Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Košutnjak Petra Konjovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Milorada Draškovića Trosoban Uknjižen, Gas, Terasa, Bašta, Klima, Renovirano, Internet, KATV, Telefon, Namešten. Prodaje se miran, ušuškan, osvetljen, izuzetno funkcionalan trosoban stan u mirnom delu Petlovog brda. Prelep stan u kućama u nizu. Stan je idealan za porodicu. U blizini je osnovna škola, vrtić, maxi... Kompletno renoviran stan 2011. godine, urađena je struja, voda i gas. Stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje, ostave, 2 komforne spavaće sobe i kupatila. Uređeno dvorište sa prednje i zadnje strane površine jednog ara. Poseduje zidanu letnju kuhinju i zidani roštilj, natkriveni letnjikovac. Prodaje se kompletno namešten stan bez ulaganja. Stan ima pripadajući podrum. Oko zgrade ima dosta parking mesta (nije zonirano). Stan ima grejnu površinu 72 m2 plus natkrivenu terasu 18m2 (merena površina 90 m2). Agencijska provizija 2% Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SM03 .
Novi Beograd Hayat (6 Kaplara- savograd) Bulevar Zorana Đinđića Dvosoban prodaja Uknjižen, 2.0, 53m2, VIII/X, terasa, lift, CG, podrum. U ponudi je stan na odličnoj lokaciji u blizini Arene na Novom Beogradu. Stan ima 53m2 i terasu od 10m2 koja se prostire dužinom celog stana. Stan se sastoji od hodnika, kupatila, komforne spavaće sobe sa izlazom na terasu, kuhinje i dnevnog boravka sa trpezarijom koji takođe izlaze na terasu. Sunčan i svetao stan, u izvornom stanju što daje mogućnost adaptacije po sopstvenom ukusu i potrebama. U okruženju se nalaze vrtići, škole, veliki broj prodavnica i restorana. Stan je izolovan od buke, nije do same ulice. Ispred zgrade postoji javni parking. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Agencijska provizija je 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SC05 .
Čukarica Cerak vinogradi Petoiposoban Vinogradski Venac stan Prodaje se miran, ušuškan, osvetljen, izuzetno funkcionalan dupleks koji funkcioniše kao 2 zasebne jedinice na najlepšem delu naselja Cerak vinogradi. Stan se nalazi u prelepoj zgradi od krem žute fasadne cigle koja je dobro održavana. U blizini zgrade ima veliki besplatan parking na kom uvek ima slobodnih mesta. Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Vidikovačke pijace, osnovne škole, vrtića, marketa... Stan na 6-om spratu se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kog se izlazi na lođu koja ima fantastičan pogled, trpezarije, kuhinje, ostave, 1 komforne spavaće sobe, 2 manje dečije sobe, gostinjskog toaleta i kupatila. Stan na 7-om spratu se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Iznad stana je sređen tavanski prostor koji se koristi kao ostava. Krov zgrade je od tegole. Protočna topla voda. Stan ima pripadajući podrum 5 m2. Svaki stan ima poseban ulaz. Postoji mogućnost da se odvoje ove dve stambene jedinice i da se uknjiže kao dva stana. Stan mereno ima 122 m2 (zbog kosina), korisna površina 110 m2. Stan za svaku preporuku. Mogu kreditni kupci. Uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent Srđan Milovanović broj licence 3970 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620-734 SM03 .
prodaja Zemun Meandri Dvoiposoban Šilerova Naselje je potpuno izolovano od tipične beogradske gužve i graje, što pruža osećaj mira i spokoja. Lokacija je smeštena u srcu Zemuna, na 10 minuta udaljena od centra Zemuna, 10 minuta od Zemunskog keja i 15 minuta do centra grada. krugu od 500 m od naselja se nalazi vrtić, škole, dom zdravlja, velika pijaca, Maxi i Idea. - PVC u boji - Višeslojni parket - Block lock vrata - Etažno grejanje (ugradni kotao) CENA SA PDV-om i sa uključenim parking mestom Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana Rok završetka – novembar 2022 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Hram Molerova Uknjižen, TA, renoviran, interfon U prilici smo da oglasimo prodaju dvosobnog stana na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Vračaru, nadomak Slavije i Hrama Svetog Save. Stan je uknjižen na 29m2, sastoji se od predsoblja, kuhinje, dnevne sobe sa trpezarijom, odvojene spavaće sobe, kupatila. Renoviran je i moderno opremljen, dvostran, sa dovoljno prirodne svetlosti. Podovi su obloženi granitnim pločicana. Odmah je useljiv, bez dodatnih ulaganja i prodaje se kompletno opremljen. Izuzetna mikrolokacija i odlična povezanost sa svim delovima grada. U neposrednom okruženju su osnovne škole, vrtići, pijaca Kalenić, banke, prehrambene prodavnice, restorani i ostali sadržaji neophodni sa svakodnevno nesmetano funkcionicanje. Idealan je za manju porodicu ili kao investicija. Stan je za svaku preporuku. Agenc. provizija 2% Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com IK05 .
ŠUMADIJSKI OKRUG prodaja Topola centar Gornja Trnava U srcu Šumadije, najlepših predela Srbije, na nekoliko km od Topole nalazi se ovo imanje koje ima fantastičan potencijal kako za život u prirodi tako i za biznis. Uknjižena površina od 4.7 ha savremeno uredjena , sa 6000 rodnih sadnica trešanja i bresaka starosti 4-5 godina Na samom imanju se nalazi i jezero koje omogućava kako zalivanje voćki sistemom kap po kap, tako i dodatno uživanje . Jezero poribljeno šaranom, somom.... Deo imanja je pod šumom sa prirodnim izvorom vode od strateškog značaja . Na imanju su i pomoćne zgrade sa kuhinjom kupatilom, terasom, zgrada za mehanizaciju.. Imanje je ogradjeno, visina ograde 1.8m , sa video nadzorom. Slika govori više od reči.. Na uvid Elaborat o analizi poljoprivrednog zemljišta. Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 www.artnekretnine.com .
Palilula Borča Sonje Marinković Dvosoban prodaja Uknjižen, CG, lift, lodja, parking ispred zgrade. Uredna zgrada sa fasadnom ciglom, stan svetao istočno orijentisan adaptibilan u 2,5 . Potrebno je standardno sredjivanje stana. ART NEKRETNINE DOO SE STRIKTNO PRIDRŽAVAJU SVIH UREDBI I PREPORUKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SVETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE VEZANIH ZA PREVENCIJU ŠIRENJA COVID-19 Agenc. provizija 2% “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd.Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com
Vračar Vračar lokacija Dvosoban Kneginje Zorke stan Izdaje se stan na prestižnoj lokaciji, pogodan za poslovni prostor i za stanovanje. Sastoji se iz dve prostorije, manje kuhinje, hodnika, kupatila i terase. Stan je sređen i useljiv. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
prodaja Vračar Slavija Dvosoban Kralja Milutina Kralja Milutina, 1/6, lift, dve terase, perfektan lux stan u zgradi iz '70.-ih, kompletno renoviran 2018., odlično pozicioniran, svetao, dvostrano orijentisan, visina plafona 2,8m, veoma komotne sve prostorije, obe sobe sa izlazom na terase, podno grejanje u delu pod keramikom, hrastov parket I klase, kompletna kuhinja sa tehnikom, ugradni plakari, pripadajući podrum, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Troiposoban prodaja Beograd Palilula Karaburma Pera Slijepčevića Pera Slijepčevića, troiposoban stan u vertikali kuće na tri nivoa, lođa, može se koristiti kao celina ili kao tri odvojena stana, dva mokra čvora, za adaptaciju, u mirnom delu Karaburme ispod Zvezdarske šume sa pogledom na Dunav, uknjiženo. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Vračar Južni bulevar Sime Igumanova Troiposoban 3.5, 105m2 (3 terase 10m2), 3/9, dva lifta, CG, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen na 95m2. Komforan, funkcionalan duplex na odličnoj lokaciji, na Uglu Maksima Gorkog i Sime Igumanova. Nalazi se u održavanaoj zgradi sa dva lifta. Poseduje parking sa rampom za stanare zgrade. Dvostrano je orijentisan. Renovirana kupatila. Sastoji se od: I nivo - predsoblje, kuhinja sa izlazom na terasu koja gleda na na Južni bulevar i Hram Sv. Save, trpezarije, dnevne sobe koja izlazi na manju terasu takođe okrenute ka Južnom bulevaru i hramu Sv. Save i kupatila. II nivo: hodnik, jedna velika spavaća soba sa izlazom na terasu, druga spavaća soba, veliki garderober i kupatilo. Agent Skokna Snežana 064/8132 137
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) BLOK 45 Jurija Gagarina Dvosoban prodaja 55m2 korisne povrsine + lodja. CG ODMAH USELJIV. DIREKTNA PRODAJA BEZ POSREDNIKA ODLICAN RENOVIRAN UKNJIZEN dvosoban stan u BLOKU 45 kod OS ,,Branko Radicevic,, na 3 minuta od Savskog setalista. vrtić, tržni centar, dom zdravlja, i pijaca u kraju sa puno zelenila Svetao stan severno orijentisan, uradjena PVC stolarija, renoviran 2019. godine, adaptilan u dvoiposoban stan. i zamenjene sve elektro i vodovodne instalacije. Interfon Lodja zastakljena Sastoji se od prostrane dnevne sobe, kuhinje koja moze da se odvoji po potrebi, trpezarijskog prostora, hodnika, velike spavace sobe(postoji mogucnost pretvaranja u dve spavace sobe-2 francuska balkona), lodje(izlaz iz dnevne sobe), kupatila(zamenjene cevi) i ostave (ulaz iz kuhinje). Parking iza i ispred zgrade, ima mesta da parkiranje. Zgrada ima 2 lifta, NEMA POTREBE ZA DODATNIM ULAGANJEM!. Povrsine 55 m2 sa lodjom2m2, UKNJIZEN na 55 m2. Moze KREDIT. BEZ POSREDNIKA DIREKTNA PRODAJA
Čukarica Cerak vinogradi Troiposoban Cerski venac stan OPIS NEKRETNINE: Uknjižen, dvostrano orijentisan, očuvan stan. Iznad stana je tavanski prostor u koji može da se udje samo iz ovog stana i proširi stan za još 30kvm. Na spratu se nalazi ostava. Lokacijski odličan. U blizini okretnice 52, škole, vrtića, pijace, okružen sa puno zelenila. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve lođe. Agencijska provizija 2 %.
prodaja Voždovac Šumice Trosoban Rimska OPIS NEKRETNINE: Uknjižen vojni stan u zgradi od crvene fasadne cigle, orijentisan suprotno od ulice, na jednoj od najlepših lokacija Voždovca. Odličan raspored, dva renovirana mokra čvora. Ugrađena nova PVC stolarija. Odmah useljiv. Odlična infrastruktura. U blizini BEO šoping centra. Trolejbuske linije 21, 22, i 29 i autobuske linije 31, 17, 50 i 55. Odlična ponuda. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, dve spavaće sobe, dva mokra čvora. Agencijska provizija 2%.
Trosoban prodaja Beograd Zvezdara Konjarnik Rudo 3.0, 73m2(dve lođe), 9/28, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, klima Rudo naselje objedinjuje tri stambena objekta koji svojom veličinom i upadljivošću predstavljaju simboličku kapiju na ulasku u Beograd iz pravca istoka. Miran deo grada na opštini Zvezdara, projektovan za porodični život, sa puno zelenih površina, opskrbljen je svakom uslužnom, obrazovnom i sportsko – rekreativnom infrastrukturom. Brza saobraćajna veza sa centrom grada i prigradskim naseljima, čini ga sve traženijom lokacijom za stanovanje. U prilici smo da vam ponudimo komforan i dobro održavan stan u zgradi urednog ulaza, okruženoj prostranim parkingom koji ne spada u zoniran deo. Sam stan je po strukturi trosoban, dvostrano orijentisan, odlično osvetljen i bez buke. Sve prostorije u stanu su funkcionalnog rasporeda tipične za tu vrstu gradnje i lako adaptibilne. Panoramski pogled na Beograd iz skoro svih prostorija čini boravak u njemu izuzetno prijatnim. Obzirom da je nepokretnost u izvorno održavanom stanju pruža savršenu mogućnost da se kroz sređivanje i adaptaciju u potpunosti izvuče maksimum iz velikog potencijala i da se potpuno prilagodi potrebama kupca. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture ovo je prava prilika za sve one koji traže kvalitetan stan na odličnoj lokaciji. Od prostorija: prijemna prostorija/predsoblje, dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja objedinjena sa trpezarijom, garderober, kupatilo i dve lođe. Uknjižen na 69 m2,mereno sa lođama 73m2, odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4106 Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Vračar Crveni krst SC Vračar Radivoja Koraća Garsonjera 0.5, 22m2, 10/10, lift, interfon, internet, telefon, ktv, klima, podrum Vračar je opština koja Vam pruža svu udobnost i raznolikost života u centru grada, i kao takva je vrlo atraktivna za potencijalne kupce. U prilici smo da Vam ponudimo stan u ulici Radivoja Koraća, koja se nalazi u neposrednoj blizini sportskog centra, pozorista, Bulevara kralja Aleksandra i Kalenić pijace. Zgrada kojoj pripada stan je kvalitetne gradnje osamdesetih, sa fasadnom ciglom i funkcionalnim stanovima. Ulaz je održavan, a stanu pripada i podrum. Garsonjera koja je u ponudi, se nalazi na desetom od deset spratova. Iznad je ravan krov, na koji se u septembru postavlja drugi sloj izolacije sa garancijom u trajanju od 10 godina. Prostor je kompletno renoviran i prodaje se sa novom belom tehnikom. Spoljne roletne su na električni pogon, zavese su rolo dan i noć. Kuhinja je moderno opremljena, a zbog funkcionalnosti mašina za pranje veša je postavljena u kuhinjske elemente. Jednostran, svetao, orijentisan ka severo-zapadu, sa prostranim dnevnim delom, sa koga se pruža panoramski pogled. Na spratu postoji prostrana terasa koja se može koristiti. Od prostorija: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i uvučenom kuhinjom, kupatilo. Uknjižen i odmah useljiv. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4108 Video nadzor, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Savski venac Dedinje Aleksandra Stambolijskog izdavanje 5.0, Dedinje, Diplomatska kolonija, 145m2, 2 terase, lux U oazi nadomak centra grada, u jednom od njegovih najprestižnijih delova nalazi se ovaj odličan stan sa 2 terase, 4 spavaće sobe, 2 toaleta. Ovu kuću krasi i prijatna, negovana bašta. Sve neophodno za konforno stanovanje. Provizija 50% Goran Janković 065/5339747 R-ID: #1730TV, Mašina za sudove, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Odmah useljiv
Stari Grad Stari Grad lokacija STARI GRAD Dobracina poslovni prostor Stari grad, Dobracina, 0.5, 30 m2, bez terase, III od VI spratova, eg na naftu, lift. Nalazi se u poslovnoj zgradi sa 24-satnim obezbedenjem i video nadzorom. Sastoji se od jedne svetle i prostrane kancelarije od 27 m2 i mokrog cvora i cajne kuhinje koji su zajednicki sa prostorom pored. Zgrada ima rampu za invalide koji kolicima imaju pristup u sam prostor. Cela zgrada ima etazno grejanje na naftu. Idealno je za kancelariju sa 3 zaposlena. Cena 300 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi 50 % od dogovorene mesecne cene rente. prostorije Raicevic nekretnine 060/3056064 || opremljenost : Prazan || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Voždovac Braće Jerković I II BRACE JERKOVIC Vojvode Vlahovica Brace Jerkovic, Vojvode Vlahovica, 4.0 vertikala kuce, 140 m2, 3 terase, na 2.4 ara placa, SUT + PR + I, eg/gas, telefon, interfon, ktv, internet, klima, uknjizena na 107 m2 (bez pomocnih prostorija), parking za 3 vozila. Vertikala sa zasebno odvojenim i pregradjenim dvoristem, asfaltirani prilaz i osvetljenje do kuce, parking za 3 vozila, uredjeno dvoriste sa travnjakom i ukraseno tujama. Kuca se sastoji iz 3 nivoa: Suteren od 23 m2. Prizemlje od 51 m2 (dnevna soba sa kuhinjom, spavaca soba i kupatilo), zajedno sa kotlarnicom od 2 m2 kao i 2 terase od po 1.5 m2. Sprat 51 m2 (2 spavace sobe i kupatilo) sa terasom od 7 m2. U blizini su linije gradskog prevoza 18, 26 i 50. Cena 175 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 062/1987601 || dokumentacija : uknjizen
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Lion LIPOV LAD Kulina bana Lipov lad, Kulina bana, 2.0, 52 m2 sa terasom, SUT od V spratova, eg, lift, interfon, brzo useljiv, uknjizen na 41 m2 kao atelje/poslovni prostor, parking mesto uracunato u cenu stana, novogradnja. Stan poseduje prostor ispred stana od 14 m2 koji nije usao u kvadraturu stana i moze da ga koristi samo vlasnik ovog stana. Prostorije: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaca soba, kupatilo i terasa od 11 m2. Ispred zgrade stan ima svoje parking mesto koje je uracunato u cenu stana. Cena 74 900 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane