Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Zvezdara Mirijevo I II III IV Ilije Pavlovića

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Rakovica Petlovo Brdo Nićifora Ninkovića Nićifora Ninkovića, kuća u nizu, kvalitetne gradnje, atraktivnog izgleda, spratnosti 1/1, sa dva ulaza, u mirnom delu ulice. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa trpezarijsko-kuhinjskim delom (open space), prostranog lux kupatila, spavaće sobe, velike terase i garaže od 65m2, grejanje na klimu, postoji priključak za gas, alu stolarija, u neposrednoj blizini gradskih linija 56, 59, 42, vrtića, škole, supermarketa, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Medaković 3 Braće Srnić Dvosoban prodaja Braće Srnić, 4/6, dva lifta, lođa, stan na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju sa puno zelenila, dobar raspored prostorija: velika dnevna soba, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, ostava, pripadajući podrum, potrebno renoviranje, topla voda, u blizini OŠ, vrtića, objekata za snabdevanje, dobar gradski prevoz, samo za keš kupce, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Stari Grad Kosančićev venac Petoiposoban Kosančićev venac stan Stan 164m2 koji se sastoji od dve odvojene stambene jedinice, salonca i potkrovlja.Svaka stambena jedinica ima svoj ulaz,mokri cvor i svoj strujomer.Moze da funkcionise kao jedan veliki duplex. Zbog izuzetne lokacije i polozaja zgrade, pored stanovanja pruza veliku mogucnost za poslovni prostor,hostel,stan na dan itd.
prodaja Vračar Hram Katanićeva Petosoban Prodajem stan sa garazom i podrumom. Dnevna soba i cetiri spavace sobe, odvojena kuhinja i tri terase. Trostrano je orjentisan. Postoji mogucnost da se podeli u dve stambene jedinice. Uknjizeno 109kvm, mereno 117kvm.
Troiposoban prodaja Beograd Vračar Crveni krst Metohijska U ponudi troiposoban stan na finoj lokaciji, u mirnoj ulici, na sedmom spratu, održavana zgrade. Svetao, južno orjentisan. Iz svih soba se izlazi na terasu... Kontakt: Srđan 063/ 80 55 605
Beograd prodaja Palilula Poštanska štedionica Kneza Danila Dvosoban Prelep i svetao stan na top lokaciji u srcu grada. Stan je u potpunosti renoviran po principu open space i poseduje od prostorija: veliki dnevni boravak sa sankom, kuhinjom i trpezarijom sa izlazom na terasu, spavacu sobu sa izlaskom na lodju koja je zastakljena, kupatolo sa prirodnom ventilacijom. Ugradjena rehau pvc stolarija sa elektonskim podizacima roletni (daljinski),takodje su ugradjena atos lux sigurnosna vrata teska preko 100 kg.U stanu su uradjeni spusteni plafoni sa ambijentalnom rasvetom i dekorativnim zidovima. Postoji mogucnost da se napravi jos jedna spavaca soba. Vlasnik.
Palilula Višnjička banja Slanački put Jednoiposoban prodaja Zgrada iz 2016g.stan se nalazi na drugom spratu od 5...po strukturi 1.5...sastoji se od hodnika ,dnevno trpezarijskog dela,kuhinje,spavaće sobe,terase...zgrada je iz ozakonjenja a ozakonjenje je pravosnažnost dobilo 2016 g...stan ima svoje pripadajuce parking mesto...EG grejanje ...U stanu ostaje ugradna kuhinja,lezaj i gardarober u sp.sobi,trpezarijski sto...
Palilula Botanička bašta lux stan u Poreckoj Dvoiposoban stan Lux stan u Poreckoj Uknjizen,74 m.6 sprat od 8,lift,2 terase, etazno grejanje,nov,useljen pre 3 godine,alu stolarija,male rezije Prodaje vlasnik molim agencije da se ne javljaju
prodaja Palilula Palilula lokacija Albanske spomenice Garsonjera Garsonjera sa panoramskim pogledam u dobro održavnoj zgradi. Nalazi se na odličnoj lokaciji u mirnoj ulici, u bizini TC Zire i Ruzveltove. Stan je funkcionalan i svetao. Zbog blizine fakulteta pogodan za izdavanje.
Jednoiposoban prodaja Beograd Palilula Palilula lokacija Karaburma Karaburma Na prodaju odličan jednosoban stan na staroj Karaburmi u jednoj od lepših ulica, Plješevičkoj.Atraktivna lokacija za stanovanje i izdavanje,blizina Bogoslovije, iznad stadiona Ofk Beograda. Stan ima 31 m2 sa pripadajućim podrumom,trenutno u procesu uknjižbe (postoji zabeleška o upisu prava svojine u e-katastru).Očekujem uskoro završetak ,pa se stan može uzeti i na kredit.Iz otkupa je,poseduje svu originalnu dokumentaciju od prvog dana,overene ugovore,uplatnice ,potvrde o izmirenom porezu na prenos apsolutnih prava.. Nalazi se na IV spratu od V.Zgrada je održavana,urađena fasada,interfon.Stan je kompletno renoviran,pvc stolarija,klima,ktv,kompletna elektro i vodovodna instalacija promenjena,novo kupatilo,unutrašnja stolarija,sigurnosna vrata,bez ulaganja. Ima odvojenu kuhinju,veliku dnevnu sobu, hodnik i kupatilo.Gleda na Dunav.Izuzetno niski troškovi info stana (15 eur).Grejanje na struju,jedna TA peć je dovoljna za celu grejnu sezonu.Odlična unutrašnja i spoljna izolacija,pa su i troškovi za struju minimalni.Stan je orijentisan ka mirnoj strani ulice, sa odličnim rasporedom prostorija. Ispred je uređen prostor,park,zelenilo, parking.Uz stan ide i podrum u zgradi. Stan je u blizini stanica 27,27E,16,25,23.Big Fashiona,Rode,tržnih centara.Idealna veza i blizina centra grada.Za 10-tak minuta ste do Vukovog spomenika,Pravnog,Građevinskog i Mašinskog fakulteta,Više poslovne škole.Do Trga republike za 15 minuta. Prodaje se bez posrednika,direktno od vlasnika.
Beograd prodaja Zvezdara Bulbuder Bore Prodanovića Jednoiposoban Fenomenalan uknjižen 1.5, odmah useljiv stan na odličnoj lokaciji u mirnom delu Zvezdare. Stan je kompletno renoviran, urađena je spoljna izolacija, promenjena elektro i vodovodna instalacija, stavljen nov pod. Ugrađeni su Norveški radijatori i inverter klima. Cena infostana je minimalna. U kupatilu je stavljena najkvalitetnija sanitarija. Stan poseduje podrum od 6kvm koji je popločan. Postoji mogućnost proširenja na tavanski prostor. Nekretnina se prodaje direktno od vlasnika, bez posrednika. Prikaz mape
Zvezdara Vukov spomenik Marka Oreškovića Petosoban prodaja Luksuzan, petosoban penthouse u lepoj, mirnoj ulici između Vukovog spomenika i Đeram pijace. Liftom se ulazi direktno u stan, u veliki dnevni boravak sa tpezarijom i kuhinjom (oko 100m2). Svaka od četiri sobe na ovom nivou ima svoje kupatilo, a najveća ima i walk in closet i malu terasu. Visina spuštenih plafona je 2,8m u svim sobama i u kupatilima sa led rasvetom. Na nivo iznad penthousa takođe se dolazi direktno liftom (postoje i unutrašnje stepenice). Na ovom nivou se nalazi prostorija za pranje i peglanje veša i gostinski toalet. Takođe, ovde se nalazi krovna terasa sa bazenom, tušem, ležaljkama, prirodnim zelenilom, kao i još jedna kompletno opremljena kuhinja sa natkrivenim dnevni mboravkom. Stan je ogranizovan da pruža maksimalno zadovoljstvo uz minimalne troškove. Zgrada je useljena krajem 2016. godine, ima sopstveni prečišćivač vode, a poseduje malu privatnu teretanu samo za nekoliko vlasnika stanova ove zgrade. Stan se prodaje kompletno namešten, sa svim nameštajem, tehničkim uređajima, prečišćivačima vode i vazduha i video nadzorom. U cenu su uključena i dva garažna mesta i podrumska prostorija od 30m2.
Zvezdara Mirijevo I II III IV Četvorosoban Vlastimira Đuze Stojiljkovića stan Izuzetno lep i luksuzan stan u kvalitetnoj zgradi u mirnom delu Mirijeva, okružen zelenilom. Stan je nov i odmah useljiv. Veoma je komforan i funkcionalan, visina plafona je 3m, a sastoji se od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, odvojenog spavaćeg dela koji ima 2 spavaće sobe, treća spavaća može da se napravi po originalnom projektu. Stan ima veliku terasu, hrastov parket, kvalitetnu stolariju, mogućnost grejanja na električno kao i na čvrsto gorivo s obzirom da ima svoj dimljak, može da se ugradi i kamin. Podno grejanje je u kuhinji i kupatilu. Uz stan dobijate I dva parking mesta u zatvorenom dvorištu zgrade.
prodaja Zvezdara Ðeram Đuke Dinić Jednoiposoban Stan je veoma funkcionalan, izdvojena kuhinja od trpezarije i dnevne i malim hodnikom izdvojena spavaća soba I kupatilo... Slike stana su sa starim nameštajem, sada je drugi nameštaj... Zamena stana može za Pančevo...veći Stan ili odgovarajući plac....ili druga nekretnina...
Troiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Bežaniska kosa (1 2 3) Bezanijska kosa I Danila Lekića Španca Odličan kompletno renoviran dupleks u dobroj i lepo održavanoj zgradi. Stan je uknjižen na 107 m2 građevinske površine. U donjem nivou su kuhinja, kupatilo, terasa, dnevni boravak i jedna soba, a na gornjem nivou su još dve sobe, kupatilo i dve terase. Grejanje na Inverter klime, CG u zgradi. U okruženju su vrtić. škola, sportski tereni, prodavnice... Prostorije: kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe, dva kupatila. Agencijska provizija 2%.
Beograd izdavanje Voždovac Medaković 1 Medaković II Finžgarova Jednosoban Jednosoban stan, Medaković, na drugom spratu od pet. Namešten, sa odvojenom kuhinjom i trpezarijom i kompletnom belom tehnikom. Stan je u blizini Maxi-ja i gradskog prevoza (trolejbus br. 29, a autobus br. 30). Obavezan depozit Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, soba, kupatilo, terasa. Agencijska provizija u skladui sa opštim usloima poslovanja preduzeća poslovanja.
Severni bulevar Bore Prodanovića Jednoiposoban prodaja Očuvan stan, mirna lokacija, nedaleko od prevoza, Vukovog spomenika i Bulevara Kralja Aleksandra. Preporuka. Prostorije: Predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo. Agencijska provizija 2%.
Zemun Altina Jednoiposoban Gordane Kosanovic stan Altina, Gordane Kosanovic, 1.5, 30 m2 sa lodjom, I od IV sprata, eg/inverter klima, bez lifta, interfon, ktv, internet, namesten, zgrada iz 2014. godine. Prostorije: predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaca soba, kupatilo i lodja. Stan se izdaje kompletno namesten i opremljen na duzi vremenski period. Niske mesecne rezije. Nalazi se u blizini autobuske stanice (linije 81 i 707), prodavnica (Sunce i Idea), pekara, apoteka i vrtica. Cena 330 evra + depozit. Agencijska provizija koju placa ZAKUPAC iznosi: 50 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 1 do 12 meseci. 75 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 13 do 59 meseci. 100 % od prve mesecne zakupnine za zakup u trajanju od 60 meseci (5 godina) i vise. prostorije Raicevic nekretnine 065/452-77-77 || opremljenost : Namesten || dokumentacija : dokumentacija
prodaja Voždovac Voždovac lokacija VOZDOVAC Troiposoban Sanska SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Vozdovac, Sanska, 3.5, 90 m2 sa 2 terase, I od I sprata, eg-gas, bez lifta, interfon, internet, useljiv po dogovoru, delimicno renoviran, uknjizen na 83 m2, podrum, mogucnost kupovine garaze, zgrada iz 70-ih godina. Odlican porodican 3.5 stan, delimicno renoviran, u dobrom, ocuvanom stanju, trostrano orijentisan, svetao, adaptibilan. Stan ima funkcionalan raspored, sa komfornim i svetlim prostorijama gde ima dovoljno prostora za plakare. Ukupna povrsina stana sa terasama je 90 m2, a uknjizen je na 83 m2. Grejanje je etazno, na gas i struju, sa niskim mesecnim rezijskim troskovima. Stan je sam na spratu. Iznad i ispod ovog stana su stambene jedinice. Prostorije: dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, terasa na koju se izlazi iz dnevnog boravka i kuhinje, 3 spavace sobe, druga terasa na koju se izlazi iz 2 spavace sobe, kupatilo, gostinjski toalet i hodnik. Uz stan se prodaje i uknjizena garaza od 16 m2, po ceni od 25 000 evra. Ispred garaze je parking mesto za jos jedan automobil. Garaza i ostava imaju prozor i sprovedena je voda, pa se lako mogu adaptirati u garsonjeru ili poslovni prostor. Nalazi se u objektu, koji je 70-ih gradila SZ Slavija, sa malim brojem stanova, u tihoj ulici, u zoni porodicne gradnje. Nedaleko se nalaze prodavnice, gradski prevoz 18, 25, 25P, 39 i ADA3 i drugi sadrzaji. Cena 175 000 evra. Kupite ovu nekretninu preko agencije Raicevic nekretnine i POKLANJAMO VAM idejno resenje dizajna enterijera! Pozovite nas za vise informacija. Agencijska provizija koju placa KUPAC iznosi 2 % od dogovorene kupoprodajne cene. Raicevic nekretnine 060/3056058 || dokumentacija : uknjizen
Dvosoban izdavanje Beograd Palilula Bulevar despota Stefana Bulevar despota Stefana U ponudi je stan za izdavanje u samom centru grada na odličnoj lokaciji u blizini Trga Republike,Skadarlije,Lidla,prodavnica,banaka,pošte,restorana i prevoza. Stan,svetao sa lepim pogledom se nalazi na 7 spratu izuzetno održavane zgrade sa 4 lifta i video nadzorom. Kompletno opremljen i namešten komforan stan se sastoji iz hodnika,ostave,kuhinje sa trpezarijom,velikog dnevnog boravka sa izlazom na terasu,spavaće sobe i kupatila. Grejanje je centralno,tako da su mesečni trosškovi oko 90 eur. Parkiranje je zonsko po ceni mesečne parking karte od 600 din. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Depozit je obavezan u visini jedne mesečne zakupnine. . Agencijska provizija 50%
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane