Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd izdavanje Palilula Višnjička banja Višnjički venac

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Voždovac Braće Jerković I II Vladimira Mitrovića Dvoiposoban Uknjižen, 3.0, eg, 1/4, lift, terasa Odličan, funkcionalan porodični stan u kvalitetnoj novogradnji sa velikom terasom za uživanje. Prostorije: hodnik, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo i terasa. Bez ulaganja. Ispred zgrade postoji parking sa rampom, i stan ima jedno parking mesto. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
Voždovac Braće Jerković I II Piva Karamatijevića Jednoiposoban prodaja Uknjižen, 1.5, 49m2, I/IV, lođa, ostava, CG, podrum. Lep i funkcionalan stan, dvostrano orijentisan u održavanoj zgradi sa sređenom fasadom. Lokacijski dobro pozicioniran u blizini vrtića, škole, tržnog centra kao i više linija gradskog prevoza. Stan se sastoji od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, spavaće sobe sa izlaskom na lođu, kupatila i ostave. Agencijska provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 www.artnekretnine.com .
Novi Beograd Ledine NBGD Surčin-aerodrom Vojvođanska 401 poslovni prostor Ekstra ponuda poslovnog – komercijalnog prostora - lokala ODMAH USELJIV. Izgrađen savremeni poslovni prostor , objekta na Ledinama – GO Surčin u Vojvođanskoj ulici . Objekat izgrađen na lokacijski veoma interesantnom prostoru Vojvođanske ulice, a ceo taj deo je u ekspanziji naseljavanja i gradnje kako stambenih tako i poslovnih objekata dok je i sama ulica jedna od najfrekventnijih saobraćajnica direktno povezana sa aerodromom, autoputem, autoptem Miloš veliki kao i obilaznicama. Osim već do sada izgrađenog treba uzeti u obzir i neposrednu blizinu Nacionalnog stadiona , itd. U ponudi za zakup je poslovn prostor površine 585m2. objekta koji se za sada gradi kao otvoreni prostor bez ikakvih pregrada. Prostor ima sopstveni izdvojeni ulaz iz Vojvođanske ulice. Parking za posetioce je predviđen direktno iz Vojvođanske ulice sa prednje strane objekta a distributivni parking iz Hajduk Veljkove ulice sa zadnje strane objekta. Što se tiče eksterijera i gradnje objekat je ozidan termo blokovima (spoljni zidovi) sa termo izolacijom i imitacijom pikovane fasade na bočnim zidovima i zadnjoj strani objekta dok je prednja strana objekta ( ulična fasada-ulazna strana iz Vojvođanske ) projektovana cela u staklu sa frudemaks detaljima ili traventino kamenu. Enterijersko uređenje daje potencijalnim zakupcima mogućnost prilagođavanja prostora svojim potrebama u svemu što se tiče organizacije prostora i svih instalacija bez dodatnih troškova. Za objekat je predviđeno podno grejanje kao i klimatizacija . Svi ostali detalji bi se dogovorili sa zakupcem. Objekat ima priključak na gas, video nadzor internet , izlog i sopstveni ulaz. Cena mesečnog zakupa je 11.EURa/m2+PDV. Obavezan depozit u visini dve mesečne zakupnine.
izdavanje Novi Beograd Ledine NBGD Surčin-aerodrom Vojvođanska 399 Ekstra ponuda poslovnog –komercijalnog prostora - lokala ODMAH USELJIVO U toku je izgradnja savremenog poslovnog prostora , objekta na Ledinama – GO Surčin u Vojvođanskoj ulici na uglu sa Hajduk Veljkovom ulicom. Objekat se gradi na lokacijski veoma interesantnom prostoru Vojvođanske ulice, a ceo taj deo je u ekspanziji naseljavanja i gradnje kako stambenih tako i poslovnih objekata dok je i sama ulica jedna od najfrekventnijih saobraćajnica direktno povezana sa aerodromom, autoputem, autoptem Miloš veliki kao i obilaznicama. Osim već do sada izgrađenog treba uzeti u obzir i neposrednu blizinu Nacionalnog stadiona , itd. U ponudi za zakup je poslovn prostor površine 1.070. m2. objekta koji se za sada gradi kao otvoreni prostor. Prostor ima sopstveni izdvojeni ulaz iz Vojvođanske ulice. Parking za posetioce je predviđen direktno iz Vojvođanske ulice sa prednje strane objekta a distributivni parking iz Hajduk Veljkove ulice sa zadnje strane objekta. Što se tiče eksterijera i gradnje objekat se zida termo blokovima (spoljni zidovi) sa termo izolacijom i imitacijom pikovane fasade na bočnim zidovima i zadnje strane objekta dok je prednja strana objekta ( ulična fasada-ulazna strana iz Vojvođanske ) projektovana cela u staklu sa alu bond detaljima. Enterijersko uređenje daje potencijalnim zakupcima mogućnost prilagođavanja prostora svojim potrebama u svemu što se tiče organizacije prostora i svih instalacija bez dodatnih troškova. Za objekat je predviđeno grejanje na gas kao i putem klima grejanje i hlađenje . Svi ostali detalji bi se dogovorili sa zakupcem. Cena mesečnog zakupa ponuđenog prostora iznosi 7 EURa po kvadratnom metru. Moguce je iznajmiti 470 ili 580 m2 posebno , za poseban deo cena je veća.
izdavanje Beograd Novi Beograd Ledine NBGD Surčin-aerodorom Vojvođanska 383 Opis: Izdaje se savremen ful opremljen lokal - novo izgrađenog objekta ukupne površine 582m2. ODMAH useljiv Poslovni prostor- Lokal se nalazi u ulici Vojvođanskoj broj 383 , na uglu sa ulicom Neznanog Junaka . Lokacijski na jednoj od najfrekvetnijih drumskih saobraćajnica u neposrednoj blizini aerodroma i autoputeva. Objekat je obložen termo i hidro izolovan protivpožarnim panelima debljine 10cm najnovije generacije-uvoz iz Grčke ; profili za stakla uvozni-Grčki ; segmentna ulazna vrata uvozna-Švedska ; keramika I klasa Italijanska; kompletno osvetljenje-led-uvozna Turska; protivpožarni kablovi kompletna instalacija i e-instalacija uvozna Šnajderova , sa rekom ; kompletna protivpožarna zaštita i hidrantska mreža sa prikljucima u samom objektu kao i sa prednje i zadnje strane objekta. Objekat je klimatizovan. Lokal površine 582m2 dimenzija 14 x 40m visine 4,90 m sa zasebnim ulazom direktno iz Vojvođanske ulice i šleperskim ulazom sa zadnje strane objekta.Lokal je otvorni prostor širokih mogućnosti (lokal, prodajni, skladišni,kancelarijski itd. ) ima skladišni prostor sa kancelarijom, svlačionicom i prostorom za kuhinju, dva mokra čvora od kojih je jedan sa tuš kabinom. Kancelarija je povezana i ima mogućnost praćenja svih kamera video nadzora kako unutrašnjosti tako i spoljašnosti i oba parking prostora.,.Veliki parking za posetioce je sa direktnim pristupom iz Vojvođanske ulice ,ograđeni manipulativno-distributivni parking površine 600 m2 je sa zadnje strane objekta. Oba parkinga asfaltirana, osvetljena i sa video nadzorom. Zakup je 6.400.EURa mesečno plus PDV. Obavezan depozit u visini dva mesečna zakupa.
Beograd izdavanje Palilula Višnjička banja Višnjica Leonarda Da Vinčija Petosoban OPIS NEKRETNINE: u lepom delu Višnjice sa pogledom na Dunav izdaje se kompletno opremljena kuća, veoma komforna sa ukupnom površinom od 165 kvm, grejanje na pelet, dnevna soba ima novu kaljevu peć uz koju "nema zime", lepo uređen plac od 3 ara, okružena lepom ogradom, oko kuće je slobodna parking zona, mirna lokacija, idealna je za komforan život porodice, a takođe može biti odličan poslovni prostor za razne namene (kancelarije, saloni), odmah useljiva. Obavezan depozit. PROSTORIJE: I NIVO - garaža, kotlarnica; II NIVO - kuhinja sa trpezarijom, prostran dnevni boravak, mokri čvor, zastakljena terasa 20 kvm; III NIVO - dve spavaće sobe, veliki mokri čvor; IV NIVO - velika spavaća soba, mokri čvor, veliki balkon Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
Rakovica Petlovo Brdo Oplenačka Dvosoban prodaja OPIS NEKRETNINE: Očuvan dvosoban stan u zgradi iz sedamdesetih godina. Pored stana prostorija od 15kvm koja može da se pripoji stanu. Stan poseduje svu dokumentaciju potrebnu za uknjižbu. Blizina prevoza i ostale potrebne infrastrukture. Stan ima pripadajući podrum. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Čukarica Čukarica lokacija Čukarica Dvosoban Trgovačka stan OPIS NEKRETNINE: Kompletno renoviran stan skorijeg datuma. Dvosobna struktura sa lepom terasom. Zgrada ima dva lifta. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća
prodaja Stari Grad Dorćol gornji Gornji Dorcol Petosoban Strahinjića Bana OPIS NEKRETNINE: mir i izolovanost u samom centru grada. Veliko i lepo dvorište, prostran podrum, funkcionalan tavanski prostor koji može da se iskoristi za uređenje novog stambenog prostora (50kvm). Postojeće stanje kuće, uz malo renoviranja može da bude idealno mesto za život na najlepšoj lokaciji u Beogradu. PROSTORIJE: velika,zatvorena i izolovana veranda, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, ostava, tavanski prostor, podrum (40kvm), dvorište. Agencijska provizija 2%.
Dvosoban prodaja Beograd Rakovica Vidikovac Vidikovački venac OPIS NEKRETNINE: Uknjižen, odličan, svetao stan na dobroj lokaciji. Iz hodnika se ide u sve prostorije. Stan se prodaje sa nameštajem. U odličnom je stanju, nisu potrebna dodatna ulaganja. U blizini stana nalazi se vrtić, škola, parkić, pošta, autobuska stanica. Za svaku preporuku. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, dve spavaće sobe, mokri čvor, terasa. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Botanička bašta Generala Lešjanina Garsonjera Garsonjera 31m2 nadomak Palilulske pijace, Crkve Svetog Marka, Botaničke bašte. U stanu ostaje sve osim klavira. Odlično iskorišćen prostor, ulazni hodnik iskoriscen za ugradne plakare. Niski rezijski troskovi. Stan u mirnoj ulici pogodan za mogucnost izdavanja na dan kao i za zivot. Uredna dokumentacija, uknjižen, Za vise informacija nazvati.... Agencijska provizija 2% od dogovorene ceneFrižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, Nije prizemlje Nije poslednji sprat Može na kredit Odmah useljiv Gradska kanalizacija
Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Trosoban prodaja Stan 65m2, izuzetno dobrog rasporeda u Sunnyville kompleksu. odmah do zgrade je predvidjen market koji ce raditi 24/7, teretana kao i jos dosta drugih sadrzaja. Mogucnost kupovine garaznog/parking mesta. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "SM nekretnine" Beograd. Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, U fazi knjiženja Gradska kanalizacija
Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Trosoban stan Stan 67m2 izuzetno dobrog rasporeda u Sunnyville Premium 2 kompleksu. pored spavaceg bloka postoji garderober/ostava. u neposrednoj blizini predvidjen market koji će raditi 24/7, teretana kao i jos dosta drugih sadrzaja. Mogucnost kupovine garaznog/parking mesta. Agencijska provizija 2% Video nadzor, Interfon, Telefon, Kablovska, Klima, U fazi knjiženja Gradska kanalizacija
prodaja Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Trosoban Stan 68m2, izuzetno dobrog rasporeda u Sunnyville kompleksu. odmah do zgrade je predvidjen market koji ce raditi 24/7, teretana kao i jos dosta drugih sadrzaja. Mogucnost kupovine garaznog/parking mesta. Useljiv u oktobru mesecu. Odlicno pozicioniran stan u kompleksu PREMIUM 1 SUNNYVILLE. Mogucnost kupovine garaznog mesta, kao i kupovina za kreditne kupce. Brzo useljiv. Za vise informacija pozvati.... Video nadzor, Klima,
prodaja Beograd Palilula Višnjička banja Višnjička Banja Stan 46m2, izuzetno dobrog rasporeda u Sunnyville kompleksu. odmah do zgrade je predvidjen market koji ce raditi 24/7, teretana kao i jos dosta drugih sadrzaja. Mogucnost kupovine garaznog/parking mesta. Useljiv u oktobru mesecu. Za vise informacija pozvati.... Video nadzor, Interfon, Internet, Kablovska, Klima, U fazi knjiženja
Beograd prodaja Vračar Kalenić Novopazarska Trosoban 3.0, Kalenić pijaca, Novopazarska, 84m2, 1/3, CG, terasa, lođa, podrum, Izvorno. Salonac u srcu Vračara. Komforan trosoban stan. Dvostrano orjentisan sa dva ulaza. Izvorno je i potrebna su izvesna ulaganja. Neposredna blizina Kalenić pijace, Čuburskog parka, fakulteta, osnovnih i srednjih škola. Moguć dogovor oko cene. Uknjižen. Provizija 2%. 064/413-78-13 R-ID: #2024 Izvorno stanje. Ostava
Palilula - Hajima Daviča Garsonjera prodaja 0.5, Stadion OFK-a, Hajima Daviča, 25m2, Pr, TA, renoviran. Prodaje se stan u dvorištu sa više stanara. Ima trofaznu struju. Uknjižena površina je 12,5m2, plus galerija od 12,5m2. Na galeriji se nalazi soba sa normalnim prozorima. P - predsoblje, kuhinja, kupatilo, I - galerija - soba. Provizija 2%. 063/346-332 R-ID: #2025
Voždovac FON Šestosoban Bilećka stan Voždovac, Fon - Bilećka 6.0, 211m2 (dve terase 10m2 + 10m2), IV i V sprat, GAS, lift, garaža, interfon, klima. Svetao dupleks na četvrtom i petom spratu, u kvalitetnoj novijoj gradnji iz 2010. godine. Zgrada je održavana, sa malim brojem stanova. Stanu pripadaju i dva garažna mesta, cena jednog mesta je 15.000e. Veoma mirna ulica sa mnogo zelenila i malo saobraćaja. Odlična lokacija, neposredna blizina četiri fakulteta, Banjičke šume, bazena. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Donji nivo: prostran dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe (jedna ima svoje kupatilo) i terasa. Gornji nivo: tri spavaće sobe, dva kupatila i terasa. Sa terasa se pruža divan panoramski pogled. Uknjižen i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2201 Interfon, Klima,
izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Bajlonova pijaca Jednosoban FRANCUSKA Kompletno renoviran stan u strogom centru Beograda. Apsolutno sve sto vidite na slikama je novo. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
Dvosoban izdavanje Beograd Stari Grad Dorćol gornji Dorćol VENIZELOSOVA Lepo osvetljen stan u centru grada, dvostrano orijentisan, sa velikim dvoristem i zatvorenom terasom. Idealan i za poslovni prostor i za stanovanje. U neposrednoj blizini pijace, ambulante, Skadarlije. Dobro je uvezan autobuskim i tramvajskim linijama. 15 minuta setnje do Dunava i Kalemegdana. AG PROVIZIJA 50%TV, Veš mašina, Frižider, Šporet, Kreveti, Plakari/Ormani, Sudopera, Kuhinjski elementi, Interfon, Internet, Telefon, Kablovska, Klima, Stara gradnja.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane