Beograd  slika


Nekretnina vise nije aktivna

stan Beograd prodaja Rakovica Miljakovac Borska

slične nekretnine * :

Beograd prodaja Zvezdara Cvetanova ćuprija Krivošijska Jednoiposoban Odličan 1.5 stan u kvalitetnoj novogradnji sa liftom. Prostorije: dnevna soba, izdvojena kuhinja, spavaća soba, kupatilo i terasa. Niski režijski troškovi, mirno porodično okruženje. U blizini je i okretnica trolejbusa 29 i autobusa 18, 20 tako da je dobra povezanost sa gradom. Stan pogodan kako za život tako i za izdavanje. Agenc. provizija 2% Agent: Dragana Stoiljković br. licence 919 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .
Stari Grad Skupština Svetogorska izdavanje U prilici smo da Vam ponudimo predivnu vilu sagradjenu 1920. godine za francuskog konzula u Svetogorskoj ulici. Kompletno je renovirana. Prostor obuhvata tri nivoa. Prizemlje, prvi sprat sa terasom od 55m2 i potkrovlje. Ukupna povrsina je 500m2. Ima video nadzor, interfon, ostavu, terasu, lodju, klimu CG, tri toaleta. Ima predivnu bastu, oaza u centru grada. Agenc. provizija 50% od prve zakupnine Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 SC05 011/2620734 .
Stari Grad Kosančićev venac Petosoban Dobrice Ćosića stan Uknjižen, VPR/7, cg, 5,0-soban, 2 kupatila, dva parking mesta, dvostrano orijentisan, pešačka zona, retko u ponudi. Elegantan petosoban stan na ekskluzivnoj lokaciji u pešačkoj zoni Kosančićevog venca, najprestižnijoj gradskoj četvrti starog Beograda. Uknjižen je na 96 m2, korisne grejne površine-100 m2. Struktura: hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, četiri spavaće sobe, dva kupatila. Prostor je izuzetno lepog rasporeda, kvalitetno renoviran i prodaje se namešten. Stan poseduje sopstvenu podrumsku prostoriju i dva obezbeđena parking mesta sa nastrešnicom u okviru dvorišta zgrade sa elektronskom kapijom. Zajednička terasa, nalazi se na prvom spratu. Sve je pod alarmom i video-nadzorom, sa 9 bezbednosnih kamera. Vrhunska lokacija i kvalitet čine ovu nepokretnost, ekskluzivnom. Agenc. provizija 2% Agent: Daniela Mladenović , licenca 2837 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .
prodaja Voždovac Voždovac lokacija Četvoroiposoban Danila Bojovića Danila Bojovića, 2/2, terasa, porodičan stan na dve etaže, donji nivo: predsoblje, dnevna soba (izlaz na terasu), trpezarija, kuhinja, spavaća soba, kupatilo. Gornji nivo: dve spavaće sobe, kupatilo, funkcionalan, adaptibilan u dve stambene jedinice, dvostrano orijentisan (istok-zapad), pripadajući podrum, miran kraj sa parkingom ispred ulaza u zgradu, u blizini vrtića, marketa, Doma zdravlja, pijace, TC Stadion, okolina Darvinove pošte, odlična veza gradskim linijama sa svim delovima grada, pruža osećaj komfora, topline, za preporuku, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Jednoiposoban izdavanje Beograd Palilula Zira Primorska Primorska, 3/5, terasa, izuzetan, lepo uređen, namešten stan, na odličnoj lokaciji, veoma svetao i topao, sastoji se od: ulaznog hodnika, odvojene kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, odvojene spavaće sobe, kupatila. Izdaje se na period od 5 meseci, počev od 01.09.2023., u cenu mesečne zakupnine uračunat je infostan, dok je plaćanje struje, interneta, kablovske po utrošku, odlična povezanost gradskim prevozom, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Beograd izdavanje Čukarica Banovo brdo Blagoja Parovića Blagoja Parovića, pr/6, poslovni prostor koji sa zatvorenom baštom i dodatnim pripojenim prostorijama ima ukupno 150m2 raspoložive površine. Na odličnoj lokaciji, u prometnoj ulici, adaptiran i opremljen za delatnost caffea i restorana, odvojena kuhinja sa izvedenom ventilacijom i snagom el.brojila u skladu sa potrebama, šank, ambijentalna rasveta, tri mokra čvora, zatvorena bašta, sa namenom za brzi početak rada, pogodan i za druge delatnosti, za svaku preporuku, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Vračar Kalenić Tomaša Ježa Jednoiposoban prodaja Tomaša Ježa, 3/4, stan na odličnoj lokaciji, u mirnom kraju, srcu Vračara, zgrada '60-tih, sa uredno održavanim ulazom, svetao, visina plafona 2,60m, dvostrano orijentisan (istok-zapad). Sastoji se od: hodnika, kupatila, spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i odvojene kuhinje, stolarija zamenjena pre 3 meseca i postavljen laminat I klase, mogućnost priključka na cg, odličan za život ili kao investicija za izdavanje, uknjižen. Agencijska provizija 2%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Voždovac Voždovac lokacija Dvosoban Vojvode Stepe stan Vojvode Stepe, 3/11, lift, terasa, lođa, namešten dvosoban stan u zgradi povučenoj od ulice, parking ispred zgrade, u blizini više fakulteta, Studentskog doma, marketa i prevoza, useljiv od 15. septembra, mesečno plaćanje, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija 50%. Hvala Vam na pregledu oglasa. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
prodaja Savski venac Dedinje Četvorosoban Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1 godine! 4.0, 97m2, terasa, CG, I/III, telefon, interfon, podrum, parking. Uknjižen. Četvorosoban stan na Dedinju od 97m2+terasa, podrum, parking. Sastoji se od predsoblja, četiri sobe, kuhinjom, garderoberom, velikim kupatilom( mogućnost pregrađivanja za još jedan mokri čvor) i terasom. Stan se nalazi u blizini Američke Ambasade u jednom od najlepših delova Dedinja u trospratnoj zgradi sa malim brojem stanova, izgrađena za najviše vojne funkcionere. Zgrada je čista i održavana ispred se nalazi velika zelena površina sa drvoredom i baštom punom zelenila. Iza zgrade se nalazi parking. Povučena je od ulice i saobraćajne buke, miran i bezbedan deo naselja. Uz ulaganje koje je potrebno dobija se nekretnina koja nudi život u zaista prijatnom i mirnom okruženju. Za ozbiljne kupce dogovor oko cene. Agencijska provizija 2%
Jednoiposoban prodaja Beograd Zvezdara Lion Stanislava Sremčevića Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti i stvari domaćinstva u trajanju od 1godine! 1.5, 47m2, CG, lift, III/IV, telefon, interfon. Građevinska dozvola. Jednoiposoban stan u blizini Bulevara Kralja Aleksandra. Nalazi se na trećem spratu zgrade sa liftom. Izrazito funkcionalnog rasporeda prostorija. Sastoji se od dnevno - trpezarijskog dela, kuhinje, kupatila i velike spavaće sobe. Agencijska provizija 2%
Beograd prodaja Čukarica Banovo brdo Pere Todorovića Jednoiposoban Svaki kupac na poklon dobija osiguranje nepokretnosti u trajanju od 1 godine!!! 1.5, 33m2, 2/4, telefon, interfon. Uknjižen. Izuzetno svetao stan u najlepšem delu Banovog Brda, iznad pijace, na samom obodu parka. Najbolja lokacija. Izvorno jednosoban, adaptiran u jednoiposoban. Stan je u izvornom stanju. Dobra investicija. Agencijska provizija 2%
Zvezdara Lion Bulevar Kralja Aleksandra Dvosoban izdavanje Zvezdara, Lipov lad, Bulevar kralja Aleksandra; 55m2+9m2 terasa, 2.0, IV/6, cg, klima, lift, interfon, internet, kablovska; Izvanredan, luksuzno namešten dvosoban stan na četvrtom spratu uredne zgrade od crvene fasadne cigle u blizini restorana "Lipov lad". Prostorije: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo, spavaća soba, kupatilo, ostava, terasa. Stan je veoma svetao i kompletno je opremljen novim nameštajem. Sjajna mikrolokacija: blizina restorana "Lipov lad", brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% od iznosa jedne mesečne zakupnine (u zavisnosti od roka na koji se potpisuje ugovor) i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Indjija Indjija kuca Kuća koja se nalazi u neposrednoj blizini centra. U strukturi kuća se sastoji od prizemlja, sprata i tavanskog prostora. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika velikog dnevnog boravka i kuhinje površine od oko 80-tak m2, te ostave. Unutrašnjim stepeništem dolazi se do sprata kuće koji se sastoji od hodnika, kupatila i tri spavaće sobe za izlaskom na terasu koja gleda na ulicu. Tavanski prosotor je u sivoj fazi sa pregradma gde je predviđen dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo. U dvorištu se nalazi objekat koji se sastoji od dva jednosobna stana površine od oko 90-tak m2. Patosi u kući su u keramici,laminatu i etisonu. Stolarija je delimično alu-pvc i drvena. U dvorištu se takođe nalazi i garaža iznad koje postoji stambeni prostor površine od oko 50-tak m2, sa izlaskom na terasu. Dvorište je u behatonu. Iza objekata nalazi se vrt zasađen vinovom lozom. U podrumu kuće nalaze se sve vrste kotlova za grejanje. ( gas, voda, struja). Nekretnina je pogodna za stanovanje više porodica ili da se zbog svoje lokacije koristi kao poslovno-stambeni objekat.
prodaja Indjija Indjija Nov stan, neuseljen, površine 75 m2. U strukturi sastoji se od hodnika, kupatila, zasebnog toaleta, kuhinje sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dve spavaće sobe i terase površine od oko 15-tak m2 do koji se dolazi i iz spavaće sobe i iz dnevnog boravka. U sklopu stana u dvorištu nalazi se i parking mesto. Stan se prodaje kompletno namešten. Grejanje u stanu je centralno na gas sa zasebnim brojilim. Stolarija je PVC, patosi su u tarketu.
Troiposoban prodaja Beograd Savski venac Savski venac lokacija Centar (Savski venac) Sarajevska 3.5, 70m2(zastakljena ulazna terasa), 1/3, EG, salonac, interfon, internet, ktv. Sarajevska ulica se proteže od Savske ulice do Hajduk Veljkovog venca. Obzirom da se nalazi u centru grada ova lokacija je infrastrukturno kompletno razvijena, a naročito je dobra povezanost sa ostalim delovima Beograda. Nedaleko od ove lokacije se zidaju kompleksi Beograd na vodi i Skyline, što sa sobom povlači ubrzan urban razvoj ovog dela grada pa se ulaganje u nepokretnosti na ovoj lokaciji smatra dobrom investiciom. U prilici smo da Vam ponudimo odličan troiposoban salonski stan na prvom spratu održavane trospratnice sa početka tridesetih godina prošlog veka, u delu ulice kod Miloša Pocerca. Ulaz u zgradu je uredan, po dva stana na spratu. Stan je izuzetno sunčan i svetao, dvostrano orijentisan (ka ulici i dvorištu), u izvornom je stanju i daje mogućnost sređivanja prostora po želji budućeg vlasnika. Grejanje je etažno, mesečni troškovi za infostan su mali, korišćen je kao poslovni prostor duži niz godina. Stan je za svaku preporuku. Od prostorija: ulazni hodnik (zastakljena terasa), kuhinja, dnevni boravak, degažman, povezujući hodnik, dve spavaće sobe, mala devojačka soba, kupatilo. Stan je u katastru uknjižen bez kvadrature (površina nije evidentirana). Po dokumentaciji vlasnika stana ukupna merena površina iznosi 70m2. Brzo useljiv. Kontakt: 065/233 52 60 R-ID: #4973 Interfon, Internet, Kablovska, Nije poslednji sprat Salonski stan. Izvorno stanje. Stara gradnja.
Beograd prodaja Rakovica Miljakovac Borska Dvoiposoban Rakovica, Miljakovac - Borska 2.5, 61m2 (terasa 1m2), 2/4, CG, podrum, interfon. Funkcionalan dvoiposoban stan, dvostrano orijentisan, dvorišno (jug-zapad). Stan je u izvornom stanju i zahteva određena ulaganja. Veoma mirno okruženje zgrade, sa dosta zelenila. Odlična lokacija, u blizini stajališta gradskog prevoza, osnovne škole, pošte, marketa. Prostorije: hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevna soba, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i terasa. Uknjižen i odmah useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2688 Interfon, Odmah useljiv Izvorno stanje.
Voždovac Voždovačka Crkva Bioskop Voždovac Bože Jankovića Dvoiposoban prodaja Voždovac, Bioskop Voždovac - Bože Jankovića 2.5, 69m2 (terasa 2m2), 3/5, GAS, lift, interfon, klima. Luksuzan dvoiposoban stan u kvalitetnoj zgradi iz 2019. godine. Dvostrano orijentisan. Prodaje se kompletno namešten, sa belom tehnikom (ostaje sve osim televizora i veš mašine). Luksuzna zgrada sa malim brojem stanova. Na svakom spratu po dva stana. Ispred zgrade se nalaze mnogo parking mesta. Mirna, jedna od najlepših ulica na Voždovcu. Neposredna blizina osnovne i srednje škole, marketa, više linija gradskog prevoza. Prostorije: dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo, hodnik i terasa. Uknjižen i brzo useljiv. Agent: Aleksandar Terzić 060/33-50-300 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2689 Interfon, Klima,
Barajevo - Boždarevac Zapadna ulica Grnčarička plac Barajevo, Boždarevac - Zapadna ulica Grnčarička plac, 50a. Plac od 55a sa blago zakošenim zemljištem. Na placu nema objekata, ali na ivici placa se nalaze bandera sa strujom i voda. Zemljište se vodi kao građevinsko. Postoji mogućnost prodaje placa u više delova. Asfalt je sve do samog placa, pogodno za izgradnju kuće ili vikendice, montažne kuće. Uknjižen. Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2690
prodaja Novi Beograd Fontana i Hala sportova Fontana Jednoiposoban Bulevar Zorana Đinđića Novi Beograd, Fontana - Bulevar Zorana Đinđića 1.5, 38m2, VPR/8, CG, lift, podrum, interfon, telefon, klima. Odličan stan na dobroj lokaciji, u mirnom delu Bulevara Zorana Đinđića. Pogodan za poslovni prostor. Mogućnost adaptacije stana, po želji kupca. Ispred zgrade je slobodan parking. Nalazi se u neposrednoj blizini škola, vrtića, marketa, stajališta gradskog prevoza. Odlična povezanost sa svim delovima grada. Prostorije: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak i kupatilo. Uknjižen, moguća kupovina na kredit. Agent: Aleksandar Mladenović 063/505-558 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (notara) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska) R-ID: #2691 Interfon, Telefon, Klima, Izvorno stanje.
Jednoiposoban prodaja Beograd Novi Beograd Naselje Dr Ivan Ribar Dr Ivan Ribar Dr. Ivana Ribara U prilici smo da vam ponudimo komforan 1,5 stan, lakom adaptacijom može se dobiti još jedna spavaća soba ,stan koji se nalazi u urednoj i dobro održavanoj zgradi sa liftom. Lokacija odlična, blizina škole, vrtića, doma zdravlja, nabavke, šetališta na Savi i drugih bitnih sadržaja. Pored zgrade ima dosta parking mesta. Stan se satoji od prostranog dnevnog boravka ,spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, predsoblja ,kupatila, terase i velike lođe. Stan je brzo useljiv. Agencijska provizija 2%. R-ID: #562 Interfon, Odmah useljiv
* sa aktivnim ili neaktivnim statusom
Na vrh strane