Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Cerak Ratka Mitrovića

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Palilula Poštanska štedionica-Tašmajdan Starine Novaka Izdaje se garažno mesto u ulici Starine Novaka, u novom kompleksu Cental Garden. Nalazi se na nultom nivou, blizu ulaza u garažu. Ima 13m2. Ima visinu i za velika kola (džipove). Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Savski venac Senjak Koste Glavinića Jednosoban izdavanje U prilici smo da vam ponudimo lep, potpuno namešten, jednosoban stan na Senjaku u ulici Koste Glavinića u neposrednoj blizini Sajma. Stan se nalazi u polusuterenu lepo održavane četvorospratne zgrade. Prozori su normalne veličine i vrlo je svetao. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom (u kojoj je smešten i zidni krevet) i dnevnog boravka, koji je pregradnim plakarom odvojen od kupatila (vrlo pratkično rešenje, kojim je dobijen veliki prostor za odlaganje stvari). Stan nije izdavan. Zgrada ima dva ulaza i parking koji se ne plaća. U uređenom dvorištu ispred zgrade, postoji klupica koju koristi stan koji se izdaje, kao i štrik za susenje veša. U neposrednoj blizini se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za komforan život…prodavnice, pijaca, dom zdravlja. Lokacija je velikim brojem linija gradskog saobraćaja povezana sa mnogim delovima grada. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Nebojša Bucalo br. licence 509 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 LjR .
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Dvosoban Gandijeva stan Uknjižen, 2.0, cg, 17/18, lift, podrum, terasa U prilici smo da oglasimo prodaju uknjiženog dvosobnog stana, na odličnoj lokaciji, u održavanoj zgradi starije gradnje. Zgrada ima tri lifta, lep prilaz i okružena je zelenilom. Stan je svetao, osunčan, jugozapadno orijentisan i sastoji se od antrea, dve sobe (manje i veće), kupatila, odvojene kuhinje i trpezarije sa izlaskom na lođu sa koje se pruža panoramski pogled na grad. Poseduje i podrum. Stan je u izvornom stanju i potrebno je kompletno renoviranje. Mikrolokacija odlična, svi sadržaji neophodni za kvalitetan život su u neposrednom okruženju, parking je slobodan van zonskog režima. Odlično je povezan linijama gradskog prevoza sa svim delovima grada. Uknjižen je na 50m2, mereno ima 53m2. Brzo je useljiv. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .
prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Garsonjera Živka Davidovića U prilici smo da Vam ponudimo studio (garsonjeru) uknjižen na 22kvm, mereno 25kvm + terasa 20kvm na Zvezdari. Blizina Cvetkove pijace, Doma zdravlja Zvezdara. Miran kraj sa odličnom gradskom saobraćajnom vezom sa svim delovima grada. Kompletno namešten i opremljen, sveže okrečen i urađeno dubinsko pranje nameštaja, tako se i prodaje sa svim stvarima. Maxi preko puta stana, Tržni centar na 2 min, poseduje i parking ispred zgrade. Niski režijski troškovi. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvosoban izdavanje Beograd Palilula Karaburma Husinskih rudara Namešten, 2.0, ta, renoviran, 2/4, terasa, pet friendly Odličan dvosoban stan na Karaburmi. Iz centralnog hodinka ulaz u sve prostorije. Poseduje veliku terasu. Kompletno opremljen stvarima i uređajima sa svakodnevni život. Niski mesečni troškovi. U blizini škole, vrtića, supermarketa i linija gradskog prevoza. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Miodrag Resanović br. licence 2009 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 MV07 .
Beograd prodaja Palilula Palilula lokacija Cvijićeva Jednoiposoban Stan se nalazi u trenutno možda i najlepšoj zgradi u Beogradu. Fasada je rađena od posebnog kamena iz Čilea, mermer je posebno pravljen i uvežen samo za ovu zgradu. Hodnici su tek neverovatna priča, svaki detalj je fantastičan. Postoji instaliran surround sistem u hodnicima, dok idete čujete laganu muziku. Parket i keramika su prve klase. Roletne su na touch sistem kao i grejanje. Ovo je zgrada za koju možete da kažete da je pravljena kao nekad, u smislu kvaliteta, a zapravo i mnogo bolje od tog ''nekad''. Pogledajte fotke i sve će vam biti jasno. Uz stan dobijate premium kuhinju na koju imate garanciju od proizvođača čak 25 godina. Stan je fantastičan za život ali može biti dobra ideja i za kancelariju, uzimajući u obzir da je na prvom spratu iznad glavnog ulaza, sa ulične strane. Nalazi se odmah pored Lidla. Garažno mesto je na prodaju i cena je 25.000e Tip platforma. Molim vas da se javite samo ukoliko ste ozbiljni i razumete koliko su ovakvi stanovi retki na tržištu kod nas. Nemam vremena za prazne pozive. Hvala vam na razumevanju. Za zamene nisam zainteresovan. Agencije stop.
Palilula Karaburma Patrisa Lumumbe prodaja Karaburma, Patrisa Lumumbe, u novijoj zgradi iz 2015. god. Uknjižen na 38m2, dodatno rađena terasa od 4m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, kuhinje i terase. Stan je na prizemlju, dobro pozicioniran, tako da ima dosta svetlosti u dnevnom boravku, kuhinji i spavaćoj sobi.
Palilula Karaburma Jednosoban Vlašićka stan Stan se nalazi na prvon spratu u ulazu koji ima 4 stana. Raspored je dobar i funkcionalan, iz hodnika se ulazi u kupatilo i vratima odvojene 2 prostorije a to su kuhinja sa trpezarijom i velika soba sa prostranom terasom. Terasa je velika, gleda na park, u letnjim mesecima je prava oaza mira, a može da posluži i kao ostava. Stan je okrečen i sređen. Postavljena su sigurnosna vrata. Niski troškovi režija. Kraj je izuzetno miran. U blizini se nalaze Maxi,DM, Lily, apoteke, pekare, banke i pijaca. Odlično je povezan linijama 16,23,25 a u blizini zgrade je i stanica. TC "Big fashion" je na svega nekoliko minuta lagane šetnje. Za svaku preporuku ukoliko želite stan u mirnom delu Karaburme a opet da vam je sve na dohvat ruke. Direktna prodaja!
prodaja Stari Grad Zeleni venac Trosoban Zeleni venac Salonski stan u zgradi koju je projektovao čuveni Brašovan. Stan ima veliki dnevni boravak i spavaću sobu koje gledaju ka Zelenom vencu i pogled je božanstven na grad. Druga spavaća soba je ka dvorištu, što joj daje poseban mir. Postoji kupatilo i mali toalet. Dva mokra čvora. Stan je na 3 spratu i ima lift. Stanu pripada i podrum koji ima oko 20m2 i ima slavinu i tuš i prozor! Najveći podrum pripada ovom stanu. Stan ima i ostavu koja nije slikana, a koja je u sklopu zastakljene terase, gde se nalazi mašina za sušenje i sve potrebno za održavanje stana, kao i police po meri gde može da se odlažu stvari. Iako je stan u samom centru, kad uđete ništa se ne čuje od ulice, zahvaljujući debelim zidovima i odličnim PVC prozorima nemačke proizvodnje. Stan ima dve klime. Kompletno je renoviran pre par godina. Sav nameštaj, kao i kuhinja, je rađen po meri Crvene jabuke u najskupljim materijalima, koji i ostaje u stanu, kao poklon kupcu, kao i bela tehnika. Veliki prostrani plakari su u celom stanu.
Dvosoban prodaja Beograd Stari Grad Dorćol donji Braće Baruh Uknjižen dvosoban stan sa odvojenom sapvaćom sobom, prostranom dnevnom sobom, kupatilom, kuhinjom i terasom, brzo useljiv. Stan se nalazi na drugom od pet spratova u zgradi koja je čista i redovno se održava. U neposrednoj blizini su autobuska i tramvajska stajališta kao i šetalište 25. Maj i Kalemegdan. Stan je prazan i vrlo brzo useljiv. Mogućnost rentiranja parking mesta na placu odmah pored zgrade. Direktana prodaja bez agencijske provizije.
Beograd prodaja Palilula Karaburma Ugao Knićaninove i Ive Kurjačkog Trosoban stan od 65m², sa garažnim mestom, smart sistemom i podnim grejanjem. Nalazi se u prestižnom stambeno-poslovnom kompleksu K3 blok, smeštenom u Pančevu, samo 18 km od Beograda. Ovaj luksuzni stan od 65 kvadratnih metara, orijentisan južno, pruža obilje prirodne svetlosti i smešten je na najpoželjnijoj poziciji unutar kompleksa. Poseduje dve spavaće sobe, od koje jedna ima i garderober. Dodatne pogodnosti: Uz ovaj stan, dobijate i garazno mesto u podzemnoj garaži, što vam pruža sigurno i praktično parkiranje. Takođe, kompleks K3 blok nudi niz pogodnosti u blizini, uključujući škole, vrtiće, supermarkete, parkove, igrališta i pijacu. Sve što vam je potrebno nalazi se na dohvat ruke. Ovo je izuzetna prilika da postanete deo ovog modernog i ekskluzivnog kompleksa, koji spaja udobnost života u naselju sa svim prednostima blizine glavnog grada. Ne propustite priliku da stvorite svoj idealan dom u K3 bloku! :)
Palilula Palilula lokacija Višnjička Banja Višnjički venac Petoiposoban prodaja Na prodaju odlican stan na odlicnoj lokaciji u Visnjickoj Banji - Visnjicki Venac na osnovnoj kruznoj saobracajnici sa odlicnim pogledom na sve 4 strane. Sadrzaj: Stepenicni prostor Ulazni hol sa plakarima 2 kompletna sanitarna cvora Kuhinja i trpezarija Veliki dnevni boravak 4 spavace sobe Terasa Dodatno: Vanjski otvori - plastificirani aluminijum Unutrasnja stolarija - vrata od punog drveta sa ukrasnim ostakljenjem Pod - klasican hrastov parket ekstra kvaliteta Plocice odlicnog kvaliteta Grejanje - TA peci + klima uz laku mogucnost ugradnje centralnog grejanja ( stanovi iznad i ispod se greju na centralno ) Kvadratura prikazana na slici uz dodatnu terasu od 12m2 koja nije upisana Uknjizeno 101m2 Gradjeno odlicnom gradnjom po najvisim standardima, najbolje doci i uveriti se, stan idealan za viseclanu porodicu, U blizini Osnovna skola, vrtici drzavni i vise privatnih, parkovi.
Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Vlahovića Dvoiposoban Milovana Vidakovica stan Lep stan i miran 6.5 km od Slavije Opština Zvezdara Uknjižen Direktno od vlasnika 2 odvojene spavaće sobe Velika terasa Izuzetno niski troškovi Brzo useljiv Parking za stanare zgrade sa rampom
prodaja Voždovac Banjica I II Dvosoban Paunova Prodaje se 2.0 stan od 41m2+ 4m2 terase u kompleksu Paunov breg , zgrada je iz 2020 godine , NOV !. Kompleks Paunov breg se nalazi na okretnici trolejbusa 40,41 i bus 78 , ima sve sadržaje koje su potrebni za funkcionisanje :Maxi ,DM, Poštu , igraonicu , restoran , apoteku . Prodaje se od vlasnika tako da kupci nemaju proviziju , molimo agencije da ne zovu .
Trosoban prodaja Beograd Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Stepe Vojvode Stepe Prodajem odlican trosoban stan u stambeno-poslovnom kompleksu Vozdove kapije na Vozdovcu. Stan je ukupne povrsine 66.94m2, na osmom spratu, jednostrano orijentisan. Sastoji se od: dnevne sobe sa trpezarijom, kuhinje, 2x kupatilo, 2x spavace sobe, hodnik i terasa. Stan je u fazi izgradnje sa predvidjenim rokom useljenja u oktobru 2023 godine. Mogucnost kupovine u vise rata. Stan se kupuje od fizickog lica. Stan je idealan kao investicija. Zvati na brojeve: Tel. 2. (viber ili whatsapp)
Beograd prodaja Voždovac Banjica I II Bulevar oslobođenja Dvosoban Na prodaju stan od 70 kvadrata (60) uknjizen i terasom od 40 kvadrata renoviran blizu škole i vrtica ,tržnog centra pijace i okretnice tramvaja 7,9 i 14???(kako ovo). Vlasnik 1/1.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Vladislava Bajčevića Dvosoban prodaja Jako dobar i zdrav jugo-zapadno orijentisan stan u izuzetnoj gradnji uredno održavane zgrade iz 1983.godine, od žute fasadne cigle, svedenog naselja, prilagođenog potrebama kvalitetnog stanovanja. U neposrednoj blizini nalaze se parkići za decu, obdaništa, osnovne škole, marketi, uključujući i veliki Maxi, pijaca i Dom zdravlja, a sve na neki minut peške. Tu su i stanice najvećeg broja linija javnog gradskog prevoza koji saobraća redovno za više pravaca. Stan je dvosoban, ali kako je korisne površine 60m2, na koliko je i uknjižen, adaptibilan je i u dvoiposoban. Stan ima dobro centralno grejanje i nema skrivenih mana, u izvornom je stanju i može se renovirati. Prodaje se već ispražnjen od stvari. Stan ima i pripadajuću ostavu u podrumu. Moguća je prodaja i na kredit, bez dodatnih uslova. Kupovina je direktno od vlasnika, bez provizije. Ne traži se zastupanje od strane agencija za prodaju, ali mogu naravno zastupati potencijalne kupce. Za sve bliže informacije, molim vas da me kontaktirate po mogućstvu nakon 17h radnim danima, a vikendom posle 10h.
Voždovac Dušanovac Četvorosoban Ljube Nedića stan Na prodaju izuzetno funkcionalan stan sa 3 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, velikim dnevnim boravkom i terasom. Stan je na drugom spratu (od 4), bez lifta, u mirnom delu Dušanovca. Stan je kompletno renoviran u januaru 2023. godine (prelakiran hrastov parket, komplet moleraj). Grejanje se plaća po utrošku (elektro kotao). U blizini stana postoji sva potrebna infrastruktura - autobuske i tramvajske linije, pijaca, škola, vrtić, itd. Odlična povezanost sa svim delovima grada! Stan se prodaje direktno od investitora i postoji mogućnost povrata PDV-a za kupce prvog stana. Uz stan je moguće kupiti i garažno mesto u zgradi. Za sve informacije poztvati - 064/811-5868 - kontakt Dejan.
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Vojvode Vlahovića Garsonjera Miljana Miljanića Prodaje se garsonjera u naselju Vojvode Vlahovića direktno od vlasnika. Stan je polunamešten,kuhinja je opremljena sa Candy programom i ugradnim plakarima. Zgrada (2020)
Dvosoban prodaja Beograd Zvezdara Mirijevo I II III IV Petrarkina Prodaje se uknjižen dvosoban stan u Mirijevu. Stan je renoviran 2019.godine i prodaje se sa kuhinjom i ugrađenim uredjajima, ormarima i ostalim nameštajem, po dogovoru. Južno je orijentisan i gleda na veliki park. Prirodna ventilacija i u kuhinji i u kupatilu. Zgrada ima dva lifta, teretni I jedan manji. Ima terasu,bpripadajuci podrum i ostavu. Izuzetna lokacija, kompletna infrastruktura je dostupna nadomak zgrade, pijaca, dom zdravlja, vrtici, škola, marketi, skoro sve linije gradskog prevoza u Mirijevu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane