Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Palilula Kotež Jovana Isailovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Stari Grad Dorćol gornji Strahinjića Bana Garsonjera Garsonjera na odličnoj lokaciji nadomak Skadarlije u pešačkom delu ulice. Uknjižena na 28kvm plus 2kvm terasa. Nalazi se u urednoj,održavanoj zgradi posleratne gradnje. Lift ide do 5-og sprata. Zahteva adaptaciju Odlična za sve vrste izdavanja. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Palilula Ovča Mihaja Emineskua izdavanje Izdaje se luks kuća na odličnoj lokaciji u centru Ovče, pogodna za poslovni prostor. Kuća je uknjižena na 182m2 dok mereno ima 440m2 korisne površine. U neposrednoj blizini se nalazi škola, vrtić, dečije igralište, apoteka, marketi. Ispred kuće parking mesta za više automobila. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Gostimir broj licence 5196 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd, Reg. br. 339 OG 011/2620734 .
Zemun Naselje Save Kovačević Dvosoban Mića Radakovića stan Namešten, 2.0, cg, 10/11, dva lifta, terasa, lođa, pet friendly. Izdaje se dvosoban pet friendly stan u Zemunu, u ulici Mića Radakovića. Prostor se sastoji iz dnevne sobe, trpezarije, odvojene kuhinje, spavaće sobe, hodnika, velike terase i lođe. Zgrada poseduje dva lifta, od toga je jedan teretni. Lokacija je dobro povezana sa ostalim delovima grada. U blizini se nalazi veliki Maxi, pijaca i mnoštvo prodavnica. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
izdavanje Stari Grad Dorćol gornji Garsonjera Strahinjića Bana Garsonjera na dobroj lokaciji. Na starom gradu u urednoj zgradi bez lifta, nalazi se ovaj potpuno renoviran i opremljen studio. Ugaona garnitura u centralnom delu se razvlači u bračni krevet, kuhinja je izdvojena, kao i kupatilo, a stan ima i veliku terasu koju koristi. Grejanje je na norveške radijatore i klimu.Garsonjera uknjižena na 22 m2,mereno 28m2. Depozit obavezan u visini jedne kirije. Agenc. provizija 50% od prve rente Agent Marina Stefanović broj licence 4018 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 0112620734 MS03 .
prodaja Beograd Novi Beograd YUBC Bulevar Mihajla Pupina Bulevar Mihajla Pupina, 2/3, lift, kancelarijski prostor u YUBC, u izvornom stanju (zamenjeni kanalizacioni i vodovodni fitinzi, računarska mreža, telefonska centrala i razvod, optički internet, tel.linija, kuhinja, dve klime), prodaje se sa inventarom. Sastoji se od predsoblja, dve velike kancelarije, čajne kuhinje i mokrog čvora, mogućnost kupovine parking mesta +17.500eur, retko u ponudi, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Zvezdara Konjarnik Slobodana Lale Berberskog Dvosoban Slobodana Lale Berberskog, 1/4, lift, terasa, lep, topao stan u novoj zgradi, prazan, odmah useljiv, sastoji se iz hodnika, prostrane dnevne sobe, kuhinje, kupatila i spavaće sobe, parking mesto u dvorištu zgrade, na par koraka od prelepog restorana, marketa, autoperionice, vrtića, apoteka, stomatološke ordinacije, frizersko-kozmetičkog salona, autobuskog stajališta, dobra povezanost sa ostalim delovima grada, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Politika Makedonska Dvosoban izdavanje Makedonska, stan je 20m2 i pripojena je ravna krovna terasa od 30m2, 6/6, lift, terasa, stan na izuzetnoj lokaciji, u strogom centru grada, na dva minuta od Trga republike, potpuno sređen, lux opremljen, sa novim nameštajem, plaćanje mesečno unapred, depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Troiposoban Jurija Gagarina stan Jurija Gagarina, 3/4, terasa, izuzetno svetao, trostrano orijentisan, izvorno trosoban adaptiran u troiposoban, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevna soba, trpezarija, 3 spavaće sobe, kuhinja, 2 mokra čvora, terasa, idealan za porodice, na odličnoj lokaciji, u blizini svih infrastrukturnih sadržaja, odlično povezan sa svim delovima grada, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
izdavanje Voždovac Banjica I II Jednoiposoban Bulevar JNA Na poklon - osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 45.5(terasa 3m2), CG, I/VI, lift, telefon, interfon, garaža, parking. Uknjižen. Luksuzan stan u novogradnji na odličnoj lokaciji u mirnom delu naselja. Odlična povezanost sa ostalim delovima grada. Kontakt 064/48 31 703 Agencijska provizija 50%
Dvosoban prodaja Beograd Zemun Naselje Save Kovačević Dragana Rakića Zemun, Save Kovačevića, Dragana Rakića; 62m2 (uknjiženo 55m2), 2.0, I/4, cg, klima, lift, podrum, parking; Sjajan, svetao (dvostrano orijentisan), dvosoban stan na prvom spratu uredne zgrade u naselju Sava Kovačević. Stanu pripada i podrum od oko 10m2. U neposrednoj blizini zgrade je parking mesto koje koriste samo vlasnici ovog stana. Odlična mikrolokacija: blizina svih neophodnih sadržaja za udoban život i odlična povezanost javnim gradskim prevozom sa svim delovima grada. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Beograd prodaja Stari Grad Skupština Kosovska Jednoiposoban Na 5 minuta peške i 450 metara od Trga Republike, na 3 minuta peške od zgrade Politike, na 3 minuta peške od Trga Nikole Pašića lep, u samom centru Beograda, svetao, dvostrano orijentisan, renoviran stan na V spratu dobro održavane zgrade. Uknjižena kvadratura stana je 35m2 na šta stan raspolaže sa dve predivne terase ukupne površine 11m2 koje se mogu pripojiti stanu u stambeni prostor što je učinjeno u drugim stanovima. Stan je pre 6 meseci potpuno renoviran, zamenjene vodovodne i kanalizacione cevi, urađena potpuno nova strujna instalacija od naponskog ormara do stana i u kompletnom stanu, parket, keramika, kuhinja po meri itd. tako da nisu potrebna nikakva ulaganja, već je moguće odmah se useliti ili isti izdati. Retko u ponudi
Zvezdara Ðeram Branka Krsmanovića Trosoban prodaja
Voždovac Stepa Stepanović Jednosoban Šumadijske divizije stan Prodajem 1.0 lako adaptibilan u 1.5, sa renoviranim kuhinjskim prostorom i Ikea kuhinjom sa garancijom. Stan je orijentisan jugozapadno, svetao i topao zimi. Stan ima lepu terasu i gleda na mirno dvorište između zgrada sa dosta zelenila. Nalazi se na 100m od Maxia i osnovne škole iza koje je i vrtić. 1 min peške do stanice linije 49, 3 min do stanice 25 i 39, 10 min do tramvajske stanice (9, 10, 14, 33, 50) i Lidla. U neposrednoj blizini su Farmaceutski i Saobraćani fakultet i FON, kao i Banjička šuma.
prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Trosoban Radmile Savićević Duplex star 2 godine, nalazi se na granici Karaburme i Mirijeva, 5 min od Big Fashion-a.Stan se prodaje namesten i poseduje 2 parking mesta(Jedno u ceni) ispred samog ulaza.Takodje postoji mogucnost prosirenja galerije kako bi dobili jos jednu sobu od 10m2 i izmestanja stepenica sa sve ogradom za 3500e.
Jednoiposoban prodaja Beograd Voždovac Braće Jerković I II Na prodaju stan u ul. Brace Jerkovic kod restorana Rich, stan se prodaje kompletno namesten. Bez ulaganja.
Beograd prodaja Voždovac Autokomanda Ranka Tajsića Jednosoban Stan u odlicnom stanju, gleda na park, 2 min hoda do kruznog toka na Autokomandi. Renoviran komplet, promenjene cevi voda i izolacija struja. Odlican za zivot i pogodan za izdavanje
Palilula Višnjička banja Stojana Stoleta Aranđelovića Jednoiposoban prodaja Stan okrenut ka gradu. U stanu ostaju dva američka plakara.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Petosoban Ivana Sarića stan Stan se nalazi na odličnoj lokaciji. U blizini se nalazi osnovna škola, vrtić, policijska stanica, pijaca, autobuska stanica linije 27e,25P,79,E6. Stan je kompletno renoviran pre 10-ak godina prilikom useljavanja. Stan je dvostrano orijentisan celom dužinom, izuzetno osvetljen i izuzetno kvalitetne građe.
prodaja Voždovac Braće Jerković I II Dvosoban Braće Jerković Prodajem stan 60 kvadrata uknjizenih plus terasa 8 kvadrata sa pogledom na travnjak i zelenu povrsinu koja je prelepa. Visoko prizemlje. Stan je poseduje kompletnu pvc stolariju sa roletnama. U 100m imate BUs, vrtic, TC, skola, posta, maxi, pijaca, taxi. Sve sto je potrebno je na dohvat ruke. Jako dobro pozicioniran. U cenu je uracunat namestaj i bela tehnika. Frizider, TV, 2 francuska kreveta sa novim dusecima. Uz stan ide i podrum nekih 10-12 kvadrata. Stan je pod hipotekom, kupcu ce biti obezbedjeno pismo o namerama od banke zajmodavca da se hipoteka skine po isplati kuporodajne cene. Cena je fiksna 0603839303 Srdjan
Jednosoban prodaja Beograd Zvezdara Mali mokri lug Pešterska Prodajem lux stan potpuno renoviran u prizemlju kuce sa terasom. Stan je na legalizaciji pri kraju postupka. Potpuno opremljen moze i sa stvarima. Grejanje na inverter klimu. Samo kesh kupci.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane