Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Slavujev venac Slavujev Venac Slavujev venac

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Hram Hram Sv. Save Nevesinjska Trosoban 3.0, Hram Sv. Save, Nevesinjska, 60m2, CG, renoviran Osim za ugostiteljstvo, lokal sa izlogom prema ulici na odličnoj lokaciji, pogodan za salon lepote, frizerski salon, stomatološku ordinaciju, apoteku i sl. Prostorije: tri prostorije u zatvorenom delu lokala plus jedna prostorija poluotvorenog tipa za pušače, dva mokra čvora, dva ulaza u lokal. U zavisnosti od delatnosti moguć dogovor sa vlasnikom oko adaptacije lokala za buduću delatnost. Uknjižen. Provizija 50%. Goran Janković 065/533-97-47 R-ID: #1731
Zemun Meandri Ugrinovačka Dvosoban prodaja CENA SA GARAŽOM!!! U jednoj od najpoznatijih zemunskih ulica nalazi se ova moderna petospratnica. Na samo par kilometara od Dunava stanari ove zgrade će imati privilegiju užitka u čarima Zemuna. U blizini se nalazi Dom zdravlja kao i osnovne škole, hipemarketi, restorani i sportski kompleksi. Objekat se nalazi na 7km od centra grada i odlično je povezan sa ostalim delovima grada. Pupinov most nalazi na samo tri kilometara udaljenosti. - Garaža – klackalica - PVC u boji - Etažno grejanje - Najkvalitetnije sanitarije domaćih proizvođača - Rok završetka: leto 2023 CENA SA PDV-om i sa uključenom garažom Povraćaj PDV-a za kupce prvog stana "Art nekretnine" d.o.o. Beograd reg.br 339 Pozovite nas i zakažite sastanak 011/4016-236 011/4016-237 .
Palilula Borča Dvoiposoban Bele Bartoka stan Bele Bartoka, 7/7, lift, terasa 8m2 sa jedinstvenim pogledom, odličan atelje u finkciji 2.5 stana u potkrovlju kvalitetne zgrade u planskom naselju Centar 3, u najlepšem delu Borče, dvostrano orijentisan, očuvan, mogućnost pravljenja galerije, protočna topla voda 24 sata, pripadajući podrum i ostava na spratu, dovoljno mesta za parking, u neposrednoj blizini OŠ "Jovan Ristić", više vrtića, pet linija gradskog prevoza, mnoštvo prodajnih, ugostiteljskih i sportskih objekata, pogodan za kupovinu na kredit, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zemun Zemun Donji grad Trosoban Oračka Stan se nalazi u dvorištu. Zgrada zidana 1960 a stan renoviran 2008. godine kada su ga kupili sadašnji vlasnici. Stan je adaptiran tako da se sada sastoji od: Ulaznog predsoblja iz koga se ulazi u hodnik iz koga se ulazi u dnevni boravak. Iz dnevnog borabka se levo ulazi u prvu spavaću sobu iz koje se ulazi u drugu spavaću sobu. Desno od ulaza u ove dve sobe je ulaz u treću spavaću sobu. Skroz desno iz dnevne sobe se ulazi u kuhinji iz koje se ide u kupatilo. Ispred stana se nalazi terasa površine od cca 15,00 m2. Visina plafona 2,30 m. U sobama je parket, u kuhinji i kupatilu keramika. Spoljna stolarija je PVC. Agencijska provizija je2%.
Trosoban prodaja Beograd Zemun Zemun Donji grad Oračka Stan se nalazi u dvorištu. Zgrada zidana 1960 a stan renoviran 2008. godine kada su ga kupili sadašnji vlasnici. Stan je adaptiran tako da se sada sastoji od: Ulaznog predsoblja iz koga se ulazi u hodnik iz koga se ulazi u dnevni boravak. Iz dnevnog borabka se levo ulazi u prvu spavaću sobu iz koje se ulazi u drugu spavaću sobu. Desno od ulaza u ove dve sobe je ulaz u treću spavaću sobu. Skroz desno iz dnevne sobe se ulazi u kuhinji iz koje se ide u kupatilo. Ispred stana se nalazi terasa površine od cca 15,00 m2. Visina plafona 2,30 m. U sobama je parket, u kuhinji i kupatilu keramika. Spoljna stolarija je PVC. Agencijska provizija je2%.
Zrenjanin prodaja Zrenjanin Zrenjanin Beogradska i Uroša Predića Zemljište se nalazi na ulazu u Zrenjanin, u komercijalnoj zoni. U samoj blizini se nalazi LIDL, Roda i OMV pumpa. Plac ima izlaz na Beogradsku ulicu i na ulicu Uroša Predića Varijanta I - Površina parcele: 2.300,00 m2 Po postojećem urbanizmu imamo sledeće parametre: Stepen zauzetosti parcele:60% Spratnost objekta: Po +Pr+2+ Pk - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- nadzemno: cca 5.850,00 m2 - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- podzemno: cca 1.600,00 m2 Ukupno BRGP ( nadzemno i podzemno): cca 7.150,00 m2 Opterećenje zemljišta na lokaciji iznosi: cca 37,75 €/m2 Cena lokacije iznosi: 195.000,00 € Varijanta I - Površina parcele: 2.300,00 m2 Po postojećem urbanizmu imamo sledeće parametre: Stepen zauzetosti parcele:60% Spratnost objekta: Po +Pr+2+ Pk - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- nadzemno: cca 5.000,00 m2 - BRGP (bruto razvijena građevinska površina) objekta- podzemno: cca 1.400,00 m2 Ukupno BRGP ( nadzemno i podzemno): cca 6.400,00 m2 Opterećenje zemljišta na lokaciji iznosi: cca 35,93 €/m2 Cena lokacije iznosi: 230.000,00 € Postoji mogućnost kupovine još 4 ara (35000e) U cenu nije uračunata posrednička provizija u iznosu od 2% od dogovorene cene.
Surčin Surčin naselje Dobanovci Marije Kiri prodaja Lokacija se nalazi na samom autoputu Beograd – Zagreb, kod Dobanovaca na isključenju za Ugrinovce. Lokacija se nalazi na samoj petlji i vidljiva je sa auto-puta. Lokacija se sastoji od dve parcele: Prva parcela zemljište u građevinskom području površine 8.011,00 m2, na kome se nalazi uknjiženi poslovni objekat površine 656,00 m2, i porodična stambena zgrada površine 121,00 m2 koja je izgrađena bez odobrenja za gradnju Druga parcela se graniči sa ovom i površine je 2.092,00 m2 i vodi se kao poljoprivredno zemljište. Ukupna površina zemljišta je :10.103,00 m2 Ukupna površina uknjiženih objekata na parcelama: 656,00 m2 Po urbanizmu na lokaciji se može izgraditi bruto cca 9.000,00 m2 poslovnog objekta. Zauzeće na parceli 90% ukupne površine. Likacija je idealna za logistički centar ili proizvodnu delatnost različitih namena. U blizini se nalaze dva naselja, Dobanovci koji su u neposrednoj blizini i nešto malo dalje Ugrinovci.
Surčin Surčin naselje Dobanovci Marije Kiri plac Lokacija se nalazi na samom autoputu Beograd – Zagreb, kod Dobanovaca na isključenju za Ugrinovce. Lokacija se nalazi na samoj petlji i vidljiva je sa auto-puta. Lokacija se sastoji od dve parcele: Prva parcela zemljište u građevinskom području površine 8.011,00 m2, na kome se nalazi uknjiženi poslovni objekat površine 656,00 m2, i porodična stambena zgrada površine 121,00 m2 koja je izgrađena bez odobrenja za gradnju Druga parcela se graniči sa ovom i površine je 2.092,00 m2 i vodi se kao poljoprivredno zemljište. Ukupna površina zemljišta je :10.103,00 m2 Ukupna površina uknjiženih objekata na parcelama: 656,00 m2 Po urbanizmu na lokaciji se može izgraditi bruto cca 9.000,00 m2 poslovnog objekta. Zauzeće na parceli 90% ukupne površine. Likacija je idealna za logistički centar ili proizvodnu delatnost različitih namena. U blizini se nalaze dva naselja, Dobanovci koji su u neposrednoj blizini i nešto malo dalje Ugrinovci.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Blok 70 Dvoiposoban Gandijeva Izvorno 2.0 stan, adaptiran u 2.5, na odličnoj lokaciji sa svom pratećom infrastrukturom. Dva mokra čvora. Dvostrano orijentisan. Renoviran. Uknjižen na 60m2 korisne površine. Odmah useljiv. Agencijska provizija koju plaća kupac je 2%.
Jednosoban prodaja Beograd Rakovica Miljakovac kod okretnice BUS-a Borska
Beograd prodaja Novi Beograd Ledine NBGD Ledine Jednosoban Stan se nalazi u odličnoj novogradnji sa liftom u blizini Grand kafe i Bežanijske kose. Stan je južno orijentisan, uknjižen, useljiv. Kupac prvog stana ima povraćaj PDV-a. Agencijska provizija koju plaća kupac je 2%.
Barajevo - Barajevo (mesto) Dvosoban prodaja Stan 64m2, dvosoban stan, sa centralnim grejanjem. 1. sprat. Prostorije: predsoblje, kuhinja, trpezarija, veliki dnevni boravak, spavaća soba i terasa od oko 7m2. Pripadajući podrum. Odlična pozicija stana, okružen zelenilom, blizina autobuskog stajališta, obdaništa, pošte i prodavnice. Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Stara gradnja. Gradska kanalizacija
Vračar Vračar lokacija Vračar centar Trosoban MLATIŠUMINA stan Prelep svetao stan u mirnom delu Vračara, u cenu kirije uračumato GARAŽNO MESTO, zgrada se savršeno održava. Stan se nalazi na pretposlednjem (četvrtom spratu) Kućni ljubimci nisu dozvoljeni AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Klima, Topla voda
izdavanje Novi Beograd Arena (blok 24 i 25) Blok 25 - Beogradska Arena Jednoiposoban BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA Lep stan u odličnom delu Novog Beograda. Useljiv od 01.09.2021. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Izvorno stanje. Stara gradnja. Topla voda
Dvoiposoban izdavanje Beograd Voždovac Voždovac lokacija Naselje Veljko Vlahović VOJVODE VLAHOVIĆA Odmah useljiv stan. Lepo poremljen. Kućni ljubimci uz konsultaciju. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Izvorno stanje.
Beograd izdavanje Stari Grad Centar i Terazije Terazije TERAZIJE Jednoiposoban Izdajem namešten stan u centru Beograda, na Terazijama. Stan je u mirnom delu zgrade, u strogom centru grada, kompletno renoviran i namešten, odmah useljiv. Mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade. Izdavanje na duže vreme. Ne kućni ljubimci AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Internet, Telefon, Kablovska, Stara gradnja. Topla voda
Palilula Profesorska kolonija Profesorska Kolonija LJUBOMIRA STANOJEVIĆA Dvosoban izdavanje Nov, namešten stan u mirnoj ulici sa velikom terasom i pogledom na bašte, nedaleko od centra grada. Mogućnost parkiranja u dvorištu zgrade. Odlična autobuska veza sa svim krajevima grada. Stan je odmah useljiv i izdaje se na duži period za stanovanje. Depozit u visini jedne mesečne kirije obavezan. Mesečno plaćanje 400 e - uračunati su svi troškovi, ukoliko se iznajmljuje i garaža, cena je 450e sa uračunatim ostalim troškovima kućni ljubimci uz konsultaciju AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Klima,
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Stari merkator Troiposoban KLARE CETKIN stan Lux stan na Novom Beogradu. Odlična veza sa prevozom. U blizini dom zdravlja, osnovne škole, Ma,xi Mogu kućni ljubimci AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Topla voda
izdavanje Vračar Vračar lokacija Vračar centar Jednoiposoban JUŽNI BULEVAR Renoviran i kompletno namešten stan u ulici Južni bulevar. Nalazi se na prvom spratu stan je 1.5 - soban veličine 32m2. Dvostrano je orijentisan, opremljen novim namestajem. Ne mogu kućni ljubimci AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Topla voda
Trosoban prodaja Beograd Palilula Hadžipopovac Nikodima Milasa Hadzipopovac, Nikodima Milasa, 3.0, 84 m2 sa 2 lodje, V od XIII spratova, cg, telefon, 2 lifta, interfon, video nadzor, ktv, internet, podrum, uknjizen, starogradnja. Odlicno pozicioniran soliter na kompletno uredjenoj mikrolokaciji u blizini svih vaznih sadrzaja, skole, vrtica, marketa, banke, prevoza, povezanost sa svim delovima grada. Kvalitetna gradnja iz 60-ih godina, lepo odrzavan ulaz sa dva lifta, pripadajuci podrum. Komforan porodicni stan, svetao, dvostrano orijentisan. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevni boravak, dve spavace sobe, kuhinja, ostava, kupatilo, toalet i dve zastakljene lodje od po 4 m2. Grejna povrsina je 76 m2. Stan je delimicno renoviran, zamenjena je spoljna stolarija i renovirani su kupatilo i toalet. Cena je 149 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056057 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane