Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Čukarica Žarkovo Vodovodska

slične nekretnine * :

Beograd izdavanje Čukarica Žarkovo Ratka Mitrovića Jednoiposoban Izdajemo odličan 1.5 stan, kompletno namešten. Stan se nalazi na prvom spratu zgrade sa liftom, okrenut ka dvorištu. Poseduje malu, ali udobnu terasu. Vrlo funkcionalan raspored, ima dnevnu sobu, manju spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Autobusko stajalište u blizini ulaza, oko 150 m udaljen od osnovne škole i manje od 400 m od doma zdravlja. Kontakt: Sandra Bolić, 060/0906660 Agencijska provizija 50%
Čukarica Banovo brdo Toše Jovanovića Dvoiposoban prodaja Uknjižen, odmah useljiv dvoiposoban stan u zgradi od crvene fasadne cigle u blizini "Stankom centra" na trećem spratu u zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Stan se sastoji od predsoblja, hodnika, dva kupatila, dve spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, lođe i podruma, zapadno orijentisan sa lepim pogledom ka Čukaričkoj padini, Makišu, Novom Beogradu. Kontakt agenta: Dragoljub Burdžić 063/575 359 Agencijska provizija 2%
Zemun Altina Jednosoban Ugrinovački put 3. deo stan U prilici smo da Vam ponudimo garsonjeru novije gradnje iz 2009. godine u Zemunu, naselje Altina. Uknjižena, odmah useljiva, prodaje se sa nameštajem i pripadajućim parking mestom. Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, kupatila i terase. Kontakt:Miloš Lukovac, 060/4490-080. Agencijska provizija 2%
prodaja Grocka Grocka okolina Građevinski plac, vlasništvo 1/1, u površinama dozvoljene porodične gradnje, pravilnog oblika 30mx33m, ravan, na 150m od Avalskog puta. Struja, voda, asfalt. Informacija o lokaciji na uvid. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent: Smilja Stojadinovic br. licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Dvosoban izdavanje Beograd Stari Grad Skadarlija Gundulićev Venac Izdaje se dvosoban stan na Gundulićevom vencu. Ima dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju odvojenu šankom, odvojenu spavaću sobu, kupatilo i terasu. Grejanje je centralno. Ima klimu, internet. Zgrada ima video nadzor, interfon, lift. Odlicno pozicioniran. Tu su kafići, prodavnice, pijaca, Knez Mihajlova i Kalemegdan 10 min lagane šetnje. Ljubimci su dozvoljeni. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 01‚1/2620-734 SC05 .
Beograd prodaja Zvezdara Cvetkova pijaca Živka Davidovića Trosoban Veoma lep koncept zgrade samo sa dva stana na spratu. Luksuzan stan je na 3 od 5 spratova. Zgrada kao i stan izgrađeni su od kvalitetnih materijala, granitna keramika, roletne na prekidađ , norveški radijatori, samim tim i rađuni za struju su niski. Uknjižen na 54kvm i mogucnost kupovine na kredit. Odmah useljiv, Vredi pogledati Agencijska provizija 2% Agent: Jelica Jevtović br. licence 4742 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/2620734 .
Čukarica Banovo brdo Požeška izdavanje Izdaje se lokal u Požeskoj ulici, u tržnom centru. Lokal ima jednu veću prostoriju i jednu manju kao magacin i toalet. Nalazi se u prizemlju. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .
Čukarica Banovo brdo Garsonjera Zrmanjska stan Odlična garsonjera uknjižena na 23m2, mereno 25m2. Stan je renoviran pre nekoliko godina i ne zahteva velika ulaganja. Sastoji se od ulaznog dela, centralne prostorije sa kuhinjom, kupatila i zastakljene terase. Otvoren pogled na hipodrom i Most na Adi. Agencijska provizija 2% Agent: Ana Jovanović, broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .
izdavanje Vračar Južni bulevar Trosoban Riječka Namešten, 3.0, cg, 3/6, lift, terasa, mogućnost zakupa garažnog mesto. Trosoban komforan porodični stan na atraktivnoj lokaciji Južnog Bulevara. Stan se sastoji od predsoblja, kupatila, dve spavaće sobe i velikog dnevnog boravka sa odvojenom kuhinjom. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu. U dečijoj sobi nalaze se kreveti na sprat i jos jedan odvojen krevet, koji može da se izbaci prema potrebi. Stan je okružen zelenilom, parkovima, u blizini vrtići, osnovna i srednja škola, puno prodavnica. Dozvoljeni kućni ljubimci. Depozit obavezan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Olivera Bjekić, br. licence:4178 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 OB05 .
Troiposoban izdavanje Beograd Savski venac Savski venac lokacija Admirala Geprata Namešten, troiposoban stan na dva nivoa. I nivo: hodnik, dva mokra čvora, kuhinja sa trpezarijom, manja soba i dnevna soba sa izlazom na terasu. II nivo: dve spavaće sobe. Nalazi se na petom spratu u zgradi sa liftom. Parking u dvorištu zgrade. U cenu zakupa je uračunat Infostan. Agencijska provizija 50% vrednosti jedne mesečne zakupnine Agent: Biljana Babić br. licence 3992 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 BB01 .
Beograd izdavanje Savski venac Dedinje Aleksandra Stamboliskog Dvosoban Aleksandra Stamboliskog, vpr/1, retko u ponudi, lep, prostran, osunčan, salonski (visina plafona 3m), namešten stan, u predratnoj vili na Dedinju, u mirnoj ulici, na odličnoj lokaciji, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Novi Beograd Bežanijski blokovi (61 do 64) Gandijeva Jednosoban prodaja Gandijeva, 13/14, tri lifta, terasa, lep svetao, istočno orijentisan stan, sve instalacije su zamenjene, kompletno renovirano kupatilo i terasa koja je zastakljena PVC stolarijom, sastoji se od hodnika sa ugradnim plakarima, kuhinje, trpezarije koja se može lako adaptirati u spavaću sobu, prostrane dnevne sobe iz koje se izlazi na terasu, zgrada je održavana, pre dve godine je rađena hidroizolacija krova, ulaz je sređen, u blizini je nekoliko škola, vrtića, marketa, autobuskih stajališta, ne zahteva mnogo ulaganja, idealan za stanovanje manjih porodica, ali i kao investicija za izdavanje. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Zvezdara Konjarnik Ratka Pavlovića kuca Uredna očuvana kuća, prizemlje i sprat sa dva odvojena stana, dva ulaza, dva brojila za struju, katastarski numerisana oba stana. Korisna uknjižena površina stanova je 96m2 i 62m2, što je ukupno 158m2, a sa još tri terase ukupna površina kuće je 208m2. Urađena fasada. Plac sa dosta raznolikih voćki, zelenila i cveća. U dvorištu dva parking mesta. Informacija o lokcaiji omogućava izgradnju objekta pr+2+ptk, indeks izgrađenosti 1,0. Uknjižena kuća. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Zlatibor Čigota Trosoban Sportova Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
Trosoban prodaja ZLATIBORSKI OKRUG Zlatibor Čigota Sportova Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
ZLATIBORSKI OKRUG prodaja Zlatibor Čigota Sportova Trosoban Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
Zlatibor Čigota Sportova Trosoban prodaja Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
Zlatibor Čigota Trosoban Sportova stan Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
prodaja Zlatibor Čigota Trosoban Sportova Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
Trosoban prodaja ZLATIBORSKI OKRUG Zlatibor Čigota Sportova Predivana nekretnina koji se nalazi u stambeno-poslovnom objektu koji je dugo i temeljno pripreman projekat, kojim je predviđena izgradnja LUX objekta u skladu sa savremenim standardima i tehnologijama, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala trenutno dostupnih na tržištu. Fasada je kombinacija elemenata dekorativne cigle i savremenih plemenith maltera. Spoljna PVC stolarija u antracit boji sa niskoemisionim troslojnim staklima punjena argonom i REHAU profilima.Spoljni zidovi izrađeni od termo bloka 25cm I termo izolacionom kamenom vunom debljine 10cm, akustik termoblok, između stanova sa zvučnom izolacijom od čak 54 Db. Objekat će ispunjavati sve predvidjene uslove energetske efikasnosti u skladu sa Pravilnikom. Smart-key, kartični sistem za pristup garažama. Video nadzor celog objekta i garaža .Fasada, prilazi, zejednički prostori, dvorišni deo objekta i stepenište su osvetljeni LED rasvetom. Ulazna sigurnosna, protivpožarna, blind vrata za svaku nekretninu. Unutrašnja vrata su vrhunskog kvaliteta sa skrivenim šarkama. Visina plafona u stanovima je 280cm u lokalima 650cn. Električni putnički lift nosivosti do 630kg. Zasebno grejanje za svaki stan pomoću Norveških radijatora sa centralnim termostatom i WiFi daljinskim upravljanjem. Tarket (troslojni prefinito parket) i vrhunska keramika. Bešumne kanalizacione cevi, ugradni vodokotlići i baterije visokog kvaliteta. Elektro oprema - modularna serija visokog kvaliteta. Ograde na terasama metalne pocinkovane i lastificirane. Mogućnost dobijanja ostave kupovinom određenih stanova. U ponudi su i parking mesta u garaži samog objekta. Cena sa uračunatim PDV-om za kupce prvog stana povrat PDV-a. Želimo Vam srećnu kupovinu.
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane