Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Filmski grad Nebojše Đukelića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Pašino i Lekino brdo Veselina Masleše Jednosoban Veselina Masleše, 3/6, lift, novogradnja, lux, kompletno opremljen stan, nov nameštaj i tehnika ne korišćeno (TV, rerna, grejna ploča, mašina za sudove i veš, novo posuđe), na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, marketa, slobodan parking u ulici, za preporuku, uknjižen, plaćanje na mesečnom nivou, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Slavujev venac Slavujev Venac Slavujev venac Jednoiposoban prodaja 1.5, 31m2, sut/4, TA, interfon, internet, ktv Ulica Slavujev venac prostire se u lepom delu Zvezdare, ušuškana između ulica Dimitrija Tucovića i Svetog Nikole. Blizina Vukovog spomenika, tehničkih fakulteta i odlična saobraćajna povezanost čini ovaj deo grada sve popularnijim za život. U prilici smo da vam ponudimo jednoiposoban stan u zgradi sređene fasade i dvorištem sakrivene od ulice. Stan je izuzetno funkcionalnog rasporeda prostorija, dvostrano orijentisan i bez buke. Kompletno je renoviran, ukjlučujući termo i zvučnu izloaciju, pa ne zahteva dodatna ulaganja. Maksimalno iskorišćen prostor koji je do najsitnijih detalja estetski osmišljen, sa ugrađenim materijalima najviše klase i ekonomičnog grejanja na struju. Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prilika za kupce koji žele nepokretnost kako za stanovanje tako i za izdavanje. Od prostorija: antre, dnevni boravak objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba i kupatilo. Uknjižena zgrada, stan na uknjižbi, odmah useljiv, bez ulaganja. Kontakt: 065 233 52 60 R-ID: #4107 Interfon, Internet, Kablovska, Stara gradnja.
Vračar Hram Hram Sv. Save Trosoban Nevesinjska poslovni prostor 3.0, Hram Sv. Save, Nevesinjska, 60m2, CG, renoviran Osim za ugostiteljstvo, lokal sa izlogom prema ulici na odličnoj lokaciji, pogodan za salon lepote, frizerski salon, stomatološku ordinaciju, apoteku i sl. Prostorije: tri prostorije u zatvorenom delu lokala plus jedna prostorija poluotvorenog tipa za pušače, dva mokra čvora, dva ulaza u lokal. U zavisnosti od delatnosti moguć dogovor sa vlasnikom oko adaptacije lokala za buduću delatnost. Uknjižen. Provizija 50%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #1731
prodaja Zemun Meandri Dvosoban Ugrinovačka CENA SA GARAŽOM!!! U jednoj od najpoznatijih zemunskih ulica nalazi se ova moderna petospratnica. Na samo par kilometara od Dunava stanari ove zgrade će imati privilegiju užitka u čarima Zemuna. U blizini se nalazi Dom zdravlja kao i osnovne škole, hipemarketi, restorani i sportski kompleksi. Objekat se nalazi na 7km od centra grada i odlično je povezan sa ostalim delovima grada. Pupinov most nalazi na samo tri kilometara udaljenosti. - Garaža – klackalica - PVC u boji - Etažno grejanje - Najkvalitetnije sanitarije domaćih proizvođača - Rok završetka: leto 2023 CENA SA PDV-om i sa uključenom garažom Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvoiposoban prodaja Beograd Palilula Borča Bele Bartoka Bele Bartoka, 7/7, lift, terasa 8m2 sa jedinstvenim pogledom, odličan atelje u finkciji 2.5 stana u potkrovlju kvalitetne zgrade u planskom naselju Centar 3, u najlepšem delu Borče, dvostrano orijentisan, očuvan, mogućnost pravljenja galerije, protočna topla voda 24 sata, pripadajući podrum i ostava na spratu, dovoljno mesta za parking, u neposrednoj blizini OŠ "Jovan Ristić", više vrtića, pet linija gradskog prevoza, mnoštvo prodajnih, ugostiteljskih i sportskih objekata, pogodan za kupovinu na kredit, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zemun Zemun Donji grad Oračka Trosoban Stan se nalazi u dvorištu. Zgrada zidana 1960 a stan renoviran 2008. godine kada su ga kupili sadašnji vlasnici. Stan je adaptiran tako da se sada sastoji od: Ulaznog predsoblja iz koga se ulazi u hodnik iz koga se ulazi u dnevni boravak. Iz dnevnog borabka se levo ulazi u prvu spavaću sobu iz koje se ulazi u drugu spavaću sobu. Desno od ulaza u ove dve sobe je ulaz u treću spavaću sobu. Skroz desno iz dnevne sobe se ulazi u kuhinji iz koje se ide u kupatilo. Ispred stana se nalazi terasa površine od cca 15,00 m2. Visina plafona 2,30 m. U sobama je parket, u kuhinji i kupatilu keramika. Spoljna stolarija je PVC. Agencijska provizija je2%.
Zemun Zemun Donji grad Oračka Trosoban prodaja Stan se nalazi u dvorištu. Zgrada zidana 1960 a stan renoviran 2008. godine kada su ga kupili sadašnji vlasnici. Stan je adaptiran tako da se sada sastoji od: Ulaznog predsoblja iz koga se ulazi u hodnik iz koga se ulazi u dnevni boravak. Iz dnevnog borabka se levo ulazi u prvu spavaću sobu iz koje se ulazi u drugu spavaću sobu. Desno od ulaza u ove dve sobe je ulaz u treću spavaću sobu. Skroz desno iz dnevne sobe se ulazi u kuhinji iz koje se ide u kupatilo. Ispred stana se nalazi terasa površine od cca 15,00 m2. Visina plafona 2,30 m. U sobama je parket, u kuhinji i kupatilu keramika. Spoljna stolarija je PVC. Agencijska provizija je2%.
Zrenjanin Zrenjanin Beogradska i Uroša Predića plac Zemljište se nalazi na ulazu u Zrenjanin, u komercijalnoj zoni. U samoj blizini se nalazi LIDL, Roda i OMV pumpa. Plac ima izlaz na Beogradsku ulicu i na ulicu Uroša Predića Varijanta I - Površina parcele: 2.300,00 m2 Po postojećem urbanizmu imamo sledeće parametre: Stepen zauzetosti parcele:60% Spratnost objekta: Po +Pr+2+ Pk - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- nadzemno: cca 5.850,00 m2 - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- podzemno: cca 1.600,00 m2 Ukupno BRGP ( nadzemno i podzemno): cca 7.150,00 m2 Opterećenje zemljišta na lokaciji iznosi: cca 37,75 €/m2 Cena lokacije iznosi: 195.000,00 € Varijanta I - Površina parcele: 2.300,00 m2 Po postojećem urbanizmu imamo sledeće parametre: Stepen zauzetosti parcele:60% Spratnost objekta: Po +Pr+2+ Pk - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- nadzemno: cca 5.000,00 m2 - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- podzemno: cca 1.400,00 m2 Ukupno BRGP ( nadzemno i podzemno): cca 6.400,00 m2 Opterećenje zemljišta na lokaciji iznosi: cca 35,93 €/m2 Cena lokacije iznosi: 230.000,00 € Postoji mogućnost kupovine još 4 ara (35000e) U cenu nije uračunata posrednička provizija u iznosu od 2% od dogovorene cene.
prodaja Surčin Surčin naselje Dobanovci Marije Kiri Lokacija se nalazi na samom autoputu Beograd – Zagreb, kod Dobanovaca na isključenju za Ugrinovce. Lokacija se nalazi na samoj petlji i vidljiva je sa auto-puta. Lokacija se sastoji od dve parcele: Prva parcela zemljište u građevinskom području površine 8.011,00 m2, na kome se nalazi uknjiženi poslovni objekat površine 656,00 m2, i porodična stambena zgrada površine 121,00 m2 koja je izgrađena bez odobrenja za gradnju Druga parcela se graniči sa ovom i površine je 2.092,00 m2 i vodi se kao poljoprivredno zemljište. Ukupna površina zemljišta je :10.103,00 m2 Ukupna površina uknjiženih objekata na parcelama: 656,00 m2 Po urbanizmu na lokaciji se može izgraditi bruto cca 9.000,00 m2 poslovnog objekta. Zauzeće na parceli 90% ukupne površine. Likacija je idealna za logistički centar ili proizvodnu delatnost različitih namena. U blizini se nalaze dva naselja, Dobanovci koji su u neposrednoj blizini i nešto malo dalje Ugrinovci.
prodaja Beograd Surčin Surčin naselje Dobanovci Marije Kiri Lokacija se nalazi na samom autoputu Beograd – Zagreb, kod Dobanovaca na isključenju za Ugrinovce. Lokacija se nalazi na samoj petlji i vidljiva je sa auto-puta. Lokacija se sastoji od dve parcele: Prva parcela zemljište u građevinskom području površine 8.011,00 m2, na kome se nalazi uknjiženi poslovni objekat površine 656,00 m2, i porodična stambena zgrada površine 121,00 m2 koja je izgrađena bez odobrenja za gradnju Druga parcela se graniči sa ovom i površine je 2.092,00 m2 i vodi se kao poljoprivredno zemljište. Ukupna površina zemljišta je :10.103,00 m2 Ukupna površina uknjiženih objekata na parcelama: 656,00 m2 Po urbanizmu na lokaciji se može izgraditi bruto cca 9.000,00 m2 poslovnog objekta. Zauzeće na parceli 90% ukupne površine. Likacija je idealna za logistički centar ili proizvodnu delatnost različitih namena. U blizini se nalaze dva naselja, Dobanovci koji su u neposrednoj blizini i nešto malo dalje Ugrinovci.
Beograd prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Gandijeva Dvoiposoban Izvorno 2.0 stan, adaptiran u 2.5, na odličnoj lokaciji sa svom pratećom infrastrukturom. Dva mokra čvora. Dvostrano orijentisan. Renoviran. Uknjižen na 60m2 korisne površine. Odmah useljiv. Agencijska provizija koju plaća kupac je 2%.
Rakovica Miljakovac kod okretnice BUS-a Borska Jednosoban prodaja
Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Jednosoban stan Stan se nalazi u odličnoj novogradnji sa liftom u blizini Grand kafe i Bežanijske kose. Stan je južno orijentisan, uknjižen, useljiv. Kupac prvog stana ima povraćaj PDV-a. Agencijska provizija koju plaća kupac je 2%.
prodaja Barajevo - Barajevo (mesto) Dvosoban Stan 64m2, dvosoban stan, sa centralnim grejanjem. 1. sprat. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, veliki dnevni boravak, spavaća soba i terasa od oko 7m2. Pripadajući podrum. Odlična pozicija stana, okružen zelenilom, blizina autobuskog stajališta, obdaništa, pošte i prodavnice. Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Trosoban izdavanje Beograd Vračar Vračar lokacija Vračar centar MLATIŠUMINA Prelep svetao stan u mirnom delu Vračara, u cenu kirije uračumato GARAŽNO MESTO, zgrada se savršeno održava. Stan se nalazi na pretposlednjem (četvrtom spratu) Kućni ljubimci nisu dozvoljeni AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Klima, Topla voda
Beograd izdavanje Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 25 - Beogradska Arena BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA Jednoiposoban Lep stan u odličnom delu Novog Beograda. Useljiv od 01.09.2021. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja. Topla voda
Voždovac Voždovac lokacija Naselje Veljko Vlahović VOJVODE VLAHOVIĆA Dvoiposoban izdavanje Odmah useljiv stan. Lepo poremljen. Kućni ljubimci uz konsultaciju. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Stari Grad Centar i Terazije Terazije Jednoiposoban TERAZIJE stan Izdajem namešten stan u centru Beograda, na Terazijama. Stan je u mirnom delu zgrade, u strogom centru grada, kompletno renoviran i namešten, odmah useljiv. Mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade. Izdavanje na duže vreme. Ne kućni ljubimci AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja. Topla voda
izdavanje Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija Dvosoban LJUBOMIRA STANOJEVIĆA Nov, namešten stan u mirnoj ulici sa velikom terasom i pogledom na bašte, nedaleko od centra grada. Mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade. Odlična autobuska veza sa svim krajevima grada. Stan je odmah useljiv i izdaje se na duži period za stanovanje. Depozit u visini jedne mesečne kirije obavezan. Mesečno plaćanje 400 e - uračunati su svi troškovi, ukoliko se iznajmljuje i garaža, cena je 450e sa uračunatim ostalim troškovima kućni ljubimci uz konsultaciju AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Klima,
Troiposoban izdavanje Beograd Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari merkator KLARE CETKIN Lux stan na Novom Beogradu. Odlična veza sa prevozom. U blizini dom zdravlja, osnovne škole, Ma,xi Mogu kućni ljubimci AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Topla voda
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane