Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Vladislava Bajčevića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Vračar Južni bulevar Gospodara Vučića Poslovni prostor pogodan za kancelariju, opremljen modernim i izuzetno očuvanim kancelarijskim nameštajem. Poseduje + 22m2 dvorište, mokri čvor, izlog, klima uređaj. Nalazi se u slobodnoj parking zoni, troškovi grejanja su uračunati u cenu zakupa, plaća se samo struja i internet. Slobodan od 01.05.2024. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Nikole Doksata Jednoiposoban prodaja Nikole Doksata, 2/2, u maloj zgradi sa 4 stana, u neposrednoj blizini stanice autobusa 27e, natkriven je stanom. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom u produžetku, spavaće sobe 3m x 3m i kupatila sa prirodnom ventilacijom. Stan je kompletno namešten a aparati su u garanciji, kompletna oprema stana je uračunata u cenu. Stanu pripada još jedna prostorija od 4m2, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Jednoiposoban Matice Srpske stan Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 1.5, 46m2( terasa 4m2), EG, lift, IV/V, telefon, interfon. Uknjižen na 42m2. Luksuzan, svetao stan u mirnom delu naselja. Stan se prodaje namešten. Stan za svaku preporuku! Agent Nikola 069/4847-001 Agencijska provizija 2%
prodaja Vračar Hram Jednoiposoban Mutapova Vračar, Hram Svetog Save, Mutapova; 36m2, 1.5, VPR/4, cg, interfon, internet, kablovska; U ponudi je dvostran jednoiposoban stan u pravom visokom prizemlju veoma lepo održavane zgrade u blizini Kalenić pijace i Hrama Svetog Save. Struktura: trpezarijsko-kuhinjski deo, dnevna soba, spavaća soba i kupatilo. Nekretnina predstavlja izuzetan potencijal kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor. Sjajna mikrolokacija: blizina Hrama Svetog Save i Kalenić pijace, kao i svih sadržaja neophodnih za udoban život u centru grada. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom potpisivanja predugovora (ugovora). Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Jednosoban prodaja Beograd Savski venac Beograd na vodi Bulevar Vudroa Vilsona BW-Verde (odmah useljiv) studio apartman je odlična investicija i stan se nalazi na korak do kule i shoping centra sa prelepim pogledom koji gleda na reku i jednim delom na kulu. BW Verde je nova višespratnica koja nudi širok izbor modernih stambenih jedinica različitih veličina, idealnih za spokojan i zdrav savremen život. Osim neposredne blizine savske obale, Kule Beograd i Galerije Belgrade, velika prednost za stanare BW Verde je direktan pristup novom parku sa neometanim pogledom na ovu oazu mira i zelenila. Zgrada uključuje i uređeno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i prostorom za opuštanje, vrtić, parking na dva nivoa i konstantno obezbeđenje. Stan je nov, luksuzan, po strukturi stidio i sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, vešernice, ostave, kupatila, toaleta i terase sa prelepim pogledom na reku i jednim delom Kulu Beograd. Garaža ide uz doplatu od 27000€. Stan je direktno od kupca, bez agencije i odmah useljiv. Cena nije fiksna.
Beograd prodaja Voždovac Šumice Prodaja stana Stan se nalazi u najlepsem delu Šumica samo 50m od vrtića i škole.U neposrednoj blizini se nalazi SC Šumice kao i DZ Šumice,Vero,Beosoping centar,Idea,brojni kafici i restorani,FK Sindjelić,auto put kao mnoga autobuska stajalista (17,19,20,21,29,31,50.....) koja vas povezuju sa svim delovima grada.Stan se nalazi na drugom spratu kvalitetne gradnje koja se dobro odrzava.Stan sie sastoji od predsoblja,dnevne sobe,spavace sobe,kuhinje,trpezarije i kupatila.Takodje ima i pripadajuci podrum.Stan je renoviran od poda do plafona kvalitetnim i pazljivo biranim materijalima.Zamenjene su kompletno vodovodna i elektroinstalacije, sestokomorna PVC stolarija sa argonskim staklima, Al roletnama i komarnicima,granitna spanska keramika prve klase,ugradjen Geberit,kvalitetna sobna kao i sigurnisna vrata,spusteni plafoni,kvalitetna led rasveta,Midea inventer klima.... Uknjizen je 1/1 bez tereta i zabelezbi. Moguca kupovina na kredit. Takodje ae moze kupiti stan svim namestajem koji je nov a o cemu cemo se lako dogovoriti. Direktna prodaja od vlasnika bez agencijske provizije.
Savski venac Ekonomski fakultet i Savski Trg Lomina Četvorosoban prodaja Lux cetvorosoban stan sa panoramskim pogledom. Novogradnja. Neuseljavan. Stan moze lako da se adaptira i u trosoban sa ogromnim dnevnim boravkom u toj opciji. Dva kupatila i toalet. Stan je jugozapadno orjjentisan - dvostran sa ogromnim staklenim panelima - ceo dan je svetao i osuncan. Nema PDVa (drugi prenos). Samo 2.5% apsolutna prava na navedenu cenu. Vrhunski materijali. Fanc oil grejanje i hladjenje. Mesecne rezije minimalne - grejanje infostan prosecno mesecno 50 EUR. Zgrada je u mirnoj tihoj ulici u jezgru grada. Samo 7 stanova u zgradi. Na spratu svakom 2 stana. Garazno mesto uz doplatu od 25.000 eur. Ostava uracunata u cenu. U cenu uracunata i komplet nova moderna kuhinja i garderober.
Voždovac Šumice Trosoban Ustanička stan Odličan trosoban stan, u najlepšem delu Šumica, izmedju Ustaničke i Rimske ulice. Stan je okružen zelenilom, svetao, bez buke i saobraćajne galame. Stan je dvostran, sa pripadajućim podrumom i parkingom za stanare ispred zgrade. Drugi sprat. Zgrada je od fasadne cigle, odlično održavan ulaz, vrlo funkcionalan raspored i daje opcije za organizaciju prostora. Stan ima 78m2, uknjižen, trosoban, sa prostranim predsobljem iz koga se ide u sve prostorije, ostavom, kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom i zatvorenom terasom. Renoviran i održavan, sa skoro postavljenom najkvalitetnijom ALU stolarijom sa roletnama i komarnicima. U stanu su uradjeni američki plakari, lepa kuhinja od drveta, zastakljena terasa sa plakarima, kao i Hansgrohe galanterija, što sve može ostati. Odmah u blizini nalazi se obdanište, osnovna škola, Lidl, BEO tržni centar, Vero, Maxi, dom zdravlja. Kraj je odlično povezan autobusom i trolejbuskim linijama.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Četvorosoban Saobraćajni fakultet Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji u blizini fakulteta skola vrtica u novoj izuzetno kvalitetnoj zgradi sa predivnim pogledom.Stan ima tri spavace sobe i dva mokra cvora veliki dnevni boravak sa trpezaijskim i kuhinjskim delom kao i ugradnim plakarima u kosinama koje su potpuno iskoriscene na visini od 2m a stan u grejnoj povrsini je standardne visine od 2.7m i terasom duz citave zgrade prema ulici sa koje se vidi ceo grad a zbog visine je mirno i tiho
Četvorosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Vitanovačka Nestora Žučnog 19 Stambeni objekat u Nestora Žučnog je osmišljen kao moderan savremen stambeni kompleks, kojem je posvećen izuzetan kvalitet gradnje i maksimalno iskorišćen prostor svake jedinice, koji pruža komfor i udobnost. Objekat se realizuje u spratnosti Po1+Po2+S+Pr+4. Objekat ima i podzemnu garažu. Objekat je podeljen u dve lamele, odnosno dva ulaza sa dva lifta koji povezuju pozemnu garažu sa ostatkom nadzemnih etaža. Stan poseduje tri spavaće sobe, dnevni boravak,kuhinju,predosblje, 2 kupatila i terasu. Oprema: podno grejanje (benefiti podnog grejanja su višestruki: izjednačena temperatura vazduha,nema radijatora, prijatno zračenje podnih površina, izuzetno termoakumulaciono svojstvo, ne zahteva održavanje,trajnost sistema neograničeno..),stolarija pvc sa roletnama i niskoemisionim troslojnim staklima,keramika italijanska i španska,sanitarija italijanska i nemačka renomiranog proizvodjača,ulazna vrata sigurnosna, klima split sistem, lift. Useljivo Kupovina bez provizije od investitora.
Beograd prodaja Novi Beograd Opština Novi Beograd Blok 65 Omladinskih brigada Dvosoban West 65 lux kompleks, Omladinskih brigada,dvosoban komforan stan od 69m2,okrenut ka unutrasnjosti kompleksa,izolovan od saobracajne buke. Grejanje I hladjenje je podno,na gas.Obezbedjenje je 24/7,uz direktnu komunikaciju sa kontrolnom sobom. Stan se sastoji od 2 hodnika,kuhinje,ostave,prostrane dnevne sobe sa trpezarijom,spavace sobe i terase koja se prostire dužinom celog stana. Cena 295.000e Mogucnost kupovine garaznog mesta po ceni od 25.000e Vlasnik
Novi Beograd Sava centar (Blok 19 do 23) Blok 22 Milentija Popovića Trosoban prodaja Stan sa jedinstvenim pogledom u bloku 22. Dvostrano orijentisan, svetao. Pored zgrade nalazi se veliki parking i garaza. Odlicne strukture (odvojen spavaci deo). Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom, dve spavace sobe, walk in garderober, kupatilo, wc, ostava, terasa i pripadajuci podrum. Komplentno renoviran (nova aliminijumska stolarija, daljinski upravljive roletne, zamenjene elektricne, vodovodne i kanalizacione instalacije, spusteni plafoni u celom stanu, novi aluminijumski radijatori, nov parket, spanska keramika, sigurnosna vrata, instalacija za video nadzor, Bosch ugradna tehnika, svi uredjaji su u garanciju i poseduju racune), sa dokumentacijom o renoviranju. Prodaje se kompletno namesten. Bez agencijske provizije.
Grocka Kaluđerica Vojvode Stepe 7,0 soba kuca Sastoji se od :dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila u prizemlju; 3 spavaće sobe i 2 kupatila na spratu; 2 spavaće sobe, kupatila i velike terase ,na 2.spratu. Ima podrum i garažu sa kanalom. U dvorištu je bazen, koji zahteva popravku. Ima 2 ulaza u dvorište iz 2 ulice. U dobrom je stanju, sa ugrađenim mermernim gazištima na stepeništu, kaminom, tavanom, grejanjem na pelet/tečno/čvrsto gorivo/struju, krovnom terasom i drugim detaljima. Označena je približna lokacija. Kupac plaća proviziju u iznosu u visini od dva posto cene. 069BEOKROV
prodaja Stari Grad Stari Grad lokacija Troiposoban Maršala Birjuzova Uknjižen, stan se nalazi na odličnoj lokaciji, u strogom centru na početku ulice Maršala Birjuzova, salonskog tipa u predratnoj zgradi, dvostrano orijentisan, u izvornom stanju. Od prostorija ima prostran ulazni deo, tri komforne sobe, kupatilo, degažman iz kog se ulazi u kuhinju, radnu sobu i devojačku sobu. Na dve terase se izlazi iz soba i orijentisane su ka ulici a treća terasa gleda na atrijum i na nju se izlazi iz radne sobe. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju, sobe su orijentisane ka ulici, a ostali deo stana ka unutrašnjosti zgrade sa prozorima ka atrijumu. Centralno grejanje je uvedeno u zgradu. Ima pripadajući podrum. Pogodan je za stanovanje kao i za sve vrste poslovnih delatnosti.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Opština Novi Beograd Fontana Pariske komune Prodajem uknjižen stan u bloku 4, južne orijentacije, veoma osunčan sa pogledom na veliki park. Odlična povezanost javnog prevoza. Oko zgrade ima dosta parking mesta više nego u ostalim blokovima Novog Beograda. Kvadratura je maksimalno iskorišćena, izvorno jednosoban, a adaptiran u jednoiposoban. Stan je polurenoviran 2021. uradjena je unutrašnja izolacija, PVC stolarija, plakari u dnevnoj sobi i kupatilu, molerski radovi i novi podovi. Stan se prodaje polunamešten sa kuhinjom i plakarima u ostalim prostorijama. Uz stan ide i pripadajuća ostava u podrumskim prostorijama od oko 10ak m2.
Beograd okolina prodaja Sopot Kosmaj Šestosoban Na Kosmaju, u šumadijskom kraju sa predivnim prirodnim lepotama, nedaleko od nametljivog gradskog ritma, sa jugozapadne strane, prodaje se odlična nova kuća od 360m2 i 14 ari ogradjenog placa, na kome je i pomoćni objekat od 20m2. Uknjiženo! Kuća se nalazi na vrhu Kosmaja, sa prelepim pogledom, savršena za život, odmor i uživanje. Ima tri etaže, etažno grejanje, trofaznu struju, gradsku vodu… Plac je kompletno sređen i ograđen i sve na 80 m od glavnog puta * U prizemlju je veliki dnevni boravak sa prozorima duž celog zida, kuhinja sa trpezarijom, ostava, garderober, kupatilo, predsoblje i kotlarnica sa posebnim ulazom. U prizemlju kuće postavljeno je podno grejanje. Na njemu se nalazi i pomoćni objekat od 20m2. ** Na spratu je veliko predsoblje, velika spavaća soba sa svojim garderoberom, manja spavaća soba, kupatilo i terasa od 33m2 sa pogledom na Kosmaj. *** Potkrovlje ima predsoblje, dve spavaće sobe sa izlaskom na terasu i kupatilo. Cena za ovu izuzetnu ponudu, na osnovu kvaliteta i pozicije je 185.000 € 'Mi svi sanjamo neke magične ružičnjake tamo negde iza horizonta, sad imate priliku da uživate u ružama koje će cvetati svakog dana pod vašim prozorima.'
Sopot Sopot okolina Rogača prodaja
Sopot Sopot okolina Rogača plac Pod Kosmajem, u mestu Rogača, prodaje se plac od 54 ara, sa predivnim pogledom. Do placa afalt i struja, a gradska voda u blizini. Uknjižen, vlasništvo 1/1… Naše malo mesto Rogača, netaknut deo prirode, proteže se na obroncima Kosmaja. Selo koje se 'usudilo' da mu se najviše primakne i osloni na njega, a sam plac je izmedju livada i šuma. Ovde ćete brzo zaboraviti ritam urbane sredine i u živopisnom okruženju uživati u prirodi. Priroda se stalno menja i uvek imate novo iskustvo. Zbog jedinstvenog okruženja ovoj vredan komad zemlje čeka vas da se osećate na njemu na drugi način i otkrivate prirodne lepote ovog kraja. Dosta ljudi će reći da 'živimo' u bajci, to nije realnost, ali neka ih, svako ima svoju bajku, šta smo mi bez nje. O Rogači Sa svih strana Kosmaja, njegovim padinama, protežu se sela u ravnice pored rečica i potoka koje Kosmaj svojim izvorima pušta. Jedno od njih je selo Rogača. Široke pašnjake odavno ne gaze, ni konji, ni vojnici. 'Osvojili' su ih maslačci i ostalo livadsko cveće. Rogača je starije naselje, ali pisani podaci o njoj postoje tek iz početka 18.veka. Na Langerovoj karti iz doba Austrijske vladavine (1718-1739.g.) ovo je naselje zabeleženo pod imenom Rogomiz. Inače za selo kažu da je dobilo ime po rogovima stoke koja je, u nekom razoblju, tu klana, a meso odvoženo na razne strane. Ili možda po biljci 'rogaču' koji je narod u davna vremena gajio da se prehrani. Bilo kako bilo, Rogača, selo pod Kosmajem, ostade sa tim imenom za sva vremena. Rogača je naseljavana sa raznih strana. Stasavalo je selo u mirnim ili burnim vremenima i preživljavalo sve nedaće i breme koje su ona donosila i odnosila. Valjda se selo ljudima dopalo svojim izvorištima i rečicom Turijom koja teče i život znači, pevajući svojim potočarima koji su mleli žitarice. Kada je umesto žetve sazrevalo ratovanje, ostajalo je selo šćućureno u svojoj muci i jadu od gladi, boleština, tudjinske sablje i granate. Uspevali su Rogačani i tada da se klone mržnje i zavade, da čuvaju jedni druge. Uvek je ponovo selo izrastalo sa žuljevitih ruku iz suza i pesme. Tako je bilo nekada, a danas Rogača je najrazvijenije mesto u okrugu, koje ima crkvu, osnovnu školu, obdanište, ambulantu, apoteku, prodavnicu, kafane, fudbalski 'stadion', frizerski salon, govždjaru, poljo. apoteku, mehaničarsku radionicu… U Rogači preovladjuju novoizgradjene kuće i čiji se meštani uglavnom bave poljoprivrednom delatnošću. Takodje, uvedena je gradska vodovodna mreža, gas, komunalno održavanje (kontejneri za smeće), ulična rasveta, asfaltirani su putevi, uredjena je crkvena porta, mali tereni za sportove u krugu škole, seosko groblje i kapela… Rogača sa okolinom je na mapi Beogradske kulturne baštine, sa puno turističkog sadržaja (šetališta, restorani s domaćom kuhinjom, otvoreni bazeni…)
prodaja Sopot Kosmaj Šestosoban Na Kosmaju, u šumadijskom kraju sa predivnim prirodnim lepotama, nedaleko od nametljivog gradskog ritma, sa jugozapadne strane, prodaje se odlična nova kuća od 360m2 i 14 ari ogradjenog placa, na kome je i pomoćni objekat od 20m2. Uknjiženo! Kuća se nalazi na vrhu Kosmaja, sa prelepim pogledom, savršena za život, odmor i uživanje. Ima tri etaže, etažno grejanje, trofaznu struju, gradsku vodu… Plac je kompletno sređen i ograđen i sve na 80 m od glavnog puta * U prizemlju je veliki dnevni boravak sa prozorima duž celog zida, kuhinja sa trpezarijom, ostava, garderober, kupatilo, predsoblje i kotlarnica sa posebnim ulazom. U prizemlju kuće postavljeno je podno grejanje. Na njemu se nalazi i pomoćni objekat od 20m2. ** Na spratu je veliko predsoblje, velika spavaća soba sa svojim garderoberom, manja spavaća soba, kupatilo i terasa od 33m2 sa pogledom na Kosmaj. *** Potkrovlje ima predsoblje, dve spavaće sobe sa izlaskom na terasu i kupatilo. Cena za ovu izuzetnu ponudu, na osnovu kvaliteta i pozicije je 185.000 € 'Mi svi sanjamo neke magične ružičnjake tamo negde iza horizonta, sad imate priliku da uživate u ružama koje će cvetati svakog dana pod vašim prozorima.' O Kosmaju Sa svojih 626 metara nadmorske visine, Kosmaj je, odmah posle Avale, najniža planina u Šumadiji. Pa ipak, s obzirom da predstavlja svojevrsno planinsko ostrvo u okruženju, da je obrasla bujnom vegetacijom, i da ima istrorijski značaj i kulturno istorijske spomenike, ova planina predstavlja jedno od omiljenih izletišta Beograđana, budući da je udaljena svega 40-ak kilometara od prestonice Srbije. Nalazi se i u blizini Sopota i Mladenovca. Čitava planina je prekrivena bujnom vegetacijom. Strmije strane su obrasle šumom, pretežno bukovom i hrastovom, a mestimično i četinarskom. Na padini Kosmaja koja se spušta ka Sopotu, kroz šumu postoje jasno ugažene staze koje su prohodne i bez problema se mogu koristiti za šetnju. Takođe, duž puta koji vodi ka vrhu, na nekoliko mesta postavljena su odmarališta sa drvenim klupama i stolovima a na dva mesta napravljena su i mala igrališta za decu sa ljuljaškama, klackalicama i drugim spravama. Blage padine su prekrivene livadama i pašnjacima, a podnožje je pod voćnjacima i njivama, dok su zaravni pretežno preklivene proplancima. Na planini postoji i veliki broj izvora, čak 95. Sve ovo zajedno, čini prelepe pejzaže i pravu prirodnu oazu u koju je zgodno uteći iz velikih gradova u potrazi za preko potrebnim mirom i tišinom. Na Kosmaju ne nedostaje ni životinjski svet. Šta više, zbog toga što ovu planinu naseljava i krupna divljač, kao što su jelen i lisica, pogodna je i za lov. Pored ovih, na planini se mogu naći i druge životinjske vrste, kao što su srndaći, zečevi, fazani, jarebice, lisice i prepelice… Kosmaj, kako je opisano predstavlja prirodnu oazu za zdrav i srećan život i nije bajka već je tu u 'blizini', i to na 50 km od Beograda, 25 km od Aravndjelovca, 20km od Mladenovca i 15 km od Sopota.
prodaja Beograd okolina Sopot Sopot okolina Rogača Na prodaju nekorišćena i neobradjena njiva od 120 ari. Zemljište pod blagim padom, a do njega vodi makadamski put (u blizini afalta). Vlasnišvo 1/1… Šumadiju mnogi nazivaju 'srcem Srbije', oblast šljive i opanka, kolevka buna i ustanaka, zemlja koja je iznedrila mnoge srpske vodje i velikane. Valovita Šumadija oduvek je bila privlačna za naseljavanje. ‘Široke pašnjake odavno ne gaze, ni konji, ni vojnici. 'Osvojili' su ih maslačci i ostalo livadsko cveće’
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane