garažnog mesta: • Standardno – 23.950e Cena sa uračunatim PDV-om. Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana. BW Terra je stambena zgrada kaskadnog tipa koja čini celinu sa obližnjom BW Ariom. Većina stanova ima ili pogled na reku ili panoramski pogled. U blizini su pešačke, biciklističke staze i dečija igrališta. Zgrada poseduje prostrani ulazni hol sa recepcijom i 24h obezbeđenje. Useljiva 2023. Godine. U ponudi imamo stanove različitih struktura i kvadratura, kao i kompletnu ponudu ostalih objekata Belgrade Waterfront-a. Bez provizije za kupca Pozovite nas i zakažite sastanak. 011/4016-236 011/4016-237 .
prodaja Beograd Novi Beograd Studentski grad ( blokk 34) Tošin bunar U prilici smo da ponudimo, na ekskluzivnoj lokaciji, New Minel, poslovni prostor/lokal u prizemlju nove stambene zgrade površine 140m2 u sivoj fazi. Lokal je dvostrano orijentisan, postoji mokri čvor, grejne instalacije, garaźna mesta. Odlična mikrolokacija, lako dostupan, pogodan za različite delatnosti. Agenc. provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
Beograd izdavanje Voždovac Kumodraž I II III Kružni Put Voždovački U prilici smo da ponudimo kompletno uređen magacinski prostor površine 3.700m2 sa strujom velike voltaže i vodom, 4 mokra čvora. Iznad magacinskog prostora se nalazi prazan kancelarijski prostor površine 500m2 koji se izdaje zajedno sa magacinskim prostorom i uračunat je u cenu mesečnog zakupa. Magacin se nalazi u neposrednoj blizini auto-puta, lako je dostupan, poseduje veliki parking i ima prilaz za kamione, šlepere. Postoji 6 ulaza u magacinski prostor (prednji, zadnji i četiri bočna). Na ulazu postoji kapija/ rampa. Pogodan za skladištenje svih vrsta roba i materijala. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 IK05 .
Zvezdara Vukov spomenik Vojvode Brane Dvosoban prodaja Odličan, održavan 2.0 stan, u izvornom stanju. Prostorije: Ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba(sa izlazom na lođu), spavaća soba, kupatilo. Stan ima pripadajući podrum. Neposredna blizina svih infrastrukturnih sadžaja neophodnih za lagodan život, Bulevar kralja Aleksandra na 70m. Istočno orjentisan. Zgrada je iz 1986. Crvena fasadna cigla. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Novi Beograd Paviljoni i Institut za majku i dete Dvoiposoban General Ždanova stan General Ždanova, 5/6, dve lođe, izuzetno lep i atraktivno uređen stan, izvorno dvosoban, renoviranjem dobijena još jedna manja soba, prodaje se sa nameštajem i kompletnom belom tehnikom, dvostrano orijentisan, u mirnom kraju sa dosta zelenila, u blizini škola, vrtića, marketa, autobuskih stajališta i velikog broja parking mesta, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Zvezdara Gradska bolnica Dvoiposoban Varovnička Varovnička, 1/1, kompletno opremljen stan, na odličnoj lokaciji zaštićen od buke, u mirnom delu Zvezdare, 100m od Dimitrija Tucovića, fizički je odvojen od kuće i ima izlaz na dvorište samo ovaj stan, u blizini prevoza, pijace, marketa, za preporuku, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Beograd Surčin Ledine Vojvođanska Vojvođanska, novi objekat na tri etaže, namešten, na odličnoj lokaciji, podrum 160m2 sa kuhinjom i mokrim čvorom, prizemlje 225m2 sa kuhinjom i tri mokra čvora (jedan za invalide), prvi sprat 225m2 sa dva mokra čvora i kuhinjom, urađena ventilacija, klimatizacija, podno grejanje, led rasveta (ušteda energije), video nadzor, nekoliko kancelarija, ograđeno dvorište 3ara, mermerno stepenište, popločan parking Behaton pločama (do 30 parking mesta), fasada Alubond-staklo sa prostorom za reklamu, moguć svaki vid dogovora oko adaptacije prostora, pogodan za razne delatnosti: centre za obuku-kurseve, škole, fitnes centre, vrtiće, markete, salone nameštaja, kockarnice, fleksibilna cena, za svaku preporuku, obavezan depozit. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na prgledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Novi Beograd Genex (blok 37 i 38) Bulevar Arsenija Čarnojevića Petosoban Bulevar Arsenija Čarnojevića, 8/9, lift, lođa, dva mokra čvora, izizetno svetao i funkcionalan, trostrano orijentisan, delimično renoviran, u odličnom stanju, kuhinja, trpezarija i dnevna soba sa lođom su urađeni u open space stilu, drugi deo stana čini hodnik iz koga se ulazi u dva kupatila i četiri spavaće sobe, ima pripadajući podrum, zgrada je okružena zelenilom i velikim brojem parking mesta, na odličnoj je lokaciji, blizina škole, vrtića, prevoza, auto-puta, marketa, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Indjija Indjija Dvosoban prodaja Stan, na 600 metara od centra, dvosoban, prodaje se kompletno sa nameštajem. Stan se u strukruti sastoji od hodnika, kupatila, kuhinje, ostave, trpezarije sa dnevnim boravkom, dve velike spavaće sobe iz kojih se izlazi na terasu. Sigurnosna vrata. Stolarija je drvena, patosi su u odličnom parketu. Kupatilo je kompletno renovirano ( izmenjene sve instalacije ). Bela tehnika je još pod garancijom. Vlasništo 1/1.
Voždovac MEDAK II Jednoiposoban Radovana Simića Cige stan Stan u prizemlju sa CG, preuređen, renoviran. Bez ulaganja. Pvc stolarija, dve spavace sobe, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, predsoblje i kupatilo. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/6 Radovana Simića Cige || dokumentacija : uknjizen
prodaja Stari Grad Dorćol gornji DORCOL Trosoban Dubrovačka U ponudi 3.0 stan, odličnog rasporeda, u izvornom stanju. Odlična pozicija. U blizini Kalemegdana, šetališta 25.maj, osnovne škole, vrtića. Idealn za porodice. Prostorije;Predsoblje sa ugradnim plakarom, dnevna soba sa izlazom na terasu, odvojena tpezarija, kuhinj, dve spavaće sobe, kupatilo. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 3/11 Dubrovačka ID#637238 || dokumentacija : uknjizen
Četvorosoban prodaja Beograd Čukarica Banovo brdo Rajka od Rasine Prostran stan, u novogradnji, dvostrano orijentisan. 4.0 - veliki dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, 3 spavaće sobe, 2 terase, kupatilo i WC. Iz predsoblja se ulazi u veliki dnevni boravak, izlaz na terasu. Kroz hodnik se ulazi u spavaće sobe. Još jedna terasa nalazi se na drugoj strani stana. Odmah useljiv. Mogućnost kupovine garažnog mesta - 15.000 Agencijska nadoknada 2% uknjizen 2/4 Rajka od Rasine || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Surčin Surčin Centar Vojvođanska Četvorosoban Agencijski ID : 1586. U prilici smo da vam ponudimo lepu spratnu kuću,samu na prostranom placu u glavnoj ulici . Kuća se sastoji od polusuterena, visokog prizemlja i sprata. Pravilno je raspoređena na placu:uvučena od trotoara a ispred i iza kuće je lepo dvorište sa voćem i zelenilom . Kuća je zidana sedamdesetih godina,u izvornom je stanju i zahteva ulaganja.Polusuteren funkcioniše kao podrum ali se lako može osposobiti u stan sa tri zasebne prostorije;visoko prizemlje i sprat su trenutno organizovani kao dva zasebna stana. Kuća je uknjižena na 150m2,površina placa je 7.5ari,a na placu se nalazi i garaža koja nije uknjižena.U neposrednoj blizini je stanica gradskog prevoza. Lokacija i plac mogu biti veoma interesantni i investitorima!! Kuća za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Autobusi:601,603,604,605,607,610 Poseduje 2 mokra cvora.
Vračar Crveni krst Beogradsko dramsko pozorište Vilovskog Trosoban prodaja 3.0, 67m2(lođa), 2/4, lift, CG, internet, interfon, telefon, ktv, klima, video nadzor Vračar je jedna od najlepših Beogradskih opština sa kompletno razvijenom infrastrukturom, zbog čega je uvek bila vrlo popularna za stanovanje. Kupovina stana na ovoj lokaciji se oduvek smatrala sigurnom investicijom. Nepokretnost je smeštena u mirnoj, jednosmernoj ulici Vilovskog, kod Doma zdravlja Vračar. U prilici smo da Vam ponudimo odličan trosoban stan novije gradnje. Stan je dvostrano orijentisan, svetao sa vrlo dobrim rasporedom. Ulica je sa malom frekvencijom saobraćaja. Zgrada ima lift, a ulaz, fasada kao i sam stan su u izvarednom stanju. Od prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve sobe i lođa. Stan je uknjižen na 67m2 i odmah je useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4100 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Zvezdara Mali mokri lug Jednoiposoban Steve Vargaša stan 1.5, Mali Mokri Lug, Steve Vargaša, 45m2, SU/5, TA. Prodaje se stan u zgradi iz 2010. godine. Nalazi se u suturenu, prozori su na 2m visine. Po strukturi je dvosoban. Grejanje je etažno, na struju. Blizina autobuske stanice. Infostan je samo 1.200,00 din. Prodaje se sa nameštajem. Uknjižen. Provizija 2%. 066/855-88-89 R-ID: #1724
prodaja Vračar Kalenić Jednosoban Novopazarska Vračar, Kalenić - Novopazarska 1.0, 29m2, 1/4, CG, podrum, interfon, telefon, klima. Jednosoban salonski stan. Renoviran, svetao, dvorišno orijentisan. Odlična, mirna lokacija. Uknjižen. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1824 Interfon, Telefon, Klima, Salonski stan.
Četvorosoban prodaja Beograd Savski venac Senjak Colak Antina Senjak, Colak Antina, 4.0, 85 m2, terasa, I od I sprata, dupleks, grejanje na mermoterm ploce, bez lifta, interfon, ktv, klima, useljiv po dogovoru, renoviran, uknjizen na 85 m2, starogradnja iz 1938. godine. Funkcionalan stan u kuci, dupleks u 2 nivoa. Dvorisno orijentisan, povucen od ulice. Suncan, mogucnost koriscenja zajednickog vrta. I nivo: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, prostrana spavaca soba, kupatilo i terasa. II nivo: hodnik, manja spavaca soba, veca spavaca soba i kupatilo. U blizini mnogih ambasada, internacionalnih skola, vrtica, pijace, Hajd parka, Ade, auto puta, mnogih komercijalnih i usluznih delatnosti. Cena 164 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 064/1959991 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane