Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

poslovni prostor Beograd izdavanje Čukarica Rušanj 13. septembra

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Voždovac Voždovačka Crkva Nikole Miljanovića Četvorosoban Izdaje se prostran, četvorosoban, lux renoviran stan na odličnoj lokaciji, odmah ispod ulice Vojvode Stepe, u neposrednoj blizini Autokomande. U blizini se nalazi FON, FPN i Saobraćajni fakultet, pa je stan idealan i za studente kao i za porodicu. Ovaj izuzetno funkcionalan stan je savršeno povezan sa svim delovima grada putem linija gradskog prevoza, omogućavajući brz i jednostavan pristup svim važnim lokacijama. Stan je moderan, kompletno namešten i opremljen svim uređajima. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, tri prostrane spavaće sobe, kupatila i ostave. Stan poseduje interfon, internet, kablovsku televiziju, klimu, video nadzor, podno i etažno grejanje. Na raspolaganju stanarima je zajedničko dvorište kao i parking mesto. U cenu su uračunati svi troškovi (internet, kablovska, grejanje, infostan...) sem struje, koja se plaća po potrošnji. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne rente Agent: Kristofer Šnajder, br. licence:1171 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/26-20-734 GM01 .
Vračar Kalenić Maksima Gorkog izdavanje 4.5, 106m2, Kalenić pijaca, TA, 3/5, Terasa , Lift , Renovirano, Polunamešten Izvanredan,renoviran ,prostran svetao poslovni prostor sa pogledom na Kalenić pijacu. Gvozdenim vratima zaštićeno dvorište kojim se stiže do ulaza . Veliki ulazni deo - čekaonica sa recepcijom, 2 toaleta,kuhinja, mala i veća prostorija povezane kliznim vratima i terasom I velika nekadašnja zubna ordinacija sa sve instalacijama neophodnim stomatologu. Trenutno polunamešten,može biti i u potpunosti ispražnjen i pogodan za sve vrste delatnosti- zbog svoje tražene lokacije i veličine. Odmah useljiv. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Dragana Stojanović br. licence:3663 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 DS06 011/2620734 .
Voždovac Pašino i Lekino brdo Dvosoban Vidska stan Vidska, 1/5, terasa, lux, renoviran stan (vodo i elektro instalacije, šestokomorna PVC stolarija sa alu roletnama i komarnicima, granitna španska keramika I klase, Geberit, spušteni plafoni, led rasveta, Aling prekidači i utičnice, podno grejanje, Midea inverter klima, sigurnosna vrata), u kvalitenoj održavanoj zgradi (urađena fasada i kompletna izolacija), sa video nadzorom i interfonom, okružena zelenilom, u najlepšem delu Lekinog brda, blizu Šumica, ima pripadajući podrum, odmah useljiv, u blizini OŠ, srednje škole, restorana, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Čukarica Banovo brdo Žarkovačka Žarkovačka, kuća u nizu na Sunčanoj Padini sa prelepim pogledom, izlazi na dve ulice, orjentisana jug-sever, sastoji se od: prve etaže; garaža (za dva auta) sa ostavama, druga etaža je ulaz iz druge ulice, treća etaža je dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, i dve terase od kojih jedna gleda na jug a druga na sever, četvrta etaža su četiri sobe sa kupatilom i terasom, peta etaža velika soba sa kupatilom, ove kućice u nizu je gradila građevinska firma Stankom, kvalitetno 1991 godine, debljina zidova je 70cm, retko u ponudi, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Beograd Čukarica Filmski grad Žarkovačka Žarkovačka, kuća u nizu na Sunčanoj Padini sa prelepim pogledom, izlazi na dve ulice, orjentisana jug-sever, sastoji se od: prve etaže; garaža (za dva auta) sa ostavama, druga etaža je ulaz iz druge ulice, treća etaža je dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, i dve terase od kojih jedna gleda na jug a druga na sever, četvrta etaža su četiri sobe sa kupatilom i terasom, peta etaža velika soba sa kupatilom, ove kućice u nizu je gradila građevinska firma Stankom, kvalitetno 1991 godine, debljina zidova je 70cm, retko u ponudi, za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd prodaja Stari Grad Centar i Terazije Bajlonijeva pijaca Dvosoban Drinčićeva ulica se nalazi u centralnoj beogradskoj opštini Stari grad, u samom srcu Dorćola. Na samom početku ulice je Bajloni pijaca (Pijaca Skadarlija) i Bitef teatar, a na kraju spomenik despotu Stefanu Lazareviću iza kojeg se nalazi čuvena Botanička bašta Jevremovac. Ulica je pitoma, bez buke, a na pešačkoj udaljenosti su svi najpoznatiji restorani u Skadarskoj ulici, Narodno pozorište, Trg republike, Knez Mihajlova, Kalemegdan... Stan se nalazi na prvom spratu, zgrada ima lift. Sastoji se iz dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i dve terase. Stanu pripada i podrum. Prodaje se sa nameštajem i aparatima koje možete videti na fotografijama. U potpunosti je renoviran i sve stvari su potpuno nove i pod garancijom. Sigurnosna vrata sa tri brave, inverter klima, moderna, multifunkcionalna rasveta... Stan je odmah useljiv, a možemo ga preporučiti i kao idealnu nekretninu za izdavanje. Drinčićeva Street is located in the central Old Town district of Belgrade, in the very heart of Dorćol.
Stari Grad Centar i Terazije Trg Nikole Pašića Majke Jevrosime Dvoiposoban prodaja Stan se nalazi na 150m od Skupstine RS, prostan, svetao, za ozbiljne kupce moguca mala korekcija cene. Za vise informacija nazvati. Saradnja sa agencijama: samo ako imate klijenta.
Vračar Vračar lokacija Hram svetog Save Trosoban Kneginje Zorke stan Kvalitetan trosoban porodični stan, pametne strukture, na prvom spratu, uredno održavane zgrade. U neposrednoj blizini Hram, parkovi, škole, bolnice...sve na peške. Prirodno osvetljen, dvostrano orijentisan. Jedna soba sa fran. balkonom je okrenuta ka ulici, dok su: druga spavaća soba, dnevna soba, trpezarija i terasa okrenute ka tihom ograđenom dvorištu koje pripada zgradi. Sve sobe imaju ugradne plakare, kuhinja ima špajz. Stanu pripada i ostava na međuspratu i podrum. Ulaz u zgradu je mermerni, prijatan tokom letnjih vrućina. Sigurnosna brava, video nadzor. Na izvanrednoj lokaciji: ugao ulica Kneginje Zorke i Svetog Save. Jedan ipo minut do parka i Hrama Svetog Save, 3min. udaljenost od auto-puta, 25min. udaljenost od aerodroma. Uknjižen. Apsolutno sve uredno. Odmah useljiv. Bez skrivenih mana, stan poseduje sve što je potrebno za kvalitetno življenje. Viber/Whatsapp: +381654125686
prodaja Vračar Vračar lokacija Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban Bulevar kralja Aleksandra Dvosoban stan prekoputa hotela Metropol, uknjižen na 48 m2 + 2 terase (10 m2). Strukturu stana čine hodnik, kuhinja sa trpezarijom i izlaskom na manju terasu (3 m2), kupatilo sa prirodnom ventilacijom i tuš kabinom, prostrani dnevni boravak sa izlaskom na veću terasu (7 m2) i spavaća soba. Obe terase su orijentisane prema dvorištu. Lokacijski odlično pozicioniran, na pešačkoj udaljenosti od Kalenić pijace, Terazija i Slavije. U neposrednoj blizini arhitektonskog, građevinskog, elektrotehničkog i pravnog fakulteta, kao i Univerzitetske biblioteke. Stan je uknjižen i odmah useljiv.
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV MIRIJEVO Matice srpske Sređen stan bez ulaganja na odličnoj poziciji. U blizini su svi infrastrukturni sadržaji potrebni za ugodan život. Stan od prostorija poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, hodnik, kupatilo i spavaću sobu, kao i terasu. Grejanje je etažno na struju ili pomoću inverter klime. Moguća kupovina sa sve stvarima. Agencijska nadoknada 2% uknjizen 4/5 Matice srpske || dokumentacija : uknjizen
Beograd prodaja Vračar Vračar lokacija Krunski venac Kumanovska Trosoban Stan u Kumanovskoj, tiha ulica na 100m od Krunske. Stan je orijentisan ka ulici, na 3 spratu kvalitetne zgrade iz 90-h sa podzemnom garazom. Potpuno je renoviran pre 7 god, zamena instalacija, struje i vode, ali bez izmena rasporeda prostorija. Italijanska granitna keramika, Alumil aluminijumski prozori sa roletnama, kuhinja i ugradni ormani su od masiva hrasta, ugradna tehnika Bosch. Stan ima 2 spavace sobe (14m2 i 10m2), 1 kupatilo, 1 wc, garderober, spavaci deo je odvojen, dnevna soba od 22m2, i odvojena kuhinja sa trpezarijom, terasu i podrum. Ugradni ormani i kuhinja ostaju u stanu. Uknjizen je na 80m2, dodatno je cela vertikala pripojila hodnik od 15m2, koji je u procesu legalizacije. Stanu pripada parking mesto u podzemnoj garazi, koje nije ukljuceno u cenu. Retka ponuda, svetao i suncan stan u novijoj zgradi sa parkingom
Vračar Hram Krušedolska prodaja Na izuzetnoj lokaciji u Krušedolskoj ulici sa pogledom na Hram Sv. Save i Karađorđev park, dupleks, 4.5–soban, dvostran, u izvornom stanju. I NIVO: kuhinja–trpezarija, hodnik, kupatilo, dnevna soba sa izlazom na veliku terasu sa pogledom na Karađorđev park i Hram Sv. Save, dve spavaće sobe (jedna ima izlaz na veliku terasu a druga na malu terasu sa pogledom na Ohridsku ulicu). II NIVO: kupatilo, dve spavaće sobe, terasa i francuski balkon. Uz stan moguće je kupiti od istog vlasnika i garažno mesto (boks) od 28m2 u zajedničkoj garaži iste zgrade. Cena garažnog mesta je 35.000 EUR. Oglašivač vlasnik.
MLADENOVAC Mladenovac Kostadinovačka kuca Kuća na prodaju u Mladenovcu u Kostadinovačkoj ulici. Udaljenost od centra 1,5 km. Plac je 4,5 ari. Prizemlje i dva sprata. Zahteva određena ulaganja. Prva dva nivoa su sređena dok je treći u sivoj fazi. Od prostorija poseduje: 4 spavaće sobe, 2 dnevne, 3 kupatila, 2 velike terase. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Kostadinovačka || dokumentacija : uknjizen
prodaja MLADENOVAC Mladenovac Kostadinovačka Kuća na prodaju u Mladenovcu u Kostadinovačkoj ulici. Udaljenost od centra 1,5 km. Plac je 4,5 ari. Prizemlje i dva sprata. Zahteva određena ulaganja. Prva dva nivoa su sređena dok je treći u sivoj fazi. Od prostorija poseduje: 4 spavaće sobe, 2 dnevne, 3 kupatila, 2 velike terase. Agencijska nadoknada 2% uknjizen PR/2 Kostadinovačka || dokumentacija : uknjizen
Jednosoban prodaja Beograd Vračar Južni bulevar Generala Horvatovića Prodajem jednosoban stan na Vračaru, Južni bulevar 138, ulaz iz Generala Horvatovića 35, samo keš kupci. Opremljen potpuno, kuhinja, kupatilo, lođa koja je zastakljena sa pvc termo i zvučnom izolacijom, pogled na Južni bulevar, prvi sprat ali ima ispod lokal (prodavnica igračaka), nova gradnja, podno grejanje, ispred zgrade ima parking mesto. Direktno od vlasnika.
Beograd prodaja Voždovac Voždovac lokacija Lekino brdo Strumička Dvosoban Nalazi se u najlepšem delu Lekinog brda na samo nekoliko koraka od Šumica. Lokacija na kojoj se nalazi je veoma mirna a opet u centru svih bitnih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze: obdanište, osnovna, srednje škole, fakulteti, brojni kafići, restorani, prodavnice, autoput kao i autobuska stajališta koja Vas povezuju sa svim delovima grada. Stan se nalazi na prvom spratu kvalitetne stare gradnje koja se savršeno održava. Radjena je kompletna fasada i izolacija. Ulaz i hodnik zgrade su obezbeđeni interfonom i video nadzorom. Zgrada je ogradjena svojim dvoristem punim drveća i zelenila. Stan je izvorno 2.0, pravilnog je rasporeda i sastoji se od: ulaznog hodnika (iz kog se ulazi u sve prostorije), spavaće sobe, dnevne sobe, terase, kuhinje, špajza i kuptila. Takođe ima i pripadajući podrum. Stan je renoviran od poda do plafona kvalitetnim i pažljivo biranim materijalima. Zamenjena kompletna vodovodna i elektro instalacija, šestokomorna PVC stolarija sa argonskim staklima, alu roletnama i komarnicima, granitna španska keramika prve klase, ugradni Geberit, kvalitetna sobna kao i sigurnosna ulazna vrata, spušteni plafoni, Alling modularni prekidači i utičnice, kvalitetna led rasveta, podno grejanje, Midea inverter klima… Uknjižen je 1/1 bez tereta i zabeležbi i odmah je useljiv. Mogućnost kupovine na kredit. Direktna prodaja od vlasnika bez agencijske provizije.
Voždovac Autokomanda Ustanička Jednoiposoban prodaja Stan se nalazi u Ustaničkoj ulici u lepoj i održavanoj zgradi preko puta Specijalnog suda. Stan je uknjižen. Četvrti sprat od četiri u zgradi bez lifta. Uknjižena kvadratura 34m2, odvojena spavaća soba, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom. Lep raspored, svetao stan. Na linijama 17 i 31, dobro povezan sa svim delovima grada. Iznad stana je ravna ploča. Nije bilo problema sa krovom. Stanbena zajednica funkcioniše normalno, prošle godine urađena revitalizacija krova i postavljena nova okapnica. Stan je jako prijatan za život, i ima se osećaj prostranosti zbog dobrog rasporeda prostorija. Renoviran, PVC stolarija na prozorima i vratima od teraase. Centralno grejanje. Klima zamenjena ove godine. Stan ima predivnu terasu, sa pogledom na čitav Voždovac. Ugradni plakar i klima uređaj ostaju u stanu, dok oko ostalog nameštaja postoji mogućnost dogovora. Stan poseduje parikng mesto u dvorištu zgrade, kao i pripadajući podrum. Može zamena za veći stan na Zvezdari (Lion, Lipov Lad, Olimp), uz našu doplatu
Zvezdara Konjarnik Trosoban Mirka Sandića stan Stan Zvezdara, preko puta Aviv Parka. Siguran, miran i urban deo grada. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, dve spavace sobe,kupatila, hodnika, predsoblja i dve terase (zastakljene). Komforan, Izuzetno kvalitetan stan, renoviran u celini 2022 god. Termo i zvucna izolacija izmedju soba uradjena, dvoje blindiranih vrata, 2 klime. Uradjena kompletno nova vodovodna i strujna instalacija, led osvetljenje, izvedena pojacana struja za 24h toplu vodu, slaba struja u sobama za internet, tv i kamere u svakoj sobi i ispred stana. Stolarija Rehau sa komarnicima na svim prozorima, alu roletne. Stavljen nov hrastov parket I klase. Granitna keramika u kuhinji i kupatilu. Nove sanitarije u kupatilu. Nova kuhinja od farbanog medijapana uradjena po meri. Odlicna povezanost sa svim delovima grada, bus i tramvajsko stajaliste. Blizu vrtic, skola, marketi. Dva trzna centra takodje u blizini. 4 lifta Uknjizen Vlasnik Za detaljnije informacije isključivo poziv,na poruke ne odgovaram.
izdavanje Rakovica Miljakovac Miljakovac I Jednoiposoban Borska Namešten, sunčan i svetao stan funkcionalnog rasporeda - iz predsoblja u sve prostoriije. Odlična pozicija zgrade, preko puta autobuska stanice ( 47,50,54,59,94,502). Stan je useljiv 01.07.2023. godine. Dozvoljeni kućni ljubimci. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Cvijićeva Uknjižen, funkcionalan jednoiposoban stan u najlepštem delu Cvijićeve ulice. Stan je orijentisan suprotno od ulice, ima otvoren pogled na park, dobro je osvetljen i potpuno miran. Stan je u dobrom stanju, uradjene su nove hidro i električne instalacije i ugradjena nova kuhinja. U zgradi je uvedeno centralno grejanje. Stanu pripada podrum, a moguće je korišćenje velike zajedničke terase. Lokacija je od Trga Republike udaljena 15 minuta hoda. U blizini stana nalaze se Tašmajdan, Hala Pionir, Botanička bašta, Paliluska pijaca, Vukov spomenik, pravni fakultet i pet tehničkih fakulteta, pa je stan odličan i za stanovanje i kao investicija. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane