Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

kuca Beograd prodaja Palilula Krnjača

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Otona Zupančiča Jednosoban Na najboljoj lokaciji kod fontane u ulici Otona Župančiča u zgradama sa 4 sprata prodaje se stan na 2 spratu sa pogledom na fontanu i park, ispred zgrade veliki parking koji koriste stanari zgrade. Mirno okruženje, bez buke. Stan je osunčan jutarnjim suncem! Neposredna blizina svih važnih institucija i urbanih sadržaja neophodnih za život (škola, vrtić, javni prevoz, hala sportova, Mc donalds). Od renoviranja stan nije useljavan! Zamišljen je kao open space koncept, ali vrlo lako se može pretvoriti u jednoiposoban po potrebi. Sve je kompletno renovirano najboljim materijalima od poda do plafona. Uradjen je jasenov parket sa visokim lajsnama 6 cm, kompletno nova elektro i vodovodna mreža. Pvc sedmokomorna stolarija sa roletnama i 3 dihtung gume. Novo kupatilo sa italijanskom keramikom, zidanom tuš kabinom (Kaljeno staklo), spuštenim plafonom i led rasvetom, novim bojlerom, geberit sistemom sakrivenog vodokotlića, nova ulazna vrata sa 5 ključeva. Sve ugradjeno u stanu je pod garancijom 2 godine (Pvc prozori, Led rasveta, Bojler, Sanitarije, Geberit, Ulazna vrata). Stan je uknjižen i odmah useljiv! Vlasnik
Vračar Cvetni trg Krunska Svetozara Markovića Petoiposoban prodaja Prodajem izuzetan stan u Svetozara Markovica između Tasmajdana i Krunske, blizu skole Vladislav Ribnikar, decijeg obdaništa, gimnazije... Stan se nalazi u lepoj zgradi iz 1936 godine sa mermernim ulazom, liftom i centralnim grejanjem sa malim brojem stanara. Po strukturi je 5,5 soba i sastoji se od 4 spavace sobe, dnevnog boravka, trpezarije, salona, kuhinje, 2 kupatila sa Jakuzzi kadom i dve tus kabine koje su kao sve sanitarije Willroy&Boch, granitna italijanska keramika, hrastov parket, hrast-aluminijum stolarijom. Stan poseduje 2 lodje od kojih je jedna povrsine 20m2 sa predivnim pogledom na Avalu, Hram Svetog Save, s jedne strane a sa druge gleda ka Novom Beogradu, pancevackom mostu, Crkvi Svetog Marka...U blizini (u Krunskoj ulici) se nalazi velika garaza gde se može iznajmiti parking mesto. Stan je izuzetan i za svaku preporuku.
Vračar Slavija Makenzijeva 20 Trosoban stan Stan je uknjižen na 167m2 grejne površine sa galerijom, plus dve terase po 20-tak kvadrata. U stanu postoje 4 mokra čvora, kuhinja + tri kupatila. Donji nivo je površine 114m2, i funkcionuše po principu open space, sa izdvojenom sobom sa sopstvenim kupatilom. Ima izlaz na veliku terasu na kojoj je uređen prostor za roštilj, i koja je spoljnim stepeništem spojena sa gornjim terasom. Na galeriji se nalazi prostor za odlaganje garderobe, soba i posebno veliko kupatilo. Takođe ima izlaz na veliku terasu. Stan se nalazi na 4 spratu stambene zgrade bez lifta, postoji mogućnost ugradnje spoljnog lifta. Grejanje je na struju (u stanu postoji klima).
prodaja Stari Grad Skupština Trg Nikole Pasica Dvosoban Odličan raspored, kompletno renoviran bez ulaganja, miran. Prodaje se sa novim nameštajem. Ulaz sa Trga Nikole Pašića, zgrada ima dva ulaza.
izdavanje Indjija Indjija Indjija Izdaje se stan u samom centru grada. U srukturi sastoji se od hodnika, kupatila kuhinje trpezarije i dnevnog boravka sa izlaskom na terasu i spavaće sobe. Od stvari u stanu se nalazi kuhinja sa peći i frižiderom. Stan se nalazi na trećem spratu, centralno grejanje, parket, video nadzor u zgradi, poseduje svoje parking mesto.
Beograd prodaja Vračar Hram Makenzijeva Prodaje se lokal 64.54. m2 (uknjiženo 60 m2) na veoma prometnom mestu, u Makenzijevoj ulici, u visini Hrama Sv. Save, ugaoni. Lokal je nedavno renoviran (reorganizovan unutrašnji prostor prema potrebi zakupca) i trenutna namena mu je cvećara, a čine ga sledeći prostori: prodajni prostor, sa 2 ulična izloga, delom za klijente,delom za finalnu obradu robe, priručnom kancelarijom, ukupne površine oko 41m2 kancelarija, veća, odvojena demontažnom pregradom prema prodajnom prostoru, površine oko 18 m2 pretprostor sa izlazom u dvorište (uz dogovor) sanitarni prostor sa WC-om, umivaonikom, tuš kabinom, bojlerom i zidnom grejalicom Podovi: italijanska (prodajni prostor i pretprostor) i domaća kerai pretprostor) i domaća keramika (sanitarni prostor), laminat I klase (deo prodajnog prostora i kancelarija). Spoljni i zidovi dvorišnog ulaza i sanitarnog prostora od opeke, delimično izolovani, malterisani, bojeni ili obloženi keramičkim zidnim pločicama (toalet sa tuš kabinom). Svi ostali pregradni zidovi su demontažni, metalne potkonstrukcije obložene gipskartonskim pločama, sa ili bez zvučnoizolujućeg sloja mineralne vune, gletovani i bojeni poludisperzijom. Demontaža je moguća bez oštećenja podne obloge. Plafoni gipskartonski, spušteni, sa ugrađenom plafonskom rasvetom u prodajnom prostoru. Izlozi i ulaz sa ulice - bravarija zastakljena termoizolacionim staklom. Unutrašnja vrata, vrata prema dvorištu (korišćenje uz dogovor), dvorišni prozor kancelarije - drvena konstrukcija zastakljeno termoizolacionim staklom. Napajanje električnom energijom 17.5 kV, direktna telefonska linija, instalacija za TV, interfon . Lokal je u zakupu do 01.07.2023. Lokal se nalazi na katastarskoj parceli predviđenoj za realizaciju II faze Plana detaljne regulacije saobraćajnice Slavija - Žička i predviđen je za eksproprijaciju (uz finansijsku naknadu). Za realizaciju ovog projekta Budžetom grada Beograda za 2021. i projekcijom Budžeta za 2022. i 2023. nisu obezbeđena nikakva sredstva. Važećim propisima grada Beograda određuje se naknada za m2 ekspropriisanog poslovnog prostora u visini poreske osnovice za taj prostor. Za 2021. godinu poreska osnovica za ovaj lokal je 2 200 evra/m2. Moguć je dogovor.
Vračar Slavija Bulevar oslobođenja Četvoroiposoban prodaja Slavija , zgrada pored Švajcarske ambasade , stan 130 m2 , izvorno salonac .Pre 15 godina adaptiran u dve odvojene stambene jedinice sa zajedničkim ulazom(levi stan 54 m2 , desni stan 76 m2) , plafon spušten na 3,2 m visinu .Levi stan : spavaća soba , ogroman dnveni boravak sa trpezarijom , kuhinja , kupatilo i francuski balkon . Desni stan : dve spavaće sobe , 2 kupatila , dnevni boravak , trpezarija , kuhinja i terasa. Zgrada ( vrhunska stara gradnja zaštićena odlukom države ) zidovi preko pola metra debljine , sa liftom. Uz stan ide pripadajući podrum od 15 kvadrata . . Vlasnik - 062/640-897 . BEZ SARADNJE SA AGENCIJAMA
Zvezdara Ðeram Dvosoban stan Samo par koraka od Bulevara Kralja Aleksandra a sasvim dovoljno udaljen od buke saobracaja i tramvaja, nalazi se luksuzni stan salonskog tipa. Prestižna lokacija na kojoj se nalazi pruza kompletnu infrastrukturu. U neposrednoj blizini se nalaze Djeram pijaca, prodavnice, pekare, brojni restorani i kafici, vrtici, osnovne i srednje skole, veliki broj fakulteta kao i brojne linije gradskog prevoza koje Vas povezuju sa svim delovima grada. Ovaj prelepi salonac sa visinom plafona više od 3 metra se nalazi na prvom spratu predratne zgrade sa mermernim ulazom koja se savršeno održava. Sama zgrada se sastoji od 3 sprata i ukupno 9 stanova. Stan je izvorno dvosoban, dvostrano orjentisan i izuzetno komforan. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, spavace sobe, hodnika i kupatila. Uknjizen na 48m2, mereno 51m2. Stan je kompletno renoviran najkvalitetnijim materijalima od poda do plafona. Kompletna nova elektro i vodovodna instalacija. Stan je uknjižen bez tereta i zabeležbi. Mogućnost kupovine na kredit. Odmah useljiv. Direktna prodaja od vlasnika bez provizije.
prodaja Zvezdara Zvezdara lokacija Dvoiposoban Nov, uknjizen stan na odlicnoj lokaciji. Zgrada je nova. Dnevni boravak sa kuhinjom, 2 sobe odvojene od kojih je jedna ( veca) sa izlazom na terasu. Kupatilo sa tus kabinom i sanitarijama. Pvc prozori u stanu, parkrt S klase. Stan se nalazi na 5 minuta pesaka do Vukovog spomenika.
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Krunska Molerova Vlasnik prodaje kompletno luksuzno renoviran,uknjižen, odmah useljiv, dvosoban stan na izvanrednoj lokaciji u Molerovoj, u delu između Krunske i Kičevske. Stan je uknjižen na 46m2, na VPR od 4 sprata održavane stambene zgrade sa liftom. Dvostrano je orijentisan istok - zapad i to dnevna soba ka Molerovoj (istok) a spavaća soba ka mirnom i tihom dvorištu (zapad) u koje automobili nemaju prilaz. Pešački ulaz u dvorište, isključivo za stanare zgrade, je iz zgrade uz ključ. Visina od zemlje do najniže tačke prozora je po 2,10 m u obe sobe. Stan se sastoji iz dnevne sobe sa kuhinjsko trpezarijskim delom, spavace sobe, kupatila i hodnika. Obe sobe imaju spoljnji prozor i prirodnu ventilaciju i u sve prostorije se ulazi iz hodnika. Stan poseduje i pripadajući podrum. U stanu su zamenjeni: elektro, vodovodna i kanalizaciona instalacija, sva unutrašnja vrata, pvc prozori i parket. Kupatilo i ugradna kuhinja su kompletno novi i nekorišćeni i sve je u garanciji proizvodjaca u trajanju od 2 godine (nova tuš kabina sa ugradnim usponskim tušem, konzolna wc šolja sa geberit mehanizmom, lavabo sa ormarićem, ogledalo, bojler, granitna sudopera, ugradna sudo mašina, ugradni aspirator, ugradna rerna i ugradna ploča. Novi PVC prozori su sa rolo komarnicima i aluminijskim roletnama kojima se upravlja automatski preko komande na daljinskom upravljaču (sve novo nekorišćeno i pod garancijom proizvodjača). Ugrađeni su novi aluminijijumski radijatori (Ferolli), sušač peškira i radijatorski ventili. U stanu je postavljena nova LED rasveta. Zgrada dobro održavana, sa kodiranim ulaskom. Izuzetna lokacija stana, dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Povoljan za sve namene – za život, za izdavanje stana na dan, za poslovni prostor i odličan kao investicija (zbog rasta cena u užem centru). Stan uknjižen, može na kredit, vlasništvo 1/1. VIDEO: https://youtu.be/Cinn2f2Akns
Beograd prodaja Vračar Kalenić Dvosoban Vlasnik prodaje kompletno luksuzno renoviran,uknjižen, odmah useljiv, dvosoban stan na izvanrednoj lokaciji u Molerovoj, u delu između Krunske i Kičevske. Stan je uknjižen na 46m2, na VPR od 4 sprata održavane stambene zgrade sa liftom. Dvostrano je orijentisan istok - zapad i to dnevna soba ka Molerovoj (istok) a spavaća soba ka mirnom i tihom dvorištu (zapad) u koje automobili nemaju prilaz. Pešački ulaz u dvorište, isključivo za stanare zgrade, je iz zgrade uz ključ. Visina od zemlje do najniže tačke prozora je po 2,10 m u obe sobe. Stan se sastoji iz dnevne sobe sa kuhinjsko trpezarijskim delom, spavace sobe, kupatila i hodnika. Obe sobe imaju spoljnji prozor i prirodnu ventilaciju i u sve prostorije se ulazi iz hodnika. Stan poseduje i pripadajući podrum. U stanu su zamenjeni: elektro, vodovodna i kanalizaciona instalacija, sva unutrašnja vrata, pvc prozori i parket. Kupatilo i ugradna kuhinja su kompletno novi i nekorišćeni i sve je u garanciji proizvodjaca u trajanju od 2 godine (nova tuš kabina sa ugradnim usponskim tušem, konzolna wc šolja sa geberit mehanizmom, lavabo sa ormarićem, ogledalo, bojler, granitna sudopera, ugradna sudo mašina, ugradni aspirator, ugradna rerna i ugradna ploča. Novi PVC prozori su sa rolo komarnicima i aluminijskim roletnama kojima se upravlja automatski preko komande na daljinskom upravljaču (sve novo nekorišćeno i pod garancijom proizvodjača). Ugrađeni su novi aluminijijumski radijatori (Ferolli), sušač peškira i radijatorski ventili. U stanu je postavljena nova LED rasveta. Zgrada dobro održavana, sa kodiranim ulaskom. Izuzetna lokacija stana, dobra saobraćajna povezanost sa svim delovima grada. Povoljan za sve namene – za život, za izdavanje stana na dan, za poslovni prostor i odličan kao investicija (zbog rasta cena u užem centru). Stan uknjižen, može na kredit, vlasništvo 1/1. VIDEO: https://youtu.be/Cinn2f2Akns
Savski venac Savski venac lokacija Bulevar Misića 39a Dvoiposoban prodaja Lux sredejn stan, sigurnosna vrata, medijapan sobna vrata, kuhinja radjena po meri, PVC stolarija nemacka 6-o komorni sistem, radjatori Global ITA, parket hrastov, u hodniku italijanske pločice, renovirano kupatilo sa tuš kabinom, kvadratura stana je 59m2 + 5 m2 terasa sa prelepim pogledom na ceo grad i most na Adi.
Vračar Južni bulevar Garsonjera stan Vlasnik nije u Srbiji, nema ko da pokaze stan. NIJE PRODAT ZVALI SMO 11.11.2021. Vlasnik prodaje garsonjeru bez posrednika. Stan je kompletno nov, odmah useljiv,u novoj zgradi koja je tek izgrađena, Maj 2021. godine sa veoma kvalitetnim materijalima (aluminijum drvo stolarija, hrastov parket/tarket prve klase, uvozna keramika i sanitarije). Daljinsko grejanje na kalorimetre, lift, video nadzor, klima, odlična izolacija. Vodilo se računa o svim detaljima. Na izuzetno dobroj lokaciji u mirnoj ulici, a opet u blizini Južnog Bulevara i Autokomande. Odlična povezanost ka svim delovima grada i na par minuta od izlaza na autoput.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Dvosoban Matice srpske 2.0, Mirijevo, Matice srpske, 60m2, 9/9, CG Hitna prodaja dvosobnog stana. Stanje je izvorno, raspored odličan, panoramski pogled prelep! Osunčan, svetao. Blizina pošte, pijace, supermarketa i stajališt više linija GSB-a. Brzo useljiv. Uknjižen Provizija 2% 064/413-78-13 R-ID: #1769 Za adaptaciju
Trosoban prodaja Beograd Zemun Zemun Gornji grad Gornji Grad Prizrenska Zemun, Gornji Grad - Prizrenska 3.0, 59m2 (terasa 10m2), VPR/2, TA, interfon, klima. Prodaje se odličan stan u dvospratnoj stambenoj zgradi. Veoma je funkcionalan i adaptabilan. Ima PVC stolariju i ugradnu kuhinju sa kojom se prodaje. Bez ulaganja. Zgrada je novije gradnje, iz 2017. godine. Nalazi se u mirnom delu Zemuna. U neposrednoj blizini su škola, vrtić, i stanice gradskog saobraćaja kojima je odlično povezan sa centrom. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom iz koje se izlazi na terasu, dve spavaće sobe, kupatilo. Uknjižen. Useljiv. Agent: Aleksandra Dobrijević 065/227-17-07 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1860 Interfon, Klima,
Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Mirijevo Davorina Jenka Dvosoban Zvezdara, Mirijevo - Davorina Jenka 2.0, 60m2 (terasa 3m2), EG, 1/4, interfon, klima, video nadzor. Izuzetno prostran i svetao stan. Neuseljavan. Po projektu je imao dve spavaće sobe, ali je urađen kao open space sa velikim dnevno-trpezarijskim delom (33m2), jednom spavaćom sobom, kuhinjom, kupatilom, terasom. Postoji mogućnost dodavanja još jedne sobe na više načina. Zgrada je održavana, i novije gradnje iz 2012. godine. Nalazi se u mirnom delu Mirijeva. Naselje ima sav neophodan sadržaj za lagodan porodični život. Uknjižen, bez tereta. Agent Dragan Bekčić: 060/755-99-33 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1861 Video nadzor, Interfon, Klima, Izvorno stanje.
DOBROTA I - Sveta Vrača Jednoiposoban prodaja Kotor, Dobrota - Sveta Vrača 1.5, 40m2 (terasa 5m2), 1/6, EG, lift, parking. Stan u stambenom kompleksu sa bazenom i privatnim parkingom. Blizina mora. Prostorije: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, kupatilo, terasa. Uknjižen. Agent: Sonja Tasić 064/202-71-06 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #1862 Bazen
Palilula Višnjička banja Dvoiposoban Visnjicki venac stan Visnjicka banja, Visnjicki venac, 2.5, 53 m2, bez terase, PSUT od IV sparta, cg, bez lifta, protocna topla voda, uknjizen na 53 m2, zgrada iz 1989. godine. Stan se sastoji od hodnika, dve sobe, kuhinje sa trpezarijom, ostave i kupatila. Nalazi se u Energoprojektovoj zgradi od crvene fasadne cigle. Infostan ukljucuje cg i toplu vodu i iznosi 10 500 dinara. Cena 49 500 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
prodaja Savski venac AUTOKOMANDA Dvosoban Oblakovska Autokomanda, Oblakovska, 2.0, 77 m2 sa terasom (57 m2 grejne povrsine + 20 m2 terasa), VPR od III sprata, eg, lift, odmah useljiv, uknjizen na 57 m2, novogradnja iz 2019. godine. Visok kvalitet gradnje, alu-pvc stolarija, italijanska keramika, Grohe sanitarije. Prostorije: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, spavaca soba i velika terasa. Cena 109 000 evra + PDV. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 069/1659266 || dokumentacija : uknjizen
Dvosoban prodaja Beograd Vračar Kalenić Kneginje Zorke Kalenic, Kneginje Zorke, 2.0 (adaptabilan u 2.5), 64 m2 sa terasom, II od VI spratova, cg, lift, interfon, delimicno renoviran, uknjizen na 58 m2, zgrada iz 1969. godine. Stan se sastoji od hodnika, velike dnevne sobe, velike spavace sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i zastakljene terase. Na terasu se moze izaci iz dnevne sobe i iz kuhinje. U stanu su zamenjene elektro i vodovodne instalacije. Stolarija je drvena, osim na terasi, gde je PVC. Podna obloga u spavacoj sobi je parket, u dnevnoj, kao i u hodniku je laminat, a u kuhinji su plocice. U spavacoj sobi i u hodniku nalaze se veoma korisni i veliki ugradni plakari. Lokacijski, stan je odlican kako za zivot, tako i kao investicija (lako se moze izdati za ordinaciju ili veci kozmeticki salon). Cena 179 000 evra. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056064 || dokumentacija : uknjizen
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane