Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Palilula Borča Put za Ovču

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Borča Put za Ovču Dvosoban Izdaje se stan u kući u blizini Zrenjaninskog puta i Rode. Stan se nalazi na II spratu i dvostrano je orijentisan. Prostorije: hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, dve terase. Grejanje je etažno na struju. Mogućnost parkiranja u dvorištu kuće. Postoji mogućnost najma lokala u prizemlju kuće od 126m2 po ceni od 500 eura. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent : Jelena Milutinović br. licence 3856 "Art nekretnine " d.o.o. Beograd Reg br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
Zemun Zemun železnička kolinija Slovenska Garsonjera izdavanje Povoljno se izdaje garsonjera u Slovenskoj ulici u Zemunu. Prostor je namešten, a od tehnike sadrži LCD televizor, veš mašinu, frižider i šporet. PVC stolarija. Niški režiski troškovi. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Mirjana Ratković broj licence 4520 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 MR06 .
Vračar Neimar Rudnička poslovni prostor lux novogradnja, izlog, CG, klima, video nadzor, toalet, parking - opcija, internet, odmah useljiv, depozit, način plaćanja - mesečno Izdaje se lokal, površine 21m2, u ekskluzivnom stambenom objektu (godina izgradnje 2022), koji se nalazi na Vračaru, u prvoj zoni, nedaleko od Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save, u Rudničkoj ulici. Lokal je pogodan za sve namene. Ugovor o zakupu na godinu dana, plaćanje je mesečno. Depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine. Agent: Vesna Petrović br. licence 2996 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. reg. br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .
izdavanje Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Trosoban Jurija Gagarina Namešten, 3.0, cg, renoviran, 14/15, dva lifta, terasa U ponudi stan od 70 m2 na Novom Beogradu, sa panoramskim pogledom (dvostrano orijentisan, prema Savi i prema A bloku i kuli u West-u 65) Potpuno renoviran i moderno opremljen stan. Opremljen je svom belom tehnikom (veš i sudo mašina, mikrotalasna…) i potrebnim malim kućnim aparatima, kao i kompletnim posuđem… Stan ima odličan raspored prostorija i veoma je funkcionalan. Prostorije su dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa, dva hodnika, dve ostave (jedna je zamišljena kao garderober druga kao vešeraj). U dnevnoj sobi i hodniku su ugradni plakari koji su prostarani. Stan je veoma svetao, sa prelepim pogledom. Centralno grejanje je odlično. Zgrada uredna, održavana, sa 2 renovirana lifta. Parking prostor je ispred zgrade. Stan useljiv od 22.05. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BS07 .
izdavanje Beograd Zemun Plavi Horizonti Konstantina Jovanovića U ponudi poslovna zgrada od 835m2 na 15 ari ograđenog placa. Nalazi se na minut od autoputa i železničke stanice dok su u neposrednoj blizini marketi, hipermarketi i tržni centri. Zgrada je sagrađena 2006 godine, sastoji se od prizemlja, prvog sprata i potkrovlja. Na prizemlju se nalazi lokal sa izlogom ka ulici, toalet, skladišni prostor sa električnim viljuškarem i metalnim profilima na koje se slažu palete preko 10m visine . Na prvom spratu su open space kancelarije sa 2 kancelarije zatvorenog tipa, čajnom kuhinjom i toaletom. Potkrovlje je neiskorišćeno i može se adaptirati po želji potencijalnog zakupca. Postoji mogućnost dodavanja još jednog objekta u sklopu placa. Objekat ima podno grejanje na gas, klime, internet, pokriven je kamerama, opremljen je kancelarijskim nameštajem. Poseduje svoj parking Moguće je izdavanje dela prostora ili spratova (uz korekciju cene) kao i zakupa celog prostora. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 IO06 .
Beograd prodaja Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Peđe Milosavljevića Trosoban Beograd,Bežanija,Peđe Milosavljevića,65 m2+2m2,164 900eur,luksuzan U prilici smo da vam ponudimo funkcionalan,kompletno renoviran,trosoban,svetao stan,koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji na Bežaniji u održavanoj zgradi sa liftom na Vi/ViI spratu,a u blizini prevoza,škole,obdaništa,marketa i sportsih objekata. Trosoban,funkcionalan,svetao stan se sastoji iz hodnika,velikog dnevnog boravka,opremljene ugradne kuhinje sa trpezarijom,hodnikom odvojenog spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe,kupatila i ostave. Stan je za saku preporuku i prostor je izuzetno iskorišćen,tako da je stan opremljen i sa dva velika ugradna plakara Grejanje je centralno.Stan ima pripadajuću ostavu od 5m2,a parking mesto je ispred zgrade za stanare zgrade.Stan je uknjižen. . Agencijska provizija 2%
Palilula Botanička bašta 27. marta Jednosoban izdavanje 27. marta, 2/5, lift, lođa, upravo renoviran, odlična lokacija za poslovni prostor, ukoliko se stan koristi za podzakup (stan na dan) mesečna zakupnina je 700 eura, odmah useljiv, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zemun Retenzija Zemun Trosoban Jovana Miodragovića stan Jovana Miodragovića, 2/3, lođa, lep, svetao stan, u izvornom stanju, dvostrano orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, pripadajući podrum, tavanski prostor, u mirnom kraju, u blizini osnovne i srednje škole, Doma zdravlja, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Novi Beograd Savski blokovi (44 45 70 70a) Dvoiposoban Jurija Gagarina Jurija Gagarina, 7/11, dva lifta, lođa, funkcionalan, svetao, istočno orjentisan, izvorno 2,0, adaptiran u 2,5, od prostorija: hodnik iz koga se ide u dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom koja ima izlaz na terasu, dve spavaće sobe, kupatilo, stan je u izvornom stanju, odmah useljiv, na odličnoj lokaciji, u blizini škole, nekolio vrtića, velikih marketa, pijace, Doma zdravlja, autobuskih stajališta, Savskog keja, zgrada je u dobrom stanju, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Jurija Gagarina Jurija Gagarina, 1/13, dva lifta, lođa, kompletno renoviran pre dve godine (stolarija, instalacije, kuhinja, kupatilo, podovi....). Zapadno orjentisan, svetao, podrum, ostava na spratu,u blizini škola, vrtića, marketa, pijace i svih sadržaja potrebnih za udoban život, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Čukarica Cerak vinogradi Lipa Trosoban Lipa, 2/6, komforan, funkcionalan, sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinjsko trpezarijskog dela, dve spavaće sobe, kupatila, hodnika i terase, istočno orijentisan, bez ulaganja, idealan za porodičan život, u poznatom stambenom kompleksu, punom zelenila, igrališta i parking mesta, u neposrednoj blizini osnovne škole, gradskog prevoza, Košutnjaka, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Rakovica Petlovo Brdo Nićifora Ninkovića Jednoiposoban prodaja Nićifora Ninkovića, 2/3, lođa, svetao, sa odličnim rasporedom, nalazi se blizu škole i vrtića, zgrada iz 2011. godine i ima građevinsku dozvolu. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Hotel Yu i Stari merkator Dvoiposoban Prve pruge stan Prve pruge, 2/7, lift, lođa, svetao, lep, renoviran, dvostrano orijentisan, istok zapad, izvorno dvosoban adaptiran u dvoiposoban, na odličnoj lokaciji, blizu Dunava, useljiv, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Banovo brdo Jednoiposoban Svetolika Lazarevića-Laze Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godinre! !! 1.5, 39m2, terasa, VPR/2, EG na struju, telefon, interfon. Uknjižen na 36m2. Kompletno renoviran stan zapadno orijentisan. Okrenut je ka dvorištu tako da je izolovan od ulične buke. U stanu su promenjene sve vodovodne i elektro instalacije, postavljena je nova PVC stolarija sa roletnama i komarnicima kao i nova sigurnosna vrata. Stan može ostati i kompletno namešten uz dogovor oko cene. Agencijska provizija 2%
Dvosoban prodaja Beograd Palilula Krnjača Partizanski blok ulica 1. U prilici smo da Vam ponudimo jednoiposoban stan građen po najvišim standardima gradnje kao i visoke energetske efikasnosti. Nalaze se u najtraženijem i najlepšem delu naselja Krnjača na svega par kilometara od Trga Republike. Jednoiposoban stan ukupne kvadrature 39m2. Objekat ima Građevinsku dozvolu. Predato za upotrebnu. Kontakt Skokna Snežana 064/8132 137 Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Palilula Krnjača Partizanski blok ulica 1. U prilici smo da Vam ponudimo lokal građen po najvišim standardima gradnje kao i visoke energetske efikasnosti. NalazI se u najtraženijem i najlepšem delu naselja Krnjača na svega par kilometara od Trga Republike. Lokal ukupne kvadrature 72m2 od kojih je donji nivo (36m2) predat za upotrebnu, tako da će biti uknjižen na 36m2. Lako adaptibilan i u stambeni prostor. Objekat ima Građevinsku dozvolu. Predato za upotrebnu dozvolu. Kontakt Snežana 064/8132 137 Agencijska provizija 2%
Vračar Vračar lokacija Vele Nigrinove Jednosoban prodaja Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 1.0, 30m2, CG, PSUT/IV, telefon, interfon, parking. Uknjižen na 26m2. Moderno renoviran jednosoban stan u najprometnijem delu Vračara. Prodaje se kompletno opremljen. Kontakt 064/48 31 703 Agencijska provizija 2%
Palilula Karaburma Dvoiposoban Marijane Gregoran stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 56m2, Norveški radijatori, II/V, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen. Luksuzan sta na odličnoj lokaciji. Prodaje se namešten. Uz stan idu i dva parking mesta. Za svaku preporuku!!! Agent Nikola 069/484-7001 Agencijska provizija 2%
prodaja Zemun Batajnica Četvorosoban Žarka Bokuna Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 4.0, 105m2, CG, terasa, I/II, ostava, telefon, interfon, parking. Uknjižen. Uknjižen dupleks na dobroj lokaciji sa funkcionalnim rasporedom prostorija. Na prizemlju se nalazi predsoblje, dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, toaleti terasa. Sprat se sastoji od dve spavaće sobe, kupatilom i terasom. Iznad se nalazi adaptirani tavanski prostor od 25m2. Stan poseduje ostavu, parking mesto kao i deo dvorišta. Agent Pavle 060/74 62 000 Agencijska provizija 2%
Dvoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Ivana Sarića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine!!! 2.5, 60m2, terasa, CG, VPR/4, telefon, interfon, parking. Uknjižen Očuvan, svetao stan na odličnoj lokaciji okružen sa puno zelenila. Dvostrano je orijentisan. Za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane